Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken

Screenshot_30

“Democratisch Socialist” Alexandra Ocasio-Cortez.

(Door: “Xander”)

‘Groene Nieuwe Deal’ van rijzende Democratische ster Ocasio-Cortez betekent ‘de uitroeiing van al het leven op aarde’ – ‘Als fossiele brandstoffen worden verboden zal iedere boom op aarde worden omgehakt’

Dr. Patrick Moore, mede oprichter van Greenpeace, heeft keihard uitgehaald naar Alexandria Ocasio-Cortez (foto), het nieuwe lievelingetje van ‘progressief’ links Amerika (en aan de artikelen op o.a. de NOS te zien ook van links Nederland). De ‘Democratische Socialist’ heeft namelijk een ‘Groene Nieuwe Deal’ gepresenteerd die tientallen biljoenen dollars gaat kosten en de Verenigde Staten volgens tal van critici zullen terugwerpen naar een pre-industriële samenleving. Moore twitterde dat hij Ocasio-Cortez een ‘hypocriet’ en een ‘hoogdravend sukkeltje’ vindt, omdat de uitvoering van haar eis om te stoppen met fossiele brandstoffen – waar het kabinet Rutte met de afschakeling van aardgas al mee begonnen is – ‘massasterfte’ zal veroorzaken.

Moore brak jaren geleden met ‘zijn’ Greenpeace nadat de milieubeweging van binnenuit was overgenomen door extreemlinkse anarchisten, waar Ocasio-Cortez exemplarisch voor is.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Staten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken

 1. rensk. zegt:

  Massale uitroeiing maakt niet uit bij socialisten. Alle middelen heiligt het doel (Lenin) en wat er ook gebeurt ze zullen doorzetten ongeacht of ze wel of geen gelijk hebben. Experimenten uitvoeren is een dingetje van links.En hoe die experimenten uitvallen? Dat zien ze dan wel weer. (Lenin)

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Het aantal weidevogels vermindert schrikbarend snel……dat de Pays-Bah de weidegronden, waar eens koeien mochten grazen en hun vlaaien mochten laten vallen, vol stampt met bedrijfsterreinen heeft met de verontruste telling van weidevogels niets te maken……De Linksche Looney Brigade heeft nooit iets willen begrijpen van Oorzaak en Gevolg.
  Het hanteren van cijfers over klimaatverandering van decennia geleden, toen men pas begon met het maken van een intelligente schatting om het aantal bewoners op aarde in kaart te brengen, heeft natuurlijk ook geen effect op het klimaat, zeker niet als er toch nog altijd ongeveer 83 miljoen mensen (1,1%) per jaar bijkomen, ongeveer de omvang van de bevolking van Duitsland, het scharrelKip en biologische Ei probleem…..met Groen-linksch aan het roer zullen we in kringetjes blijven draaien als een koe met BSE…..

  Like

 3. Dr. Heinz zegt:

  Vroeger zaten die linkse rakkers, anarchisten en communisten in kraakpanden, de wereld te veroordelen, te verzieken, te vernielen en wat al niet meer!! Tegenwoordig zijn ze als mollen overal ingegraven, dragen nette schone kleren, wassen zich geregeld en gaan ook naar de kapper. Om op een andere manier hun mening en hun eisen hoe een ieder behoort te gedragen en te doen!! En vernielen een hoop op die manier. Je kunt een lelijk aapje een gouden ring om doe, maar het blijft en is een lelijk ding.

  Like

 4. Bert zegt:

  Linkse mensen maken zich nooit zorgen over de bevolkingstoename in Afrika – 40 tot 50 miljoen mensen per jaar. Ook in Afrika woont het merendeel van de bevolking inmiddels in de steden. de groei betekent dat er elk jaar 20 steden van een miljoen inwoners bijkomen. Welke gevolgen zou dat hebben voor ontbossing, landbouwareaal, diversiteit van de soorten enzovoort? Maar hier hoor je links nooit over, het is hoe dan ook allemaal de schuld van het westen.

  Like

  • fleckie zegt:

   Hier in Nederland lanceerde. ‘KONINGIN UTOPIA’. …( ALIAS) tegenwoordige. GROEN-LINKS-BURGEMEESTER. van. AMSTERDAM) het idee gewoon ‘boeren onteigenen,’ om op de onteigende ‘gronden’ woon-gebouwen te plaatsen, ( voor eventueel binnendringende vreemde volkeren?.

   Like

 5. zwartschakel zegt:

  Breitbart “spreekt over triljoenen !

  Like

 6. Johan zegt:

  “Oprichter Greenpeace: Stoppen met fossiele brandstoffen zal massasterfte veroorzaken.”

  Nou, het is dan maar te hopen, dat die massasterfte begint op het hoofdkantoor van Greenpeace.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s