EU(SSR) . . .

Screenshot_4

De EU verandert Europa doelbewust in dat achterlijke Midden-Oosten, met verkrachting, aanvallen, onthoofdingen, rellen en een totalitaire regering.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter2“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, EUSSR, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op EU(SSR) . . .

 1. Ruud zegt:

  De vraag die aan de orde is; hoe lang laten we dit nog toe zonder daden te stellen?

  Like

  • Cleo zegt:

   Het is inderdaad idioot dat de massa’s wél de straat opgaan voor de zogenaamde ‘dreiging’ van het veranderende klimaat, terwijl deze ‘dreiging’ alles behalve acuut is. De ongelimiteerde instroom van allerlei buitenlandse financiële parasieten is een veel acutere bedreiging voor onze samenleving, maar het ‘kudde’ volk loopt blijkbaar liever kritiekloos achter de waan van hypocriete volksmenners aan…

   Geliked door 1 persoon

 2. M.A.L. Sion zegt:

  En het lukt maar niet om de bevolking wakker te maken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Goedemorgen Bert.
  Ik zal wel etrgens een fout maken want Ik kan op een of andere manier geen mail verzenden dus doe Ik het via deze weg en mag je als het nodig is weggooien wat mij betreft.

  Deze heb Ik vanmorgen gelezen bij Fenixx en omdat Ik weet dat je niet wilt dat er 1 op 1 gecopieerd word vanaf Fenix leg Ik het aan jou zelf voor of je het plaatst.
  Het gaat over de verspreiding van nieuws dat zoals wij wel weten via enkele grote kanalen gebeurd.
  Nou word het hier vrij simpel uitgelegd hoe het werkt en Ik denk dat het voor de lezers toch een eyeopener kan zijndus aan jou zelf om uit te maken of je plaatst of niet zonder het verwijt te krijgen dat je artikelen pikt van Fenixx.

  https://fenixx.org/2019/03/10/the-propaganda-multiplier/

  Like

 4. Jan zegt:

  En daar gaat je cultuurbezit:

  800-Year-Old French Basilica of St. Denis Heavily Vandalized in No-Go Suburbs — 19th Century Stained Glass Windows Destroyed

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/03/800-year-old-french-basilica-of-st-denis-heavily-vandalized-in-no-go-suburbs-19th-century-stained-glass-windows-destroyed/

  Like

  • Afschuwelijk!! Dit zijn de PRONKJUWELEN van Onze Voorouders!! Alles zwaar handwerk, met gevaar voor eigen leven gebouwd!! Met diep respect voor de Bouwers, diepe walging voor het Tuig dat dit op zijn geweten heeft! W-Europa is ziek, DOODZIEK (gemaakt)!

   Geliked door 2 people

 5. koddebeier zegt:

  Stop de EU dictatuur !!

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Zin in de toekomst….terug naar de middeleeuwen ….stem groen links

  Like

 7. Jan zegt:

  Waarom ook de kinderen van ISIS geliquideerd moeten worden

  …. a high-ranking emir now reveals details of the IS children’s army.
  “They are called Ashbal al-Khilafa. Most are children of Syrians, but there are also foreign members,” says Abu Abboud al-Raqqawi.

  video
  een reserveleger die mensen moet ontvoeren en vermoorden
  https://www.expressen.se/nyheter/qs/avhoppade-befalet-is-sparar-sin-barnarme-for-krig-mot-vast/

  Like

 8. Zojuist in het Nieuws; een kwart van de burgemeesters bedreigd, veel doktersassistentes van slag na bedreigingen!!! Tuurlijk geen verdere duiding, daderprofiel. Probleem zal wel uit de wereld zijn als de assistentes moslima zijn. Of toch niet? RUTTEland = KUTTEland!!!
  https://www.1limburg.nl/twee-op-drie-doktersassistenten-heeft-last-van-geweld

  Like

 9. kampersrene zegt:

  achterlijke Midden-Oosten, ? dat zou ik niet durven beweren…..Ze hebben een ruimtevaart-progamma Ze hebben een beroemd symphonisch orkest Ze zijn toonaangevend in het maken van musicals….zoals… “The sound of Mohamed”….Wie heeft er niet gehoord van hun wereldberoemde step danser Abdelkader Astaire…Ze maken de beste speelfims waar Hollywood een punt aan kan zuigen ik noem maar een voorbeeld…De Tien Geboden van Allah…dat was een echte kaskraker.Ze maakte zelfs “gewaagde” films met Fatima Bardot…och ze hebben ook hun negatieve punten zoals onthoofdingen in het openbaar Maar we moeten verdraagzaam zijn zoals de UNO ons voorschrijft…Ik ga nu die film bekijken van het wilde Midden Oosten met John Mohamed in de hoofdrol…met arabische ondertitteling…dat is pas genieten

  Geliked door 1 persoon

 10. Hovawart zegt:

  De multiculturele maatschappij moest volgens de leugens van de Linksche Looney Brigade, elke grote stad in Europa een metropool worden waar mensen uit de hele wereld komen en samenleven in pais en vree, met leuke en hippe wijkjes vol met culturele verrijkingen, een avondje op vakantie in je eigen stad, elke avond een ander wijkje bezoeken en de culinaire cultuur van de lokale bevolking proeven…… de linksche droomwereld is een nachtmerrie, een harde realiteit van al hun leugens over verdraagzaamheid en verbroedering, van welvaart en voorspoed, het is een verschrikking gebleken waar bewoners zich gedwongen moeten barricaderen achter hun voordeuren, vrezen voor hun leven om geen slachtoffer te worden van de linksche getto’s, de de pan uit rijzende criminaliteit waarmee we nu te maken hebben, schietpartijen en bomaanslagen, berovingen en inbraken, en de godganse nacht racende Mocrogolfjes en Saudi’s door de buurten, gevolgd door andere criminelen die zich vermommen als agenten, maar hun broeders zogenaamd niet kunnen stoppen……Gaza aan de Grachten, wat een verrijking door Linksche Leugenaars en Lijpe Socialisten.

  Geliked door 1 persoon

 11. M. zegt:

  Omdat de politici geen volksvertegenwoordigers zijn maar EU vertegenwoordigers zijn ze in de politiek allemaal pro EU.
  Niet allemaal natuurlijk anders zou het opvallen dat de complete politiek één grote poppenkast is met de media als spreekbuis om de mensen te hersenspoelen met nepnieuws, halve waarheden en hele leugens.
  Er moet om geloofwaardig te blijven ook een tegen geluid zijn in de politiek.
  Na het gedoe met Pim moest men uiteraard voorkomen dat er weer een echte tegenstander kwam die tegen het vernachelen van land en volk is.
  Want dat kunnen ze niet nog eens verkopen op zo’n korte termijn.
  Het liefst een eigen tegenstander die als een gevangene moet leven om de mensen wat te demotiveren om dezelfde mening te gaan uiten.
  Een af en toe wat lullige bewaking van de als gevangene levende tegenstander moet laten zien dat ze heuse tegenstanders zijn van hun eigen tegenstander.
  Omdat het succes van de eigen tegenstander te groot word en het buiten sluiten of er niet mee willen regeren ook begint op te vallen heeft men nog een extra tegenstander.
  Die het succes wat af moet gaan zwakken om het verder vernachelen van land en volk niet in de weg te staan.

  Like

  • Roni zegt:

   Als dit toch eens waar zou zijn………….

   Like

   • M. zegt:

    Ik hoop het niet, maar denk je niet dat ze in dit probleem hebben voorzien ?
    Je kan degene die de onderbuik gevoelens ter sprake brengt in de politiek wel omleggen maar de onderbuik gevoelens zijn er nog en vermeerderen elke dag.

    Like

 12. De lieden die al die ACHTERLIJKHEID geïmporteerd / gefaciliteerd hebben, kunnen alsnog doodneervallen van mij! Wim Kok, Ruud Lubbers liggen al op apegapen, nu de rest nog! Wij kennen de namen!! Wie zijn het die Doktersassistenten met messen en bijlen bedreigen???? RUTTELAND = KUTTEland!!

  Like

 13. When the EU let them in, they let in the dogs from hell!! Period!

  Like

 14. Cleo zegt:

  Vandaag in het nieuws dat Friezen het meest trots zijn op hún provincie, hún Friese taal en hún cultuur; het minst trots op ‘hun’ provincie zijn de inwoners van Zuid-Holland, want geen homogone bevolking, geen homogene cultuur, etc.
  Hét recept van de globalistische politici in Den Haag en in Brussel om hun macht te vergroten en te versterken is ‘Verdeel en heers’: verdun het aantal van de oorspronkelijke bewoners door massa-import van parasiterende nep-vluchtelingen en de Haagse en Brusselse macht kunnen nog decennia de massa’s mennen!

  Geliked door 1 persoon

 15. Ad zegt:

  We worden in een hoek gedrongen waar we niet meer uit kunnen komen door immigratie waar wij voor moeten betalen en de klimaatgekte kost een vermogen.
  Wij worden lamgeslagen door een stelletje onbekwame leiders in de regering
  Het wordt tijd voor bijltjesdag

  Like

 16. Rij het schavot naar buiten!!!

  Like

 17. Jan zegt:

  Nederland onbelangrijk, EUSSSR is doel, geen rem op machtsoverdracht aan Brussel

  Like

 18. Jules Vismale zegt:

  Wat echter zowel de Europeanen en de “vluchtelingen, asielzoekers en moslims” blijkbaar WEL doorhebben, en de gehate EU-elite NIET, is dat de mensen op een gegeven moment helemaal niet meer weten waar ze heen willen daar Europa en de rest van de wereld zo verschillend zijn dat je een kunstmatig wangedrocht als de EU daarmee NOOIT kunt verenigen!
  Als ze daar nou eens daar in Brussel het nummer van ‘Het Goede Doel – België’ (1982) hadden beluisterd dan zullen ze ook weten dat dit een filosofisch nummer is dat al waarschuwde voor ongeleide vluchtelingenstromingen van mensen naar landen waar zij niet passen en die thans ook door de natuur worden verjaagd! En dit nummer gaat ongeveer zo:

  Het Goede Doel – België

  Waar kan ik heen, ik kan niet naar Duitsland.

  Kan niet naar Duitsland, daar zijn ze zo streng.

  Waar kan ik heen, ik kan niet naar Chili.

  Kan niet naar Chili, daar doen ze zo eng.

  ‘k Wil niet wonen in Koeweit.

  Want Koeweit dat is me te heet.

  En wat Amerika betreft.

  Dat land bestaat niet echt.

  Waar kan ik heen, ‘k wil niet naar Noord-Ierland.

  Niet naar Noord-Ierland, daar gaat alles stuk.

  Waar kan ik heen, ik kan niet naar China.

  ‘k Wil niet naar China, dat is me te druk.

  ‘k Wil niet wonen in Schotland.

  Want Schotland dat is me te nat.

  En de USSSR.

  Dat gaat me net te ver.

  Is er leven op Pluto.

  Kun je dansen op de maan.

  Is er een plaats tussen de sterren.

  Waar ik heen kan gaan.

  Is er leven op Pluto.

  Kun je dansen op de maan.

  Is er een plaats tussen de sterren.

  Waar ik heen kan gaan.

  Waar kan ik heen, ik kan niet naar Cuba.

  ‘k Wil niet naar Cuba, dat is me te zoet

  Waar kan ik heen, ik kan niet naar Polen.

  ‘k Wil niet naar Polen, daar gaat het te goed.

  ‘k Wil niet wonen in Lapland.

  Want Lapland dat is me te koud.

  En ik wil weg uit Nederland.

  Want hier krijg ik het benauwd.

  Is er leven op Pluto.

  Kun je dansen op de maan.

  Is er een plaats tussen de sterren.

  Waar ik heen kan gaan.

  Is er leven op Pluto.

  Kun je dansen op de maan.

  Is er een plaats tussen de sterren.

  Waar ik heen kan gaan.

  ‘k Heb getwijfeld over België.

  Omdat iedereen daar lacht.

  ‘k Heb getwijfeld over België.

  Want dat taaltje is zo zacht.

  ‘k stond zelfs in dubio.

  Maar ik nam geen enkel risico.

  ‘k heb getwijfeld over België.

  ‘k stond zelfs in dubio.

  Maar ik nam geen enkel risico.

  ‘k heb getwijfeld over België.

  België.

  België.

  België.

  België.

  Is er leven op Pluto.

  Kun je dansen op de maan.

  Is er een plaats tussen de sterren.

  Waar ik heen kan gaan.

  Is er leven op Pluto.

  Kun je dansen op de maan.

  Is er een plaats tussen de sterren.

  Waar ik heen kan gaan.

  En het ware ook beter dat die gehele EU-elite, samen met al degenen die ze hier zo gastvrij binnenhaalden en alleen maar ondankbaarheid vertoonden en chaos, allemaal naar Pluto vertrokken en dan NIET tussen de sterren waar hopelijk de rechtvaardigen op deze planeet na hun dood WEL heen gaan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s