Het dhimmificeren gaat fantastisch!

Screenshot_100

(Door: H. Numan)

Wees eens eerlijk. Kijk eens terug naar de tijd van wijlen Pim Fortuyn en vergelijk die met de situatie van nu. Is het nog steeds vijf voor twaalf? Hebben we, zoals de opportunisten van Forum voor Democratie denken, nog ruimschoots de tijd om middels begrip en overleg vrolijk verder te leven? Dat akkefietje in een school in Hoofddorp laat zien dat er iets chronisch mis is. Met Nederland.

In de eerste plaats: waar halen die leerlingen het gore recht vandaan om hun leraar aan te klagen? In de tweede plaats: waar haalt zo´n wezenloze directrice – tegenwoordig zijn het grotendeels extreemlinkse potten die schooldirecteur worden – het onfatsoen vandaan om een leraar voor dat soort verzonnen onzin op non actief te stellen? In de derde plaats: wie is er de baas in de klas? De leerlingen of de leraar? En tenslotte: wat is de juridische onderbouwing van dit kangoeroe recht?

Een paar vaststaande feiten: Mohammed was een volwassen man. Hij huwde een zesjarig meisje en blafte haar vol toen ze negen was. Geen enkele mohammedaan zal dat ontkennen. Dat betekent automatisch dat Mohammed een pedofiel is in de zin van de Nederlandse wet. Men kan hooguit debatteren dat Nederland toen nog niet bestond en zijn pedofiele gedrag dus niet strafbaar was. In Nederland worden alle seksuele relaties met minderjarigen gezien als pedofilie.

Strikt gesproken is dat niet helemaal correct. De meeste volwassenen hebben geen seksuele interesse in pre-puberale kinderen, maar wel (sommigen, althans) in kinderen die geslachtsrijp zijn. Dus boven de, zeg maar, 12 jaar. Dat zijn geen pedofielen maar efebofielen. De bruid van de profeet was op zeker niet geslachtsrijp, en dat maakt het een flink stuk erger, want Mohammed was een rasechte pedofiel. In ieder geval volgens de wetenschappelijke definitie en het wetboek van strafrecht. Kortom, het is eerder een straf verzwarende omstandigheid dan een verontschuldiging. En nee, dat was zeer beslist niet de gewoonte destijds. Er is een verschil tussen een kindhuwelijk sluiten (dat gebeurde sporadisch) en het huwelijk consumeren (dat was ook toen streng verboden). Dus dat veel gebruikte non-argument is compleet onzin.

Iemand voor zo’n uitspraak schorsen, lijkt me krankzinnig en compleet in gaan tegen elk rechtsprincipe dat we in Nederland kennen. Het zou hooguit strafbaar zijn als het in een bepaalde context wordt gebruikt. Bijvoorbeeld, de leraar zegt tegen een van z’n leerlingen dat ze riekt naar knoflook, haar moeder onrein is en dan als afsluitertje zegt: oh, jullie aanbidden een pedofiel! Dat is overigens wel wat een aantal van zijn luie werkschuwe krengen leerlingen beweert.

Als de leraar in de klas enkel vaststelt dat Mo bij leven een pedofiel is, zonder verder op de details in te gaan of conclusies te trekken tijdens de les, lijkt het me vaststelling van een feit. Niet leuk als je mohammedaan bent, maar dat is zijn probleem niet. Stel dat de leraar in de klas had gezegd: “Tot zijn dood was Adolf Hitler Rooms Katholiek”. Dan is ook dat is een vaststaand feit. Zou kameraad directrice de godslasterende leraar dan ook geschorst hebben? Wat als de leerlingen er dan aan toevoegen dat de meester had gezegd dat ze gore papen waren die beelden aanbidden? Ik heb daar zo mijn twijfels over. Vermoedelijk zouden die leerlingen dan geschorst zijn in plaats van de leraar. Maar nu even niet, want we moeten dhimmificeren.

Nou niet zeuren ‘op onze School met de Bijbel gebeurt dat niet’, want daar gebeurt dat ook. Sterker nog, ik denk dat het daar veel sneller zal gebeuren. Openbare scholen moeten alle gezindten (en geen) opnemen. Die hebben nog een excuus, zij het zeer mager.

Hoe ‘christelijk’ zijn christelijke scholen vandaag de dag? Verreweg de meesten incasseren het gratis geld dat ze krijgen van de overheid. Net als allerlei alternatieve scholen van de linkse kerk dat doen. Ik zelf ging school op de Kardinaal de Jong school. Was toen katholiek, alle meesters waren broeder. Eerst hernoemde de school zich ‘de kardinaal’, en op dit moment hebben ze het lidwoord verandert. De school, in naam nog steeds katholiek, heet nu het kardinaaltje en zijn logo is een kardinaalvogel. Maar we zijn nog steeds katholiek, hoor! Marketing technisch kan ik de school niets verwijten, want die staat in een wijk waar Marokkaans de meest gesproken taal is, met Turks als belangrijkste tweede taal. Nederlands wordt er nauwelijks gesproken.

Kortom, juridisch klopt dit verhaal voor geen millimeter, en er wordt vrijwel zeker niets aan gedaan. De enige reden dat het in het nieuws gekomen is, is vanwege de verkiezingen.

Nou wil het geval dat Nederland uit haar voegen barst van instanties die daar wat aan zouden moeten doen. Een rechter die zelf de zaak aanhangig maakt? Kom nou toch. De officier van justitie van Hoofddorp misschien? Nou neu. Een van de tientallen antie dieskriemienaasjie buro´s die normaliter de hele dag uit hun neus lopen te vreten? Echt niet, veel te veel werk, sorry! Wat voor werk? Met uit onze neuzen vreten, natuurlijk. De politie dan? Te druk met het afnemen van DNA in Friesland, zullen we maar zeggen. De arbeidsinspectie? De onderwijsinspectie? Allemaal veel te druk met naar de andere kant kijken.

Al die instanties hebben het véél te druk met ‘echte’ discriminatiegevallen te vinden en te veroordelen. Zoals Geert Wilders. Dat lukt niet zo best, maar de Zwarte Pieten actievoerders brandmerken, radbraken en vierendelen voor een geweldloze actie? Dat gaat fantastisch! Dat is overigens niets nieuws. Vaak proberen opeens machtige instanties hun gewonnen macht uit op iemand die ze niet aan kunnen. Dat loopt meestal verkeerd, en dan richten ze zich op kleinere vissen. Zodra die veroordeeld zijn, komt die grote vis vanzelf wel de fuik in.

Op die manier vangen ze eerst de Friezen die protesteerden tegen provocerende extreemlinkse actievoerders die doelbewust en met voorbedachte rade naar Friesland gingen om te rellen. De eerste groep moet geradbraakt worden, de tweede krijgt waarschijnlijk de Stalin-orde. Nu dus een leraar in Hoofddorp.

Afgezien van het feit dat het juridisch van geen kanten klopt, enig idee wat die arme man moet doorstaan? U kunt er gerust van uitgaan dat geheel links en onze vreedzame gelovigen alles uit de kast trekken om die man het leven zuur te maken. Links zal zich vrijwel zeker uitleven met in z’n brievenbus te pissen, en de shariah SA? Wat denkt u zelf?

Het is omdat er verkiezingen komen, anders was deze man reddeloos verloren. Nu heeft hij een klein kansje. Zo diep zijn we al gezonken.

Voor de dromers die denken dat FvD een goed idee is: we hebben een halve eeuw niets anders gedaan dan in ALLES toegeven, alles vergeven, en overal geld tegenaan smijten. Het enige resultaat is dat ze (zowel links als de tapijtjeskussers) steeds fanatieker geworden zijn. Waarom? Waarom niet? Zolang ze alles op een presenteerblaadje aangereikt krijgen, waarom zouden ze hun eisen matigen? Daar is toch geen enkele reden voor?

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Het dhimmificeren gaat fantastisch!

 1. BertG. zegt:

  Ik denk niet dat de leerkracht hier nog een kans krijgt.
  Ik weet niet precies of zijn naam ook op internet er bij stond, in ieder geval is hij bekend.
  Dus dat tuig gaat direct stennis schoppen zodra de man een school gebouw in loopt.
  Daar gaat geen enkele school zin in hebben.
  Zover zijn ze hier al ge-dhimmificeert.

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Nederland is een verziekt land of dat ooit nog goed komt betwijfel ik !

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  waar haalt zo´n wezenloze directrice – tegenwoordig zijn het grotendeels extreemlinkse potten die schooldirecteur worden

  Was die directeur geen ‘man’?
  Ene Ronald Smink?

  Verder ben ik het ermee eens dat het grotendeels feministische linkse zweefteven zijn die het ‘onderwijs’ in handen hebben en verpesten.

  Geliked door 1 persoon

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  (…het huwelijk consumeren …)

  Het huwelijk consuMMeren, of consoMMeren. In beide gevallen met dubbel M.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 5. Perfide Albion zegt:

  Heel goed gezegd! De tijd van pappen en nathouden met die linkse ratten en hun islamitische schoothondjes ligt ver achter ons. De beuk erin!

  Like

 6. Louis Portugal zegt:

  Idd. zover is het gekomen in Nederland.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Het shariarecht gaat boven de Nederlandse Wet, precies zoals moslims dat willen vanuit hun koran. Vandaar dat je deze rare situaties, als dat met die leraar, steeds vaker zult gaan meemaken. Moslims weten dat hun eigen wetten, zoals beschreven in de koran, toch altijd voor de justitie als enige norm geldt, en verschaffen zich de vrijheid om ons Nederlanders daarom flink te grazen te nemen. Nederlanders dienen zich te houden aan hun eigen Wet, terwijl ze het daarmee mee zullen moeten doen. In feite heeft het islamitische wetboek zijn intrede gedaan in Nederland….

  Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  Leerlingen zijn hier de baas Numan, snap dat dan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s