Toeslag voor bespuugd worden door asielzoekers: € 1,20 Betere uitrusting en meer bevoegdheden voor politieagenten: onbetaalbaar!

Screenshot_18

Toeslag voor bespuugd worden door asielzoekers: € 1,20

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Geslagen, bespuugd en met stront besmeurd – wat onze federale politieagenten bij uitzettingsvluchten over zich heen moeten laten komen, is ongelooflijk! Dan doet het bijna boosaardig aan wanneer de agenten een “slijtagetoeslag” van € 1,20 krijgen, omdat weerspannige asielzoekers hun privékleding met speeksel, bloed of urine besmeurd hebben. Verder bestaan er geen toeslagen voor uitzettingsacties.

Wat de agenten aan den lijve moeten ondervinden, tonen berichten uit het dagelijks leven: personen die uitgezet moeten worden, verstoppen scheermesjes op hun lichaam en vallen daarmee de agenten aan. Iemand die uitgezet werd, wilde zijn uitzetting voorkomen door een stuk van zijn eigen tong af te bijten en dit samen met een gulp bloed in het gezicht van een agent te spugen. Van een andere agent werd de knieschijf vermorzeld, toen iemand die uitgezet werd om zich heen trapte.

Het is bijzonder bitter dat veel aanvallers wegkomen met hun gedrag en dat hun uitzetting daarna mislukt. Dat zijn allemaal compleet onhoudbare toestanden! Jörg Radek, chef van de vakbond van de federale politie, vat de desastreuze situatie samen: “Onze agenten moeten uiterst professioneel te werk gaan. Met arbeidsomstandigheden voor amateurs. De politiek spreekt van ´nationale krachtsinspanning´. Diegenen, die haar moeten uitvoeren, krijgen absoluut geen waardering.”

Daar zou onmiddellijk verandering in moeten komen. De agenten hebben meer bevoegdheden nodig om harder te kunnen ingrijpen, meer geld en vooral meer erkenning voor hun zware baan. Wie zou er immers met hen willen ruilen?

(www.bild.de)

Bron
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Toeslag voor bespuugd worden door asielzoekers: € 1,20 Betere uitrusting en meer bevoegdheden voor politieagenten: onbetaalbaar!

 1. Lot zegt:

  Ik heb gehoord lang geleden dat een groep weg moest en dit op een bijeenkomt op schiphol te horen kreeg. Ze kregen toen drinken met slaappillen. Toen hoefden ze alleen maar het vliegtuig in geloodst te worden en sliepen ze de uren durende vlucht.
  En waarom geen spuitje. Dit zie je in zuid Europa ook wel dat agenten dat geven.

  Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  De enige juiste manier om dit schorem, kinder en vrouwen verkrachters terug naar hun barbarenlanden te brengen, is zoals de Amerikanen het voorbeeld gaven.
  Aan de vloer geklonken en spuugmaskers om hun radicale moslimkoppen.
  Hier op weg naar Guatanamobay gevangenis voor vröme/moorddadige Moslims………..

  Geliked door 1 persoon

 3. BertG. zegt:

  Dus voor een vergoeding van €1,20 moeten die agenten niet meer zo zeuren wanneer ze onder gepist en bespuugd worden i.p.v. ze helemaal de tyfus te mogen slaan.
  Dat er nog mensen te vinden zijn die dit soort werk willen doen zonder steun van de overheid.

  Like

 4. M. zegt:

  Hoe maak je dat de politiediensten overgenomen worden?
  Door het zo onaantrekkelijk mogelijk te maken voor de agenten van het eigen volk, zodat ze vertrekken.

  Like

 5. Jaqceline zegt:

  Dit land moet niet gekker worden nog even krijgen zij de over hand wat dat tuig al hebben en de tweede kamer rutte die geen ballen heeft om harder op te treden wanneer komt er iemand aan de top die een keiharde aanpak herft om nederland weer ons land te laten worden niet dat tuig uit apen landen komen die geen respect hebben dan alleen maar oorlog en ellende veroorzaken ons land word knetter gek aanpakken niet alleen maar dat gepraat oh zo zielig wat zielig is wat onze voorouders hebben opgebouwd en kapot word gemaakt door dat tuig niet lullen wat al jaren duurd keer optreden watjes zijn het ik hoop dat wilders aan top komt komt voor het land op

  Like

 6. Lucky zegt:

  Erg kinderachtig…
  https://tpo.nl/2019/03/04/marco-kroon-aangehouden-na-uitdelen-kopstoot-aan-agent/

  Marco Kroon aangehouden na uitdelen kopstoot aan agent
  Oorlogsheld werd tijdens carnaval betrapt op wildplassen in Den Bosch

  Kroon zou in het carnavalsweekeinde door een agent zijn betrapt op wildplassen. Nadat hij daarop was aangesproken kwam het tot de kopstoot aan de politie-agent, melden de getuigen.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Geef de politie maar toestemming om hun gummiknuppel over hun bek heen en weer te trekken, dat zijn ze in eigen land ook gewent en dat helpt het beste !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s