Bij de As-Soennah-moskee in Den Haag . . .

Pijnlijke waarheid . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Den Haag, gezond realisme, Islam, islamitische ideologie, Mohammed. Bookmark de permalink .

53 reacties op Bij de As-Soennah-moskee in Den Haag . . .

 1. Homan zegt:

  Foei, je mag de waarheid niet zeggen. Dit mag alleen in het geniep gezegd worden.

  Geliked door 1 persoon

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Hoog tijd dat het héél vaak in het openbaar wordt gezegd!

   Geliked door 2 people

  • Peter zegt:

   Neen, hoor !!
   Staat alleen een fout op het bord.
   Het woord profeet dient tussen aanhalingstekens te staan.

   Like

  • King Arthur zegt:

   En de kans is ook nog heel groot dat ze zelf die poppen hebben neergezet.
   Meteen dreigen met heel de wereldwijde booslimclub door die smerige nsb-er.

   Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    Is best mogelijk.
    Dat flikken ze wel vaker en dan ons de schuld geven hè.
    Bij de moskee in mijn buurt werd er met potlood een hakenruis op de muur gemaggeld en jaren daar voor bloed van een everzwijn op de moskee gesmeerd.
    Hadden ze ook zelf gedaan en vervolgens wijzen naar ons als buurt dat wij de kwaaie pier waren.

    Like

  • Rebellio Cross zegt:

   Het frustrerende is dat men de waarheid ook niet wil horen. Als je reageert op reguliere nieuwssites met verwijzingen en citaten naar dan islamitische boeken dan wordt het gewoon niet geplaatst…. Nu wordt deze actie alleen maar als kinderachtig gezien en niet relevant. Terwijl dat het dus uiterst relevant is!

   Like

 2. Charles zegt:

  geen woord van gelogen

  Geliked door 2 people

 3. Ruud zegt:

  We weten het allemaal, zelfs de islamieten. Daar zijn geen borden voor nodig. Alhoewel……….!

  Geliked door 2 people

 4. Karin Dekker, GL-wethouder in Assen over een boerkahverbod; ‘Als het boerkahverbod er daadwerkelijk komt, zouden ALLE vrouwen ter stond een boerkah MOETEN aanschaffen en dragen! Wie doet er mee?’ ISLAMHOER!!! ****** Stem ZE Weg!!! ***********

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   Karin Dekker?
   Zou Karin GEKKER moeten zijn.
   Want die is echt niet lekker in d’r bovenkamer, net als al die overige GL stemmers.

   Like

 5. Sabeltant zegt:

  Onze laffe leiders zullen het wel uitleggen als een terreurdaad maar dit is échte onvervalste Nederlandse satire. Petje af, zo mooi uitgebeeld, met die kleuter op z’n leuter!

  Geliked door 5 people

  • Rebellio Cross zegt:

   Niet eens satire, gewoon geschiedbeschrijving en een voorbeeld voor alle moslims want het betreft tenslotte hun groter voorbeeld!

   Like

 6. Corné zegt:

  Goeie actie! Het is gewoon de waarheid.

  Geliked door 1 persoon

 7. Peter zegt:

  Spandoek over profeet bij As-Soennah-moskee, ‘mensen waren zo geschrokken’
  Aan de burgemeester :
  Waarde burgemeester,

  Ik denk dat de meeste Nederlanders nog erger geschrokken zijn met hetgeen er in de koran staat !!

  PS

  Twee voorbeelden ???

  “Ik zal terreur zaaien in het hart van de ongelovigen. Slaat hun het hoofd af, verminkt hen in alle ledematen.” [8:12]

  Doodt de afgodendienaars waar ge hen maar vindt, neemt hen gevangen en belegert hen en bereidt hun alle soorten hinderlaag.” [9:5]

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   En dat zijn maar een paar voorbeelden.
   Het is een en al haat in dat haatboek van ze.
   Neem daarbij een IQ van een mossel en je hebt een zéér gevaarlijk gifmengsel.

   Geliked door 1 persoon

 8. Wie hebben ONS GVD met al DAT VULLES opgezadeld???!!!! 500 M I L J A R D heeft deze ACHTERLIJKE ZOOI ons gekost!! Weg met die VanToorenburg-Krikke-Segers-vdStaay-Boemah-TrutteZOOI!! Lang Leve Geert Wilders!!

  Geliked door 2 people

 9. Dat Geschokte Faalmens Krikke van Den Haag moet opzouten! Den Haag is voor meer dan 50% allahtoon. Hoogtijd voor een allahtoon als burgermeester. Zal ze leren die Onnozele Kaaskoppen! Allahu Akbar!

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Ex-PVV’er Van Doorn zinspeelt op geweld
  1 uur geleden in BINNENLAND
  * *
  DEN HAAG – „Als de overheid nu niet keihard ingrijpt tegen moslimhaat, dan nemen een miljoen moslims in Nederland zelf maatregelen.” Zo reageerde Arnoud van Doorn, de ex-PVV’er die zich in 2012 tot de islam bekeerde, op het kwetsende spandoek dat zondagmorgen op de gevel van de As-Soennah-moskee in Den Haag werd geplaatst.
  DE TELEGRAAF
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3235124/ex-pvv-er-van-doorn-zinspeelt-op-geweld

  Geliked door 1 persoon

  • Thoth zegt:

   De As Soenah moskee, waar Ayaan en Theo van Gogh werden vervloekt…

   Like

  • Rebellio Cross zegt:

   Hij heeft waarschijnlijk ook zo’n selectief geloof als die andere exPVV-er. Over dit onderwerp wil hij niks weten…

   Like

  • bozeoudeman zegt:

   Laten ze dat vooral doen, dat is de enige kans die Europeanen nog hebben dat de vredig slapende van nieuwe vakanties dromende meute wakker wordt…. Anders, einde oefening.

   Like

  • Jean zegt:

   Het is al een drama op zichzelf dat er zo een vuile mosselkeet staat, die mosselkeet gebruiken om zwijnen in te kweken dan heeft het tenminste een positief doel.

   Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Ik hoop dat het geen fotoshopper is. Wrijf het maar in. Kan niet vaak genoeg gebeuren. Wat zullen de hoog morelen onder ons weer geschokt zijn. Dit moet voor de moslims dagelijkse kost worden. Wen er maar aan zou ik zeggen.

  Like

 12. Klaas zegt:

  “Als de overheid nu niet keihard ingrijpt tegen moslimhaat, dan nemen een miljoen moslims in Nederland zelf maatregelen.” Zo reageerde Arnoud van Doorn, de ex-PVV’er die zich in 2012 tot de islam bekeerde, op het kwetsende spandoek dat zondagmorgen op de gevel van de As-Soennah-moskee in Den Haag werd geplaatst.”

  Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Hoogtijd dat miljoen moslims te verlagen tot 0 moslims in Nederland en liefst heel troep uit Europa zodat Europa terug veilig en leefbaar wordt.
   Politiek gespuis wat die rotzooi beschermd hoort aan de galg te bengelen.

   Like

 13. Helena zegt:

  Ja mensen, de waarheid is hard en die van Mo ook! Pegida weet met humor en zonder geweld de ‘religie van de vrede’ te belichten. Wie durft dat nog tegenwoordig?? Deze moskee is een broeinest van salafisten maar de gemiddelde nederiglander heeft geen idee wat er zich bij hen om de hoek afspeelt. Het barst in ‘ons’ land van de moskeeën waar, net zoals in deze, de haat tegen het westen gepropageerd wordt, kind huwelijken worden gesloten en vrouwenbesnijdenis wordt ‘aangeraden’ om de ‘lusten’ van de vrouw te beteugelen! Bekeerling Arnoud van Doorn is hier vooral een groot voorstander van, en heeft de oorlog tegen de ongelovigen al uitgeroepen naar aanleiding van deze ludieke actie. Vrijheid van meningsuiting is een groot goed in een vrij land, maar in ‘ons’ land noemt men dat ‘kwetsend’! Nog even en men zal met weemoed terugdenken aan die ‘ettertjes’ van Pegida die als enigen hebben geprobeerd er nog iets aan te doen, in de hoop dat de discussie over dit heikele onderwerp op gang zou komen. Het is toch te ziek voor woorden dat er de hele dag op de msm aandacht wordt besteed aan een Arnhemse Jihadist die, nu het kalifaat op vallen staat, terug wil naar zijn veilige landje dat hij 4 jaar geleden de rug toekeerde om te moorden in Syrie, nou, hij weet zijn ‘moment of fame’ wel uit te buiten: hij heeft spijt (dat het niet gelukt is daar) sneu hè? Nee, taqiyya!!!!

  Geliked door 1 persoon

 14. Bekeerde ex-Pvv’er Arnoud van Doorn waarschuwt; ‘Als overheid niks doet tegen moslimhaat, nemen miljoen moslims zelf maatregelen’! De situatie waar wij zlh in terechtgekomen zijn, werd 40 jaar terug al voorspeld door oa. de gecriminaliseerde Janmaat, Pim Fortuyn, Theo van Gogh en anderen! Met als spookbeeld, aanslagen, gespleten samenleving met alle gevolgen! Zal “ons Markje” nog laten weten dat ie ook (alweer) geschokt is???

  Geliked door 1 persoon

 15. Jade zegt:

  Ter aanvulling, een tweet van onze landverrader:

  Geliked door 1 persoon

 16. Klaas zegt:

  Like

  • De geest is al lang uit de fles, is de sluimerde Veenbrand waar het SCP voor waarschuwt! De tweedeling, de onvrede wordt steeds duidelijker. Geloof dat Stichting Sire er weer een campagne tegenaan gaat gooien, om wat meer vriendelijkheid in de (verscheurde) samenleving te pompen! Paar weken terug Boemah met zijn ‘een hele goede morgen’ en nu alweer Sire met haar lieve boodschap. Is duidelijk wat aan de hand! Maar dat wisten wij al decennia met “Krijg de kanker jij” en Kankerhoer” ssssssssssssssss etc etc. RUTTEland = KUTTEland!
   *************** Stem ZE Weg!! ****************

   Like

 17. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Pfoe, dat is lef, er hangen daar aanzienlijk meer dan een paar camera’s dus hopen maar dat ze hun gezicht goed verborgen hebben weten te houden want je komt in dit mesjogge land nagenoeg overal straffeloos mee weg maar in dit geval……!!

  Geliked door 1 persoon

 18. leefbarbaar zegt:

  Volgens VVD-burgemeester Krikke is dit kwetsend. Foei dus.
  Maar het legaal penetreren van een kind is natuurlijk nog oneindig veel meer kwetsend. Voor het kind, voor ons, voor iedereen met een zekere beschaving.
  Derhalve respect voor deze pop-up.
  En dat moslims er boos over worden is geen nieuws, die worden boos over alles.

  Geliked door 1 persoon

 19. Shalom zegt:

  Ex-PVV’er Van Doorn zinspeelt op geweld, wel zegt deze er gaan straks een miljoen Moslims los in Nederland, (Telegraaf) en dan is de geest uit de fles en gaat er niet meer in, wel van Doorn land verrader, laat die Moslims maar eens los komen toe en snel, moet jij eens opletten, en het volgende ben jij er mee bekend dat in vele restaurants door Moslims hier Nederland, dat ze proberen meisjes die daar werken proberen tot de Islam te bekeren zo niet ontslag om duistere redenen, restaurants die als paddestoelen uit de grond schieten Kebab, Grillrooms enz, en hoe worden deze gefinancierd en de vergunningen geregeld door de gemeente,s laat ons raden, Van Doorn ik denk dat ze jou eens even apart moet nemen je laptop in beslag door de linkse justitie (kuch) en eens kijken wat jij aan mailadressen van vele PVV leden in jou bezit zijn en wat nog meer.
  Let wel je hebt hier iemand voor je die precies weet hoe jij werkt, gezien jou uitspraken!
  En ze moeten jou zeer goed in de gaten houden, een misstap…….
  Mijn spreuk komt er iemand om je te doden, dood heb eerst, en waar denk je dat dit beschreven staat.

  Shalom

  Geliked door 1 persoon

  • Kijk rond in de grote(re) steden, arabische horeca, telefoonwinkels, kapperszaken ect etc. Wordt allemaal getolereerd om dat volk maar van de straat te hebben, met miljoenen aan soebsidies!! Betalen wij!!! Het is 1 Grote Bende geworden in dit ooit zo mooie en stabiele landje!! Verkloot tot op het bot!!

   Like

  • Blaffertje zegt:

   Die vreettentjes van ze zijn merendeels witwaszaken.
   Deugen van geen meter.

   Like

 20. edwin vissers zegt:

  In Nederland hebben we de zaak betreffende pedofiel Joris Demmink (secretaris-generaal van het ministerie van Veiligheid en Justitie), waarin geprobeerd is door de controleurs deze pedofiele kindermisbruik organisatie te beschermen, en het geheel in de doofpot te stoppen. Vele Nederlandse top ambtenaren en politici schijnen hierbij betrokken te zijn (klik hier voor een overzicht van de feiten betreffende deze zaak). De Nederlandse politiek beschermd pedofielen omdat ze gecontroleerd worden door de luciferanen, met Beatrix von Amsberg (ze is niet “van Oranje”) als hun Nederlandse Bilderberg afgezant. Gezien de (NAZI) achtergrond van Beatrix von Amsberg, en de betrokkenheid van de Europese adel bij luciferaanse praktijken, is het niet uit te sluiten dat het illegale Nederlandse “koningshuis” ook bij kindermisbruik betrokken is, of in ieder geval weet heeft van deze praktijken.

  In de USA dat een hotspot is voor de luciferanen worden de kindermisbruik projecten vaak georganiseerd binnen geheime projecten van inlichtingendiensten. Criminele (vaak pedofiele) ouders worden door de inlichtingendiensten gechanteerd om hun kinderen af te staan aan de staat, als ze dit niet doen worden ze bedreigd met gevangenisstraf.

  Bij sommigen wellicht bekend is de MONARCH programmering (vernoemd naar een soort vlinder). Het MONARCH project begon begin jaren 60 en komt voort uit het bekende mind control programma van de CIA genaamd MK ULTRA. Het project vind zijn wetenschappelijke basis in het mind control onderzoek van de SS. MONARCH is het programmeren van een kind door het toevoegen van traumatische ervaringen door mishandeling zowel geestelijk en lichamelijk.

  Geliked door 1 persoon

 21. Thoth zegt:

  „Dit is geen aanval op alleen onze moskee, maar een aanslag op de hele moslimwereld”, vertelt Taheri. „Het ochtendgebed was net aan de gang. Pas toen de moskeebezoekers naar buiten gingen, zagen ze de poppen en de teksten.”

  Heel juist. Ze moeten terug gaan naar het land van herkomst. Daar kunnen zonder iets in de weg worden gelegd, mo appreciëren en heilig verklaren.

  Like

  • Thoth zegt:

   Like

   • willie zegt:

    Een Belg en een Marokkaan lopen door het bos.

    Plots horen ze een zacht stemmetje om hulp roepen,
    ze lopen verder en zien een elfje vastzitten in een wirwar van doornen.
    Met hun beiden maken ze het elfje los en
    blij zegt ze: ‘Je mag allebei een wens doen’.

    De Marokkaan hoeft niet lang na te denken en zegt:
    ‘Ik wil een hoge muur helemaal rond Marokko zodanig dat de islam beschermd blijft van alle vreemde invloeden’.

    Zegt het elfje: ‘Dat is bij deze gebeurd’.
    Ze wendt zich tot de Belg en vraagt: ‘En jij’ ?
    ‘Mag ik eerst een vraag stellen’, zegt hij.
    ‘Doe maar’, zegt het elfje en hij vraagt haar: ‘Die muur, is die waterdicht’ ?

    ‘Natuurlijk’, zegt het elfje.
    ‘Oké’, zegt de Belg dan:

    ‘Laat maar vol lopen’.

    Like

 22. Jean zegt:

  Willen we voor 99%, liefst 100% onze kinderen beschermen voor deze smeerlapperij dan MOETEN we die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam genaamd “verbieden én verbannen” in onze westerse samenleving, we zijn dat ook van een massa geweld verlost, we kunnen weer veilig over straat lopen iets wat nu onbestaande is want komen we zo een zwarte sleepzak tegen dan kan daar van alles achter zitten maar zelden tot nooit iets goeds.
  Laat die troep maar in die vodden rondlopen in de woestijn in Afrika dan doen we ook nog iets positiefs aan ons milieu want we zijn dat ± 1.000.000 nietsdoeners/parasieten kwijt.
  Mensen straf de partijen af die vreemdelingen en dan nog hoofdzakelijk islamieten op de lijst hebben staan, eis dat stemrecht voor vreemdelingen wordt vernietigt dan is die troep DENK ook in een klap uitgeschakeld en laten we stoppen met die leeglopers financieel te onderhouden.
  Ik weet wat ik moet doen nl. ik stem voor Het Vlaams Belang en als jullie nu enkel stemmen voor De PVV dan komt het vrij snel goed in onze lage landen.

  Like

 23. Lucky zegt:

  https://pallieterke.net/2019/02/onteerde-kerken/

  Vandalisme tegen Franse kerken bereikt hoogtepunt

  Sinds een aantal weken neemt het vandalisme in Franse kerken een nooit geziene vlucht. Brandstichtingen, vernielingen, blasfemische praktijken, ontheiliging van hosties… Het komt in heel Frankrijk voor. De meeste politici zwijgen.

  In 2017 werden 878 vernielingen en ontheiligen van kerken officieel vastgesteld. Dat is twee per dag. En vooral: opvallend meer dan op andere heiligdommen, zoals moskeeën en synagoges (100 voor beide). Uiteraard zijn er in Frankrijk veel meer kerken dan moskeeën of joodse heiligdommen, maar het valt toch op dat vooral de katholieke kerken worden geviseerd.

  Like

 24. Lucky zegt:

  https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/79161/Extra-geld-voor-beveiliging-kerken

  De eerste twintig parochies die dit bij het bisdom melden, krijgen 3000 euro als ‘startsubsidie’. Met dit geld willen de parochies de kans op diefstal van kostbaarheden als kelken, beelden en schilderijen zo klein mogelijk maken. Mogelijke maatregelen zijn detectie-ogen of webcams.

  Buiten de vieringen zijn de vierhonderd kerken in het bisdom Den Bosch gesloten uit angst voor vandalisme en diefstal. Het bisdom maakte in januari bekend dat het parochies wil stimuleren om hun kerkgebouw overdag open te stellen voor stilte, gebed of bezichtiging.

  Like

 25. Lucky zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3103420/tralies-in-kerk-limburg

  Tralies in kerk Limburg

  KESSEL-EIK – „We hebben weer verwarming, dus het was lekker warm in de kerk en de mis kon doorgaan”, zegt pastoor Louis Verhaag van het Noord-Limburgse dorpje Kessel-Eik opgewekt. Vorige week werd er ingebroken. De schade was zo groot dat de dienst moest worden geannuleerd.

  Like

 26. M. zegt:

  Als leugenaars op de waarheid gewezen te worden is natuurlijk nooit leuk.
  Dat is schokkend voor een leugenaar.

  Like

 27. HOERAH, alweer een nieuwe illegale SETTLEMENT er bij!! Israel gefeliciteerrd!! (vandaag weer een auto ingereden op 3 militairen, 1 is er slecht aan toe. 2 pallies hebben het nu leuk met 72 recicle maagden)
  https://www.jpost.com/Opinion/The-newest-illegal-Israeli-settlement-582246

  Like

 28. ruud beijer zegt:

  Geweldig

  Like

 29. ruud beijer zegt:

  20 maart zou de dag van de grote verhuizing kunnen worden als u op de PVV stemt. PVV betekent einde islam en einde asielparasieten. Al de parasieten die hier zijn en niet werken die trappen we inclusief de familie het land uit. Het kan zomaar gebeuren hoor als u op de PVV stemt. Wij dulden geen islam in Nederland!!20 maart PVV.

  Like

 30. Perfide Albion zegt:

  Mocht er ooit iemand nare vragen stellen? Gewoon zeggen dat je bij mij was.. 😉

  Dat verklaar en beloof ik.. Altijd! Info in dat geval bij de webmaster op te vragen. Justitie kan sterven!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s