Wat staat ons te doen?

Screenshot_88

(Door: “M.A.L. Sion”)

Bent u tevreden met de wending die de besluitvorming in Nederland neemt? Moet Nederland opgaan in een Europese Unie met verlies van soevereiniteit? Is de burger onmachtig om invloed uit te oefenen op de ontwikkelingen? De individuele burger zit wel met die vragen, maar heeft er geen antwoord op. Wie kan een eventueel antwoord aanreiken?

Mogelijk is dat het Gatestone Institute, een Amerikaanse organisatie die gebeurtenissen in de wereld analyseert en er over publiceert. In één van zijn laatste publicaties valt te lezen:

“Wanneer een regering niet de onvervreemdbare rechten beschermt die aan haar kiezers toekomen, hebben de mensen het recht om de regering te veranderen of op te heffen en een nieuwe regering op te richten die hun veiligheid en geluk zal brengen.”

Als je deze stelling goed op je in laat werken, betekent dit dat we op moeten houden om onderling ons ongenoegen te uiten en handelend op moeten treden. Het is tijd (HOOG TIJD !!!) om de handen ineen te slaan en gezamenlijk over te gaan tot

a. De huidige regering op te heffen

en

b. Een nieuwe regering op te richten. In gewone mensentaal: tijd voor REVOLUTIE.

We zijn lang genoeg bedonderd door lachebekje Rutte en het is tijd dat hij uit het Torentje wordt gezet. Hoog tijd voor een ‘nieuwe regering’. Doet u mee?

Door:
“M.A.L. Sion”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Nederland, Overheid, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op Wat staat ons te doen?

 1. Tistochwat zegt:

  Hoe dan?
  We zijn een minderheid met machtige vijanden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bob Fleumer zegt:

  Ik doe mee maar hoe? Ik stem al PVV

  Geliked door 3 people

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Revolutie?
  Dream on.
  Gaat niet gebeuren.
  Nederland/Europa is 30/40 jaar terug al weggeven aan de islam.
  Komt bovenop dat iedereen onder de 35 jaar te dom is om te poepen.

  Mensen onder de 35 jaar willen zo graag een mening dat als ze er één horen denken dat zal ‘m wel zijn.

  Geliked door 5 people

 4. andre zegt:

  Ja en “hervormen” is helemaal niet zo moeilijk. Op het moment is poltiek hartstikke dood en vol met leugens waarbij niemand verantwoording hoeft af te leggen al 200 jaar lang. Nu mogen wij 1x in de 4 jaar ergens op stemmen wat ons wordt voorgelogen met een programma. Vervolgens worden de winnaars ingezworen met trouw aan de kroon en hebben de stemgerechtigden weer het nakijken want eigenbelang gaat voor en daarnaast kan de kroon altijd ingrijpen. Dit is heel vaag en heel eng.

  Om wat transparanter te gaan werken zullen alle partijen hun balans van de partijkas openbaar moeten maken. Dit om omkoping/belangenverstrengelingen te voorkomen door het groot kapitaal. (nu zijn politici gewoon te koop!)

  De kroon kan niet meer onschendbaar zijn en zelfs beter is terug naar seremonieel maar een echte scheiding der machten moet weer hersteld worden.

  Dan voor de stemgerechtigden moet het referendum weer hersteld worden. Heel simpel want een politici moet je kunnen afrekenen op zn fouten en dat kan nu niet.

  Ik ben voorstander van een directe democratie waarbij iedereen mee kan beslissen wat er zich afspeeld en met de huidge technologie is dat een eitje……………….maarja de gevestigde orde is het hier nooit mee eens natuurlijk met hun middeleeuws achterhaald systeem.

  En zo simpel is het!

  Geliked door 3 people

  • Oeps zegt:

   @ andre (8 maart 2019 om 18:58)

   Dames en Heren.

   “En zo simpel is het!” Nee, zo simpel is het niet. Was het maar zo simpel. Het Nederlands staatsrecht is heel ingewikkeld. Het verdient zeker geen schoonheidsprijs. Het is een organisatorisch gedrocht. Het tart alle logica van de organisatiekunde. De gevolgen zien we dagelijks.

   Het Nederlands staatsrecht is benevens in de grondwet ook geregeld in uitvoeringswetten, in koninklijke besluiten, in algemene maatregelen van bestuur, in reglementen, in gewoonterecht en in afspreken. Het Nederlands staatsrecht is uitermate star en is achterhaald. Het zou eigenlijk op de schop moeten. Maar dat is geen eenvoudige zaak. Bij de grondwetswijziging van 1848 door Johan Rudolph Thorbecke werd de grondwet dichtgetimmerd. Elke wijziging is een ingewikkelde en langdurige procedure. Menige politicus staat te popelen, om het staatsrecht te hervormen. Maar tot op heden waagt niemand er zich aan. Degene, die het zich in zijn hoofd haalt, om er aan te beginnen, zal zichzelf ontiegelijk tegenkomen. Het staatsrecht heeft heel veel facetten, die allemaal met elkaar verweven zijn. Het is zodanig ingewikkeld, dat we het nauwelijks kunnen overzien.

   Bij de grondwetswijziging van 1848 voerde Thorbecke de ministeriële verantwoordelijkheid in. De koning werd onschendbaar. De minister werd verantwoordelijk. Alle macht werd daardoor aan de koning onttrokken. De koning werd ondergeschikt aan zijn ondergeschikten. De koning kan en mag niets doen, zonder de toestemming van de minister, lees minister van Algemene Zaken, lees Minister President, lees Mark Rutte. Dit is een organiek gedrocht. Het staatshoofd staat onder de politiek. De koning heeft geen macht meer en is nog slechts een seremoniële formaliteit. De koning kan hooguit in de achterkamertjes proberen wat invloed uit te oefenen. Zowel de koning als de ministers leggen een eed af. Maar door die ministeriële verantwoordelijkheid stelt die eed feitelijk niet veel voor.

   We kennen in principe de scheiding der machten. Maar vrouwe Justitia en het Openbaar Ministerie vallen weer wel onder de minister van Justitie, onder de politiek dus. En een hoofdambtenaar van Justitie, een politieke benoeming, kan net behulp van chantage heel erg veel macht uitoefenen in de rechtszaal. Hoe verzin je het. Hoe onafhankelijk is de rechterlijke macht in de praktijk ??? Denk maar even aan de blokkeerpieten.

   Eigenlijk zou je het hele staatsrecht opnieuw geschreven moeten worden. Dan zullen we ons eerst moeten afvragen, wat we wel en wat we niet willen. Aan welke filosofieën, aan welke ideologieën, aan welke belangen, aan welke inzichten en aan welke …… noem maar op, zal het moeten voldoen. Hoe krijgen we dat alles zodanig juridisch geformuleerd, dat het de dynamiek van de toekomst kan doorstaan ??? Willen we een koning, of willen we een president ??? Hoe lang moet die regeren ??? Moet die rechtstreeks gekozen worden door het volk ??? Of moet die steunen op voldoende meerderheid in de Kamer ??? Willen we nog een stelsel met een Eerste en een Tweede kamer ??? Zitten daar alle politieke partijen in, of alleen de meerderheid ??? Wat doen we met de Raad van State ??? Blijft dat een adviesorgaan en een rechter ??? Of gaan we dat scheiden ??? Wat doen we met politie en strijdkrachten ??? Blijven die ondergeschikt aan de politiek, of of zien we die liever als een zelfstandige staatsmacht ??? Het Nederlands staatsrecht is zo complex, dat staatsrecht-deskundigen zich er verre van houden. Zij willen hun vingers niet branden aan koud water. Hoe krijg je in Nederland, dat zoveel politieke partijen telt, die allemaal wat anders willen, voldoende neuzen in de juiste richting, dat er geen nieuw gedrocht, maar iets moois uit komt ???

   Het Nederlandse staatsrecht, zoals we het nu kennen, funktioneert met veel kunst en vliegwerk. We leven momenteel in hele turbulente tijden. Is dit het juiste moment, om het staatsrecht te gaan herzien ??? En wie zou daarin het voortouw moet gaan nemen ??? Een commissie uit de Tweede kamer ??? De minister president ??? Mark Rutte ??? Rob Jetten ??? Yasser Feras ??? Wie ??? Laten we de waanzin en hysterie van het moment de koers bepalen, of wachten we toch maar liever, tot we in wat kalmer vaarwater terecht gekomen zijn ??? Wat is wijsheid ???

   Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Oeps 8 maart 2019 om 22:51

    De koning heeft geen macht meer en is nog slechts een seremoniële formaliteit.

    De ‘koning’ is een nutteloze, op ons parasiterende miljardair die volkomen maling aan ons heeft. Hij heeft helemaal geen zin in werken en ‘werkt’ alleen maar voor zichzelf; voor eigen gewin en genot.
    Verder is hij dol op aanbidding en daarom blijft hij hier ‘koning’ spelen.
    Het liefst zou hij elke dag doorbrengen in een van zijn lustoorden op de mooiste plekjes op deze aarde.

    Geliked door 2 people

 5. Frans Brassens zegt:

  Heel belangrijk voor de meningsvorming zijn ook de resultaten van de stemmingen, zoals ze hier regelmatig verschijnen onder het kopje ‘Duidelijk’.
  Gisteren bleek mij nog dat een gewaardeerde vriendin nog altijd dacht dat FvD een betrouwbare keuze zou zijn. Wij weten inmiddels wel beter. Hoewel ik een rijtje opmerkingen tot mijn beschikking heb om dergelijke ‘foutjes c.q. onwetendheden’ te bestrijden, het volgende:

  Zou het mogelijk zijn om al die ‘Duidelijks’ bijeen te krijgen op de een of andere manier? (Zelf kan ik dat niet, want technisch digibeet).
  De bedoeling is dan om twijfelaars en verblinden te kunnen confronteren met verzamelde FEITEN, in plaats van wat men gewend is in de politieke arena: Bla bla bla. (behalve van G.W. natuurlijk, die is vrijwel altijd duidelijk.

  Geliked door 1 persoon

 6. Thomasson zegt:

  @M.A,L, Sion. De huidige regering mag een flinke trap onder haar gat krijgen. Dat is meer dan legitiem. Al de regeringen Rutte en de regeringen daarvoor – dan gaan wij tot het begin van de jaren ’90 – hebben gefaald. Zij toonden steeds grotere mate van vijandigheid tegenover hen eigen volk. Ze deden letterlijk alles om de onafhankelijkheid en soevereiniteit van Nederland op te heffen. De besluitvorming en wetten werden steeds meer getoetst op de bevelen en verordeningen van de BEZETTER IN STRAATSBURG EN BRUSSEL. Vrijheid van mening en pers worden ook nu geleidelijk aan banden gelegd en de propagandamachinerie via de media werkt op volle toeren. Samen met al deze veranderingen, wordt het land ook nog overspoeld met tsunamigolven van zgn. “vluchtelingen” afkomstig uit de vuilnisbakken van islamitische landen en Afrika. Ondanks deze bijna precaire situatie, is een revolutie uit den boze. Revolutie betekent ALTIJD chaos, uitbarsting van geweld waar willekeurige slachtoffers vallen en kelderende economie. In een Revolutie zijn wij allemaal slachtoffers en verliezers. Een revolutie is niet nodig. Wij leven nog – gelukkig – in een democratie. Wij hebben het recht een regering weg te sturen die haar taken verslonst en te veel met haar kont wiebelt in de richting van de EU.

  Like

  • M. zegt:

   Precies, weg met dat kartel dat unaniem heeft besloten in 2010 dat het tegengaan van de bevolking tot beleid is verheven en daarbij de partij die daar tegen is ook nog eens buitensluit.
   Omdat men niet wil regeren met mensen die hun eigen volk niet vernachelen.

   Geliked door 1 persoon

 7. Daan Kranenburg zegt:

  Voorgaande klinkt allemaal serieus, lief en aardig. Maar zolang ca. 80% van het klootjesvolk op ze blijft stemmen wat wil je dan? Revolutie maken met die andere ca. 20%? Vergeet het maar gaat niet werken in ons land. De (politieke) elite heeft de zombie burgers in een wurggreep en die vinden het nog lekker ook. Andere 20% burgers jammer, maar zorg gewoon maar uit hun buurt te blijven, alternatief is opgeven of vertrekken.

  Geliked door 1 persoon

 8. Ruud zegt:

  Saboteren waar mogelijk, stemmen op patriottisch ingestelde partijen en de jeugd indringend en bij alle mogelijke gelegenheden wijzen op de waarde van het Nederlanderschap. Thans zijn de groene landverraders veel te veel aan het woord. Een duidelijke taak o.a. voor ouders.

  Like

 9. Frauke zegt:

  De verdeeldheid in Nederland is gigantisch groot en de samenhang , de kleefkracht onder elkaar schijnt er niet of nauwelijks te zijn. Guido Weijers zegt het goed “pak die banaan” !

  Like

 10. Stef zegt:

  Ik heb nog een kattepult ergens liggen!

  Geliked door 2 people

 11. Yvonne zegt:

  Misselijkmakend hoe ons land verkwanseld wordt, als stemmer wordt je ook niet serieus genomen
  Overal hebben de mensen het onder elkaar over de toenemende hufterigheid, op de weg, in de winkels
  We uiten ons ongenoegen aan elkaar zeggen de ander gedag en gaan naar huis,ik ook hoor dat geef ik toe maar het wordt te gek,alleen het woning te kort al, pomp er nog maar 5 miljoen bij maar dan ook een stel in heer W.A zijn huisje in Wassenaar die staat toch leeg,of paleis Soestdijk

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Yvonne 8 maart 2019 om 20:28

   pomp er nog maar 5 miljoen bij maar dan ook een stel in heer W.A zijn huisje in Wassenaar die staat toch leeg

   Daar zal Amalia straks toch wel heerlijk in gaan wonen?
   Met de 1.500.000,00 euro die wij haar moeten geven zodra ze 18 wordt, moet dat toch lukken?

   Geliked door 2 people

   • Wachteres zegt:

    Zou zij zich er wel mee kunnen redden, Tistochwat?

    Ik maak me daar weleens zorgen over. Anderhalf miljoen, wat is dat nu voor een 18-jaige. Onze kinderen kregen dat maandelijks als zakgeld. 😛

    Geliked door 3 people

 12. M.A.L. Sion zegt:

  40-45 werden we overheerst. De vijand liep met dreunende stappen door onze straten te stampen. Angst heerste alom. Gaandeweg vormden zich verzetsgroepen. Lokaal. Mensen staken de koppen bij elkaar. Maar ja, dat was 40-45 en lang geleden.

  Geliked door 4 people

 13. Marc zegt:

  Ja, natuurlijk doe ik mee! Welke wapens gebruiken we?

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Geen. Vernuft en gehaaid optreden. Zand in machine. Ontregelen.

   Geliked door 1 persoon

   • Marc zegt:

    @Malsion

    Dat zal geen verandering bewerkstelligen: de meeste West-Europese volken zijn dermate geïndoctrineerd (‘ontregeld’ door het politiek-correcte gedachtegoed, zo je wilt) dat zelfs de meest intensieve voorlichting een gemiddeld Europees volk niet voorbij de 15% steun voor anti-islamitische en anti-immigratie politiek te winnen is.

    Ondertussen gaan de reactionairen in Brussel doodleuk verder met het ondergraven van de Europese culturen.

    Like

 14. Jean zegt:

  Het enige antwoord is “stem enkel voor PVV”.

  Like

 15. I.J.DANIA zegt:

  REVOLUTIE! !!
  IK HOOP DAT WILDERS WINT !!!
  MENSEN MOETEN WEL GAAN STEMMEN! !

  Like

 16. bigljohn zegt:

  Nederlanders en revolutie. Wat een verbeelding ! Ze zijn niet meer dan een stelletje watjes. Ook hebben ze het veel te druk met hun telefoon, the voice of Holland en boer zoekt vrouw. Ze zijn te stom om voor de Duvel te dansen en blijven in meerderheid op links stemmen. Niet dat dat iets uitmaakt, als het voor links fout loopt is daar altijd nog de stembusfraude die alles weer rechttrekt. De gedachte alleen al, revolutie ! Hans Jansen en Pim Fortuijn zouden zich spontaan in hun graf omdraaien. Als ze begraven zijn tenminste.

  Geliked door 2 people

 17. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Heb mezelf die vraag vaak gesteld; “Wat moeten we doen”.
  Ik heb altijd geprobeerd genuanceerd over de huidige problemen na te denken, te luisteren naar mensen met een andere mening, zienswijzen tegen elkaar af te wegen, maar het effect is nul komma nul en ik vrees steeds vaker dat de weg via de stembus niet de oplossing zal kunnen brengen.
  De tegenstanders aan de linkerzijde van het politieke spectrum laten geen middel onbenut.
  Velen zien dat ook maar zien (nog) niet dat de linkse politiek ook geweld verdoezelen en/of goedpraten.
  Linkse “actiegroepen” worden middels subsidies niet alleen in stand gehouden maar ook gefaciliteerd en gestimuleerd. En op veel grotere schaal dan men weet.
  Die linkse actiegroepen zijn niet alleen in staat geweld te gebruiken, ze doen dat ook en altijd ligt de dader op het kerkhof, in naam heeft het voor de politie hoge prioriteit maar dat is flauwekul, of, en dat is ook een mogelijkheid, ze zijn nóg incompetenter dan ik al dacht.
  De enig overblijvende remedie is geweld, en ja, ik weet van tevoren dat dit door links gebruikt zal worden als; “zie je wel”.
  En ik vrees dat ze ermee zullen wegkomen want het grote publiek is niet op de hoogte van de links geïnspireerde misdaden.
  Ondanks dat het me tegen de borst stuit zou ik bereid zijn een stap verder te gaan maar helaas zit mijn leeftijd en mijn gezondheid me in de weg, ik ben te oud om nog revolutionair te worden, de jeugd is aan de beurt.
  Maar gesteld dat zij het zouden doen, mijn steun hebben ze, Wilders of de PVV stemmen is een beginnetje maar het is niet genoeg.
  En mocht de komende tien jaar niet een keer de vlam in de pan slaan dan hebben we simpelweg verloren, dan is Nederland en Europa rijp voor de geschiedenisboekjes en het oordeel zal niet mals zijn.

  Geliked door 2 people

 18. Henk.V zegt:

  De strekking van uw verhaal is mij meer dan duidelijk .”M.A.L “Sion” U citeert een zeer toepasselijke stelling uit Gatestone :
  “Wanneer een regering niet de onvervreemdbare rechten beschermt die aan haar kiezers toekomen, hebben de mensen het recht om de regering te veranderen of op te heffen en een nieuwe regering op te richten die hun veiligheid en geluk zal brengen.”

  Die stelling onderschrijf ik , maar er valt helaas een kanttekening bij te maken: alleen In Duitsland is dat recht op het tot stand brengen van noodzakelijke correcties door het volk in de wet vast gelegd.
  Er zijn dus groeperingen die in dat land, gebruikmakend van dat recht ,tot openlijk verzet overgingen en nog overgaan, zoals wij hebben kunnen zien bij de ”Pegida” acties en bij acties van de jongeren organisatie : Identitair Verzet” en zelfs bij de grootschalige evenementen van de meest succesvolle partij ,de AfD . Deze vonden gelukkig aan de ene kant veel weerklank onder de bevolking, maar gelijktijdig zagen wij weerzinwekkende vormen van onderdrukking en verdachtmaking EN van bijna onmiddellijke, gewelddadige tegenacties van de ultralinkse slopers organisatie Antifa (een knokploeg beweging die alleen al in Duitsland zo’n veertigduizend leden telt). Daarbij beschikt de bijna almachtige, politiek-correcte kliek die in Duitsland de lakens uitdeelt en die bijna de totale medewerking van de media als hulpmiddel heeft, een machtig middel: ontkenning van de problemen die iedereen met wijd open ogen kan zien. Een andere manier om de onvrede te verzwakken is verzwijgen van alle belastende feiten, zodat er een gevoel van doffe berusting en misplaatst optimisme overblijft, het ”Wir schaffen das” gevoel. Een derde pijl die men kan afschieten is gewoon alle vormen van gerechtvaardigde kritiek onder de bevolking , afdoen met de term rechts populisme en neonazisme.
  Deze walgelijke aanpak heeft nog steeds meer succes in Duitsland dan mij lief is.

  En is de situatie in de overige lidstaten zo verschillend? Ik betwijfel het. Overal ontstaan nu EU-kritische partijen die in verzet komen tegen de greep die de overheden van de landen onder regie van ”Brussel” toepassen. Het zal ieder zijn opgevallen dat er lieden in het politieke bedrijf zijn , die aan de touwtjes trekken en die een feilloos gevoel voor timing hebben een met hysterisch aandoende afleiders komen aan zetten!
  Het welzijn en voortbestaan van ons Europese continent staat ondubbelzinnig onder kolossale druk, maar wat staat er , naast de voortgaande tsunami van verrijkende vluchtelingenstromen op het menu? Het plotseling opgezweepte onzinnige geschreeuw om de redding van ons klimaat, godbetert. En kuddes bevlogen , jeugdige ,groene redders van de planeet komen nu in beweging..
  Met dit manipulatieve volkje aan de top hebben wij van dus vandoen.Steeds nieuwe thema’s om je druk over te maken worden op ons bord gelegd. En dat terwijl de afbraak van ons continent versneld wordt uitgevoerd. Dat is inderdaad iets dat mij vaak razend maakt en mij metaal soms uitput. Geloof ik in uitredding uit deze neergang langs vreedzame, politieke weg? Ik zou willen dat het mogelijk was, maar. eerlijk gezegd, heb ik daarbij grote twijfels.

  Maar ,geachte “M.A.L. Sion”, wanneer het gaat om ”andere vormen van noodzakelijke correctie” dan lenen die vormen die u in gedachten heeft zich niet voor openbare discussie”, om de simpele reden dat er spiedende ogen naar deze site kijken.
  Ik vrees dat overal in Europa , onder de druk der omstandigheden , uitingen van onvrede zullen ontstaan die in kracht zullen toenemen. Mensen die zich niet meer veilig voelen (en dat zullen er steeds meer worden) zullen naar middelen ter verdediging zoelen en die vinden. Die situatie zullen de EU en haar lokale slaafjes zelf creëren. Dat zal niet de mooiste periode in ons bestaan worden, denk ik.

  Geliked door 1 persoon

 19. BertG. zegt:

  Hartstikke leuk om er zo even over te kletsen met ze alle.
  Maar dit gaat nooit gebeuren, niet in Nederland.
  Je krijgt hier nog geen 10 mensen op 1 lijn. Maakt niet uit waarover.
  Ja, voor heel even. Daarna is de lol er al weer van af.
  Zodra het weer rond etenstijd is, is het weer allemaal afgelopen.
  En hebben we het er nog wel een keer over.
  Ik doe niet aan wensdromen/denken, daarvoor woon ik te lang in Nederland.
  Laffer ga je ze niet ergens aantreffen.
  Een grote bek onder mekaar, en daar blijft het bij.
  Noem mijn maar negatief, maar ik ben niet achterlijk.

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   BertG. 9 maart 2019 om 09:39

   Wat een heerlijke, nuchtere reactie.
   Je hebt nog gelijk ook.
   We kunnen het er lang en breed over hebben, maar er is geen oplossing meer.
   De tegenstanders zijn met velen, zeer velen, en wij hebben en zijn verloren.
   Leuker kan ik het niet zeggen.

   Ben ik negatief?
   Ja!
   Ben ik realistisch?
   Ja!

   Geliked door 2 people

 20. Als de ‘Revolutie’ al niet via de stembus gebeurd, maar wel als het te laat is, nadat men inziet hoe EU te Brussel ‘eigenlijk’ onze ‘democratie’ is geworden met dank aan ‘ onze regering’.

  Geliked door 2 people

 21. M.A.L. Sion zegt:

  Mijn bijdrage heeft wel wat beroering veroorzaakt. Er zijn heel goed doordachte comments op geschreven. Mijn intentie was om te prikkelen. Ik herinnerde aan 40-45 waar mensen op kleine schaal koppen bij elkaar staken. Die namen op die kleine schaal risico’s. Er zijn ook landgenoten bij omgekomen. Hopelijk zijn vaderlandslievende landgenoten aan het denken gezet.
  malsion@orange.fr

  Like

  • U ‘ prikkelt’ al jaren, zonder enig concreet voorbeeld, maar dat komt misschien omdat u oproept tot acties gelijk 1940-1945. Die tijden zijn niet te vergelijken met nu, lijkt me. Zeker gezien de technologische ontwikkelingen en Big Brother. De akties die u vermoedelijk voorstaat zouden gericht moeten zijn op Brussels EU en dan nog…….kijk b.v. op kleinere schaal wat men doet met vreedzame demonstranten en hoe men omgaat met de agressieve en criminele islamieten. De laatste worden ten alle tijden ( en niet alleen in Nederland) beschermd. De zogenaamde ‘religie’ (politieke ideologie) islam ziet Brussels EU ( envenzo onze Raad van State adept Donner) als onze toekomst, een andere reden voorde toegestane islamisering in EU is er niet. U ziet dit ook. Komt u eens met een ludieke aktie zodat ik weet waar u over praat……….Prikkelt u mij eens………

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s