ISIS is in niets strijdig met de islam (artikel uit dec. 2015)

Screenshot_2

(Door: Halim El Madkouri)

Uit de basisliteratuur van terreurbeweging ISIS blijkt dat hij niets doet wat ingaat tegen de algemene islamitische leer inzake politiek en oorlogshandelingen.

Met de bloedige aanslagen in Parijs liet Islamitische Staat (ISIS) zien dat hij de daad bij het woord voegt. Alles waarmee hij mee heeft gedreigd, heeft hij ook uitgevoerd. Daarmee boezemt hij de hele wereld angst in, vooral nu hij de strijd tegen de nabije vijand uitgebreid heeft naar de verre vijand.

Globalisering van de jihad was tot dusverre het voornaamste kenmerk van Al Qaida. Nu ook ISIS zijn strijd geglobaliseerd heeft, is het zaak om als onderdeel van diens bestrijding niet alleen te denken over het beste militaire antwoord, maar ook de wortels van zijn religieuze ideologie te doorgronden. Bij dit laatste verwacht de wereld terecht een belangrijke inbreng van moslims.

Lees verder>>>
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, gezond realisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, Jihad, koran. Bookmark de permalink .

5 reacties op ISIS is in niets strijdig met de islam (artikel uit dec. 2015)

 1. M.A.L. Sion zegt:

  IS = ISLAM /// ISLAM = IS
  Bij het rekenen leren we dat wat aan weerszijde van het =teken staat aan elkaar gelijk is.
  De vrije wereld strijdt met zwaar geschut tegen IS in Syrië aan de grens met Irak.
  Op ons continent laten we ISLAM=IS vrij rondlopen (?)
  In het artikel leest u dat ISLAM=IS gespecialiseerd is in het doorsnijden van (menselijke) halzen.
  Zit uw hoofd nog stevig op uw romp. Voor hoelang nog? Het aantal ISLAM=IS slachters in Europa neemt met de dag, of is het met het uur (?), met enorme aantallen toe.
  Hoog tijd om wakker te worden. Hoog tijd voor REMIGRATIE / DEPORTATIE.
  ISLAM, weg ermee !

  Like

 2. Republikein zegt:

  Bom op Mekka.

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Wij moeten dankbaar zijn voor Halim El Madkouri artikel in de Volkskrant . Zeker voor zijn riljante uitleg over de islam en wat islam betekent voor de mensheid. Neem bijv. de volgende alinea: “Want alles wat de vijand kan verzwakken en angst kan inboezemen, is toegestaan. Daarbij zijn onthoofden, levend verbranden, verstikken, verdrinken en van hoge plaatsen gooien de beste manieren om dat doel te bereiken”.
  In zijn artikel wordt de islamitische god Allah afgeschilderd als een soort onsterfelijke Adolf Hitler …Een ware monster uit de hel: “Want ‘Allah spreekt niet voor niets in de Koran over het doorsnijden van halzen… Onthoofding is geliefd bij Allah en zijn profeten wat de ongelovigen daar ook van vinden”.
  Zijn artikel werd gepubliceerd op 1 december 2015. Dus, in de tijd waar ISIS was drukbezig met de meest gruwelijke praktijken die als ISLAMITISCHE GEBRUIKEN worden beschreven. Wij de bewoners van Nederland mogen ons het volgende vragen : Wie gaf het recht aan de regering en overheid de hele tsunami van zulke gevaarlijke monsters hierheen brengen? Wat voor logica gebruikten ze om deze trojanen in de AZC’s te herbergen en grof met ons geld te knikkeren voor hen onderhoud . Had niemand medeleden met de mensen en hun kinderen hier? De toekomstige slachtoffers? De meeste leden van de regering- en de TK zijn trouwe lezers van de kwaliteitkrant De Volkskrant. Dus ze wisten, toen al, hoe gevaarlijke moslims zijn!. Men kan de woorden “kunnen zijn” niet gebruiken, omdat moslims ZIJN VERPLICHT uit hoofde van hun geloof, precies zo te gedragen zoals in het artikel wordt beschreven. Dit soort gedrag was ook door de nazi’s geëist van de Duitse bevolking. Dat er in Duitsland ook anti-nazi’s waren (zeker in de jaren ’30) die weg moesten vluchten, (de groep van Willi Brandt) komt omdat Adolf Hitler, tegenover zijn maat Allah, was een sterfelijk mens. Zijn ideologie was geen religieuze plicht. Mensen zoals Hitler, Stalin en Mao gaan, net als iedere mens, op een dag dood. Allah blijft leven EN MOORDEN totdat de laatste moslim zal sterven en dat zal niet zo gauw gebeuren.
  Behalve Geert Wilders heeft niemand tegen de komst van deze bende huiveringwekkende monsters geprotesteerd. Integendeel: er werd voor ze een liedje gezongen “Jij bent welkom in mijn land” .. Met andere woorden jij bent welkom met je machetes, keukenmessen, verkrachtende kloten en terreuraanvallen.

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  En zolang de “gematigde” moslims het niet afkeuren of niets van zich laten horen…..!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s