“Gele hesjes” bestormen Mark Rutte in Roermond: “Wij zijn het volk!”

Screenshot_115

(Door: Teunis Dokter)

Mark Rutte dacht vandaag even rustig in Roermond campagne te kunnen voeren zonder bloempotten voor z’n voeten gegooid te krijgen. Dat lukte dit keer wel. Het lukte zelfs om, in tegenstelling tot Geert Wilders, zonder doodsbedreigingen campagne te voeren! Maar eenmaal in Roermond wachtte hem een warme ontvangst door de ‘Gele hesjes´- beweging. Die was boos en liet het horen. Ook droegen de ´gele hesjes´ een groot spandoek met zich mee: ‘Stem ze weg op 20 maart!’

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Gele Hesjes", burgermoed, gezond realisme, Nationalisme, Nederland, Patriottisme, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op “Gele hesjes” bestormen Mark Rutte in Roermond: “Wij zijn het volk!”

 1. ronjaspers zegt:

  Rutte is een “marionetpop” van de nazi bilderberg groep,hij voert hun bevelen uit,hij moet nederland slopen.

  Like

 2. I.J.DANIA zegt:

  STEM ZE WEG OP 20 MAART !!!

  JA GA IK DOEN HEEL NEDERLAND MOET OOK MEE !!!

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Citaat; “Denk aan het (relatief) op orde brengen van de overheidsuitgaven waardoor de Nederlandse overheid bij een volgende crisis ‘klappen klappen kan opvangen’. Dat is iets waar we hem over enkele jaren nog zeker voor gaan danken.”

  Ja alleen jammer dat de veroorzakers van de crisis buiten schot zijn gebleven en juist dankzij die crisis gouden tijden beleefden, de rekening voor het op orde brengen van de overheidsuitgaven kwam uitsluitend op het bordje van de belastingbetaler.
  De banken waren “te groot om om te kunnen laten vallen” en werden met miljarden geholpen, de gewone burger die part nog deel had aan de oorzaak mocht opdraaien voor de gevolgen.
  En hoe kwam het eigenlijk dat de overheidsuitgaven op orde gebracht moesten worden, was dat wellicht doordat dezelfde overheid decennia lang teveel had uitgegeven?
  Heb tot het tijdperk Hans Dijkstal meerdere malen VVD gestemd omdat ik op de een of andere manier aangetrokken wordt door het liberalisme, helaas is er van dat liberaal zijn van de VVD niks meer over.
  Zalm, Dijkstal, Rutte liberaal? Laat me niet lachen/huilen, Hans Wiegel en Frits Bolkestein dát waren liberalen de anderen zijn daar een slap aftreksel van.

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Laat ik voor Nederland hopen dat Rutte zijn gulle lach plaats maakt voor een zure smoel

  Like

 5. fleckie zegt:

  Campagne voeren…met de bedoeling immers, NOG ‘hogerop’. te kunnen komen,…in het vooruitzicht.? …….enfin: waarschijnlijk geldt NOG. ALTIJD:…….vermelding van ‘het Vrije Volk’ 8.6.2011…,,,’EU-ambtenaren betalen slechts …….etc. belasting ‘……. .

  Like

 6. ildiko zegt:

  Hij die alle akkoorden schaamteloos en hersenloos getekend ,zonder om maar een seconde met zijn eigen volk en land rekening mee te houden, dan is wel logisch dat zulke land en cultuurverrader heeft het volk niet meer nodig. Als hij in de spiegel kon kijken dan was hij al lang afgetreden.

  Like

 7. John Taling zegt:

  Dat doet die schele leugenaar toch niets hij vertrekt toch naar Brussel, wie na 20 maart nog op vvd d66 cda of groenlinks en pvda stemt heeft geen recht meer tot klagen.
  Stem dat oplichters zooitje weg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s