Albanese criminelen doen een greep naar de macht in de onderwereld van Limburg

Screenshot_68

(Door: Bas Paternotte)

‘Hun bescheidenheid maakt hen een betrouwbare partner voor andere criminelen’

Criminelen uit Albanië [webmaster: islamieten!] doen een machtsgreep in de Limburgse onderwereld en mengen zich met name in het drugscircuit. De laatste maanden zorgen bendes uit het Balkanland in toenemende mate voor problemen in de provincie. Dat blijkt uit onderzoek van L1.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Albanië, Allochtonen, Bananenrepubliek Nederland, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Maffia, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Albanese criminelen doen een greep naar de macht in de onderwereld van Limburg

 1. Charles Martel zegt:

  Multicul weldaden.

  Like

 2. Thomasson zegt:

  Als wij fatsoenlijke grenscontrole hadden, zouden wij met dit probleem niet in de maag zitten. De Albanezenprobleem laat weer overduidelijk zien dat het Verdrag van Schengen is voor een ding goed: onze reet ermee vegen en snel met de stront afspoelen.

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Als wij niet mogen onze grenzen bewaken, hebben wij wel het recht ons land te verdedigen. De Albanezen of andere exoten van dien aard kunnen het alle beste ter plekke worden doodgeschoten. Dat spaart gratis maaltijden, dure advocaten en rechtenbanken en gevangenisstraf a la Costa del Sol. OPGERUIMD STAAT NETJES.

  Like

 4. M.Kisters zegt:

  De schrijver verwart onthouding van openlijk vertoon van rijkdom met bescheidenheid. Gewoon slimheid.

  Like

  • fleckie zegt:

   In het ‘begin’ ‘spelen allochtonen … altijd . de. timide’-rol!!!………………..HOE is het afgelopen met de…. MENSENSLACHTHUIZEN…..waarvan. ALBANEZEN. de. UITBATERS waren?! *~*~*~*~*~*~*~

   Like

 5. Steven zegt:

  Nederland wordt steeds VEILIGER……
  Kwam vast uit de bek van een ROOIE!!

  Like

 6. Lucky zegt:

  Over onderwereld gesproken,
  https://www.geenstijl.nl/5146635/smile/

  Beelden! Spookagent Donovan bekend van de NOS

  Nu wordt hij verdacht van witwassen en zou hij hebben ‘bemiddeld tussen criminele bewoners van peperdure huurwoningen die niet stonden ingeschreven en vastgoedbazen’. Pakhuizen dus, voor de opslag van wapens, doping en cash. .

  Nagegaan wordt nu of en welke schade hij de politie-organisatie heeft berokkend.” Smile Donnie, je staat op de NOS.

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Het corruptie gevalletje Donovan Atmopawiro is slechts het topje van de ijsberg. De gevolgen van deze positieve discriminatie was in de jaren tachtig al voorspelbaar. Als voormalig beroepsmilitair werd ik niet bij de politie aangenomen. Dat gold eveneens voor mijn twee zonen. Goed opgevoed met de juiste volksgeest. Groot, blond en blauwe ogen en van Nederlandse afkomst, dat kon natuurlijk niet. Want buitenlanders gaf men de voorkeur aan. Dat deze nou juist als infiltrant, afkomstig uit het criminele milieu dienst namen stond men klaarblijkelijk niet bij stil.
  Ik hoop dan ook oprecht dat Geert wilders aan de macht komt en dan een generaal pardon afkondigt om elke buitenlander die een overheidsfunctie bezet houdt, per direct wegens onbetrouwbaarheid, zal ontslaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s