Ouistreham in Normandië – een plaats onder Afrikaanse belegering

 

(Klik voor Engelse ondertiteling rechts onderin de balk)

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Normandië – De kleine Franse kustplaats Ouistreham is vanwege zijn veerboot-verbinding met het Britse Portsmouth een trekpleister voor Afrikaans emigranten geworden. De Britse politica van UKIP, Janice Atkinson, is voor “The Rebel Media” op reis gegaan en heeft de situatie ter plaatse in ogenschouw genomen. En die is meer dan verontrustend.

journalistenwatch

In de kleine havenstad aan de Atlantische Oceaan wonen ongeveer 10.000 mensen. Hier landden in de Tweede Wereldoorlog de Geallieerden om Europa van Hitler te bevrijden. Nu zijn het illegale immigranten uit Afrika die het stadje veroverd hebben. De jonge mannen komen uitsluitend uit Afrika. Er zouden noch Pakistani, noch Afghanen en al helemaal geen Syriërs in Ouistreham te vinden zijn, aldus de Europarlementariër Janice Atkinson.

Wanneer ze probeert in gesprek te komen met de Afrikanen, zou de agressie duidelijk voelbaar zijn geweest. Hulporganisaties zouden tegen de migranten hebben gezegd om weg te blijven van journalisten. De mannen haten de BBC en de media, die hen sowieso in een slecht zouden willen plaatsen, vertelt de 56-jarige Atkinson. Wanneer de camera uit is, vertellen enkele jonge mannen waarom ze Afrika verlaten hebben. Enkelen noemen economische redenen, enkelen beweren vluchtelingen te zijn en anderen zouden gewoon hun kans hebben waargenomen en hun vrienden op dit grote avontuur  begeleid hebben.

Hier in Normandië hebben in 1944 honderdduizenden jonge soldaten tijdens de Operatie Overlord hun leven geriskeerd om Europa van Hitler te bevrijden. Tienduizenden van hen sneuvelden op het slagveld en ook ongeveer 20.000 inwoners van Normandië kwamen om het leven. Zij allemaal brachten het grootste offer voor de vrijheid van Europa. NU zouden de waanzinnigen in Brussel met hun Open-Border-politiek de Europese cultuur, de manier van leven en de sociale samenhang op het spel zetten, stelt Atkinson op een begraafplaats voor gesneuvelde soldaten vast.

Ouistreham zou kenmerkend zijn voor vele andere kleine kustplaatsen van Frankrijk. Het leven daar is traditioneel, heel Frans en normaal. Dat alles zou nu bedreigd worden door de migranteninvasie. De Europarlementariër heeft met heel veel zakenmensen in de kleine stad gesproken. Een hotelier zou haar verteld hebben dat sinds de komst van de Afrikanen zijn omzet met 50% zou zijn afgenomen. Vrouwen zouden ´s nachts niet meer over straat kunnen. Het aantal seksuele overvallen, roofovervallen, diefstallen en inbraken zou enorm zijn toegenomen en de politie zou er niets tegen doen.

´s Nachts rijdt Janice Atkinson met haar team door de straten om uit te kijken naar migranten, die proberen onopgemerkt op de vrachtwagens te klimmen die met de veerboot naar het Britse vasteland oversteken. In de stad is, op de in vesten met capuchons geklede Afrikanen, niemand op straat. De jonge mannen proberen meteen om de auto van haar camerateam tot staan te brengen en deze te beschadigen. De politie zou hier niets tegen gedaan hebben, vertelt Atkinson. Frankrijk zou ongeveer 100 miljoen Britse Pond van Groot-Brittannië ontvangen voor veiligheidsmaatregelen, maar dit geld zou duidelijk niet voor dit doel gebruikt worden, aldus Atkinson. In werkelijkheid zou de Franse politie geen controle hebben over de situatie. De bewoners klagen dat de politie haar aanwijzingen rechtstreeks uit Parijs zou krijgen. Macron zou van daaruit nog steeds de catastrofe van de open grenzen politiek ondersteunen. “Hoe in vredesnaam ziet de toekomst van Europa eruit en hoe die van onze kinderen?”, vraagt de 56-jarige zich aan het eind van haar bezichtiging van de plaats af.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Derde Wereld, Europa, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, Graaien, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Ouistreham in Normandië – een plaats onder Afrikaanse belegering

 1. Hovawart zegt:

  In een heel ver verleden waarschuwde onze kapitein zijn matrozen, die weer eens aan dek aan het donderjagen waren, en hij riep dan met luide stem…”Het klokje van Ouessant” waarmee hij verwees naar het uurwerk aan het begin van de haven van Ouessant (dat op elk heel uur eerst een melodietje speelde en daarna de uren sloeg), wij stopte dan met het donderjagen voordat het resulteerde in knokpartijen…Die ouwe had toen al gelijk, wijze lessen.
  Wie zegt er nu “Het klokje van Ouessant” Genoeg is genoeg, kappen met die spelletjes in de EU.. voordat het uit de hand loopt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Dr. Heinz zegt:

  Die EU proleten laten dit gewoon toe, ze verdommen om tegen die economische profiteurs op te treden. Dit moet en zal stoppen!! Gewoon keihard en keihard op treden, oppakken en per militaire vliegtuigen retour eigen land. Droppen boven hun eigen land, zo hup met chutte aan uit zetten. En vooraf nog ff goed duidelijk maken dat ze ongewenst zijn, ook nog vingerafdruk, irisscan en een chip onder het vel!!! Men had gelijk zo moeten reageren, dan had je dit gekloot ook niet gehad!!

  Geliked door 2 people

 3. Wachteres zegt:

  Daar zijn wij 2x geweest!, met een deel van onze [klein]kinderen.

  Indrukwekkend: een muur van een huis met een meer dan levensgrote opname van soldaten die vanaf het strand daar binnen zijn gekomen. Plus een begraafplaats voor gesneuvelde Amerikanen.

  Ook de kleinkinderen waren erg onder de indruk van het strand en de bunkers waar alles had plaats gevonden.

  Dit is te triest voor woorden.

  Geliked door 3 people

 4. Alex Delarge zegt:

  De doden onder de bevrijders van Ouistreham draaien zich om in hun graf.https://youtu.be/3eZMkleDjWI

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Je verstand staat erbij stil, hoe krijgen ze het voor elkaar dat iedereen z’n mond houd, de media zwijgen hierover, er zijn kennelijk geen agenten die (desnoods anoniem) uit de school klappen en de bewoners zijn kennelijk niet bij machte om deze waanzin aan de grote klok te hangen.
  Ik heb het vaak over ‘de elite’ maar dit is toch nog een stap verder, politici kiezen ervoor om het niet te laten zien maar zijn nu kennelijk ook in staat te voorkomen dat anderen het naar buiten brengen.
  In het eerst geval ben je gewoon een Lulletje Rozenwater maar in het tweede ben je gewoon ordinair crimineel.

  Geliked door 3 people

 6. bigljohn zegt:

  Tijdens de eerste wereldoorlog zei men; Frankrijk bloedt leeg (door de miljoenen doden aan het loopgravenfront). Nu kan men zeggen; Frankrijk loopt over van het Afrikaans bloed. Volksvervanging aangestuurd door die smerige linkse Macron. Afrika neemt heel Europa in bezit. Heel de Europese cultuur en technische, medische verworvenheden gaan verdwijnen. Op termijn ook hier toestanden als koppensnellen, moorden die gepleegd worden met pijl en boog of met een mes of speer, drugsmaffia, sharia, en natuurlijk daarbij horend een kalief die in Parijs zetelt.

  Geliked door 2 people

 7. Cathja zegt:

  Dit is te triest voor woorden. ‘We’ worden compleet onder de voet gelopen door die zwarten, en ‘men’ doet er niets tegen! Zijn straks alle Europeanen vogelvrij en kunnen de Afrikaners gewoon hun gang gaan?
  Is dit altijd de bedoeling geweest van één Europa zonder grenzen? Het leven van ons ruïneren en geen verdediging toegestaan?

  Verschrikkelijk!!

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s