“Timmermans volgende doelwit op anti-affiches Hongarije”

Screenshot_10

BOEDAPEST – Vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans wordt in Hongarije het nieuwe mikpunt in de campagne voor de Europese verkiezingen. De Nederlandse eurocommissaris is binnenkort te zien op verkiezingsposters in Hongarije. Dat zei de Hongaarse premier Viktor Orbán in een interview met de “Welt am Sonntag”.

De Telegraaf

Sinds anderhalve week hangen in heel Hongarije affiches [link toegevoegd door webmaster] waarop voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, en George Soros, de liberale Amerikaanse miljardair van Hongaarse afkomst, niet flatterend afgebeeld staan. Daaronder staan beweringen die suggereren dat beiden illegale migratie naar Europa steunen.

Half maart stopt Hongarije met de afbeeldingen van Juncker, maar Timmemans is het volgende doelwit, zegt Orbán. ,,We sturen Juncker met pensioen, maar Timmermans zal hem op onze posters vervangen.” Volgen Orbán staat ook Timmermans onder invloed van Soros. ,,Iedereen heeft het recht om te weten dat Timmermans openlijk zijn bondgenoot is.”

Nederlandse politici als EU-commissaris Frans Timmermans en vooral EU-parlementariër Judith Sargentini gelden in Boedapest en andere Oost-Europese hoofdsteden als staatsvijand sinds ze “de ondermijning van de rechtsstaat en de persvrijheid in die landen aan de kaak stellen”. Het Hongaarse parlement wilde vorige maand een delegatie van de Tweede Kamer niet ontvangen.

Orbán noemt Europese christendemocraten die hem uit de Europese Volkspartij (EVP) in het Europees Parlement willen zetten ,,nuttige idioten” van links, die de macht binnen de EU zouden willen grijpen.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, EU-critici, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, gezond realisme, Hongarije, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

6 reacties op “Timmermans volgende doelwit op anti-affiches Hongarije”

 1. Mary zegt:

  Ze zijn niet alleen staatsvijand nummer 1 voor Hongarije en andere Oost Europese landen maar zeker ook voor alle Westerse Europese landen en hun bevolking!!.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Heerlijk, waar kan ik ze bestellen of downloaden ?
  Misschien een idee om er net zo eentje vertaald in het Nederlands te verspreiden !

  Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Wanted,…dead or alive,/////echt onvoorstelbaar wat geld met een mens kan doen,…die Soros heeft eerst Maleisie naar de kloten geholpen en nu helpt ie een heel continent naar de kloten,….enkeltje raket naar de maan geven deze achterlijke idioot!! Beiden kanten sponsort die graftak, echt een heel slecht mens is dit echt slecht!!

   Like

 3. Cathja zegt:

  Tja…., wie kaatst moet de bal (terug) verwachten. Timmermans heeft zich uiterst irritant en dominant opgesteld tegenover de Hongaren, en krijgt nu een koekje van eigen deeg.
  Respect is iets wat Timmermans nooit heeft geleerd.
  Arrogante man met veel teveel kapsones!

  Like

 4. Jan zegt:

  Guy Verhofstadt
  ‏Geverifieerd account @guyverhofstadt
  3 mrt.

  Orban will replace the posters attacking Juncker with posters against Timmermans. Will the @EPP return to silent mode because it’s no longer one of their own under attack?Just as they were silent when Budapest was littered with posters against me & @judithineuropa?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s