Illegaal kamp ontruimd: Salvini verjaagt meer dan 1500 illegalen met bulldozers

Screenshot_14

(Vertaling: E.J. Bron)

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, is niet bang voor de verontwaardigingsindustrie van links. Zijn lijfspreuk “STOP INVASIONE” (“Stop de invasie!”) blijft de Italiaanse politicus blijkbaar nog steeds trouw. In Reggio liet hij nu met bulldozers een compleet kamp vol illegale migranten ontruimen en de krottenbuurt met de grond gelijkmaken.

journalistenwatch

Zoals de Italiaanse krant “Il Giornale” bericht, ontruimden bulldozers deze week een migranten krottenbuurt in San Ferdinando in Reggio in de regio Calabrië. Al maandenlang klaagden de buurtbewoners over de stank en de onrust die uit het kamp van de illegale migranten kwam. Nu werd het kamp definitief afgebroken en de 1592 bewoners of naar asielzoekerscentra of naar door de regering geëxploiteerde verzamelkampen gebracht.

Enkele maanden geleden nog was er in de krottenbuurt een brand uitgebroken, die meerdere doden eiste. Matteo Salvini had daarna aangekondigd deze gevaarlijke en illegale kampen te ontruimen en de bewoners, tot de opheldering van hun verblijfsstatus, elders onder te brengen. “Eindelijk wordt deze schandelijke krottenbuurt in Italië ontruimd, waar wetteloosheid en misbruik vrij spel hadden. […] Na jaren van gepraat wordt er nu eindelijk gehandeld en ik bedank al diegenen die geholpen hebben dit mogelijk te maken”, verklaarde de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken. De ontruiming van deze illegale krottenbuurt was slechts een van de punten van het migratieplan dat de 46-jarige Matteo Salvini in 2018 presenteerde.

Al in januari was het grote effect te zien dat de Italiaanse politiek op de immigratiecijfers heeft. De illegale migratie naar Italië over de Middellandse Zee is in vergelijking met vorig jaar met tot 95% afgenomen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Italië. Bookmark de permalink .

48 reacties op Illegaal kamp ontruimd: Salvini verjaagt meer dan 1500 illegalen met bulldozers

 1. jack black zegt:

  Tjakka !!!!!!!!!!!

  Geliked door 2 people

 2. Ruud zegt:

  Tja, ergens moet het ophouden!

  Like

 3. Mary zegt:

  Geweldig een man van zijn woord, en zo voldoet hij aan alles waarvoor hij gekozen is, maar dat was al duidelijk voordat hij gekozen werd!!!!!, hebben de realistische Italianen goed gedaan, bij de Europese verkiezingen zullen ze dat ook merken!!!

  Geliked door 3 people

 4. Laat die bulldozers ook maar deze kant opkomen, schuiven we dat Zooitje op Het Binnenhof de leeuwenkuil in!! Het land van Onze Voorouders verdient beter! Eigenlijk moet de huisdokter ook al politiebewaking hebben, na synagoges, ziekenhuizen, loketten, scholen, winkels en wat niet meer! Verkloot tot op het bot!

  Geliked door 5 people

 5. Harry zegt:

  Hee Rutte ,
  Zie je nou hoe een échte vent iets oplost , flapdrol ?
  Begint het verschil te dagen tussen een zachtgekookt ei en een held ?
  Tussen een dubieuze flikker en een recht voor z’n raap kérel ?
  Salvini is te vergelijken met Wilders .
  En jij met Gordon .
  Je weet wel , die enge leugenachtige relnicht .

  Geliked door 5 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Het immigratie “probleem” is goed op te lossen als je een eerlijke voor iedereen zichtbaar open geslagen agenda hebt.

  Zeg wat je doet en doe wat je zegt!

  Like

 7. mahoog zegt:

  Helaas is er maar èèn Salvini,èèn Putin en èèn Bolsinaro,die de overname tijdelijk tegen houden…tegenover een leger van nsb ers die dit wel zien zitten

  Geliked door 3 people

 8. mahoog zegt:

  De Donald niet te vergeten.

  Geliked door 1 persoon

 9. Republikein zegt:

  Beetje bezopen want gaan ze ergens anders heen.

  Geliked door 1 persoon

  • QENQ6 zegt:

   Naar Nederland…. Hier wacht een feestelijk welkomst comitee en een hele vracht voorzieningen, inclusief woning + bijstand voor het leven. Woensdagmiddag is er zwemles. Maandag een niet verplichte integratiecursus. Het internet met de juiste snelheid moet natuurlijk wel op tijd in orde zijn, want anders worden de nieuwe vrienden, die niet kunnen lezen, boos.

   Geliked door 5 people

 10. Rene zegt:

  Hier slapen ze niet in tentjes, hier slaapt ons eigen volk onder bruggen en bij NS stations.
  En diegene die de hoge huren niet mewr kunnen betalen mogen cramperen op een camping ongeveer 60.000!!
  Maar Robojetje die mafklapper haalt er nog ff 50.000 Bulgaren bij.
  En ken iemand die mop van onze gasten uit Afrika en Syrie die blijven gewoon lekker.
  En wij zijn figuranten in ons landje.

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Even het nieuws bijhouden @ Rene.
   In Plovdiv Bulgarije lopen 50 tot 55 duizend zigeuners in de startblokken om naar west Europa te vertrekken.
   Daar wil Robojetje er waarschijnlijk wel een groot deel van importeren in Nederland.
   Dat zijn dan namelijk geen Afrikaanse “klimaatvluchtelingen” maar Europeese migranten waarbij niet bij verteld word dat het zeker zo’n groot geteisem is als die Afrikanen.
   Ik heb met mijn voormalige Bulgaarse vriendin 5 maanden in Bulgarije door gebracht en heb ze van vrij dichtbij mee gemaakt en geloof me, het is echt tuig van de onderste richel.

   Geliked door 3 people

  • koddebeier zegt:

   Tja, jammer genoeg betalende figuranten, we betalen mee aan onze eigen ondergang !

   Geliked door 2 people

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het kan dus wèl…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Misschien is het wel het beste idee om Afrika opnieuw te koloniseren, er is letterlijk geen enkel land met een goed bestuur te vinden op het hele continent.
  Het leeuwendeel der voorzieningen die er vandaag zijn stammen nog uit de tijd van de kolonisatie, zelfs de stoomlocomotieven zijn nog niet vervangen.
  Een mooie reactie stond ergens op GeenStijl;
  “Toen de Europeanen sub-Sahara Afrika hadden gekoloniseerd, enkele eeuwen geleden, troffen zij een werelddeel aan waar de lokale bevolking er tot op dat moment niet in was geslaagd om: zeewaardige boten te bouwen, bruggen te bouwen en hoger te bouwen dan één etage. Tevens troffen zij een ongekend levendige slavenhandel aan, waarbij mannen, vrouwen en kinderen van vijandige stammen tot slaaf werden gemaakt. Wat een prachtig werelddeel was het toen. Erg spijtig dat de kolonisten het destijds voor die mensen hebben verpest. Ze hadden zoveel potentieel. Als wij westerlingen ons niet met hen hadden bemoeid waren ze nu al bezig vluchten naar andere zonnestelsels.”

  De laatste zin had ook kunnen zijn; en als je er vandaag naartoe reist tref je hetzelfde aan als de kolonisten toen.

  Geliked door 5 people

 13. Koen zegt:

  Wat een leider! Wat een held! Hulde!

  Geliked door 1 persoon

 14. Peter zegt:

  Hoe moeilijk kan je het maken .

  Like

 15. Henk.V zegt:

  Bravo, Matteo Salvini ! ZO pak je de verloedering van de samenleving aan. Geïmporteerde lieden die door hun gedrag de maatschappij ontregelen, verzieken en daardoor een bedreiging gaan vormen voor de rechtstaat, moet men geen enkele (speel)ruimte bieden.
  Ik neem aan dat de ”goed-mensen” de ingreep van Salvini niet zagen aankomen, anders hadden zij zich als een linkse klaagmuur rondom de ;;slachtoffers” opgesteld.
  Deze vijfde colonne houdt er namelijk een gedegenereerd soort mededogen op na: Wat de niet aflatende instroom van verrijkende gelukzoekers onder de eigen bevolking aanricht lijkt totaal niet belangrijk.
  Voor de nieuwkomers is ruimte voor extreme vormen van hulpvaardigheid en tolerantie.
  In politiek correcte ogen is zelfs het opkomen voor je eigen land en volk tot een vloek geworden. Het linkse denken draagt duidelijk ziektekiemen van een totale perversie in zich.

  Ik bedank Salvini voor de manier waarop hij ontspoorde zaken normaliseert.
  De les is duidelijk : Goed voorbeeld zou door iedere weldenkende overheid moeten worden nagevolgd!

  Geliked door 5 people

 16. kampersrene zegt:

  Illegaal kamp ontruimd….Rutte… verjaagt meer dan 1500 illegalen met bulldozers…en dat voor de verkiezingen…laat je niet vangen beste Nederlanders

  Like

 17. fleckie zegt:

  Nu moeten nog ’DE. LOKKERS. ( vervoerders vanaf beginpunt. ). ‘ aangepakt ‘ worden, ‘…….( dat kan toch NIET zo’n ‘punt’ zijn, want BINNEN. . de EU. weet men immers …’ WIE, ‘WAT, OF ‘WAAR,…iedereen …….’BEZIG.’is!!!………..*-*-*-*-*-*-*-~^~^~^~^~^~^~^

  Like

 18. Bagul zegt:

  En nu? Jubel om het verjagen? Met de grond gelijk maken? Waar gaan ze nu heen? Ze zijn er en het worden er veel meer. Of men ze nu wegjaagt of negeert, er komen er steeds meer bij. Los van de individuen met een status. Die vermenigvuldigen zich ook in rap tempo. Dus nu…. illegalen. Statushouders en vluchtelingen. Ondertussen worden wij gek gemaakt met CO2. Met een Brexit. Met verkiezingen. Met minder koopkracht en de Intertoys die een doorstart maakt. En o ja, de nieuwe Tesla staat in de showroom. Rennen! Slapen jullie nu echt allemaal? Als ik denk wie ‘wij’ zijn en ik denk aan Volkert van der Graaf die nog gewoon rechtop loopt dan….dan denk ik, nee dan weet ik dat het spel gespeeld is. Letterlijk….

  Vraag mij niet wat V v/d G ermee te maken heeft!

  Geliked door 3 people

  • Tineke zegt:

   Das waar.er komen er steeds meer.
   Zeker na het tekenen van het verdrag van Marrakesh.
   Het zal niet lang meer duren voor we onder de voet gelopen worden ben ik bang.
   Maar wie komt er echt met concrete plannen?
   Dat gelehesjesgedoe hier op de Erasmusbrug(met respect,voor diegene die nog wel wat doen),wordt ik misselijk bij de oproep om een liedje te zingen,en vooral vreedzaam.
   Dat hele Den-Haag ligt in een deuk van zoveel onbenul.

   By the way: Ik heb gisteravond het boek ”Moord namens de kroon” gekocht bij Bol.com.
   Als ik het uit hebt (412 blz) zal ik je zeggen wat Volkert van der Graaf er mee te maken heeft 🙂

   Geliked door 2 people

   • Bagul zegt:

    Tineke…mijn punt was en is dat deze smeerlap nog gewoon leeft. Dat wij toestaan dat hij nog leeft terwijl ik het gratis en helemaal voor niets op mij zou willen nemen om dit stuk vuil uit de weg te ruimen. Wij laten het over ons heen komen. Onbewogen? Lijdzaam? Als wij dít al niet eens kunnen afwerken, wat dan te doen met alles wat ons nog te wachten staat?

    Geliked door 1 persoon

 19. koddebeier zegt:

  Een leider met ballen,geen softie zoals hier !

  Geliked door 1 persoon

 20. Peter zegt:

  Niet lullen, maar poetsen !

  Like

 21. Aegolius cs zegt:

  Als het niet anders kan met de vliegenmepper, dan maar met de bulldozer.

  Like

 22. Ronald zegt:

  Een man een man een woord een woord…..Matteo Salvini is tenminste een ECHTE MAN!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 23. M. zegt:

  De mensen die opzettelijk hun eigen volk verraden en vernachelen zullen er wel weer schande over spreken op elk kanaal van de breedbeeld idiotenbox.

  Geliked door 1 persoon

 24. Hovawart zegt:

  Rutte zou de bulldozers inzetten om geld naar de vluchtelingen te verzetten, to smother ‘em with love and money, te bedelven met liefde en geld als een moderne Hollandse opvoeder……

  Like

 25. Tistochwat zegt:

  Nu werd het kamp definitief afgebroken en de 1592 bewoners of naar asielzoekerscentra of naar door de regering geëxploiteerde verzamelkampen gebracht.

  Maar ze zitten dan toch nog steeds in Italië op de burger te parasiteren?

  Geliked door 1 persoon

  • Saeftinghe zegt:

   Maar wel geconcentreerd en onder controle mag ik hopen.
   Ze verkrachten en moorden dan maar binnen die kampen, dat is in ieder geval een betere besteding van het belasting geld dan ze huizen laten uitwonnen op kosten van de autochtonen.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Saeftinghe 12 maart 2019 om 22:46

    En wellicht maken ze elkaar onderling wel af, als ze in ‘besloten kring verkeren’?
    Omdat de één ‘allah’ op een foutere manier aanbidt dan de ander?

    Achterlijk volk, die mohammedanen!

    Like

 26. Tineke zegt:

  @Bagul 12 maart 2019 om 19.14

  Natuurlijk begreep ik jouw punt Bagul.
  Dat heb ik tussen de regels door wel gelezen.
  Iedereen zou hem te grazen nemen als ie vrij zou komen,en iedereen zou hem opwachten,en ja,als het puntje bij paaltje komt,durft niemand zijn handen eraan te branden.
  Mensen zijn egocentrisch geworden,er is geen verbondenheid meer,staan niet meer voor een ander klaar,tenzij er iets tegenover staat,althans in de meeste gevallen.
  De jeugd hangt de hele godganselijke dag achter hun schermpje,en als ik ze dan vraag ,hoe denk je dat jouw wereld er over tien jaar uit zal zien,halen ze hun schouders op en kijken ze me aan met ogen alsof ze water zien branden.
  Het is allemaal om moedeloos van te worden.
  Ik ben er van overtuigd dat driekwart van de mensen de politiek niet volgen,en geen idee hebben wat zich werkelijk afspeelt.
  Ze kijken massaal naar het staatsjournaal(elke avond iets van 2,2 miljoen mensen) en de leugens die daar verteld worden,zijn hun waarheid.
  Ik ben een kleine klokkenluider,stem op de PVV,en als ik s avonds in donker op pad ga,ben ik gewapend met een aardappelschilmesje in mijn zak.
  Meer kan ik niet doen.

  Trouwens,dat boek heb ik echt besteld,dat was geen grapje.

  Geliked door 1 persoon

  • Bagul zegt:

   Tineke, dat aardappel schilmesje mag best een maatje groter zijn. Het liefst ook nog van een goed merk. Het is vrij verkrijgbaar, laat je eens goed informeren. Hou er een paar vast. Er zijn genoeg zaken waar dit kan met mensen die weten waar ze over praten. Ik begrijp uit eerdere reacties dat een vuurwapen buiten je bereik ligt. Een goed mes is al heel wat. Zeker als het aankomt op verdediging. Alles over messen op You Tube. Welke? Hoe groot. Waarvoor nodig…succes!

   Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Soms lijkt het hier net of dat alle reacties om de paar maanden herhaalt gaan worden.
    Ook dit onderwerp is hier al 10tallen keer besproken met 100den voorbeelden erbij, met werkelijk elke reageerder hier.
    Maar dat het geheugen hier bij sommige niet zover terug gaat, was mij al duidelijk.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Bagul 12 maart 2019 om 22:04

    Ik vind het allemaal prachtig: een vuurwapen, een mes en pepperspray in je tasje om jezelf mee te verdedigen. Maar wat te doen als er een meute brullende mohammedanen op je afkomt?
    En wat te doen als je als ‘mugje’ die walgelijke meute fysiek niet aankan?
    Ze zouden mij zó een mes uit mijn handen trekken en MIJ ermee aan flarden snijden.
    Die grote, sterke negerklauwen zouden mijn polsen breken alsof het lucifertjes waren.

    Wat betreft psychopaat Folkert van der Graaf: het zou me niets verbazen als hij van …….. (vul maar in) de opdracht zou krijgen om Geert Wilders te vermoorden.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Bagul, geloof jij nou werkelijk dat Tineke geen flauw idee heeft wat een goed en bruikbaar zakmes is om bij je hebben.
    Of dat ze nog nooit een goed mes heeft vast gehouden?
    Of dat ze niet zou weten waar je zo iets zou kunnen kopen?
    Ze komt niet uit in de Efteling of zo.

    Like

 27. sander zegt:

  Deze man heeft BALLEN en laat niet met zich sollen, mijn vriendin is italiaans en ze is zo trots als wat op haar geboorteland, Ik ben NL en schaam me diep voor het slappe knieen beleid van dat stelletje nietsnutten in onze flut regering / Brussel nalopers

  Like

 28. Tineke zegt:

  BertG 13 maart 2019 om 07.26

  ”Soms lijkt het net of dat alle reacties om de paar maanden herhaald gaan worden”

  Ben je je eigen reacties over “je fantasie vriendje” voor het gemak even vergeten?
  Over herhaling gesproken.

  ”Maar dat het geheugen hier bij sommige niet zover terug gaat,was mij al duidelijk”
  Dat geldt dan zeker ook voor jou.

  Val een ander niet aan op wat je zelf ook doet.

  Iets met balk en splinter…..

  Like

  • BertG. zegt:

   Heb je het nou over jou fantasie vriendje?
   Ik zelf hou er niet 1 op na, voor zover ik weet.
   Of bedoel je de herhalingen van jou over je fantasie vriendje, waar ik dan eventueel een opmerking over zou kunnen maken, omdat ook dat maar eeuwig herhaalt wordt hier.

   Maar dat het weer een herhaling is, dat herken je tenminste.
   Dat pleit dan weer voor jou.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    @BertG.

    Waarom in hemelsnaam wil je een fittie beginnen met Tineke?!

    Webmaster E.J.

    Like

   • bertG. zegt:

    Ik plaats een reactie dat hier telkens iets herhaalt wordt.
    Dat hele mesjes vraagstuk wordt inderdaad ook telkens herhaalt, alsof iemand geen idee meer heeft wat een mes is.
    Waarna ze mij aanspreekt als of ik het persoonlijk tegen haar had.
    En dan ook nog met een verwijt over een fantasie vriendje, wat ik er op na zou houden.
    En daar reageer ik dan op, omdat het onzin is.
    Geen fittie hoor, ben ik niet van plan.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Lijkt me een goed plan.

    E.J.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s