GroenLinks GEGRAAI…Rupsje Nooitgenoeg

Screenshot_19

(Door: D.G.M. Holland)

Paul Rosenmöller komt uit een bijzonder rijk nest. Zijn vader was directeur en GROOT aandeelhouder bij het V&D-concern. Paul was vanaf 1976 zes jaar lid van de maoïstische Groep Marxisten-Leninisten/Rode Morgen (GML), waarvan ook nog een jaar bestuurslid. De GML streefde naar een communistische staat in Nederland en steunde verschillende communistische regimes in het buitenland. Zo werden bijv. de moordpartijen van de Rode Khmer in Cambodja in het partijblad van GML ontkend. Volgens Rosenmöller (Haagse Post 1979) kon Nederland van Mao ook erg veel leren:

“Ook, van wat die geschreven heeft. Wat Mao in China in de praktijk bracht, dat is gewoon een voorbeeld, en nog steeds”, vindt Paul. In 1976 bezocht Paul de Socialistische Volksrepubliek Albanië, een communistische eenpartijstaat, om te leren hoe het communisme in Nederland doorgevoerd kon worden. Rosenmöller kreeg om zijn communistische verleden o.a. veel kritiek in HP/De Tijd en Villamedia en daarin werd de geweldbereidheid van de GML en de steun aan
communistische dictators belicht.

In 1989 werd GroenLinks opgericht met Paul in de Tweede Kamer. In 1994 werd hij de politiek leider. In 2002 probeerde Rosenmöller op een beledigende en ophitsende manier de opkomst van Pim Fortuyn tegen te gaan. Hij noemde o.a. het idee van Fortuyn om het non-discriminatie beginsel in artikel 1 van de grondwet af te schaffen “extreemrechts”. Pim werd vermoord en Rosenmöller werd met de dood bedreigd om zijn uitlokkende toon. Dit was voor hem een belangrijke reden om de politiek te verlaten en op wachtgeld te gaan. GroenLinks verloor toen een zetel.

Het Grote Gegraai begint:

In 2003 werd hij voorzitter van de PAVEM Commissie (Overheid Adviesorgaan m.b.t. participatie van vrouwen uit etnische minderheidsgroepen) en al in 2005 meldde de Telegraaf dat Rosenmöller € 70.000,- per jaar ontving voor zijn 1-daagse werkweek. Pas na vragen in de Tweede Kamer beloofde “Rupsje Nooitgenoeg” Rosenmöller van de ontvangen € 140.000  er  € 25.000 terug te betalen.

Medio juni 2007 kwam zijn integriteit weer in opspraak. Hij noemde zich wel voorstander van de bestrijding van de “graaicultuur” en onderschreef de zogeheten Balkenendenorm, dat niemand meer geld mag verdienen dan de premier, MAAR hij liet ZICH ZELF AANZIENLIJK meer geld en vergoedingen betalen door de Staat der Nederlanden. Het bleek dat Rosenmöller in 2004 ongeveer € 200.000,- uit publieke middelen ontving van de IKON, het UWV en 2 ministeries, wat hij had moeten melden, en heeft hij volgens Binnenlandse Zaken het Vergoedingenbesluit Adviescolleges overtreden, omdat hij meer verdiende dan het limietbedrag van € 123.113,- Door die kritiek betaalde Rosenmöller in 2007 € 23.144,- terug, wat hij in 2004 kreeg voor deelname aan een werkgroep die advies uitbracht aan het kabinet over de toekomst van de Nederlandse Antillen.

Maar zelfs hierna in 2011 vond Piet Hein Donner Rosenmöller integer genoeg om hem aan te stellen als commissievoorzitter, die de CORRUPTIE moest onderzoeken van het Curaçaose kabinet. De commissie oordeelde dat de screening van dit kabinet onvoldoende was geweest en dat enkele ministers waarschijnlijk niet door de screening waren gekomen. Het kabinet van Gerrit Schotte deed het rapport af als zijnde gebaseerd op roddels. Helmin Wiels (partij Pueblo Soberano) vond Rosenmöller niet integer en onbeschoft.

Het Grote Zakkenvullen gaat verder:

Naast zijn commissariaten bij de NS en schoonmaakbedrijf CSU had Rosenmöller nog allerlei nevenfuncties, o.a. bestuurder bij Het Nederlandse Rode Kruis, Raad van advies bij UWV, lid Raad van Commissarissen APG (Algemene Pensioen Groep), voorzitter Raad van Toezicht AFM(Autoriteit Financiële Markten)

Maar ook verdiende hij bij als programmamaker voor IKON en presenteerde 5 afleveringen van het tv-programma Paul Rosenmöller, waarin hij wat babbelde met bekende Nederlanders zoals Ruud Lubbers, prinses Mabel en Irene. Ook maakte hij het programma Spraakmakende zaken.

In 2008 vertrok Rosenmöller, in aanloop naar de Olympische Spelen, naar China voor het programma Paul Rosenmöller in… China.  In 2010 volgde het IKON-programma Paul Rosenmöller en… de kracht van Afrika en weer reisde Rosenmöller van Egypte naar Zuid-Afrika. Mooie reisjes en weer mooie verdiensten dus.

Natuurlijk verdient al dit gegraai de welverdiende onderscheidingen: Hij kreeg de Thorbeckeprijs voor politieke welsprekendheid en Rosenmöller werd Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Zo iemand krijgt een zetel in de EERSTE KAMER voor GROEN LINKS. Wie gaat daar in godsnaam nog op stemmen?

(Bron: https://nl.wikipedia.org)

Door:
D.G.M. Holland
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Communisme, cultuurrelativisme, dictatuur, Elite, establishment, Graaien, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op GroenLinks GEGRAAI…Rupsje Nooitgenoeg

 1. Ruud zegt:

  Vriendjespolitiek en saloncommunisten tot in het absurde! Met een conduitestaat die je maar beter voor de goegemeente kan verzwijgen; zij zouden zich wel eens kapot kunnen schrikken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Nemesis zegt:

  Niet op Rosenmöller in ieder geval of op al dat groens ook niet.

  Like

 3. Pingback: GroenLinks GEGRAAI…Rupsje Nooitgenoeg | E.J. Bron | toodlessss

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Onderwereld figuur op alle fronten. Schaamteloos. arrogant, medeschuldig aan moord, en zelfs op gevorderde leeftijd nog steeds niets bijgeleerd. Ja, dat zijn de “elite” figuren. Walgelijk

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Binnenkort op alle scholen in Neverland, het Rode Boekje van Paul Rosenmöller……de linkse utopie, een eeuwenoude welvaart binnen twee decennia leeggestolen en verkocht, uit pure armoe een communistisch partij aan de macht omdat het huidige systeem niet meer levensvatbaar was……dadelijk hangen de resterende staatswinkels vol met blauwe kieltjes en petten…..
  En iets geheel anders uit het nieuws….waar je geen moslim in de Pays-Bah over zult horen…China ziet de islam als een groeiend probleem en heeft zijn acties tegen Oeigoerse moslims in het land opgevoerd. Volgens VN- en Amerikaanse functionarissen zijn er tot nu toe ongeveer een miljoen moslims in Chinese interneringskampen ondergebracht.
  Gevangenen vertelden dat in de kampen moslims gedwongen worden om de islam te verwerpen en dagelijks communistische partijliederen te leren. Volgens andere berichten worden gevangenen gedwongen varkensvlees te eten en alcohol te drinken.
  (als het daar werkt is het hier ook een optie).

  Like

 6. M. zegt:

  De prijzen worden hier alleen uitgedeeld aan mensen die de boel goed verneukt hebben.
  Let er maar eens op.
  Net als de gifbeker prijs.

  Like

 7. Hovawart zegt:

  In het communistische China van Paul Zakkenvôller, heeft de officiële radio van de officiële communistische partij van China gemeld dat “Leden van het publiek die zijn uitgekozen voor heropvoeding zijn besmet met een ideologische ziekte. Zij zijn geïnfecteerd met religieus extremisme en gewelddadige terroristische ideologie en moeten daarom behandeld worden”.
  “De religieuze extremistische ideologie is een soort giftige geneeskunde, die de geest van de mensen in verwarring brengt. …. Als we religieus extremisme niet bij de wortels uitroeien, zullen de gewelddadige terroristische incidenten groeien en zich als een ongeneeslijke kwaadaardige tumor verspreiden”, aldus de radio-uitzending via WeChat aan Oeigoeren vorig jaar. en binnenkort op de NPO-staatsomroep. Het gezegde ” It takes one to know one,” of “je moet er een zijn om er een te kunnen herkennen” als ook ” aan jezelf herken je een ander” geeft de overeenkomsten en de haat van het groenlinksche communisme tegen het Islamitische fascisme uitstekend weer….

  Like

 8. Sobieski zegt:

  Dat deze stinkende rat nog geen levenslang heeft gekregen, zeker na de mede door hem veroorzaakte moord op Pim Fortuyn, laat zien onder welke links-corrrupte elite we te lijden hebben.
  20 jaar strafkamp a la Mao of Hoxha zou een gepaste straf voor hem zijn, en een leerzaam een koekje van eigen deeg. Nee, geen killing fields a la Pol Pot. Zo gemakkelijk mag hij er niet onderuit komen.

  Like

 9. Jan zegt:

  Eerst Anja Vuilnisbelt, beroepsantisemiet, dan weer Rosenmöller, aanhanger van Pol Pot. In de Tweede Kamer Kaag, fan van antisemiet en massamoordenaar Arafat, Denk, aanhangers van jihadisten en psychopaat Erdogan.
  Nee, in Nederland is niets aan de hand.

  Geliked door 1 persoon

 10. Lucky zegt:

  Hier nog eentje….

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Er wordt gefluisterd dat hij zich aan het warmlopen is voor een ministerspost, deze terugkeer in de politiek is niet toevallig.
  Enkele jaren terug was Melkert ook al aan het uitproberen of een terugkeer mogelijk was, in zijn geval niet want men was hem nog lang niet vergeten.
  In het geval van GroenLinks is toekomstige regeringsdeelname zeker niet uitgesloten, ze liften mee op de massahysterie rond de klimaatgekte.
  We gaan er niet op vooruit, de Jehova’s kwamen in het verleden ook vaak met een datum waarop de wereld zou vergaan maar die werden tenminste nog weggehoond.
  Hoe anders is dat nu !!

  Like

 12. Cathja zegt:

  Rosenmöller kent totaal geen schaamte. Met zijn verleden zou ik me niet meer op het politieke toneel durven vertonen, maar kennelijk is hij uit ander hout gesneden.
  Walgelijke man, met een walgelijk verleden en heden, die mensen op een geniepige manier bekritiseert.
  Iemand die denkt de wereld te kunnen veranderen/verbeteren, maar die daar zelf niets voor wil doen of laten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s