Tweet van Geert

Screenshot_97

We worden vreemden in ons eigen land. Het is niet meer ״hoe passen zij zich aan”, maar “hoe pas jij je aan”. Deze onzin wordt betaald door het ministerie van Sociale Zalen en Werkgelegenheid. 

PVV nieuw

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Arabieren, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Geert Wilders, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Tweet van Geert

 1. Thoth zegt:

  Hoe kan een ‘ambtenaar’ zoiets opschrijven?? Die moet al vanaf een heel vroege leeftijd geïndoctrineerd zijn…

  Geliked door 2 people

  • Rob van marle zegt:

   Eigen haard in een z.g sociale coöperatie heeft door de jaren heen van euro 590 naaar euro 787
   Verhoogd en mat dat geld gaan ze woningen bouwen in Assendelft de kreekrijk goed van ze he

   Like

   • BertG. zegt:

    Wat hebben ze verhoogd.
    De huur, de contributie, stadsverwarming.
    Wat bedoel je nou precies.

    Like

 2. Perfide Albion zegt:

  Allemaal leuk en wel. We praten nu al een halve eeuw met de nest-bevuilers die meer en meer van die lieden hierheen hebben gehaald en nog halen. Een keer is het gewoon klaar. Alleen idioten blijven praten.

  Er valt over Nederland niet te onderhandelen. Massa-remigratie! Nu!

  Geliked door 1 persoon

 3. Blaffertje zegt:

  Ik pas me niet aan.
  Niet dat ik onaardig tegen ze doe, maar zij kiezen er voor in ons land te wonen en moeten zich aanpassen aan ons, niet andersom.
  Wat ze thuis doen moeten zij weten maar daarbuiten tellen onze regels en wetten.
  Punt uit.

  Geliked door 2 people

 4. ruud beijer zegt:

  Vuile gore nsbers. Stem ze weg op 20 maart. Aan de boom met de nsbers.

  Geliked door 1 persoon

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Als ik mij aan de zogenaamd vluchtelingen zou aanpassen, ga ik met een mes de straat op en steek onverhoeds zeker 10 vluchtelingen neer. Aan verkrachting doe ik niet want k zou niet weten waar e beginnen tussen al die lappen waarbij nog komt dat ik niet hou van besneden vrouwen.

  Geliked door 3 people

 6. Thomasson zegt:

  Als een Syrisch- of Afrikaanse negersgezin naast je komt wonen, blijf je meestal niet lang in je (sociale) huurhuis of zelfs de
  omgeving wonen. Al woon je daar jaren met plezier, je bent in de omgeving geboren, ging daar naar school en je familie of kinderen wonen dichtbij. De omstandigheden dwingen je te verhuizen. De komst van Syriers, negers of andere (meestal islamitische) gevluchte verrijking, betekent op de eerste plaats de komst van extreme- en onophoudelijke lawaai. De exotische luide rocheltaal van de Syriers en het apengeschreeuw van de negers gaat tot diep in de nacht. De nieuwkomers vervuilen hun omgeving. In no time verandert de netste buurt in een Braziliaanse Favela. Het ergste van allemaal is dat deze mensen worden heel snel crimineel, of zijn al als criminelen naar Nederland gekomen. https://www.youtube.com/watch?v=LzS_ZqZJSLE en nog erger: https://www.youtube.com/watch?v=vk_-_dHKAJ0
  Hun criminele activiteiten dwingen de oude autochtone bewoners te vluchten. DE OVERHEID STAAT AAN DE ZIJLIJN. ZE LEGT GEEN STROOBREED IN HUN WEG. De oude Nederlandse buren krijgen geen hulp en zeker geen bescherming. Als zij aangifte bij de politie willen doen, worden ze, bewijze van spreken, met pek en veren weggestuurd. Ze zijn racisten!. Op deze wijze wordt de islamisering als een olievlek steeds meer uitgebreid. Het gaat hier precies net als in de natuur. Zodra de omstandigheden in een leefhabitat van vogels of dieren veranderen, verdwijnen ze uit de omgeving. Goed voorbeeld is de verdwijning van huismussen en andere zangvogels uit gebieden binnen de grote steden. Maar is dat niet precies wat onze overheid wil? Nederlanders uit hun huizen verjagen t.b.v. vluchtelingen en uitbreiding en versterking van de islam in Nederland? Is dat niet wat de cultureel-relativisten en multiculturalisten er naar streven?

  Geliked door 4 people

  • BertG. zegt:

   Ik was dan ook maar wat blij dat er in de woning naast mij een Nederlander werd geplaatst, toen deze een paar maanden leeg stond.
   Want dat is inmiddels toch wel de grootste angst voor een Nederlander vandaag de dag.
   Als ik maar geen asociaal onaangepast tuig naast mij krijg te wonen

   Geliked door 4 people

   • Thomasson zegt:

    @BertG. Precies dezelfde gevoel had een van mijn kinderen toen de buren gingen verhuizen. Ze zaten in angst voor een ding: dat de SOA zal een van haar klanten uit de AZC in het lege huis plaatsen. Wat een blijdschap heerste daar, toen op een zwoele zomerdag hoorden ze vrolijke stemmen in het Fries achter de schutting.

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Ik denk dat waar ik hier woon, je nog weinig andere plekjes vind in mijn stad waar je nog zo rustig kan wonen.
    Als je hier zomers je deur open zet hoor je werkelijk helemaal niets, alleen de vogeltjes.
    Heel soms draait er iemand even een stukje muziek, maar dat doe ik ook.
    En dan is het verder weer rustig.
    En toch schijnen er hier ongeveer 20-25% allochtonen te wonen in deze stad.
    Die wonen vooral bij elkaar in een heel ander gedeelte aan de andere kant van deze stad, dus daar heb ik geen enkele last van.
    En dat wil ik zo houden ook.

    Geliked door 1 persoon

 7. Ingrid zegt:

  Wij passen ons aan door een folder bij hen in de bus te stoppen met dat ze ons wekelijks beschermgeld verschuldigd zijn, dat ze volgens onze wet minderwaardig zijn en geen gelijke rechten hebben, en we ze met varkensgier en hooivorken verjagen en hun huizen en bezittingen terugpakken, zodra we ze beu zijn.

  Klinkt vertrouwd, dus ze zullen zich snel thuisvoelen hier, toch ?

  Geliked door 2 people

 8. leefbarbaar zegt:

  Krankzinnig.

  Geliked door 1 persoon

 9. Heer M zegt:

  Pas je eens aan,… slacht ook eens een lammetje in je badkuip.

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Het gezegde `de wal keert het schip` is zeker van toepassing, en wij zitten letterlijk en figuurlijk in de boot met deze regering,…de schipbreuk van de beschaving, gestrand door Brusselse navigatie en bureaucratie….. de bemanning heeft schipbreuk geleden, ze moeten watertrappelen om niet te verzuipen, maar de officieren zitten hoog en droog in hun reddingsvlot en slaan zichzelf op de borst dat ze toch zover zijn gekomen zonder een nat pak gehaald te hebben.

  Like

 11. Jan zegt:

  Ga naar de site en je krijgt 1 openlijke vod en 1 cryptovod je gezicht gesmeten

  Ook van de site
  Een salafist wordt er op voorhand van verdacht dat hij zich schuldig maakt aan polariserend of zelfs staatsondermijnend gedrag. Maar is dat wel zo? En geldt dat voor alle salafisten? En uit welk gedrag blijkt dat dan? Het Verwey-Jonker Instituut komt vandaag met een nieuw rapport.

  https://www.kis.nl/artikel/de-nederlandse-salifist-bestaat-niet

  Het Verwey-Jonker Instituut jammert dat moslims ‘steeds ernstiger gediscrimineerd’ worden. Het onderzoek was in opdracht van de geestelijk verrotte Anne Frank Stichting
  http://www.republiekallochtonie.nl/blog/achtergronden/toename-van-moslimdiscriminatie-en-van-racistische-en-antisemitische-incidenten

  De schrijver van dit artikel, Ahmed Hamdi, gaat het niet om dat moslims assimileren in de Nederlandse samenleving, maar om de Nederlandse samenleving over te nemen.
  Ahmed Hamdi: ….Doelen van de moskeelessenBij nagenoeg alle moskeeën zijn het onderwijzen van de Arabische taal, het lezen en memoriseren van de Koran en islamitische opvoedkunde (waarin normen en waarden centraal staan) de drie hoofddoelen van de moskeelessen. De moskeeën geven aan dat dit overeen komt met de verwachtingen die ouders van de moskeelessen hebben. Islamitische normen en waarden. Het bijbrengen van islamitische normen en waarden wordt door alle moskeeën genoemd als belangrijk doel en ambitie van de moskeelessen. Daarbij lijkt het vooral te gaan om behoud van de islamitische identiteit en de ontwikkeling daarvan.
  …..
  Wat er op volgt is regelrechte lariekoek: ‘Echter wordt wel benadrukt dat de ontwikkeling van deze identiteit in de Nederlandse context moet gebeuren en samengaat met de ontwikkeling van de Nederlandse identiteit.’

  Je bent moslim en volgt de ‘normen en waarden’ van de islam of die van de westerse samenleving.
  Bron van de pedagogiek is de salafistische leer (p.8)
  ‘De lessen zijn met name gericht op het uitdragen van kennis van de salafistische geloofsleer aan de kinderen….’
  ….

  Klik om toegang te krijgen tot 214050_Informeel-islamitisch-onderwijs-in-Amsterdam-West_web.pdf

  Een zekere Bora Avrić beweert op de site dat een ‘vluchtelingengezin’ begint met een schuld begint:
  Een gemiddeld vluchtelingengezin start volgens VluchtelingenWerk al snel met twaalfduizend euro schuld. Enorme bedragen die voor veel slapeloze nachten zorgen en de integratie belemmeren.
  https://www.kis.nl/artikel/gemeenten-zoeken-weg-om-statushouders-te-ontzorgen

  Dit is gelogen want dat volk krijgt alles gratis, over de hoogte van de uitkering kan men het niet eens zijn:
  Geert Wilders deed eind november aangifte tegen premier Mark Rutte, wegens “discriminatie van alle Nederlanders”. Volgens de PVV-leider worden “Nederlanders behandeld als tweederangsburgers in ons eigen land”, terwijl asielzoekers volgens hem allerlei (financiële) voordeeltjes krijgen. NUcheckt onderzocht de uitspraken van Wilders.

  https://www.nu.nl/nucheckt/5021360/nucheckt-krijgen-asielzoekers-eigenlijk.html

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Jan. Bora Avrić beweert op de site dat een ‘vluchtelingengezin’ begint met een schuld van 12.000 Euro. Ik ben zeer benieuwd hoe komt men aan dit bedrag? Het statushoudende vluchtelingengezin krijgt een huis met alles erop en eraan: koelkast, wasautomaat, meubilair en alles voor de keuken. Behalve dat wordt er ook een aardig bedrag aan maandelijkse uitkering. Zij hoeven geen ziektekostenverzekering te sluiten alles is gratis en voor niks. Hun kinderen kunnen een universitaire studie beginnen zonder dat ze een cent hoeven te betalen. Misschien wordt de aangeschafte wagen in het bedrag ingecalculeerd? Niet te vergeten de apparaten en gereedschappen nodig voor een succesvolle criminele loopbaan in het nieuwe land?

   Als ze jong zijn dan willen ze wat!!

   Like

 12. delamontagne zegt:

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik in eerste instantie dacht dat ’t plaatje/fotootje een soort
  Photo-shopper” was, maar die Site Kennisplatform bestaat echt.
  Heb artikel gelezen en de IDEALISTISCHE overheidsvoorlichting, maar ook de reacties.
  Ik kan alleen maar zeggen als mij/ons dit in NL overkomen zou zijn, ZULK TUIG, naast je als buren het onze DOOD zou betekenen.
  Ik kan zulke onrechtvaardigheid niet hebben en zou wellicht “ondoordachte” dingen [gaan] doen.
  Maar ik heb nooit zulke situaties meegemaakt in NL, gelukkig niet.
  Ik BEKLAAG alle mensen, NEDERLANDERS, die zoiets mee [moeten] maken.
  En degenen die zo makkelijk over die integratie praten waar zijzelf niet of weinig in de praktijk bij betrokken zijn, mogen wat mij betreft door die IMPORT van de z.g.n “NIEUWE” Nederlanders de grootste ellende beleven.
  Desnoods ook zo als in Dts-land gebeurt middels die messtekers, maar de slachtoffers zijn dan helaas meestal de gewone Burgers.
  Wij blijven op de Heer Wilders stemmen………………

  Geliked door 1 persoon

 13. Joke zegt:

  Klopt. De overheid grijpt nooit goed in. Het is altijd, of te laat, of halfgebakken. Zo zijn wij de pineut en zij blijven in hun ivoren torentje zitten. Waar ik nu woon , kan GELUKKIG geen azc komen of een moskee.

  Geliked door 1 persoon

 14. Jack zegt:

  Helemaal eens met geert!

  Like

 15. Lans zegt:

  Helemaal gelijk Geert die Rutte met aanhang helemaal afmaken afbranden vuile gluiperds zakkenvullers meelopers. Hier ziekenhuizen sluiten en onze zakken leegtrekken. Geert veel succes.

  Like

 16. bigljohn zegt:

  Die nieuwe buren hebben alle troeven in handen. Je hoeft bij de gemeente niet te gaan klagen over overlast, want die nieuwelingen hebben een wit voetje gehaald bij de gemeente en mogen flink de beest uithangen. Heeft u daar een probleem mee, dan krijgt u het advies om maar te gaan verhuizen. We zijn alleen maar goed om steeds hogere belastingen te gaan betalen voor die indringers, en dienen verder voor de rest onze mond maar te houden. Aanklachten wegens discriminatie en vervolging door justitie zullen anders uw deel zijn. Dat is het Nederland waar wij zo al tientallen jaren in leven.

  Like

 17. Stemkabouter zegt:

  Ik pas mij niks aan. Negeer die lui als de pest. Werk niet met ze. Praat niet met ze.

  Like

 18. I habing zegt:

  Is zo heb Syrische buren met veel lawaai welbions zei ik moest een beetje rekening houden met hun cultuur de wijkagent vond dat ik maar oordopjes moest kopen het word steeds gekker i.habing@ziggo.nl

  Like

  • BertG. zegt:

   Hoe zou iemand hier nou moeten weten wat Welbions is.
   Dus ik ben maar even gaan zoeken.
   Blijkt dus een woningcorporatie te zijn van Borne en Hengelo.
   Ik dacht dat het een Frans of Vlaams woord was, zo als ze in België wel vaker er tussen door gooien.

   Like

 19. A zegt:

  Nederland staat al jaren op zijn kop! Had jaren geleden al door dat ik te gast ben in mijn eigen geboorteland. Wat ik van jongs af heb geleerd blijkt nu allemaal fout te zijn. Ik moet weer cursussen gaan volgen: “Hoe pas ik mij aan” en ” Hoe mag ik leven in mijn eigen land”
  Het is gewoon te bespottelijk voor woorden. Een en al slappe hap hier en maar buigen naar al die anders denkenden. Wie gaat/gaan dit stoppen!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s