Steeds meer gevallen van dierenmishandeling

Screenshot_107

“Bonny” in de dierenambulance, kort voordat ze aan haar verwondingen sterft. Een islamitische hondenhater had de Franse buldog uit de derde verdieping van een woonhuis gegooid. 

(Vertaling: E.J. Bron)

Taboethema in de media

Statistisch bekeken is het wellicht de meest duistere kant van de massa-immigratie: dierenmishandeling! Belastbare cijfers zijn er niet, maar er wordt melding gemaakt van steeds meer schokkende “incidenten”. Vooral honden zijn hiervan het slachtoffer, die in de islam als “onrein” gelden.

De zaak van de Franse buldog “Bonny” choqueerde in februari 2018 heel Duitsland. In Straubing (Oost-Beieren) gooide een naar eigen zeggen “boos geworden” Syriër de 10 jaar oude teef uit de derde etage van een woonhuis. De hond overleed niet veel later in de dierenkliniek in Regensburg.

Blijkbaar moest de herkomst van de hondenmoordenaar in de doofpot gestopt worden. Bereidwillig namen de meeste regionale en landelijke media genoegen met de door de politie medegedeelde kenmerken van de dader: “Man”, “27 jaar oud”. Toen sloegen bij de hulpverleners van de dierenambulance Neder-Beieren de stoppen door: op hun Facebook-pagina deelden ze mee dat het bij de dader om een Syriër zou gaan. Tijdens zijn verhoor gaf de gast van Merkel aan dat hij “boos geworden” zou zijn over de aanwezigheid van een volgens de islam onreine hond.

Tot zover is dat te begrijpen, want er staat immers in de koran: “Als moslim zou je geen hond in huis moeten houden. Een hond houden, is een van de redenen waarom de engelen een huis niet betreden.” Contact met het speeksel van de hond is absoluut taboe. Moslims, die naar het gebed gaan en in aanraking zijn gekomen met een hond, moeten de rituele wassing herhalen.

Dat is waarom in de zelfbenoemde islamitische God-staat Iran, waaraan de Duitse president Frank-Walter Steinmeier onlangs de “hartelijke gelukwensen” ter gelegenheid van de 40e verjaardag van de islamitische revolutie “ook in naam van mijn landgenoten” overbracht, het uitlaten van honden binnenkort verboden is en bestraft wordt met tot 60 zweepslagen.

Honden gelden in de islam als “overgrote ratten”

Wrede dierenmishandeling heeft een lange traditie in islamitische landen. Vooral honden zijn hiervan het slachtoffer. Zij gelden als “overgrote ratten”. In Duitsland wonen ongeveer 10 miljoen hondenbezitters. Zij zouden heel goed op hun viervoeters moeten letten!

Het is nog niet zo heel lang geleden dat er een video op de sociale netwerken rondging. Daarin was te zien hoe jongeren, duidelijk met een “migratieachtergrond”, aan het rel schoppen waren op de oever van de Elbe in Dresden en honden trapten. De opnames werden op 10 mei 2018 gemaakt. Slechts enkele weken daarvoor had een melding uit Nederland voor ongelovigheid onder de ongelovigen in Duitsland gezorgd: een 26-jarige Syriër brulde zichzelf in extase met “Allahu Akbar!”-geschreeuw en sloeg in Schiedam een politiehond dood met een bijl.

In de Belgische stad Turnhout (provincie Antwerpen) werd een man door vijf jongeren – volgens hem buitenlanders – tijdens een wandeling in het park uitgescholden vanwege zijn hond. De hond zou stinken, zeiden ze. Toen de man daartegen in het geweer kwam, werd hij bewusteloos geslagen. Niet veel anders verging het een eigenaresse van een hond in Wenen: de 54-jarige werd voor haar tuindeur door een islamitische Somalische neergeslagen en moest met een gecompliceerde kniefractuur in het ziekenhuis worden opgenomen. “Je hond is onrein”, had de zwarte Afrikaanse migrante volgens mediaberichten opgewonden gezegd.

Extreem hoog “grijs” getal

Er bestaat zo goed als geen belastend cijfermateriaal met betrekking tot de waarschijnlijk duidelijke toename van de gevallen van dierenmishandeling in het kader van de massa-immigratie. Het “grijze” getal zou wel eens extreem hoog kunnen zijn. Een laatste überhaupt beschikbare aantal is te vinden in de uitwerking van de Wetenschappelijke Dienst van de Duitse Bondsdag uit 2018. Daarin wordt onder verwijzing naar het Duitse Bureau voor de Statistiek melding gemaakt van 771 delicten in het jaar 2016.

Het zijn altijd alleen maar “incidenten”die aan het licht komen. Zij vestigen de aandacht op een fenomeen dat door de mainstream media zo goed mogelijk wordt doodgezwegen. Zoals in deze dagen:

 • In het Kinzigtal (Zwarte Woud) grilden volgens de politie twee “West-Afrikanen” aan een bosrand dichtbij de B33 tussen Haslach en Hausach een geit boven brandend afvalhout. Volgens het onderzoek werd het dier zonder verdoving bruut afgeslacht.
 • In een weiland bij Klein Ilsede (Niedersachsen) slachtten onbekenden vijf drachtige schapen met messen af en sleepten het vlees weg in vuilniszakken.
 • Op het hoofdstation in Magdeburg beet een 16-jarige zwarte Afrikaan (en zwartrijder) een duif meermaals in de kop. Pas na het bevel van de fedrale politie liet de dierenbeul het alleen nog rochelende slachtoffer los.

In het kader van de voortschrijdende islamisering van Europa zou het waarschijnlijk alleen nog maar een kwestie van tijd kunnen zijn totdat ook hier in het land folders worden uitgedeeld voor “openbare reinheid”, net zoals in het Britse Manchester: “Dit gebied is het thuis van een grote islamitische gemeenschap. Toont u respect voor ons en onze kinderen en beperkt u de aanwezigheid van honden in het openbaar.”

Bron:
www.deutschland-kurier.org

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse media, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Steeds meer gevallen van dierenmishandeling

 1. Cathja zegt:

  Van dit artikel word ik werkelijk WOEDEND!! Weer die smerige moslims, die totaal geen respect hebben voor mensen, dieren en de natuur. Losgeslagen tuig is het, die weerloze dieren martelen…
  Ik wens hen exact hetzelfde toe!
  Ik kan wel janken als ik die foto zie met dat arme dier. Vreselijk, wat is er een orkaan van ellende over ons gekomen met die vreselijke moslim-monsters!
  En dan ook nog respect eisen voor dat tuig, vanwege hun ‘geloofsovertuiging’?

  Voor de duivel heb ik geen respect.

  Geliked door 5 people

  • Lis zegt:

   U verwoordt exact mijn gevoelens, Cathja. Misselijk en razend word ik van zulke berichten. En wij worden geacht hiermee rekening te houden? Absoluut niet!! Walgelijk is het. Totaal gevoelloos als het gaat om levende wezens. Dit is niet meer ‘goed’ te praten. Wreedheden tegen dieren is een ernstig teken dat er iets goed mis is in de bovenkamer. Monsters zijn het.

   Geliked door 3 people

 2. Pingback: MISHANDELING VAN DE MEEST KWETSBARE WEZENS DOOR DE ISLAM! | eunmask

 3. Tistochwat zegt:

  Nou, dan plak ik hem hier nog maar een keer:

  Gore mohammedanen!
  Arme dieren… 😦

  Geliked door 7 people

 4. Inge zegt:

  Een Iraanse kennis vertelde mij dat haar broer lang geleden in Iran was opgepakt omdat hij het opnam voor een meisje die haar hondje op straat aan het uitlaten was en die de politie van haar wilde afnemen. De broer kreeg door zijn actie de doodstraf opgelegd door ophanging maar wist te ontsnappen en vluchtte naar Duitsland. Deze zaken spelen zich al af sinds de revolutie. In Amsterdam zijn ook al mensen die hun hond op straat uitlieten aangesproken door moslims die niet wilden dat ze daar met hun hond liepen, dat wordt nog wat met Nederland als hondenland.

  Geliked door 6 people

  • Lot zegt:

   Een voor een doodschieten en op straat laten liggen vrouwen en kinderen eerst. Nederland wordt een onaangenaam land voor hen. En geen religie meer in het openbaar, dan wordt hun eigen land weer een paradijs.

   Geliked door 3 people

 5. delamontagne zegt:

  Geliked door 6 people

 6. leefbarbaar zegt:

  Inderdaad een taboe. Het mishandelen van dieren is ontzettend leuk onder moslims. Maken ze ook filmpjes van en zetten dat op youtube, die ze natuurlijk weer verwijderd. Want de beelden zijn te ziekelijk / de waarheid over de islam moet voorlopig nog verdoezeld worden.
  En dan hebben we het nog niet eens over ritueel slachten, want dat is bekend genoeg en volkomen geaccepteerd de meerderheid in de tweede kamer, zelfs door de Partij vd Dieren.
  Wie om dieren geeft, verwijdert de islam uit onze samenleving.

  Geliked door 5 people

 7. Blaffertje zegt:

  Door een hond zou geen engel in het huis komen???
  Wat lullen ze nou, die loopt er al op vier poten.

  Geliked door 4 people

 8. Blaffertje zegt:

  Ik had er met mijn vorige hond er ook wel eens last van dat ze mij zeiden niet bij de moskee langs te lopen.
  Trok ik mij uiteraard niets van aan.
  Ik was wel altijd op mijn hoede voor die ratten nadat ze hem eens hadden getrapt.
  Ik was altijd er op voorbereid om ze een pak op hun flikker te geven wat ook eens is gelukt.
  Wat slaat zo’n handvat van een flexlijn lekker.
  Met mijn laatste hond had ik daar geen probleem meer mee, die was zo groot dat ze het in hun broek deden.
  Ze weken voor hem en mij uit en zo moet je het hebben.

  Geliked door 6 people

 9. boorzalf zegt:

  De hond is mens beste kameraad, is één van Gods wonderen. De islam is een duivelse ideologie, met gestoorde aanhangers. En het gekke is dat ze altijd mensen aanspreken met kleine hondjes, maar zodra één van deze jongens uitgelaten worden lopen ze er met een grote boog om heen.

  Geliked door 4 people

 10. Charles Martel zegt:

  Van een totemistische religie kan je moeilijk anders verwachten. Zwijnen en honden zijn in feite helige dieren; in de oudheid zoogden ze aan de borsten van godin Allat.

  Geliked door 1 persoon

 11. rene zegt:

  Vieze schoften zijn het, kapot slaan als ze een dier wat aan doen..!! GEEN ISLAM..!

  Geliked door 3 people

 12. Tistochwat zegt:

  Wie geen traan kan laten om een dier, deugt niet.

  Wie een dier zelfs met satanisch genoegen martelt, zou ter plekke moeten worden gegeseld en verbrand.

  Geliked door 3 people

 13. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De wijze, waarop moslims met honden omgaan, zegt heel veel over het beschadigde gevoelsleven van de moslims. Gevoelens en emoties kennen ze nauwelijks. Die worden misvormd, door de mind control, waar ze voortdurend aan worden bloot gesteld.

  Een hond is van nature vriendelijk en in principe een knuffel. Hij is de beste vriend van zijn baas. Een hond is trouw en wil voor zijn baas werken. Een hond verdedigt het territorium van zijn baas tegen, zekers als daar een dreiging vanuit gaat. En als het nodig is, beschermt hij zijn baas.
  Als een hond vals is, is hij vals gemaakt. En dat zegt heel veel over zijn baas. Een hond doet, wat hem wordt aangeleerd.

  Waarom komen alle honden, ook honden, die mij niet kennen, mij altijd kwipselend goeiedag zeggen ??? Ook zogenaamde gevaarlijke honden komen altijd vriendelijk naar mij toe. Ik laat elke hond altijd even aan de buitenkant van mijn hand ruiken en daarna geef ik ze een aai over de kop. En dan zie ik, dat die hond helemaal blij is. Zo simpel is het.

  Geliked door 3 people

 14. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  “Toen sloegen bij de hulpverleners van de dierenambulance Neder-Beieren de stoppen door: op hun Facebook-pagina deelden ze mee dat het bij de dader om een Syriër zou gaan. ”

  Goeie actie! De waarheid MOET gezegd worden en gelukkig zijn er mensen die dat durven!

  Geliked door 3 people

  • Heniusz zegt:

   Vraag me nu alleen af of deze medewerkers voor hun goede werk ook de beloond zijn… In politiek correct Duitsland kan je al voor minder flink aan de beurt zijn.

   Like

 15. jungleelephant zegt:

  Mensen die niet van dieren houden,deugen niet,heb ik vroeger geleerd.En verdomd:dat klopt!

  Geliked door 2 people

 16. Tistochwat zegt:

  off topic:

  Honden kwamen altijd vriendelijk naar mijn vader (R.I.P.) toe. Hij was altijd goed voor dieren.

  Hij kwam heel lang geleden (ik was nog maar een kleuter) eens bij een zakenpartner thuis op bezoek en gaf een levensgrote hond een vriendelijk klopje op zijn kop.
  ‘Hoe kom jij hier binnen?!’ vroeg de zakenpartner geschokt. ‘Kon je zomaar langs de hond lopen?! Dat is nog nooit iemand gelukt.’
  Het bleek dat die waakhond altijd aangelijnd moest zijn omdat hij heel gevaarlijk was voor vreemden. De eigenaar was vergeten om de hond aan de ketting te leggen.

  Wat een fantastische hond moet dat zijn geweest.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s