VIDEO “Gele Hesjes”: De vergeten slachtoffers

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Gele Hesjes", Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, Frankrijk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO “Gele Hesjes”: De vergeten slachtoffers

 1. Klaas zegt:


  ……
  PLASTIC
  ……….

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  De Franse gestapo ranselt eigen burgers genadeloos af !

  Geliked door 3 people

 3. Marc zegt:

  Brussel dient morgen al als voetnoot in de geschiedenisboekjes te staan!

  Like

 4. Bastiaan2000 zegt:

  Een overheid die dit doet heeft zijn eigen volk verraden. Hoogverraad, Macron dient de rest van zijn leven in de gevangenis te zitten.
  Als in Nederland ook opstand uitbreekt, ik denk dat ons het zelfde te wachten staat. Politie die net als in WW2 de slechte verraders kant kiest. We gaan een vreselijke tijd in, het begon dat iedereen in een eigen groepje moest en iedereen was slachtoffer; homo, transgender, moslim, christen o nee, christen natuurlijk niet, kleurling etc. Behalve de blanke, en vooral blanke man, zij zijn schuldig aan alles en mogen kapot.
  Iedereen zijn eigen slachtofferschap, waarbij je dus ook een dader moest hebben. Zo creeer je vijanden, en dat is bewust gedaan door de overheid.
  En gaan doden vallen, volgens de klimaatmensen die overtuigd zijn van hun gelijk, dus de ander wil deze planeet kapot maken. Hoe anders moet je reageren op zo’n grote vijand. En andersom natuurlijk, de ander maakt de hele maatschappij kapot.

  Laboratoria die bewust data annalyses weghalen, zodat het lijkt alsof het warmer wordt, terwijl dat niet zo is. Daardoor miljarden bezuiniging, waarom? Ik denk chaos creeeren, de gewone mens mag niet genieten, en moet net als vroeger weer luisteren, een soort horige.

  Volgens de moeder van een vriend zitten we in de eindtijd, maar die is vaker voorspeld.

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Kun je nagaan hoeveel mensen zich laten indoctrineren door de media en politiek.
  Maar hierin is feitelijk de media de grootste schuldige omdat die met een zekere vrijwilligheid meewerken aan deze leugens.

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Dat is heftig, zo op het eigen volk schieten met plastic kogels. Kun je nagaan wat er gaat gebeuren als er een Europees leger komt, waarom de EU roept, wordt ingezet tegen de eigen bevolking.

  Geliked door 3 people

 7. Ik volg de demo’s regelmatig live. Ik sympathiseer met de Gele Hesjes. Maar net als overal, er zit ook tuig tussen. En als er zaken geplunderd worden, of in de hens gaan, mag de politie hard ingrijpen van mij! We zijn min/meer in oorlog en dan vallen er altijd onschuldige slachtoffers! Met respect voor de Gele Hesjes!

  Geliked door 1 persoon

 8. IkBenHet zegt:

  Onthoudt goed!!
  “Onze” regenten zullen, al dan niet in opdracht van Brussel, zonder enige scrupules het vuur op ons laten openen!! Niets noch niemand zal de vervolmaking van het Vierde Rijk in de weg staan!!
  Viva la EUSSR. Eventueel, indien noodzakelijk, inclusief “killing fields” á la Pol Pot.
  Hoog tijd voor een militante tak van de PVV of zoiets.

  Geliked door 3 people

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ik zal wel stom zijn, maar als ik hoorde over gewonden door politieoptreden dan dacht ik automatisch aan de relschoppers die voorin lopen en die uit lopen te dagen.
  Zat ik er even flink naast !!
  En dan, als je er even over nadenkt hoe weinig je eigenlijk via de normale nieuwsmedia hierover hoort dan is het misschien wel logisch dat je een verkeerd beeld voor ogen had.
  Er staat nauwelijks iets over in de krant en op tv zie je de relschoppers (die er wel zijn, laten we daar niet moeilijk over doen).

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Wat je in de media hoort en ziet is de verontwaardiging van journalisten die beschoten zijn of gedreigd worden beschoten te worden.
   De rest doet er bij de media ook totaal niet toe.
   En toen de journalisten bedreigd werden door de hesjes was de wereld in de media te klein maar het waarom werd niet verteld dat kwam naar buiten via de sociale media.
   Die zogenaamde journalisten zijn daar bijna allemaal uit op een sensationeel verhaal want dat verkoopt.
   RT is eigenlijk de enige zender die onafhankelijk nieuws brengt over Frankrijken voor de rest zijn het hoofdzakelijk door de staat gefinancierde kranten en dan kom je al gauw aan het volgende “wiens brood men eet, wiens taal men spreekt”

   Geliked door 4 people

 10. Tistochwat zegt:

  Fijn hoor, dat ongewapend, vreedzaam demonstreren tegen je grootste vijand: de ‘overheid met aanhang’.
  Ze krijgen die tirannieke ijdeltuit tóch nooit weg.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s