Vaderlandsliefde kan nooit ingeruild worden voor globalistisch gedachtegoed en het is tijd dat de Nederlandse en Europese politici dat gaan begrijpen!

Screenshot_21

(Door: “Elise Nijmegen”)

In ons land wordt het NOS-nieuws (Nepnieuws Onder Staatstoezicht) al aangeklaagd, omdat het éénzijdig nieuws brengt. Dat gebeurt ook in andere landen, want het is namelijk niet de bedoeling dat wij zelf na gaan denken en conclusies trekken. Dat past namelijk niet in het plaatje van de globalisten, die daarom nog meer het internet willen censureren omdat de bevolking het echte nieuws daar wel leest.

Hoe we worden gemanipuleerd, is hieronder uitvoerig te lezen.

https://saltmines.nl/2019/02/25/hoe-manipuleren-we-de-kiezers-deel-1-nepnieuws-en-propaganda/

https://saltmines.nl/2019/03/03/hoe-manipuleren-we-de-kiezers-deel-2-groenlinks-promoten/

Over de klimaatwaanzin waar geen enkel bewijs voor blijkt te bestaan volgens onderstaand artikel en dat de critici al jaren worden gedemoniseerd. “Het is namelijk onmogelijk dat materie opgewarmd kan worden door het absorberen van zijn eigen straling”. De broeikas hypothese conflicteert op essentiële punten met wat we weten over de thermodynamica. Atmosfeer is geen broeikas en warmte kan alleen stromen van iets met een hogere temperatuur naar iets met een lagere temperatuur en niet omgekeerd.

https://www.climategate.nl/2019/03/atmosfeer-is-geen-broeikas-ii/

De loze beloftes vanuit de regering vliegen ons om de oren, speciaal nu voor de verkiezingen, net zoals de schandalen en de doofpotten, waaronder de Demmink-zaak. waar steeds meer duidelijkheid in komt. Want er spelen blijkbaar vele belangen mee voor vele partijen die niet allemaal zo koosjer lijken zijn… Gelukkig zijn er nog moedige mensen die er vragen over blijven stellen totdat ook in deze zaak de waarheid aan het licht komt.

https://rechtiskrom.wordpress.com/2019/03/01/theo-hiddema-je-valt-me-tegen/

Ik hoop dat u stevig zit als u onderstaand artikel leest. Al is het een ouder artikel, maar het is de bedoeling dat er nog minimaal 25 miljoen meer immigranten naar Europa komen, laat dat even op u inwerken. Europa moet Eurabia worden, geregeerd door één wereldregering.

De aandrijfas van deze invasie zijn de EU en de VN, diegenen die het globalisten plan uitvoeren en de deelnemende landen de wet voorschrijven. Dat beleid dat Rutte en de rest van het politieke kartel slaafs opvolgen, omdat het nationalisme ingeruild moet worden voor het globalisme.

De inbreng van vele immigranten in onze westerse samenlevingen is een aanval op onze westerse normen en waarden, een aanval op de gelijke rechten van vrouwen, en creëert een intolerante en onveilige samenleving vol mensen die de westerse cultuur niet respecteren. Zeer begrijpelijk dat Engeland uit de EU-dictatuur is gestapt, het zal, en terecht, wel een harde Brexit worden en dan zullen meerdere landen, waaronder hopelijk ook Nederland, volgen. Want ook Engeland betaalde al jaren, net zoals Nederland, heel veel meer aan de EU dan het terugkreeg en wat je ervoor terugkrijgt zijn dictatoriale praktijken.

https://www.theeuropean.de/eva-herman/14422-deutschland-25-millionen-migranten-bis-2050

Mijns inziens zouden we niet mee moeten gaan met het onrealistische plan van de globalisten, waarbij we onze eigen Nederlandse identiteit, onze vrijheid, onze veiligheid en onze westerse normen en waarden verliezen. Het is tijd om op te staan voor uw vaderland, dit is ons land, het land van onze kinderen, die het recht hebben om op te groeien in de beschaafde westerse maatschappij die onze grootouders met bloed, zweet en tranen voor ons hebben gecreëerd.

Sluit u aan bij een groep, partij, organisatie of brotherhood die, elk op hun eigen manier, vecht voor het behoud van ons Nederland en onze normen en waarden. Vaderlandsliefde kan nooit ingeruild worden voor globalistisch gedachtegoed en het wordt tijd dat de Nederlandse en Europese politici dat gaan begrijpen.

Bron:
https://vk.com
Door: “Elise Nijmegen”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

18 reacties op Vaderlandsliefde kan nooit ingeruild worden voor globalistisch gedachtegoed en het is tijd dat de Nederlandse en Europese politici dat gaan begrijpen!

 1. Ruud zegt:

  Ik denk dat deze redenatie hun intelligentie ruimschoots te boven gaat.

  Liked by 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Denk het Niet Ruud.
   Deze redenatie gaat niet boven hun pet maar het gaat over zakken vullen.
   Trouwens een vrouw (neem Ik aan) naar mijn hart deze Elise uit naar Ik aanneem.
   Geweldige pragmatische vrouw die de dingen precies weet te duiden

   Like

   • BertG. zegt:

    Wacht maar tot dat je wat meerder stukjes van haar heb gelezen.
    Dan kom je er achter dat het verhaal vrijwel altijd hetzelfde is, ook de afsluiting om je aan te sluiten.
    Het is een opsomming van herhalingen en voorbeelden, elk artikel is een herhaling van de vorige.
    Ik heb er nou al 10tallen gelezen.
    Het is om oude mensen en om mensen die nogal vergeetachtig zijn bij de les te houden.
    Ze verkoopt ook boeken op bol.com
    Voor nog meer hetzelfde.

    Like

 2. Jan zegt:

  Europese lente: globalisten in paniek nu de EU verkiezingen in aantocht zijn

  Liked by 3 people

 3. bigljohn zegt:

  Links is er bijna in geslaagd het pleit te winnen door vuile politiek te bedrijven en nep-informatie te doen verspreiden. Een oorlog zou (dus) niet meer voorkomen in Europa volgens links. Dat zulks een politiek en nep-informatie nog veel effectiever werkt dan een oorlog is nieuw. Nooit in de geschiedenis werd op die manier een compleet continent naar de verdommenis geholpen ZONDER oorlog. Zou het wel ooit tot een grootschalig conflict komen, dan zou met al die vele miljoenen moslims in Europa (Hun aantal stijgt explosief) de bevolking van Europa flink uitgedund worden. Gelijk als toen met de pest epidemie en tijdens de tijd van de inquisitie. Dat mensen zo halsstarrig naief blijven om al die nep-informatie als enige waarheid aan te nemen en voor een groot deel altijd maar links blijven steunen, terwijl ze tegelijkertijd kunnen waarnemen dat alles naar de verdommenis aan het gaan is, is onbegrijpelijk.

  Liked by 1 persoon

 4. Daan Kranenburg zegt:

  Elise Nijmegen, al met al een beetje verwarrend verhaal. Uw algemene oproep aan het eind voor aansluiting bij een groep, partij of organisatie, die elk op hun eigen manier, vechten voor een doel enz. getuigd niet bepaald van ratio en feitelijk realisme. Die zou moeten zijn: Een democratisch parlement en een regering van een land maken daar de dienst uit. Om het te houden bij Nederland, daar maakt de VVD als grootste partij de dienst uit. U geeft aan dat we weer moeten gaan voor de belangen van ons volk en vaderland. Prima maar geef dan eerlijk aan dat de PVV, inmiddels de tweede partij, met hun doelstelling daar de enig mogelijke garantie voor is. Maak de PVV de grootste partij bij verkiezingen dan kunnen ze ermee aan de slag. In ons land hebben we nu 14 verschillende politieke partijen, de kiezer stemt maar wat. Als je zwaar christelijk bent stem je automatisch SGP of eventueel CU. Als je gematigd christelijk bent stem je traditioneel CDA. Als je arbeider, uitkeringstrekker bent en weinig te makken hebt stem je PvdA of SP. Als je een hond, kat of kavia hebt stem je op de partij van de dieren, Als je nog een onnozele snotneus, of bakfiets moeder bent of denkt een semi intellectueel te zijn stem je GL of D66, Als je op leeftijd bent stem je op 50+. Sinds kort als je Turk of moslim ben stem je op DENK. Als je vind dat je maatschappelijk wat voorstelt en van mening bent toch wel tot de elite te behoren stem je op de VVD. Probeer hier maar eens een daadkrachtig bestuur en regering mee te vormen, we kennen de resultaten. Als je autochtone Nederlander bent met een rationeel verstand, met trots zijn op je land en je kiest voor een goede toekomst en voor die van je kinderen en kleinkinderen stem je PVV. De zittende traditionele politieke kartelpartijen hebben de macht en maken de dienst in ons land uit. Ze lachen zich bij elke verkiezingen weer in de rondte want met hun verdeel en heers tactiek plus geef het volk brood en spelen blijven ze(soms wat wisselend) aan de macht. Stem 20 maart niet voor versplintering maar maak de PVV de grootste partij, want anders drinken ze een glas, doen een plas en alles gaat door zoals het was. (Maar sneller en erger.)

  Liked by 2 people

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ja patriottisme en nationalisme is tegenwoordig not done.
  Toch gek als je op Dumpert kijkt staan er een stuk of tien filmpjes met carnaval, geen allochtoon te bekennen en men heeft alleen maar lol, geen testosteronbommetjes gewoon onschuldige gein.
  Kijk even naar dit filmpje van ‘the night of the proms’, een en al vaderlandsliefde en het enige dat ik kon ontdekken was 1 Chinese vrouw in het orkest en eentje in het publiek, verder geen allochtoon te zien !
  Wat een verademing !!

  Like

  • Wachteres zegt:

   Songtekst

   Land of Hope and Glory
   Mother of the free
   How shall we extol thee
   Who is born of thee?
   Wider still and wider
   shall thy bounds be set
   O Lord make thee mighty
   Make thee mightier yet
   O Lord make thee mighty
   Make thee mightier yet

   Like

 6. Jan zegt:

  Vaderlandsliefde kan nooit ingeruild worden voor globalistisch gedachtegoed

  Nog nooit is iemand in een commune gelukkig geworden, iets wat linksvolk duidelijk nog steeds niet doorheeft hoewel het een links idee is. Men deelt in de kosten, parasiteert op de ander, maar dient zijn vrijheid in te leveren en als dit besef er is, is het gedaan met het communale.

  Like

 7. Lucky zegt:

  Ondertussen in Frankrijk..

  Like

 8. ruud beijer zegt:

  Helaas kijken de Nederlandse huichelaars en wegkijkers in Nederland de andere kant op. Zij houden van de islam en de asielparasieten. Meer nog dan van hun kleinkinderen die een vreselijke tijd tegemoet gaan.Bedankt huichelaars en wegkijkers in Nederland!!

  Liked by 1 persoon

 9. Bert zegt:

  In dit artikel staan een paar misverstanden over de klimaatopwarming.
  1. “Het is namelijk onmogelijk dat materie opgewarmd kan worden door het absorberen van zijn eigen straling” . De dampkring wordt opgewarmd door absorptie van straling uit de kosmos, voornamelijk de zon. We kunnen dit elke dag constateren als de zon opgaat.
  2. ‘” De broeikas hypothese conflicteert op essentiële punten met wat we weten over de thermodynamica” Integendeel, het is bewezen dat energie ingevangen kan worden door materie, het is bijvoorbeeld de reden dat we graag in de zon zitten. Als onze huid geen straling zou kunnen absorberen, dan zouden we geen verschil ervaren tussen zitten in de zon en in de schaduw.
  3. “Atmosfeer is geen broeikas ” Klopt, het is ook maar een vorm van beeldspraak, de opwarming komt door absorptie van straling en het weer invangen van uitstraling door hogere lagen van de dampkring.
  4.” alleen stromen van iets met een hogere temperatuur naar iets met een lagere temperatuur en niet omgekeerd.” Klopt, maar de kosmische straling stroomt de dampkring binnen en wordt bij de uitstraling geremd door de materie in de dampkring. Geheel overeenkomstig de wetten van Newton en de thermodynamica.

  Like

 10. Jan zegt:

  Estonia schuift op naar rechts, links in de stress

  Liked by 1 persoon

 11. Jules Vismale zegt:

  Jammer dat we hier in Nederland geen bijbelse Rambo’s hebben, gelijk aan Gideon, Simson etc., die in staat waren om met een klein legertje of helemaal alleen duizenden vijanden te doden! Helaas is vaderlandsliefde door dictators als Adolf Hitler en Jozef Stalin ook schandelijk misbruikt tijdens hun oorlog om miljoenen jongemannen de dood in te jagen op een wijze waarop de Totale Oorlog het beste kan worden gesymboliseerd als de draak Total Krieg!
  Deze symbolische draak was namelijk niet te verzadigen met mooie jonkvrouwen en meisjes maar juist met miljoenen (jonge)mannen die aan hem werden uitgeleverd opdat hij ze kon verslinden! En wat dat nepnieuws betreft: degenen die dat allemaal rondstrooien bedrogen niet alleen anderen of houden deze voor de gek maar vooral zichzelf! En zoals al vaak genoeg is gebleken is (zelf)bedrog en (zelf)verloochenen vaak stukken makkelijk dan dat bij anderen doen die je op een gegeven moment toch doorkrijgen en daar meestal loeikwaad van worden!

  Like

  • BertG. zegt:

   Hadden ze al die haathutten maar van stro gebouwd, of iets dergelijks.
   Dan hadden we de grote boze wolf erbij gehaald, die ze dan wel omver zou blazen.
   Helaas………………….het is niet zo.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Jozef Stalin diende echter als een soort reusachtig oppervarken dat Rusland niet voldoende beveiligde met een stenen huisje maar inderdaad van huisjes van stro en takken! Toen kwam Adolf Hitler, in de gedaante van de Grote Boze Wolf, die meteen de zwakke verdedigingslinie omverblies om op 22 juni 1941 samen met 3.500.000 Duitse wolven (eveneens symbolisch bedoeld) het land van 200.000.000 Russische varkens (OOK symbolisch bedoeld) binnen te vallen om hen te verslinden!
    Jammer genoeg gedroeg Stalin zich later als een wild zwijn die zijn slagtanden in talloze Russen zette om hen tegen de Duitsers oorlog te laten voeren en Hitler ging gewoon door om zijn hoektanden in (Russische, Oekraïense, Baltische, Wit-Russische, joodse enz.) biggen te zetten waarvan velen zijn leger met bloemen, wodka, brood, zout ent. verwelkomde omdat ze dachten dat de nazi’s net zo vredelievend en aardig waren als de islam!
    En zoals wij thans allemaal in de gehate islam diep werden teleurgesteld, zo werden daarginder alle opgenoemde groeperingen evengoed in de nazi’s teleurgesteld, gelijk aan de communisten!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s