Bijvoorbeeld Rosi Rosenlehner: Hoe arme Duitsers als oud vuil behandeld worden

Screenshot_37

 

(Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

Gaiberg- Een ontnuchterend bericht van de “Rhein-Neckar-Zeitung”, maakt duidelijk dat vluchtelingen, die meestal illegaal Duitsland binnenkomen, wezenlijk beter behandeld worden dan in problemen geraakt autochtonen. Terwijl bijvoorbeeld “onbegeleide vluchtelingen” vaak in nobele herbergen resideren en heel duur sociaalpedagogisch begeleid worden, moet in Gaiberg, dichtbij het Groene nobele bolwerk Heidelberg, een 64-jarige visueel gehandicapte vrouw met een uitkering in een voormalige kleedkamer voor scheidsrechters zonder ramen wonen. Ze wordt door de autoriteiten als een nummer behandeld, schrijft de “Rhein-Neckar-Zeitung”. De instanties reageren niet op haar aanvragen.

journalistenwatch

“De vluchtelingen krijgen alles – en ik moet voor alles vechten”, zegt de 64-jarige tegen de “Rhein-Neckar-Zeitung”, vechtend met haar tranen. “Is dat eerlijk?” Ze zou in Duitsland zijn geboren en niet begrijpen waarom de autoriteiten de eigen landgenoten zoveel moeilijkheden bereiden en niet zouden helpen.

Haar martelaarschap begon in 2017 toen ze niet langer in haar woning kon blijven. De instanties weigerden de vrouw met staar te helpen bij het zoeken naar een nieuwe woning. Volgens de “Rhein-Neckar-Zeitung” zou men haar pas hebben geholpen als ze op straat zou zijn terechtgekomen.

Vanuit haar raamloze noodonderkomen probeert de gezondheidsmatig aangeslagen vrouw al maandenlang via het Jobcenter een nieuwe woning te krijgen. Dat mislukt steeds opnieuw doordat er zogenaamd documenten ontbreken, hoewel ze die daar persoonlijk had afgegeven. Uiteindelijk sprak zelfs de burgemeester van Gaiberg haar machtswoord met het cynische antwoord: “Rosi Rosenlehner zou nog een niet ondertekend huurcontract respectievelijk huuraanbod moeten indienen, waarin de kale huur, de extra kosten en de verwarmingskosten los van elkaar staan vermeld”. Een vicieuze cirkel waaruit geen ontsnappen mogelijk lijkt. Mevrouw Rosenlehner kan dus niets anders doen dan alleen maar afwachten wanneer en of de autoriteiten haar een echte woning toestaan, zodat ze eindelijk uit dit donkere gat zonder ramen kan vertrekken en in waardigheid kan leven.

Vaak vlucht de 64-jarige met haar kleine hond Charly, een 5-jarige Chihuahua, de straat op en neemt de eerstvolgende bus naar Leimen om daar te gaan wandelen of gewoon op een bankje te gaan zitten. Eigenlijk leeft ze bijna als een dakloze, vergeten door instanties, die zich gericht hebben tot een andere bevolking. Verdrongen door immigranten, die vooral naar de stedelijke gebieden stromen en daar, zoals onlangs werd geschreven in de “Stuttgarter Nachrichten”, voorrang krijgen op de sociale woningmarkt.

Citaat: “Wie in de hoofdstad van de deelstaat een sociale woning wil betrekken, moet op een wachtlijst geregistreerd staan. Maar om überhaupt op deze wachtlijst te kunnen komen, moet iemand minstens drie jaar zijn aangemeld in de hoofdstad. Dat geldt echter niet voor vluchtelingen die aan de stad toegewezen worden. Die worden meteen op de wachtlijst geplaatst.”

Gelijksoortige praktijken, die Duitse ontvangers van een sociale uitkering benadelen, heersen vast en zeker ook in andere Groene bolwerken. De kiezers in Baden-Württemberg hebben dat zo besloten.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Klaus Lelek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Bureaucratie, cultuurrelativisme, Duitsland, Graaien, Groenen, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Bijvoorbeeld Rosi Rosenlehner: Hoe arme Duitsers als oud vuil behandeld worden

 1. scherpschutter1943 zegt:

  vunzige naziautoriteiten die alleen de bevelen uit berlijn uitvoeren. Ze zij nog niets verabderd

  Geliked door 2 people

 2. Tineke zegt:

  De instromers krijgen overal en altijd voorrang,hoezo geen discriminatie……?
  Het is hier toch niet anders?
  Het is overal 1 pot nat!

  Geliked door 2 people

 3. Bastiaan2000 zegt:

  Wat is toch de reden dat groen altijd zijn eigen volk verraad, altijd doen ze dat.
  Hun haat en verraad, hoe is dat psychologisch verklaarbaar. Hier hebben we ze ook GroenLinks, D666, PvdA, CU etc. Het eigen volk beraden ten gunste van mensen die hun ook haten. Wat denken ze, als de ander gewonnen heeft ze zich daar mogen aansluiten. Dan vergissen ze zich -niemand houdt van verraders- . Ze worden weggestuurd ( of opgesloten/vermoord) en komen dan vertwijfeld en met hangende pootjes bij ons. Maar wij hoeven ze, ze vallen dan in de schemerzone, nergens horen ze dan bij.

  Geliked door 2 people

 4. Peter zegt:

  De zieligheidsmaffia gaat weer aan de slag !!
  Iraakse asielzoeker Nemr (9) voldoet niet aan kinderpardon
  vraag over Staatssecretaris Harbers aan de VVD
  Heeft uw Staatssecretaris ballen of geeft hij zich direct gewonnen ??

  Geliked door 1 persoon

 5. mahoog zegt:

  Nog ff, dan komt ”het busje” haar ophalen,en zie je haar nooi meer!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Communisten Bastiaan.
  Daar is alles mee gezegd.
  Die groenen komen uit de oude communistische partijen, evenzo in Nederland Belgie Frankrijk en ook Duitsland.
  Die zijn er alleen op uit om de maatschappij zoals die een aantal jaren nog aanwezig was naar de kloten te helpen en weer een Marxscistisch systeem in te voeren

  Geliked door 2 people

 7. boorzalf zegt:

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Even ter verduidelijking.
   Men moet niet vergeten dat er een Heer Begeman rondloopt die ten alle tijden door de MSM vermeden word en door de regering per sé niet gehoord wil worden (zie een van de reacties in een later artikel.
   Diep treurig dat mensen als dhr. Begeman gewoon gemeden worden en onmogelijk gemaakt word om de waarheid te vertellen door hem geen platform te geven samen met mensen die de leugens wel willen door prikken.
   1000 miljard uitgeven voor een leugen en mileulobby’s alle ruimte te geven om hun leugens te blijven verspreiden

   Like

 8. Steven zegt:

  Feitelijk heeft het volk dit allemaal aan zichzelf te danken… ten eerste blijven ze iedere keer weer op die ROTTE partijen stemmen en ten tweede laten ze dit allemaal zelf gebeuren…geen HOND komt er in opstand!
  Die booslims laten niet over zich heen lopen en breken gewoon overal de boel af..

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s