Eentje uit de verzamelde Orc-reacties . . .

Screenshot_69

Vieze vuile nazi s en varkens site met jullie pro partij van de varken site. Fuck jullie en die varken en Israël . De gulden komt nooit terug, goed maar ook en jullie van de partij van de varken zal nooit slagen. Vrijheid van menings uiting , waar is mijn reactie die ik had geplaatst jullie zijn diep van binnen erger dan hitler maar die macht krijgen jullie nooit meer . Want het is 2019 digitale tijd perk zonder grenzen , vieze varkens , als jullie het niet meer leuk vinden in deze prachtige diverse land . Dan rotten jullie toch op met jullie hoofd varken.

Geplaatst door:
E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

77 reacties op Eentje uit de verzamelde Orc-reacties . . .

 1. Jan zegt:

  Dat ziet er Mocroaans uit. Alliteratie ingebed in prachtige volzinnen. Pure poezie

  Geliked door 3 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Wel fijn dat je soms ook van die vriendelijke reacties krijgt die niet vervormd worden door de Nodige taalfouten.
  De persoon in kwestie zal gelukkig een afgestudeerd iemand zijn met veel lof en zo meer.

  Geliked door 3 people

 3. fransdewit zegt:

  Het is zo fijn dat ze ook allemaal dood gaan en niet boven het leven kan staan

  Geliked door 3 people

 4. johan1966 zegt:

  Nederlands schrijven schijnt toch moeilijk te zijn, voor die achterlijke primaten.

  Geliked door 3 people

 5. Henk.V zegt:

  Ook shalom, makkertje

  Oink 🙂

  Geliked door 5 people

 6. Marc zegt:

  Prachtig proza: recht uit z’n gat!

  Geliked door 5 people

 7. Hendrik zegt:

  Het IQ spat eraf…………………..zal wel een mossel zijn.

  Geliked door 3 people

 8. Harry22 zegt:

  Kijk, een cultuurverrijkende reactie

  Geliked door 3 people

 9. Mary zegt:

  Ke????, ja ons prachtige land door Nederlanders opgebouwd en divers kan (kijk b.v. naar de bij ons wonende Chinese bevolking, altijd prima gegaan) zolang het zich aanpast aan de Nederlandse waarde en normen, geen agressiviteit, criminaliteit laat staan overheersing hier komen bezigen en anders rotten die natuurlijk maar op naar waar ze vandaan kwamen!!!!. En varkens zijn heel intelligente dieren volgens de wetenschap, ze hebben een heel sociaal leven, ze kunnen vooruit plannen, ze weten wat andere zien denken en voelen, kunnen communiceren……….etc.

  Geliked door 4 people

 10. Lucky zegt:

  Ondertussen in Oostenrijk,
  https://m.heute.at/oesterreich/niederoesterreich/story/40874380

  Islam-Flyer: Ermittlungen dauern weiter an

  Im südlichen NÖ waren bedenkliche Flyer gefunden worden. Das Landesamt für Verfassungsschutz hat noch nicht den Staatsanwalt informiert.

  Geliked door 2 people

 11. Taljaard zegt:

  Je weet wat je aan dat soort hebt.
  Misschien niet eens ouder dan een jaar of 13, maar kan ook in de 40 zijn.
  Maakt niet uit. Want ze blijven net zo dom en beperkt.
  En wat zij ”schrijven” is vaak ook nog wel amusant, want tenen krommend dom.
  Autochtone linksen zijn veel irritanter, geniepiger en vaak ook gevaarlijker.

  Geliked door 5 people

  • Thomasson zegt:

   @Taljaard. U schrijft: Autochtone linksen zijn veel irritanter, geniepiger en vaak ook gevaarlijker. Fout!. Autochtone LINKSEN ZIJN ALTIJD GEVAARLIJK!. Niet gevaarlijker, maar gevaarlijk pur sang! En dat bewijzen ze keer op keer. Linksen proberen met alle mogelijke trukjes en denkbare manieren Nederland omver te werpen en haar bevolking te vernietigen t.b.v. van de islam en de Kalergi Plan: a) Hamas is hartstikke blij met het beleid van Groen-Links https://ejbron.wordpress.com/2019/03/05/video-hamas-is-hartstikke-blij-met-groenlinks/ Het programma “Andere Tijden” van vandaag liet zien hoe ex minister van Justitie Dries Van Agt een hele emmer krokodillentranen liet lopen toen hij over de “Drie arme stakkers van Breda” sprak. De oorlogsmisdadigers Willi Lages, Ferdinand Aus der Funten en Franz Fischer. Hoe de Staat der Nederlanden die stakkers onnodig zo lang heeft vastgehouden …Een van hen, genaamd Lages, heeft het niet overleefd ..Oh! ..Oh! ..Oh!. De anderen zijn als bejaarden vrijgelaten ..en konden niet meer echt van hun leven genieten. Dries van Agt liet zien dat hij GEEN SCHIJT empathie voelt of medelijden (nog steeds niet) voor de Nederlanders – w.o. ook verzetstrijders – die door zijn vrienden zijn zwaar gemarteld en de dood ingejaagd. De Spaanse Inquisitie kon nog veel van hen leren. Maar dat soort gedrag is kennelijke een hobby bij Mijnheer van Agt. Hij steunt nu ook terreurorganisaties zoals Hamas en Fatah die ideologisch heel dicht bij ISIS staan. Hij geeft ze alle steun. Dan gaan wij verder met een PvdA K** die meedoet aan de provinciale verkiezingen in Noord Holland. Nelleke Degenhart, vindt dat Nederland moet ISIS-wijven en kids plus hen Jihad-partners naar Nederland terughalen. https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/03/provinciale-pvda-kandidaat-wil-isis-vrouwen-kinderen-en-mannen-terughalen-naar-nederland/
   Het is zo zielig dat ze allemaal niet terug kunnen keren, en Nederland is dat aan haar burgers verplicht. Het kan mevrouw Degenhart geen shit interesseren dat de zielige burgers die ze binnenhaalt zijn uitstekend getrainde vijandige soldaten met guerilla ervaring; inclusief wapen, exsplosieven- en communicatieexpertise. Dat deze kerels zouden de Jihadisten in Nederland gaan trainen en hun kids zouden THE NEXT GENERATION zijn van Jihadterroristen die aanslagen zouden plegen op Nederlandse bodem. De Nederlandse kinderen die vandaag worden geboren of nu in de wieg liggen, zouden morgen hun slachtoffers zijn.
   LINKS HEEFT ECHTER GEEN PROBLEMEN MEE!.

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Thomasson 6 maart 2019 om 23:59

    De anderen zijn als bejaarden vrijgelaten ..en konden niet meer echt van hun leven genieten.

    Wat zielughh!
    Ze hebben vast meer van hun resterende leven kunnen genieten dan onze eigen bejaarden die tot hun 70ste moeten werken en die daarna niet meer in aanmerking komen voor een dure medische behandeling.

    Like

   • ronjaspers zegt:

    Thomasson.Goed betoog,ik waarschuw mensen al een paar decennia voor dat levensgevaarlijke extreem linkse nageboorte.Vorig jaar riep extreem links in duitsland op tot het uitroeien van de duitse oorspronkelijke bevolking oftewel blanke genocide.

    Like

   • fleckie zegt:

    Bij de ‘vrijlating’ van de drie van Breda,: … werden ..OOK. ( meestal SS’ers) – gestraften, TE WERK GESTELD IN DE LIMBURGSE KOLENMIJNEN! o.a. LAURA + JULIA, te. EYGELSHOVEN , ‘vrijgelaten’,!!! Waarna ze eventueel meestal met. ‘bij de JODEN ‘ontvreemd ‘ geld. rustig verder leefden, ( eventueel met Nederlandse vrouwen gehuwd!

    Like

 12. jantjeuitnl zegt:

  De Islam is geen geloof, want het is anti-mens.
  Geloof gebaseerd op dwang zoals de dood, daar trapt God echt niet in.

  Geliked door 3 people

 13. Tistochwat zegt:

  De auteur van dit hoogstaande literaire werkje moet dol zijn op varkens.
  Hij neemt het woord ‘varken’ wel zes keer ‘in de mond’.

  Meneer is wellicht een mohammedaanse ‘cultuurverrijker’?

  Omdat zijn schrijfstijl echter nog niet geheel optimaal is, adviseer ik hem om een schrijfcursus te gaan volgen. Dat kan bijv. hier:

  https://www.boekschrijven.nl/schrijfcursus/beginnen-met-schrijven/

  Geliked door 5 people

 14. Tistochwat zegt:

  Ik heb de tekst even geredigeerd zonder de mening van de auteur te wijzigen. Hij wil tenslotte duidelijk maken dat we uit ons eigen land dienen te verdwijnen als we geen mohammedaan willen worden:

  Vieze, vuile nazi’s- en varkenssite met jullie pro-partij van de varkenssite.
  Fuck jullie en dat varken en Israël. De gulden komt nooit terug; dat is maar goed ook en jullie van de partij van het varken zullen nooit slagen.
  Vrijheid van meningsuiting! Waar is mijn reactie die ik had geplaatst?
  Jullie zijn diep vanbinnen erger dan Hitler maar die macht krijgen jullie nooit meer.
  Want het is 2019, het digitale tijdperk zonder grenzen.
  Vieze varkens, als jullie het niet meer leuk vinden in dit prachtige, diverse land, dan rotten jullie toch op met jullie hoofdvarken?

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Die persoon met zijn onkunde betr. SCHRIJFWIJZE! heeft er niet aan gedacht, dat, als het Nederlandse volk ‘verdwijnt’ er verder absoluut. niemand is die voor hun het ‘luilekkerland’ verder. aanbiedt, door er voor te MOETEN werken, …….en dan van zijn eigen soortgenoten/kleurgenoten niets hoeft te verwachten, zoals zijn eigen ontwikkeling al aangeeft.*~*~*~*~*~*~*~

   Geliked door 1 persoon

 15. delamontagne zegt:

  Syrisch gezin weigert aangeboden ’spookhuis’

  SCHAGEN – Een Syrisch gezin heeft een aangeboden woning in Schagen geweigerd omdat het er zou spoken. Dat meldt het Noordhollands Dagblad. Het gezin loopt nu het risico alles te verspelen. In het uiterste geval kunnen zelfs twee minderjarige kinderen afgenomen worden.
  ………………….mijn vrouw in het huis een geest had gezien”, zei de man van het gezin………………
  DE TELEGRAAF

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Schizofrenie (een geest gezien, geloof maar dat ze hem gezien heeft) komt gemiddeld vaak voor binnen de islamitische inteelt samenlevingen. Meer dan honderd generaties neef nicht kruisingen brengen niet meteen dat voor waarmee je een kennis economie kunt blijven continueren.

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Daar zien ze geesten, hier geloven ze in geesten.
    Sommige beweren zelfs dat zo’n geest ooit terug zal komen.
    Ik zie het verschil niet zo. Dus wat betreft zijn beide net zo achterlijk.

    Like

  • boorzalf zegt:

   De oude bewoner was er vast niet mee eens, dat er maan aanbidders zijn woning betrokken.

   Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   Dat ze dat huis anders nog geaccepteerd zouden hebben. Er hebben allemaal hamlappen in dat huis gelegen…ZWAAR verontreinigd zou ik zeggen..
   Maar de gemeente gaat vast op zoek naar een passende VILLA voor deze arme mensen.

   Geliked door 2 people

  • Claudia M. zegt:

   Ha, ha, ha… ik had ‘m ook al gelezen en tja…

   Q; “Het gezin erkent volgens het Noordhollands Dagblad dat het eerst praktische bezwaren had tegen de woning. „Die zouden we erbij genomen hebben. Maar dat ging niet meer nadat mijn vrouw in het huis een geest had gezien”, zei de man van het gezin.”

   Eerst praktische bezwaren en daarna kwam de geest uit de fles… Ha, ha, ha… ze willen dat huis dus gewoon niet.

   Geliked door 2 people

 16. Ruud zegt:

  Om trots op te zijn Rutte; dit zijn de mensen aan wie wij de hand moeten rijken en die een verrijking voor ons!! land en cultuur vormen.

  Geliked door 2 people

 17. Lucie zegt:

  Dit is weer zo’n lievelingetje en hoogopgeleide van merkel/ferkel en flutte.
  Waar moeten we heen als we hier worden verjaagd,misschien naar een moslimland?

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Lucie. Wij moeten nergens heen. Wij moeten gewoon voorbeeld nemen van de blokkeerfriezen. Jenny Douwes en haar vrienden lieten de schorriemorrie van KOZP niet het Sinterklaas feest in Dokkum verpesten. Wij moeten voor onze rechten vechten, en de Gutmenschen van alle partijen plus de EU wijs maken dat het feest gaat niet door.

   Geliked door 1 persoon

 18. Harry zegt:

  Die inteeltbende mist toch wel een angstig groot deel van het gemiddelde empathiebenul van normale mensen .
  Ze kwamen hierheen , eerst nog enigszins beleefd , voor zover hun opvoeding dat toe liet , daarna werden het er steeds meer en veranderde hun houding .
  Ze werden brutaal , begonnen onze financiéle reserves uit te putten , kregen steeds meer praatjes en stelden steeds meer eisen .
  Bedreigingen , oplichting , diefstal , roof , moord en doodslag nemen in eiltempo toe .
  En liefst alles gratis , huis , uitkering , etc .
  En wat je niet krijgt , dat steel je gewoon .
  Vervolgens krijgen ze een grote bek en dreigen ons zelfs dat wij dan maar op moeten rotten .
  Wij , die hier al duizenden jaren wonen !
  Dan zit je met je verstandelijke vermogens toch amper boven dat van een roofdier ?
  Een varken heeft méér fatsoen !

  Kwam eens twee van die lorrenkoppen tegen , waarvan één met een kinderwagen .
  Ze liepen op een smal trottoir ons tegemoet .
  Van een afstand van zo’n dertig meter begonnen ze te roepen en te gebaren dat WIJ maar van het trottoir af moesten , omdat ze anders niet konden passeren .
  Fatsoenshalve waren we nog zo gek ook om dat te doen .
  De volgende keer niet meer , natuurlijk !

  Wát een rotvolk die kutmoslims !
  Donder al die idioten met hun door de islam aangetaste hersens het land uit !
  Het wordt toch nooit wat met die lui .
  Het enige wat ze doen is stelen , roven , verkrachten en plunderen .
  En als álles op is , trekken ze verder !
  Vólgende slachtoffer !

  Misschien kun je ze ook niet álles kwalijk nemen .
  Een IQ van zeventig , een schoolvoorbeeld van een pedofiel en een hersenspoeling die ze heel gemakkelijk tot de ergst denkbare barbaarsheden dwingt .
  Je zal er maar mee behept zijn !
  Wát een tyfusvolk !

  Geliked door 5 people

  • Die KUTLUI die dit allemaal geórganiseerd, gefaciliteerd hebben zijn nóg misdadiger!! De oorspronkelijke bevolking is NOOIT iets gevraagd!! Wim Kok, Ruud Lubbers, BakEllende, Rutte etc etc etc en hun hypocriete Kontelikkers, zijn nóg misadiger dan de hierboven genoemden! Volksverraad van het ergste soort, een land naar de Mohammedaanse Kloten geholpen!! Prijskaartje; zo’n 500 M I L J A R D!!

   Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Je hebt gelijk Pikwick , maar ik wilde die fameuze taalkunstenaar uit het artikel even wat tegengas geven .
    Inderdaad , de verraders zijn blank/wit/ivoorkleurig .
    Non-getint , zeg maar .

    Maar daarvan denk ik soms dat ze na tien jaar bajes wel weer enigszins normaal zouden kunnen worden .
    Daar heb ik bij die licht- en minder licht getinten totaal geen moed op !

    Zo zijn er ook mensen die vroeger links waren , uiteindelijk tóch nog op het juiste spoor terecht gekomen .
    Een moslim heeft die optie niet .
    Moet je voorstellen als je een paar van bovenstaande geiten in een klas hebt , dan komt er van lesgeven toch weinig meer terecht .
    Geen wonder toch , dat de jeugd gewoon niks meer weet .

    Geliked door 2 people

   • ronjaspers zegt:

    rottenpikwick.Europa is in 1975 verkocht en verraden aan de islam.De resolutie van straatsburg (islam voor olie) De miljoenen moslims en moslim negers die nu europa overspoelen worden door de satanische elite gebruikt om ons uit te moorden.Deze satanische elite willen een “new world order” daarvoor moet eerst 90 % van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10 % dient als slaven voor deze elite.

    Like

 19. Perfide Albion zegt:

  Hahaha. Dat gejank over die schattige varkens ook. Alsof wij varkens vies vinden.. Verder moet hij en zijn soort lekker op transport gezet worden.

  Het gekkie kent zijn klassiekers niet. Als dit continent ontwaakt? Dan kleuren de straten rood van het bloed.

  Geliked door 1 persoon

 20. guusvelraeds zegt:

  Aan schrijfstijl en inhoudelijke onderbouwing te zien komt de schrijver van dit epistel niet uit China.

  Geliked door 2 people

 21. Cathja zegt:

  “Waardevoller dan Goud”… , deze reactie! Je proeft gewoon dat er over nagedacht is. De woordkeuze, de zinsopbouw en het perfecte ABN.
  Wat fijn dat er nog reageerders bestaan die recht uit hun hart hun mening durven te geven…..

  (Rot toch op….smerige trol! Ik weet wel een stukje woestijn wat nog ontgonnen moet worden. Net wat voor jou!)

  Geliked door 2 people

 22. Alex Delarge zegt:

  Het leest als inteeltmuᛋᛋlimlogica.

  Geliked door 2 people

 23. boorzalf zegt:

  Zo ziet zijn moeder er uit van Orc, zonder boerka.

  Geliked door 1 persoon

 24. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Naar de taalvaardigheid te oordelen, lijkt mij dit bericht geschreven te zijn door een echte hoogopgeleide, vredelievende medelander, een kansparel met een licht getint Noord-Afrikaans uiterlijk. Zo een, die wij zo graag knuffelen en die onze normen en waarden en cultuur onderschrijft.
  Shalom !!!

  Geliked door 2 people

  • luna fay zegt:

   Ik denk ook dat dit berichtje door een beenhammedaan is geschreven.

   Vieze varkens, als jullie het niet meer leuk vinden in dit prachtige, diverse land, dan rotten jullie toch op met jullie hoofdvarken?

   Zou dit stuk BEENHAMmedaan hetzelfde zeggen tegen de autochtonen bevolking als zijn/haar thuisland overspoelt zou worden door indringers, verkrachters, moordenaars, dieven en parasieten uit het westen?
   Gaat meneer/mevrouw varkenspoot dan ook tegen de inheemse bevolking zeggen dat, als ze niet willen samenleven met ongelovigen, zij dan maar uit hun land moeten oprotten, want diversiteit en geen grenzen hebben is prachtig!
   Ja ja, zolang het hun landen niet raakt dan is alles toegestaan.

   Geliked door 1 persoon

 25. Geronimo zegt:

  T.a.v. deze “intellectueel” uit de prehistorie, varkens zijn heel erg intelligente dieren, in elk geval een stuk intelligenter dan hijzelf. Bovendien staan deze vriendelijke dieren genetisch dicht bij de mens en komen ze in aanmerking als ‘donordieren’. Misschien kunnen ze deze verlichte geest ooit grote varkensoren aannaaien i.p.v. de gekende ezelsoren, maar dat zou een te grote blamage betekenen voor dit verdienstelijk dier, dat bovendien ook nog eens heel lekker is. Zie je die hufter daar al staan voor Allah met zijn varkensoren.😂

  Geliked door 3 people

 26. Wakkere joost zegt:

  Ja ja tieft maar lekker zelf op smerig geboren – ontsproten lijkendrek en lijkenslijm uit de diepste regionen van de hell.Zo dat moest even! O o ik ben zo boos.
  En waarom! Dat smerig ongedierte heb ik als buur en die proberen mijn woongenot
  naar de kl…… te helpen.En het leuke is ze zijn zo radicaal en fanatiek als maar kan.
  een en al overlast met deze ratten dag en nacht.Wat ik niet pik natuurlijk en bestrijd ze met
  wat me in mijn mogelijkheden licht.Ze zijn de zelfde mening toebedeeld trouwens.
  Ze kwamen een keer ruziënd thuis geeft die k moslima een klap tegen de muur joh!
  Van kaboom en zij hard op.Hee joelie daar rot op ga weg! Nou ja! ? Ik ben toch reuze aardig!
  Lol je ziet ze komen in je leven en verstoren de boel met terreur en dan moet jij oprotten.
  Nee zo werkt het bij mij niet.het zijn salafisten Mocros de ergste van hun soort.
  Ik ben der mooi klaar mee.

  Geliked door 3 people

  • Heel veel STERKTE gewenst!! (geluid) Opnames gaan maken met je mobiel tegen de muur oid. Weet dat je niet de enige bent en dat 1000en anderen dit ook meemaken! Walgelijk!

   Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Wakkere joost.Dit is een tactiek van de moslims,terroriseer de ongelovige zodat die gaan verhuizen.Dan zorgen jou buren dat er moslims langs hun komen wonen,ze blijven dit herhalen tot er alleen nog maar moslims in een wijk wonen (no go areas) dit is een onderdeel van de “jihad” tegen de oorspronkelijke bevolking.

   Geliked door 2 people

 27. Republikein zegt:

  Misschien ligt deze mens wel binnenkort in zijn roze bermuda op een tropisch eiland.
  Nog 3 dagen.

  Like

 28. Vergeleken bij de meest primitieve volkeren, zijn zij niet alleen stil blijven staan in de evolutie, maar waarschijnlijk zijn zij een ‘foutje van de schepping”! Want zelfs de primitieve volkeren op aarde hebben meer menseijkheid! Zoals hier: https://www.reisgraag.nl/vakantie-papoea-nieuw-guinea/cultuur-papoea-nieuw-guinea

  Geliked door 2 people

 29. Steven zegt:

  Ziet er weer uit als jochie uit een incest gezin (kan ook een nicht zijn geweest) met een IQ van een stoeptegel. Ik neuq jullie allemal de moedere….

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Hopelijk krijgt die akelige moslimklootzak, die de lagere school zelfs niet eens heeft afgemaakt, talloze spellingsfouten maakt en deze pestbrief heeft geschreven, dadelijk een wild zwijn met varkenspest achter zich aan die zijn stomme islamkont zodanig aan flarden bijt dat hij er een bloedvergiftiging door oploopt!

   Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Ik weet waar je huis woont, pas jij op.

   Geliked door 1 persoon

 30. leefbarbaar zegt:

  Meneer Wilders verzamelt er maandelijks honderden met bedreigingen en dient ze in bij de politie. Die er natuurlijk niets mee doet.
  Nu weten we al dat onderwijs en allochtonen geen resultaten geeft, wat kunnen we dan nog doen tegen deze plaag?
  Juist. De-islamiseren en een ieder zonder werk terug geven aan het land van zijn ouders.
  Intussen wensen de leefbarbaren hier de heer Bron veel sterkte met z’n missie en strijd voor de vrijheid van meningsuiting.

  Geliked door 5 people

 31. BertG. zegt:

  Het kan net zo goed een dronken groen linkser of D66’er zijn.
  Er zijn net even teveel Nederlandse woorden wel goed geschreven.
  Allochtonen schrijven vaak Nederlandse woorden op in een fonetische uitspraak.
  De haat onder die ploeg is net zo groot naar de Nederlanders toe.

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   De “schrijver” hiervan is mij ook net even teveel bekend met de euro en het bestaan van een Gulden, om een allochtoon te kunnen zijn.
   Volgens mij is de Gulden wel het laatst waar ze mee bezig zijn.
   Alleen een fanatieke EU aanhanger zal hierover vallen om de Euro als munt eenheid te behouden.

   Geliked door 2 people

   • E.J. Bron zegt:

    Ik denk dat hij wel degelijk uit die hoek komt, aangezien het met verschillende valuta uiteraard veel moeilijker is om in heel Europa je criminele praktijken te ontplooien dan met één gezamenlijke munt, de euro.

    Geliked door 2 people

   • Bertg. zegt:

    Dat klopt, dat een crimineel liever 1 munt eenheid heeft.
    Maar ik blijf er bij dat het een Nederlander is.
    Een kwade dronk en een toetsenbord leveren soms hele rare reacties op, met hele rare schrijf stijl/fouten.

    Het gaat ook helemaal niet over dat wij hier over de islam zeiken.
    Zeker wanneer de Vrijheid van meningsuiting wordt gebruikt in een reactie door een allochtoon.
    Wat er dan meestal op volgt is voorspelbaar. Kanker hoer, wij worden de baas, enz…

    En dan gaat het echt niet over de Gulden die echt niet terug komt en dat wij in een digitaal tijdperk leven waarin wij niks meer bepalen.

    Like

  • Harry zegt:

   Inderdaad Bert ,
   één hele zin zonder schrijffouten , maar de rest is bagger .
   Dat kan gewoon niet !

   Zelfs op een toetsenbord kunnen ze onze woorden niet uitspreken .
   Analfabetisme onder die lui , is een zegen !
   Hadden ze dat maar allemaal !
   Zou ook weer ergernis schelen .

   Geliked door 1 persoon

 32. Wachteres zegt:

  Je zou leraar/lerares Nederlands zijn en hier wat aan moeten verbeteren: Onbegonnen werk!

  Het zou me niet verbazen als hij toch al de mogelijkheid heeft gekregen om in principe naar de universiteit te gaan.

  Dan wordt hem daar middels bijles beschaafd Nederlands bijgebracht.

  We moeten heel veel – zo niet alles – voor one kansenpareltjes over hebben.

  Geliked door 2 people

 33. BertG. zegt:

  En het gebruik van het woord varken zegt ook niet zoveel.
  We werden hier ook regelmatig door NEDERLANDSE reageerders voor stomme kaaskoppen uitgemaakt.
  Een woord keuze die normaal door allochtonen gebruikt wordt en nooit door Nederlanders.
  Niemand is daar trouwens over gevallen, blijkbaar zijn ze daar al aan gewend.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s