Tientallen demonstranten bij landelijk bureau aan de Oudegracht: “GroenLinks heeft foute vrienden”

Screenshot_28

Tientallen demonstranten hebben zich dinsdagochtend verzameld voor het landelijk bureau van GroenLinks aan de Oudegracht. Het protest richtte zich tegen de ‘anti-Israëlische politiek’ van de partij. Gewapend met vlaggen, het zingen van liederen en enkele toespraken lieten de aanwezigen weten het niet eens te zijn met de koers van GroenLinks. Het protest richtte zich vooral tegen een motie die de partij heeft aangenomen tijdens het partijcongres op 16 februari. In deze motie staat dat BDS (Boycot, Desinvestering en Sancties) een geoorloofd middel is om de Palestijnen te helpen in hun strijd voor rechtvaardigheid.

Volgens de groep die dinsdagochtend demonstreerde zijn veel supporters van BDS uit ‘op de vernietiging van de Joodse staat’ en zou de beweging ‘banden hebben met terroristische organisaties’. BDS zou dan ook niet alleen staan voor het boycotten maar ook voor antisemitisme.

Niet voor boycot

GroenLinks laat weten: “De motie is niet bedoeld als steun aan de doelen van BDS. Sterker nog: GroenLinks is niet voor een boycot van Israël. GroenLinks hecht groot belang aan het naleven van het internationaal recht en aan respect voor mensenrechten. In het Israëlisch-Palestijnse conflict verwerpen wij geweld en intimidatie van beide zijden.”

De aangenomen motie is volgens GroenLinks gericht op de vrijheid van meningsuiting en tegen de strafbaarstelling van BDS. “We verzetten ons tegen het verbieden en strafbaar stellen van standpunten, los van de vraag of we het met die standpunten al of niet eens zijn. De motie die werd aangenomen op het congres past in die benadering.”

De organisatie van de demonstratie noemt deze argumentatie hypocriet. De tientallen aanwezigen hebben van 08.00 uur tot 09.00 uur hun ongenoegen geuit bij het landelijk bureau van GroenLinks aan de Oudegracht.

Bron:
www.duic.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Tientallen demonstranten bij landelijk bureau aan de Oudegracht: “GroenLinks heeft foute vrienden”

 1. Peter zegt:

  Landelijk bureau van GroenLinks aan de Oudegracht. ???
  De eerste kantoorvestigingen van de NSB zitten aan de Oudegracht (nr. 35 en later 354).
  Toeval ?????????

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Peter. Dat Bloed (s)Links zit op dezelfde lokatie als de vroegere NSB is niet toevallig. Beide zijn zusterpartijen. De enige verschil tussen beide is: de fractievoorzitter van Bloed (s)Links zo geen Arierverklaring kunnen krijgen.

   Like

 2. jantjeuitnl zegt:

  Geweldige actie.
  GL is af. Degene die riep dat de latere anti-fascisten, de nieuwe fascisten zouden zijn heeft 100%gelijk gekregen.
  GL is duivels tuig, net als de moslims die ze steunen.

  Geliked door 1 persoon

 3. M.A.L. Sion zegt:

  De verklaring van GroenLinks: SLINKS !

  Like

 4. Hovawart zegt:

  De Hollandse Hamas heeft wel meer verkeerde vrinden, Haagse elite, sommige zelfs met een kroontje op het hoofd….betalen geen belasting maar verwachten wel dat het plebs dat doet….

  Linksch is een synoniem voor fout, en de Linksche Looney Brigade is een staatsvijandige organisatie, men noemt het zelfs politiek activisme…..

  Like

 5. West-Europa islamiseert als een Dolle Ayatollala en wordt hierdoor per dag meer anti-Israel! Israel zoekt zijn vrienden elders. Heel Israel staat in de bouwsteigers en kranen alom. Het bruist van de vooruitgang, optimisme, SPIRIT!! Wat een verschil met W-Europa, waar de chaos, instabiliteit, CHAGRIJN met de dag toeneemt!

  Geliked door 2 people

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Wat ze daar bij die nepgroenen dan voor het gemak maar vergeten is het feit dat in 1967 Israel met een duidelijk vredesvoorstel kwamen met behulp van een aantal westerse landen maar deze zogenaamde palestijnen met een 3 maal nee kwamen namelijk het niet erkennen van de staat Israel en het bestaan ervan, een nee tegen onderhandelingen met Israel en een nee tegen vrede met Israel.
  En dan verwachten ze bij die nepgroenen dat de Israelische regering zich open stelt voor de terroristen.
  Dit hele gelul van die nepgroenen om achter de BDS beweging te gaan staan is gewoon een verkapte vorm van Antisemitisme.
  Het past natuurlijk bij veel politieke partijen ook wel in het straatje want ondanks dat ze hier in Nederland altijd lopen te huichelen van nie wieder zitten er in Den Haag meer antisemieten dan men wil toegeven.
  Vooral de huichelaars uit christelijke hoek kunnen er iets van dat maken ze keer op keer duidelijk.
  Het is eigenlijk ook grappig om te zien dat ook de Nepgroenen zich voor het karretje laten spannen van de arabische liga want uiteindelijk zijn die zogenaamde palestijnen de gekken die zich kapot laten maken voor het stel landen die de dienst uit maken in deze liga, want in werkelijkheid is het nog altijd, zouden de zogenaamde palestijnen nou eens een keer onafhankelijk van de arabische liga onderhandelen met Israel en tot een vredesaccoord komen het land binnen no time van hun bedelaarstatus af zijn.

  Like

 7. ruud beijer zegt:

  Groen slinks? Walgelijke partij vol huichelaars en wegkijkers.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Groenslinks is een fascistenclubje !

  Like

 9. johan de derde zegt:

  Maar Jodenhaat verspreiden door moslims in de EU mag wel van de linkse partijen, want dat is anders. De moslim neemt in de EU steeds meer ruimte in dus waarom mogen Joden dan niet in Israel meer ruimte nemen.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Johan de derde. Er was in Nederland een tijd waarin mensen van de soort Bruin Links mochten niet voor de overheid werken. Ze werden als gevaarlijk beschouwd; net als hun vrienden van de NSB (en hun kinderen). Men kan achteraf gezien stellen dat de cordon sanitaire op deze partij in al de jaren juist was. Ze hebben hun namen verandert (CPN, PSP en PPR) maar niet hun valse streken. Ze zijn nog steeds verzot op terroristen en hebben niets met democratie. Mensenrechten zijn voor deze club vieze woorden.

   Like

 10. Alphons Mantel zegt:

  Groen is ook de kleur van de islam. In. elk geval geldt: met Groen Links steeds minder groen (natuur) door de chronische/irrationele immigratiekeuze

  Like

 11. Thomasson zegt:

  Groen Links is een directe telg van de moordenaarspartij genaamd het internationale Communisme. Een beweging die sinds de Bolsjewistische Revolutie van 1917 tientallen miljoenen slachtoffers op haar naam heeft. Denk maar aan leiders zoals Jozef Stalin, Mao Tse Tung, Pol Pott enz. De voorgangers van Groen Links in Nederland waren terroristen pur sang. De wat ouderen onder ons herinneren RaRa en andere bewegingen van dien aard Rahttps://nl.wikipedia.org/wiki/Revolutionaire_Anti-Racistische_Actie
  CPN, PPR en PSP (de drie moeders van GL) waren van meet af aan gelinkt aan Palestijnse terrorisme https://nl.wikipedia.org/wiki/Internationale_Socialisten en vereerden ze de moordpartijen die hun vrienden hadden gepleegd. Als men deze link goed bestudeert ziet men dat de club van Yasser Klaver heeft niets met democratie en ook niets met het naleven van internationaal recht. Vanzelfsprekend hebben ze een grote schijt aan mensenrechten. Zij zijn precies het tegenovergestelde van alles wat is democratisch, humanistische en menselijk. Ze zijn nog steeds dezelfde ideologische bende die in de DDR verantwoordelijk was voor de Stasi, de horror kelders van de AVH in Hongarije en Stb in Tsjecho-Slowakije. https://www.digibron.nl/search/detail/012e9660de15f138de8bba16/liquidaties-toegestaan-bij-geheime-diensten-oostblok
  Na de val van de muur begrepen de despoten van gisteren dat ze moesten, net als een kameleon, van kleur veranderen om in de nieuwe tijd door te gaan. Dus ze veranderden van bloed rood (van onschuldige mensen) naar milieu en islam groen. Maar de monster is nog steeds dezelfde monster.

  Geliked door 1 persoon

 12. boorzalf zegt:

  Groen links en hun nazi vrienden,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s