Joodse begraafplaats in Strasbourg gevandaliseerd; uittocht van Franse Joden uit Grenoble

Screenshot_106

(Door: “Brabosh”)

De helft van de reguliere leden van de Joodse gemeenschap in de stad Grenoble in het oosten van Frankrijk is vertrokken vanwege antisemitisme,” zei Nissim Sultan de rabbijn van Grenoble, een stad met 160.000 inwoners in de buurt van Lyon met enkele honderden Joden, tijdens een interview op dinsdag met het Franse radiostation Bleu Isère.

“Het is een verontrustend fenomeen dat ongeveer 15 jaar geleden is begonnen. De mensen die de kern van onze gemeenschap vormen, zijn vertrokken, inclusief jonge gezinnen met kinderen en gepensioneerden. Ze vertrokken naar Israël, elders in Frankrijk, de Verenigde Staten en Canada. Elke antisemitische graffiti verhoogt het bewustzijn van een wereldwijde realiteit die betekent dat we bang zijn voor onze kinderen op school, op straat. Dus als verantwoordelijke ouders nemen we maatregelen.”

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op Joodse begraafplaats in Strasbourg gevandaliseerd; uittocht van Franse Joden uit Grenoble

 1. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Verstandig, maar in-en-in triest! En maar roepen met uitgestreken smoel:
  “Dit nooit meer”- toch?

  Like

 2. Nederviking zegt:

  Jodenhaat is nooit weggeweest, het sluimert gewoon en wordt weer actief.
  In het overgrote deel van de geschiedenis zijn Joden gediscrimineerd en vervolgd. Daarom snap sowieso niet waarom er nog Joden buiten Israel wonen. Zijn ze echt zo naïef? Geloven ze echt de neo-marxisten in Brussel die de EU leiden, die zeggen dat het allemaal wel goed komt? Terwijl Brussel de veiligheid van Israel en haar inwoners in de handen van joden-hatende islamieten wil leggen en terwijl de EU ladingen anti-joodse islamieten binnen blijft halen.

  De daders hebben niet eens verstand van de Nazi geschiedenis, want ze hebben een hakenkruis gemaakt dat de verkeerde kant op staat.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   In India hebben ze het hakenkruis nog steeds in het openbaar en daar is de omgekeerde versie juist het symbool van geluk!

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Nederviking. Het is waar dat het overgrote deel van de geschiedenis zijn Joden gediscrimineerd en vervolgd. Ze hadden een soort God die anderen een beetje probleem mee hadden. Hetzelfde probleem dat wij hebben nu met dat stuk tyfus genaamd Allah en zijn kinderverkrachtende profeet Mohammed. De vraag is: waarom mogen de fanclub van Allah en negers uit Afrika overal wonen en Joden niet? Israel is een piepklein landje en het zou heel moeilijk zijn om een populatie van ca. 13 a 14 miljoen mensen erin te proppen. Men moet ook plaats hebben voor de natuur, landbouw, infra-structuur (wegen) enz.. Er zijn ook mensen die half Joods zijn. Er zijn bijna geen seculiere Joodse families in West Europa die geen familieleden hebben die niet-Joods zijn. Waar moeten zij heen? Een ding is nu duidelijk: Joden kunnen tegenwoordig zichzelf verdedigen. Ze zijn nu de enige volk die durft recht in de ogen van zijn vijanden te kijken. Het liefst door een vizier van een geweer. En als het moet, ze afknallen. Een week geleden heeft Israel via SpaceX in Cape Canaveral een sateliet naar de Maan gestuurd. Als het allemaal lukt, is dit piepklein landje, land nr. 4 die dat doet. De EU is NIET IN STAAT ons te beschermen tegen al de schurftige beesten uit Islamitische landen en Afrika die als een tsunamigolven onze landen overspoelen. Laat staan Israel. Persoonlijk vind ik HAAT en vijandigheid heel positief. Het zorgt ervoor dat men scherp blijft. Het dwingt landen of personen die omringd zijn door vijanden, zichzelf non-stop te ontwikkelen, manieren vinden terug te slaan. Voor landen betekent dat een technologie te ontwikkelen die paar jaar verder is dan de rotzooi die iedereen heeft. Dat geldt vooral voor wapentechnologie. In de Tweede Wereldoorlog moesten de Britten zichzelf verdedigen tegen Duitse vliegtuigen en onderzeeers. Zo zijn de radar en de sonar geboren. Denk aan de Mannhatten project in Los Alamos. De technologie van Los Alamos heeft later de kerncentrales gebouwd. De koude oorlog zorgde voor ontelbare uitvindingen. Wij hebben onze huidige technologie te danken aan die tijd. Zelfs het internet is afkomstig uit de Koude Oorlog. DARPA was de eerste communicatie netwerk tussen computers.

   Like

 3. Thomasson zegt:

  Men kan amper spreken over een verontrustend fenomeen als het over Frankrijk gaat. Frankrijk zal het eerste land in Europa zijn, dat door moslims zal worden bezet. Het land staat al praktisch voor het grijpen. Het is een kwestie van tijd wanneer zal dat gebeuren. Er zal geen koning Karel Maretel zijn die het land tegen de islamitische invasie zal beschermen (Poitiers 732 of 733). Volgens onderzoek van de Open Society Foundation (vriend Soros) wemelt Grenoble en haar omgeving van moslims zoals vliegen op een kadaver. Het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken vermeldt, dat 15% van alle moslims in Frankrijk leeft in de Rhône-Alpes region (525.000 – 750.000) Zie: https://www.opensocietyfoundations.org/sites/default/files/museucitiesfra_20080101_0.pdf Dus, het is vanzelfsprekend dat anti Joodse sentimenten leven daar volop. Grenoble heeft ook een terroristische aanslag in een fabriek gehad op 28 juni 2015 https://www.facebook.com/nos/posts/1128768753805348
  Ondanks de islamitische terreuractiviteiten in Frankrijk, niemand durft daar iets tegen te doen https://www.youtube.com/watch?v=IjxYC9NRnR4
  Vanzelfsprekend dat Joden zouden massaal Frankrijk verlaten. Ze verlaten een zinkend schip. De enige plek waar ze eventueel kunnen wonen is in de uithoeken van het land dat nog MOSLIM-REIN zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s