Den Haag vermijdt brede discussie CO2

Screenshot_18

(Door: Leon de Winter)

Hoe vaak is zijn naam op deze plek gevallen? Richard Lindzen. Was hoogleraar aan het MIT, een van ’s werelds beste technische universiteiten. Een echte klimaatdeskundige. En hij wijst het idee af dat CO2-uitstoot het klimaat verandert.

Ook in Nederland hebben we mensen als Lindzen. Ze worden niet gehoord. Een serieus debat of dat hele theoretische bouwwerk van klimaatverandering door CO2-uitstoot wel klopt, is door het Binnenhof vermeden.

In een recente lezing veegde Lindzen de vloer aan met het klimaatalarmisme. Nee, hij beweert niet dat het klimaat niet verandert. Het klimaat verandert namelijk altijd. Maar wetenschappers als Lindzen houden vol dat het daarbij met name gaat om geheel andere krachten dan alleen de opwarmingskracht van CO2.

Lees verder>>>
(h/t “Leo P.Ard”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, Den Haag, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op Den Haag vermijdt brede discussie CO2

 1. Ruud zegt:

  Hier past het aloude Nederlandse gezegde: AL IS DE LEUGEN NOG ZO SNEL, DE WAARHEID ACHTERHAALD HAAR WEL”

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Het is inmiddels echt een klimaat-religie geworden.
  Net als bij geloven in een God zijn er geen bewijzen nodig, alleen het geloven is al voldoende om het voor waar aan te nemen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Natuurlijk willen ze in Den Haag niks horen over een klimaatdiscussie, want het is niet de bedoeling dat deze hele flauwe kul wordt ontmaskert als een hoax.
  Word deze hoax duidelijk gemaakt aan de bevolking komt natuurlijk zeker op dit moment het stemgedrag van de bevolking onder druk en dat willen we niet hebben met zijn allen.
  De waarheid van de klimaatleugen zou dan zomaar aan het licht kunnen komen en dat scheelt tot 2050 toch al gauw een € 1000.000.000,=
  Tja en waar moeten dan al die gelukzoekers van betaald worden die hier zijn en nog gaan komen.
  Daarom stem weg dat tuig in Den Haag

  Geliked door 1 persoon

 4. Mary zegt:

  Den Haag “vermijdt” iedere discussie……….dat heet dictatuur.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Na 20 Maart is er weer ruimte voor politiek debat, leugens en bedrog, volksverraad en het uitrollen van de EU-ideologie en alle kosten verhalen op de burgers en bedrijven…….wat een goedgelovig volkje toch.

  Geliked door 1 persoon

 6. sjuad zegt:

  Klimaatfuck is niets anders dan uitbreiding om de kruiwagen politiek in stand te houden.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Wat bezielt ‘Den Haag’ toch, dat ze star blijven volharden in hun (aan zichzelf opgelegde) streven om in 2030 49% reductie van het CO2 te halen, terwijl er steeds meer ECHTE DESKUNDIGEN met hun wijsvinger naar hun voorhoofd wijzen? Zijn ze gek of zijn ze GEK?

  In elk geval hebben ze totaal geen oog voor de vernietigende politiek die zij nu aan het bedrijven zijn. Er leven nú al zoveel mensen aan de rand van de armoede, óf er onder, en die aantallen zullen alleen maar meer worden als dit kabinet niet wordt gestopt.

  “De wereld is van iedereen”…., zongen de linksen… toen ladingen asielzoekers hier aankwamen.
  Wel, als die wereld dan echt van iedereen is, waarom willen dan een handjevol stront-eigenwijze politici ons land dieper en dieper de ellende en de duisternis injagen, en volharden ze in dit vreselijk egoïstische gedrag?

  Oog voor de samenleving? Houd op met die rotgeintjes!

  Geliked door 1 persoon

  • King Arthur zegt:

   @Cathja,
   Niet zo moeilijk, den Haag heeft veel geld nodig,, heeeeel veel van ons geld om de nieuwe golven van miljoenen criminele asieleisers uit Afrika van gratizzzzzzzz BBB te voorzien. Dat is de enige reden waarom ze doen alsof ze collectief geschift zijn. Het lijken wel rond de 130 zware narcisten, vooral de vreemde leipo van de CU. Maar ze zijn niet gek, ze besodemieteren heel de autochtone bevolking met hun debiele gezeverzeik over CO2. Vooral nu er een minimaal 40 jarige (kleine) ijstijd aan zit te komnen. Waarschijnlijk nog 1 warme of droge zomer en dan gaat het weer van vandaag gewoon zomerweer worden. Ga er maar vast aan wennen. De zon met de bijna nul zonne activiteit is de grote schuldige van de klimaat veranderingen, niet het domme idiote wezentje dat mens heet.

   Like

 8. Wim zegt:

  Den Haag werkt graag met verouderde data en inzichten als het gaat om de verhoging van de energierekening bijvoorbeeld en nu ook als het gaat om de rekening van de klimaathysterie.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Een brede maatschappelijke discussie over dat klimaat zou betekenen, dat Rutte en zijn linkse vriendjes hun klimaatdoelstellingen moeten laten varen. En dit wil het linkse kabinet koste wat kost voorkomen. En een beetje off-topic; Dat geld ook voor de stembusuitslagen. Die moeten (als het nodig is) zodanig gemanipuleerd worden dat de VVD en zijn vriendjes van het linkse blok er telkens ongeschonden uitkomen (PvdA zou weer flink groeien), zodat bij de volgende kabinetsformatie alles weer bij het oude blijft en het linkse beleid weer voortgezet kan worden. Groen Links regeert in feite nu al in Nederland, want alle regeringspartijen dansen naar de pijpen van Groen Links en zijn ook verworden tot echte linkse politieke partijen. En het onbetrouwbare FVD is door links in het leven geroepen om de PVV van Wilders geen kans te geven om te groeien.

  Geliked door 1 persoon

 10. Alphons Mantel zegt:

  er bestaat geen CO2-knop op aarde en de NASA bewees dat de aarde afkoelde in 2017 en in 2018 door betrouwbare satellietmetingen. Hoeveel wiskundigen zijn er in parlement? Nul, komma niks l! Ze weten dus niks van wiskundige modellen of statistiek/kansbereking

  Like

 11. Wie heeft er gelijk? Niemand die het écht weet! Dat de mens een vernietigende impact heeft op de natuur / Moedertje Aarde is mij wel duidelijk!

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  De linkse idioten worden gaande gekker.
  Het komt nog eens zover dat ze alle CO2 uit de atmosfeer willen verwijderen.
  Dan sterven alle zuurstofproducenten.
  Als het niet zo droevig was, zou ik me kapot lachen.

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  Demagogie, kolder en het geestelijke niveau van links, voorbeeld Duitsland (in Nederland niet beter)

  Like

 14. Jan zegt:

  Andrew Klavan: Fake Climate Change

  Like

 15. Jan zegt:

  Andrew Klavan: The Debate is Over

  Like

 16. Aegolius cs zegt:

  Ooit schreef een fiscaal econoom dat een economische zaak zoals “lucht” mogelijk onder belastingheffing zal kunnen vallen. We zijn er niet ver meer vandaan.

  Like

 17. M. zegt:

  Ze vermijden elke discussie omdat anders hun leugens geen stand houden.

  Like

 18. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ik gok dat we Richard niet zullen zien bij Jinek, DWDD of Pauw….!!

  Like

 19. M. zegt:

  Met die onbeperkte aanvoer van gelukzoekers gaat hun CO2 praatje niet meer op.
  Minder blanke baby’s want die zijn slecht voor het klimaat maar meer gekleurde baby’s want die zijn dan weer niet slecht voor het klimaat?
  Ik kan die waanzin van die idioten niet meer verdragen.

  Geliked door 1 persoon

 20. Alphons Mantel zegt:

  Gaat Rutte de zwaartekracht verbieden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s