Opmerkelijke nieuwe website:

Screenshot_25

www.defoutenvanVVDrutte.nl

Er is sinds begin deze week een vrij bijzondere website in de lucht. Zelfstandig ondernemer (MKB-detaillist en vastgoedbeheerder) en rechts politiek activist R. van Gemert uit Zwijndrecht heeft een site laten bouwen en online gezet waarop een heleboel misstanden staan die de VVD onder Rutte begaan heeft. En nog steeds begaat. De naam van de site zag u hierboven al staan. Ze bevat meerdere tegels waaronder u overzichtelijk kunt zien wat ons zoal aangedaan is de afgelopen 10-15 jaar. En wat er nog aan komt. U ziet daarmee wat voor partij de VVD eigenlijk is. Van Gemert vindt dat mensen niet meer in de leugens van de VVD moeten trappen. Omdat Nederland ermee naar de knoppen gaat. Het is een interactieve website, waarop lezers ook nog eens hun mening kwijt kunnen. Niet gecensureerd, dus dat lucht lekker op!

Er staan meerdere feiten op de site, die veel kiezers ongetwijfeld vergeten zijn. Of in het geheel zelfs niet eens weten. Maar even rond surfen is buitengewoon ‘verfrissend’. De bedoeling is dat de site breed gedeeld wordt, door heel Nederland, om de VVD een grote slag toe te brengen. Dus maak al uw familieleden, kennissen, vrienden en collega’s erop attent en vraag al die mensen het ook weer te delen! Vooral als u of iemand anders een VVD´er kent…   Heeft u zelf nog tips, geef die dan aan de sitebeheerder door. Volgens Van Gemert heeft de VVD alleen maar een zeer goed reclamebureau. De waarheid is ánders. Er wordt niets voor de autochtone Nederlander gedaan. Aangezien de VVD rechts hoort te zijn, en dat zegt te zijn, maar het in de praktijk niet is, is rechts zijn kracht kwijt. De middenklasse wordt daarom nu gewoon uitgeknepen. Het is opmerkelijk dat een dergelijke ondernemer de VVD zó hard aanvalt. Maar ja, de ‘Bolkestein-VVD’ is inmiddels al lang verdwenen… En dat gaat zich wreken.

Twee maanden geleden raakte R.  van Gemert enigszins bekend door een negatief stuk over het FvD op De Dagelijkse Standaard, waarbij hij publiekelijk zijn lidmaatschap van die partij opzegde. Het stuk maakte veel tongen los en is op die site enkele tienduizenden keren aangeklikt. In een persoonlijke reactie naar ons vertelde Van Gemert echter dat het overgrote deel van de mensen dat reageerde het inhoudelijk echter wel in meer of mindere mate met hem eens was. Uit betrouwbare bron is bekend gemaakt dat de gehele partijtop dat artikel goed gelezen heeft. Laten we hopen dat Baudet cs. er lering uit trekken. Op de Algemene Ledenvergadering in november vertelde hij gelukkig al dat hij sommige dingen die hij gedaan had, ‘niet meer moest doen’. Dat was ook precies de bedoeling van Van Gemert.

Velen verdachten hem ervan een linkse trol of VVD´er te zijn. Die beiden kampen (of is dat tegenwoordig hetzelfde?) kunnen we met deze site in aanschouw in ieder geval wegstrepen. Van Gemert is in ieder geval blijkbaar geen VVD´er… Deze site, als onderdeel van zijn initiatief www.OpRechts.nu, belooft nog wat.

Kijken allemaal! En delen!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

36 reacties op Opmerkelijke nieuwe website:

 1. Dr. Heinz zegt:

  Heel mooi natuurlijk, is een goed begin. Maar….er zijn nog veel méér politieke partijtjes, die schadelijk zijn voor ons Nederland en haar inwoners!! Politici in Nederland komen niet op voor eigen land en eigen volk, en moet derhalve verboden worden. De tijd is daar voor een ander systeem!! Politiek….weg er mee!!? Oja..die politici moeten boeten voor hun daden, daar zijn we wel allemaal mee eens?…

  Geliked door 2 people

 2. Onder Mark Rutte hebben we het kantelpunt beleefd van de islamisering van Nederland over 20, 30 jaar! Nu zou 37% geen probleem hebben met de islam, over 20, 30 jaar kan dit zomaar 60% zijn! Is de (gedeeltelijke) sharia een feit! Mark Rutte én zijn voorgangers hebben Het land van Onze Voorouders op een presenteerblaadje aangeboden aan De Satan! Landverraders van het ergste soort!

  Geliked door 1 persoon

 3. Frans Brassens zegt:

  Positief, maar toch maar even kat en boom. De site is nog niet compleet.

  Like

  • Republikein zegt:

   Opa van Rutte was oliemannetje van NSB, zie Niburu.

   Like

   • Republikein zegt:

    Rutte is lid van machtige vrijmetselaarsloge.

    [Vrijmetselarij] Zo langzamerhand is wel duidelijk wie er aan de touwtjes trekken op deze wereld en ook dat ze de vrijmetselarij volledig hebben geïnfiltreerd.

    Via 36 zogenaamde Super Loges die via hogerhand worden aangestuurd, wordt deze wereld geregeerd en het zal niemand verbazen dat Mark Rutte en Klaas Knot (Nederlandse Centrale Bank) lid zijn van een machtige Europese Super Loge.

    Het menselijk ras wordt niet geregeerd door vertegenwoordigers van het volk zoals het woord democratie doet vermoeden. Ze willen het wel zo doen voorkomen, maar in werkelijkheid werken die volksvertegenwoordigers meestal voor andere opdrachtgevers.

    Er is al wel degelijk een wereldregering, alleen dat is een regering die zich verborgen houdt voor het volk. Het is een regering die verspreid is over 36 Super Loges van de vrijmetselarij.
    http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13822:mark-rutte-is-lid-van-machtige-vrijmetselaarsloge&catid=20:het-complot&Itemid=33

    Niet doen hoor.

    Like

 4. Sander zegt:

  goed initiatief. maar erg jammer dat de site er zo rommelig uitziet en dat hij niet geschikt gemaakt is voor de smartphone

  Like

 5. Statler & Waldorf zegt:

  Uiteraard is Rutte links, vandaar dat hij/zij Markina Rutte het zo goed kan vinden met Adolf Merkel.

  Geliked door 1 persoon

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik heb hem in ieder geval een tegel gegeven op mijn Google tabblad.
  Ziet er goed uit zeker omdat hij ook in ziet dat Rutte een linkse rat is.

  Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  https://www.defoutenvanvvdrutte.nl/wel-eerlijke-websites

  E.J. Bron staat ook in de lijst.

  Wel vreemd dat het FvD daar ook in staat.

  Like

 8. Pingback: Opmerkelijke nieuwe website: | eunmask

 9. jungleelephant zegt:

  Hopelijk opent deze man ogen!Van de vastgeroeste Vvd-stemmer!

  Geliked door 2 people

 10. Steven zegt:

  Die site zal vast wel weer in naam van ‘mening van vrijheidsuiting’ van het net verdwijnen of op zwart worden gezet.

  Op de Algemene Ledenvergadering in november vertelde hij gelukkig al dat hij sommige dingen die hij gedaan had, ‘niet meer moest doen’
  Tjssaaaa… na een verkiezing verandert er altijd een HOOP. Hij stemt wel steeds als een VVD-er.

  Geliked door 1 persoon

  • Rv.Gemert zegt:

   nee nee, het is mijn eigen site, ik betaal ervoor (hosting). zolang Wix zoiets niet weghaalt blijft het gewoon staan. het staat iig niet op WP of Facebook oid, maar is gewoon een eigen ‘harde’ domeinnaam. 🙂

   Like

 11. j.lagerwij zegt:

  Goed initiatief aanpakken die neoliberale hap💪

  Geliked door 1 persoon

 12. Het frauderen gaat maar door, de spaarzame nederlander beroven ook! (blauwe envelop)! Tuurlijk er moeten wel centjes zijn om de Barmhartige Oetlul uit te hangen! Weg met al Kutvolk op Het Binnenhof, criminelen zijn het!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/weer-bijstand-na-fraude-met-buitenlands-bezit/ar-BBUkWsD?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Geliked door 1 persoon

 13. bozeoudeman zegt:

  Ach je kan het de VVD als Vereniging Vroeg Dementerenden gezien hun geestelijke gesteldheid toch niet echt kwalijk nemen.
  Maar die kiezers…Ja die wel!

  Geliked door 2 people

 14. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://tpo.nl/2019/03/04/iran-zet-2-medewerkers-nederlandse-ambassade-uit-kabinet-roept-ambassadeur-terug/

  Iran zet 2 medewerkers Nederlandse ambassade uit, kabinet roept ambassadeur terug
  Aanleiding vermoeden dat Iran achter aanslagen op dissidenten in Nederland zit

  Like

 15. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  hiermee is ’t delen vast gelukt…
  nu duimen dat ’t inhoudelijk verrukt…! 😛
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 16. Aegolius cs zegt:

  Thorbecke (1848) zonder internet en smartphone wist de arbeids- en bestuursonlusten omtrent het Huis zonder al voornoemde hulpmiddelen op te lossen.
  Eigenlijk een superprestatie en hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen met zijn beperkte media? Lezen konden nog velen niet maar doch!

  Like

 17. Rv.Gemert zegt:

  60 votes al! 5/5 ! Dank u dank u. 🙂

  Like

 18. Rv.Gemert zegt:

  Hallo beste mensen!
  Ik kom hier even kijken. Wauw; 61 votes al. 5/5. Geweldig. Dank voor alle positieve waarderingen. Ja ik probeer een steentje bij te dragen. Het laten maken van de site en op voorhand al die informatie verzamelen en bewerken; het kostte me zeeën van tijd.. Als zelstandig ondernemer zijnde is dat wel een beetje een dure grap, want het gaat eventjes zwaar ten kosten van mijn bedrijf/inkomsten, maar ik wil niet later in het rusthuis zitten en horen ‘’wat deed jij er eigenlijk aan/tegen, toen in 2019..’’. Of dat van achterneefjes/nichtjes of zomaar kinderen horen. Ik dóe tenminste iets. (valt nog in het niet bij wat dhr bron doet!).
  @ frans en @sander: jullie zijn nog niet helemaaal positief? Maar wat kan ik nog meer doen dan? En wat doet u? Alleen op een toetsenbord rammen? 😉
  – ‘’nog niet compleet’’, klopt; aangaande http://www.oprechts.nu de Foutenvanvvdrutte.nl is wel nagenoeg af. Ik probeer die up to date te houden.
  – ‘’Rommelig en niet smartphone geschikt’’. Tsja, ik ben geen fan van WP-sites met technische hoogstandjes zoals foto’s onder een tekst dóór. Het gaat bij mij om de info. Ik heb het nou juist overzichtelijk uitgesplitst onder tegels. En in het midden staat alle info als pdf file. Kan iedereen zo downloaden en dan van boven naar beneden lezen. Dat is toch juist goed?? Wat betreft smartphones, bij aanpassing daarnaar kwamen bij de memes alle foto’s onder elkaar te staan. Vond ik niet handig. En als je je mobiel horizontaal houdt, dan komt de tekst in een lange baan in het midden mooi gecentreerd te staan. Met een beetje uitvergroten kan je het dan juist handig van boven naar beneden lezen.
  @ henk de NL; wauw; dank voor het compliment
  @ tistochwat; Ja, Fvd is toch rechts? U wou toch niet de FvD als links betitelen? Want als we dat gaan doen, ja, dan komen we niet verder Op Rechts.nu…
  @ Jungleelephant; juist! Dat is ook mijn doel.

  Iedereen: Nu de site wel delen en doorsturen etc hé? 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • Pieter zegt:

   Mooi initiatief. Goed initiatief ook. Ik wens u veel sucses en resultaat toe!!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Rv.Gemert 4 maart 2019 om 17:18

   @ tistochwat; Ja, Fvd is toch rechts? U wou toch niet de FvD als links betitelen?

   Rechts, links, onder, boven: FvD is pro-islam en dat is levensgevaarlijk.
   Verder respect voor uw inzet.

   Like

   • oprechts.nu zegt:

    FvD is iets te slap voor velen ja, maar je kan ze niet als ”pro-”islam betitelen natuurlijk. dat is gekkenwerk. echt pro-islam is Denk en GL. zie het onderzoek vd week. 87% van GL is niet tegen islam. terwijl 63% vd NL-ers tegen. ik dacht PVV 96% en FvD 88%.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    oprechts.nu 4 maart 2019 om 21:12

    Wie niet tegen de islam is, is voor de islam.
    Als je de islam een pinknagel geeft, pakken ze je hele lichaam.

    Geliked door 1 persoon

 19. fleckie zegt:

  Hebben is hebben, , en ‘krijgen’. is de kunst, en. die. KUNST. bezitten. ze. tot. HET. in het ‘
  UITERSTE’!

  Like

 20. ed zegt:

  Orwell,s boek 1984 daar zijn ze al tientallen jaren mee bezig .gaat om geld en macht .Sprookjesboeken op de plank waar het thuis hoort bij hans en grietje alle geschreven door mensen voor mensen .Boek 1984 aanrader voor vele.

  Like

 21. BertG. zegt:

  De Dagelijkse Standaard kreeg eind vorig jaar veel reacties op een artikel over het geruchtmakende vertrek van Rob van Gemert bij het Forum voor Democratie (FvD) (2), die de partij van Thierry Baudet de rug toekeerde vanwege het ‘gesloten bolwerk’ en de autoritaire, narcistische manier van besturen door de partijleider. Van Gemert richt nu met twee nieuwe websites zijn pijlen op de VVD en Mark Rutte, omdat hij vindt dat ‘de mensen niet meer in de leugens van de VVD moeten trappen, omdat Nederland naar de knoppen gaat.’
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2019/03/Bij-FvD-vertrokken-lid-die-vorig-jaar-de-media-haalde-richt-pijlen-nu-op-VVD-en-Rutte

  Like

 22. ed zegt:

  We hebben ons als makke schapen laten slachten door de hele politiek buiten Wilders daar betaald hij de tol ruimschoots voor ,nog steeds alle pijlen op gericht .de kikkers schuiven van links naar rechts om de baantjes te beschermen,gaat om geld en macht van de zielige ezeltjes tot de mamma,s ene bodemloze put, het schuld gevoel van mensen geld verdienen is een schandalige zaak.Zonder internet hadden we waarschijnlijk al gehangen.1984

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s