ISIS-terroristen blijven voorbeelden voor jonge moslims

Screenshot_112

(Door: Klaus Lelek – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens een bericht van de Oostenrijkse “Kronen Zeitung” gaat er nog steeds een groot gevaar uit van de ISIS-terreurorganisatie. Volgens inschattingen van de Israëlische geheime dienst kunnen de Jihadisten nog steeds rekenen op 150.000 tot 200.000 strijders en militante aanhangers in de wereld. Een enorm leger dus, dat overal decentraal kan toeslaan. Zodoende worden volgens de krant al die westelijke regeringen in hun angsten bevestigd, die weigeren gearresteerde ISIS-strijders uit Syrië terug te nemen. Volgens informatie van een hoge Koerdische vertegenwoordiger zijn de gevangen genomen radicale islamieten “tijdbommen”.’

journalistenwatch

Hoewel het in 2014 uitgeroepen “kalifaat” van ISIS, waarbij zich veel Duitse ISIS-terroristen hebben aangesloten, nu definitief overwonnen zou zijn, zou het gevaar in de vorm van radicaalislamitische aanslagen zelfs nog kunnen toenemen. Behalve een guerrillaoorlog in Irak en in Syrië is ook het gevaar door meer terreuraanslagen in het buitenland weer toegenomen.

Volgens informatie van de “Jerusalem Post” beschikt ISIS volgens informatie van de geheime dienst ondanks de enorme gebiedsverliezen alleen al in Syrië en Irak nog over duizenden strijders. Daar komen nog meer dan een dozijn netwerken en meerdere duizenden ondersteuners in de wereld bij. Een groot gevaar vormt ook zijn enorme mogelijkheid om te rekruteren. Nog steeds zou de jihadistische ideologie bij talrijke jongeren in de wereld, en vooral in het Midden-Oosten – waar grote jeugdwerkloosheid en ontbrekende toekomstperspectieven heersen, genieten. Door middel van de uitgekiende propaganda van het “virtuele kalifaat” wordt de haat tegen de VS en het Westen nog een keer versterkt.

De vicieuze cirkel van ISIS: armoede door terreur – terreur door armoede

Dat deze vooral zelf veroorzaakte economische ellende niet in de laatste plaats met de culturele achtergrond verband houdt, bewijzen vergelijkingen met niet-islamitische minderheden. Volgens een bericht van “Domradio” over de situatie van de christenen in het Midden-Oosten en Israël hebben christenen een wezenlijk betere schoolopleiding dan hun islamitische buren. Door de islamitische terreur moeten veel Arameeërs emigreren en vluchten. “Domradio”: “Terwijl in het begin van de 20e eeuw met 14,5 miljoen nog ongeveer 25% van de bevolking in de Oriënt christen geweest zou zijn, zou dat nu nog maar 6% zijn. Inmiddels zou het merendeel van de Palestijnse christenen in het buitenland wonen.” Dankzij een bovengemiddelde opleiding en goede talenkennis zou het volgens “Domradio” voor veel christenen gemakkelijker zijn om vaste voet te krijgen in het buitenland. Ook hun integratievermogen is opmerkelijk. Ze hoeven niet geïntegreerd te worden. Ze zijn geïntegreerd en komen in de criminaliteitsstatistiek hoogstens als slachtoffers voor, omdat de lange arm van hun vervolgers hen inmiddels dankzij de rood-groene welkomstcultuur ook hier bereikt.

Volgens een bericht van de ARD is de situatie van de gemeenschappen in andere landen van het Midden-Oosten, bijvoorbeeld in Irak, dezelfde, waar Arameeërs en Chaldeeërs voor de ISIS-terreur, dus ten tijde van Saddam Hoessein, nog belangrijke geschoolde arbeidskrachten en elites leverden. In gelijksoortige berichten is er vaak sprake van dat de Oriëntaalse leden van de kerken ook na de ISIS-terreur onverholen vijandig worden benaderd en dat daarom niet te denken is aan een terugkeer.

Slotsom: Radicale islamieten destabiliseren de landen, waarin ze vaste voet mogen zetten en zijn door de verdrijving van anders gelovigen voor hun teloorgang verantwoordelijk. Maar de betrokkenen bejubelen de veroorzakers van hun eigen ellende als martelaren en helden en willen hun programma van economische en culturele vernietiging over de hele wereld uitbreiden. De eigenlijke perversie is, dat decadente westelijke elites hen helpen bij dit plan.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Klaus Lelek

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Elite, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Midden-Oosten, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op ISIS-terroristen blijven voorbeelden voor jonge moslims

 1. Je maait een vrouw omver en rijdt door! Duidelijk door iemand voor wie een mensenleven niks waard is. Zou het hier ook weer om een Verrijkend Subsidiegeval gaan? Utrecht??????
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/bestuurder-auto-dodelijk-ongeval-meldt-zich/ar-BBUAkwj?ocid=spartanntp

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Hoe overtuigd moet men worden dat de islam slechts een breekmiddel is om verdeeldheid te zaaien om verandering mogelijk te maken……useful idiots net als de Linksche Looneys, gevaarlijk en dom.

  Like

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Voor de nl.regering (of wat daarvoor doorgaat, is jihadisme geen probleem. We geven ze geld en oorlogsmateriaal via de hechte plo.contacten van minister Kaag (familie van de goddank overleden Arrafat) en we nemen de jihadisten met gevolg, weer terug in nederland. Zij vechten voor een goede zaak vinden zij. Dat klopt dan wel want de nl.regering geeft ze zelfs financiële- en materiele ondersteuning.

  Like

 4. erix123 zegt:

  Uitroeien met wortel en tak zou je denken?

  Like

 5. fleckie zegt:

  zoek gewoon op ‘ DE. ISLAMITISCHE MASSAMOORDENAARS’.

  Like

 6. Jan zegt:

  Wat overbleef van het ISIS-kalifaat

  een likje verf en alles is weer als nieuw

  meer op
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-6847721/Inside-scrap-ISIS-caliphate.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s