CITAAT Hans Hermann Tiedje . . .

Screenshot_131

“Hier vindt de grootste bevolkingspolitieke herstructurering in de historie van de Bondsrepubliek plaats en geen enkele Duitser werd naar zijn mening gevraagd.”

(Hans Hermann Tiedje, voormalig adviseur van Helmut Kohl)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Marxisme, Merkel, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op CITAAT Hans Hermann Tiedje . . .

 1. Hendrik zegt:

  En het blijft maar doorgaan………………

  Like

 2. Merkel heeft de poorten wijdopen gezet, De Omvolking gefaciliteerd, het land verkloot!! Ze moet hangen!!

  Like

  • Cleo zegt:

   Ja, dat denk ik ook; wanneer je welbewust de levens van zo veel oorspronkelijke bewoners in Europa in gevaar brengt door ongelimiteerd en ongecontroleerd miljoenen nep-vluchtelingen met barbaarse gewoonten toe te laten, dan moet je daarvoor verantwoording afleggen!

   Like

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  “en geen enkele Duitser werd naar zijn mening gevraagd.”
  Nee, natuurlijk niet. U kent de hedendaagse definitie van democratie toch wel ??? Democratie betekent immers regeren over het volk en niet door het volk. Verkiezingen betekenen, dat het volk één keer in de zoveel jaar mag zeggen, wat ze van de politiek vinden, waarna de politiek op de oude voet doorgaat met de orde van de dag. Logisch toch ?!?!?!

  Like

 4. fleckie zegt:

  Men bekijke…’MASSAMEDIA’!

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Die Duitsers die er wat van vonden en het durfden uitspreken werden de huizen beklad, de auto’s in brand gezet en bij helemaal pech met knuppels neergeslagen. Terwijl dit allemaal gebeurde deed de kartel politiek overwegend zwijgen. Want de daders waren in het geniep bondgenoten. Soms deden ze wel een uitspraak maar die ging als volgt.

  Wie haat zaait zal haat ontvangen.

  Like

 6. Mark Rutte en Vrindjes hebben 100.000en Niksnutten het land binnengehaald, die nu van ONZE CENTJES profiteren / parasiteren! Van mij flikkeren ze die hele Zooi in de leeuwenkuil! Ben er schijtziek van!

  Like

  • Cleo zegt:

   Rutte, de narcist, heeft gewoon schijt aan de Nederlanders; zolang deze enge ego-tripper zíjn zakken kan vullen, lacht hij ons midden in onze gezichten uit! Rutte, Macron, Merkel, May, Juncker: al deze arrogante betweters hebben GEEN kinderen: ze leven en handelen als moderne zonne-koningen en weten ‘NA MIJ DE ZONDVLOED’.

   Like

 7. Statler & Waldorf zegt:

  Niets gevraagd?

  Het grootste deel van het Duitse electoraat heeft Merkel toch al die jaren in het zadel gehouden?

  Geliked door 1 persoon

 8. Mary zegt:

  Het is toch te gek voor woorden dat dit een heel continent zo maar kan (laat) gebeuren (door een relatief kleine groep) en dat de bevolking alleen via manipuleerbare stemmingen (g)een stem heeft/krijgt, zich daar ook nog naar schikt, zich alles laat ontnemen, eigenlijk moet men opstaan en al die EUSSR idioten er uit donderen of vastzetten en nooit meer loslaten.

  Like

 9. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2019/03/10/merkel-heeft-zon-5000-asielzoekende-oorlogsmisdadigers-en-mensrechtenschenders-welkom-geheten-afgelopen-jaren/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Merkel heeft zo’n 5000 asielzoekende oorlogsmisdadigers en mensrechtenschenders welkom geheten afgelopen jaren

  The paper states that the Federal Office for Migration and Refugees (BAMF) tipped the government off to around 5,000 migrants they believed had been involved in war crimes or other crimes against humanity

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s