“Eén enkele Euro-Afrikaanse economische ruimte met 1,5 miljard consumenten”

Screenshot_51

(Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

Guy Verhofstadt is een soort Belgische Martin Schulz. Met dit verschil, dat hij het daadwerkelijk tot minister-president van België heeft geschopt. Dat is echter verleden tijd en Verhofstadt heeft zich aan andere zaken gewijd. Afgezien van het feit dat hij regelmatig zijn fraai gevormde gezicht voor de camera´s houdt, is hij verder opgeklommen tot grote vriend van George Soros en de verdediger van een Europees centralisme. Onlangs sprak hij voor de “Alliance of Liberals and Democrats for Europe, Pacific, Africa and Caribbean, kortom ALDEPAC, waar hij kort de doelen van hem en zijn geestverwanten mocht schetsen.

Jonge Duitser

Screenshot_53

Samengevat: Het gaat om een gemeenschappelijk Euro-Afrikaanse economische ruimte naar het voorbeeld van de EU. En zonder te vragen en beter achter de coulissen te kijken, kan men zich nu al voorstellen hoe dit gebied eruit moet zien. Op de lange termijn, ja, in de toekomst, zou het vermoedelijk om een samensmelting van de Afrikaanse en Europese Unie gaan. Waarschijnlijk zit daar het idee achter dat ook de grenzen tussen Afrika en Europa vallen om het goederenverkeer voor de 1,5 respectievelijk weldra 3 miljard mensen (de meesten van hen Afrikanen) open te stellen. Van Kaapstad via Senegal tot aan Stockholm zouden de grenzen dan definitief verdwijnen, zodat personen en goederen zich vrij van het zuiden naar het noorden kunnen bewegen. Arbeidsvisa en bevolkingsveranderingen, zoals de verhuizing van massa´s goedkope arbeidskrachten van Ghana tot aan Duitsland of Frankrijk toe, zullen dan wellicht gemakkelijker gemaakt worden.

Dan zou ons een “Eurafrika”, waarover in de roman “Onderwerping” van Michel Houellebecq door de nieuwe islamitische president van Frankrijk, Ben Abbes, gedroomd wordt, te wachten staan. De samensmelting van de beschavingen van het Avondland met die van de Oriënt en de voorkeuren van Liberiaanse “Cannibal Warlords”. Misschien stelt Verhofstadt het zich immers zo voor dat de door hem en anderen bedoelde gezamenlijke sociale verzekering voor alle EU-burgers ook voor de bewoners van de Afrikaanse landen moet gelden. Als we zijn voorstel in de zin van de globalistische ideologie helemaal tot het eind doordenken, dan is er als ver doel sprake van de realisering van een Euro-Afrikaanse superstaat.

Ik persoonlijk beschouw het niet als ondenkbaar dat enkele eurocraten zo´n droom van een gigantische Euro-Afrikaanse statenbond warm houden en aan diens realisering werken. Wie weet – wellicht zullen we immers over enkele jaren al van de succesvolle afsluiting van de onderhandelingen over visum-versoepeling voor werkwillige migranten uit Afrika horen, die dan als afgezanten van deze toekomstvisie naar Europa zullen reizen.

Bron:
https://younggerman.com
Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, establishment, Eurofielen, Europa, EUSSR, Genocide, Globalisering, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, liberalen, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, New World Order, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op “Eén enkele Euro-Afrikaanse economische ruimte met 1,5 miljard consumenten”

 1. Marc zegt:

  Duidelijk is dat Verhofdinges zich verzuipt in een destructieve vorm van neo-kolonialisme. Hoewel een volkomen geschift regime (onvrijheid, naast die van geweld nu ook door Big Brotherachtige digitale controle over hun burgers), zal ik mij nog eerder onderwerpen aan Chinese overheersing dan aan Afro-Europese chaos.

  Overigens ben ik van mening dat een gewapend verzet op Europese bodem nog steeds ontbreekt!

  Geliked door 1 persoon

 2. fleckie zegt:

  Zoveel consumenten, wel, vanzelfsprekend, maar HET consumeren, zal echter NIET aangeboden worden door hun …NIET-WERKWILLIGE. ‘ KLEURGENOTEN’, ( die in feite gewend zijn….DE. HEEL….LANGZAAMAANACTIE. STEEDS. uit te voeren!, of in het geheel NIET!.)

  Like

 3. Lucky zegt:

  Iets anders,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s