Paniek bij rouwdienst voor Cynthia: Man stormde naar het altaar en schreeuwde “Allahu Akbar!”

Screenshot_119

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Het was blijkbaar niet genoeg dat de vrienden en familie van Cynthia uit Worms, die door haar vriend – een 22-jarige Tunesiër –, werd doodgestoken, diep geschokt zijn. Nu werden ze ook nog door een man bespot, die tijdens de rouwdienst luid “Allahu Akbar!” schreeuwde.

philosophia perennis

Familieleden en vrienden hadden een treurmars van de plaats delict naar het huis van Cynthia´s ouders georganiseerd, waaraan honderden mensen deelnamen. Daarna zou er een kerkdienst in de Lievevrouwenkerk plaatsvinden. Maar midden in de dienst stormde een man de altaarruimte binnen en riep “Allahu Akbar!” (“Allah is de grootste!”).

SWR: “De achtergronden voor zijn daad zijn nog onduidelijk”

De SWR schrijft: “Een uitroep, die radicaalislamitische aanslagplegers gebruiken. Talrijke bezoekers van de kerkdienst verlieten daarop halsoverkop de kerk. De gealarmeerde politie kon de ordeverstoorder arresteren. De achtergronden voor zijn actie zijn nog onduidelijk. De kerkdienst werd later voortgezet.”

Dus alles zoals gebruikelijk: wanneer aanslagplegers of andere criminele fanatiekelingen “Allahu Akbar!” tijdens hun aanslagen roepen, gissen we maandenlang over de achtergronden van de aanslag. Hoewel de dader ons deze in het gezicht heeft geschreeuwd.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Paniek bij rouwdienst voor Cynthia: Man stormde naar het altaar en schreeuwde “Allahu Akbar!”

 1. koddebeier zegt:

  Alleen de hersenloze(die ons land al jaren lang verzieken) gissen maanden lang over de achtergronden van een aanslag !!

  Geliked door 4 people

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Is een verwarde man, heeft niks met de islam te maken, niks aan de hand, doorlopen mensen en morgen weer een andere verwarde man en dat zal ook niks met de islam te maken hebben.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hendrik zegt:

  Verwarde man? Opruimen. Islam met wortel en tak uitroeien!

  Geliked door 4 people

 4. droevige mof zegt:

  Al in 2013 werd Allahu akbar in de protestantse Pauluskerk in Hambach geroepen ter gelegenheid van een “vredesmis”. En dat was geen verstoring van de eredienst maar een deel van het interreligieuze event . De dominee van de parochie had de Imam uitgenodigd.
  Ik heb nog nooit gehoord van een interreligieuze eredienst in een moskee waar een christen luidkeels “Jezus Christus, Zoon van God, ontferm U over ins” roept.

  https://gloria.tv/video/GF6ecCDVZhEw6QXPicNqRcPPR

  Geliked door 1 persoon

 5. QENQ6 zegt:

  Gaat de regering hier nog wat aan doen?

  Like

 6. W zegt:

  News ► Allahu-Akbar-Rufe vor Altar der Trauerfeier in Worms
  h/t “Vederso”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s