“Allahu Akbar!”

Screenshot_43

U moet begrijpen, dat het gebruik van de kreet ”Allahu Akbar” niets met de islam te maken heeft. Het schijnt Arabisch te zijn voor: ”Ik ben verward”. Hoe dat nu moet met de muezzin, die het van de minaret roept, wordt nog onderzocht.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Arnold Servaes)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, sarcasme. Bookmark de permalink .

15 reacties op “Allahu Akbar!”

  1. Marlies zegt:

    Hahahahahaha goeie!

    Geliked door 1 persoon

  2. jack black zegt:

    Geliked door 2 people

  3. Klaas zegt:

    Geliked door 3 people

  4. scherpschutter1943 zegt:

    Ik leg de kreet allah hakkenbar uit als: ik kom je keel afsnijden

    Like

  5. koddebeier zegt:

    De muezzin is natuurlijk ook verward zo als de rest van dat volk !

    Like

  6. Klaas zegt:

    EINDELIJK

    Like

  7. kampersrene zegt:

    ”Ik ben verward”….of ik ben zo zot als de kruk van een keukendeur

    Like

  8. Oeps zegt:

    Dames en Heren.

    De muezzin, die ”Allahu Akbar” van de minaret roept zal ook wel een verwarde man zijn, die gelooft dat hij beloond zal worden met 72 maagden, maar het nog niet zeker weet.

    Like

  9. Aegolius cs zegt:

    Zoals bij extreem goedgelovigen de rationaliteit tussen het aardse en het hiernamaals volstrekt onbewijsbaar en derhalve ontbreekt, blijkt het vertouwen in het dodenrijk onomstotelijk vast te staan in hun gegeven illusie.
    Islam overstijgt die illusie door het strijdboek de koran met het praktiseren ervan in politieke bruikbaarheid der schapen, wereldwijd.
    En theologen pogen al jarenlang het godsgeloof (Vaticaan?) nader tot elkaar te brengen terwijl de politiek maar denkt: over onze akkers en sociaal/culturele verschillen? Tenslotte verandert de wereld, nietwaar?

    Like

  10. Drs.E.N.Schilder zegt:

    Adolf Hitler noemde zichzelf een profeet. Mohammed twijfelde eerst of hij door een boze geest was bezeten en werd in eerste instantie verjaagd. Later legde hij dit zelf uit als ‘een boodschap van god/Allah’ (Google maar op Mohammed) die zogenaamd tot hem sprak.
    Tegenwoordig worden mensen die stemmen horen opgenomen en behandeld. Voor 99% betreft het psychoses, al dan niet drugs gerelateerd. Die mensen denken dit wèrkelijk gezien te hebben, zien geen realiteit meer en worden met regelmaat gedwongen opgenomen. Verbijsterend dat dergelijke mensen als ‘heilig’ worden gezien en na zoveel eeuwen nog steeds hersenloze, stekeblinde volgers hebben. Allah’s hakkenbar? ‘Religie’ begint als een sekte, veelal vanuit psychotische dromen en worden gedwongen(!) ‘gevolgd’ middels Hersenspoeling en pure Indoctrinatie.

    Like

    • BertG. zegt:

      Zolang jij maar blijft volhouden dat het god is of allah, die jij gehoord of gezien heb, of iets van meent waar genomen te hebben, mag je jezelf net zo gek gedragen als dat je zelf maar kan bedenken.
      Ga je het hebben over totaal onbekende stemmen hebben die jij hoort, die jou aansturen om iets te doen, dan nemen ze ze je pas op.
      Nooit zolang je maar blijft beweren dat het een god is geweest, die jij waar genomen heb.
      Duiveltjes moet je voorzichtig mee zijn in je beweringen, dat is nog niet officieel erkend als geloof.

      Like

Plaats een reactie