Islam . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie. Bookmark de permalink .

11 reacties op Islam . . .

 1. Door de wimpers heen, zie ik Mark Rutte!!

  Like

 2. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/03/13/video-tweede-kamer-is-klaar-met-intimiderende-filmpjes-denk/

  Video – Tweede Kamer is klaar met intimiderende filmpjes DENK
  CDA hekelt ‘verachtelijke praktijken’ – Kamervoorzitter Khadija Arib ondertekent motie

  De Tweede Kamer veroordeelt de praktijk van DENK om collega-Kamerleden ‘via sociale media te intimideren’. Ook de naam van Kamervoorzitter Khadija Arib staat onder de ‘stellige afwijzing’. Dat doet een voorzitter vrijwel nooit. DENK maakt geregeld filmpjes van Kamerleden van Turkse komaf van andere partijen, waarin de partij hen bijvoorbeeld afschildert als verraders van de Turks-Nederlandse gemeenschap. Het steekt de Kamer dat zij ‘primair op basis van hun afkomst’ worden aangevallen, en ‘niet op basis van hun standpunten’. Dat gebeurt steeds vaker, constateren CDA, GroenLinks, VVD, PvdA, D66 en SP.

  Geliked door 2 people

 3. Lucky zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  Muslim opvoeding…………….

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  Aanschouw de ‘bruine rot’ in onze samenleving, ook in de openbare besturen en het bedrijfsleven zijn de Turkse maffiapraktijken aan de orde van de dag…..er komt een straf van Vier Jaar op het bedreigen van Burgemeesters maar voor Collega-Kamerleden krijgt men een standje…….Hoe Opmerkelijk zijn de verschillen……
  Ik zou zeggen dat Denk ( na de vele intimidaties en bedreigingen, gemeld door verschillende partijen) zeker een goed voorbeeld zou zijn om een aantal jaren plaats te nemen in het pluche achter de tralies…

  Geliked door 2 people

  • Marlies zegt:

   De DENK mutanten zoeken de grenzen op en gaan er soms ruimschoots overheen. Als niemand ze juridisch tot de orde roept, gaan ze door, met op de achtergrond de steun van de grote kalief. Datzelfde geldt overigens ook voor de mocro- en Turkse “jongeren.
   Three strikes and you’re out – en “out” is terug naar de zandbak. Maar nee hoor, praten, thee drinken en tolereren. ze zijn zo zielig, worden gediscrimineerd. Gek dat je dat soort zaken nooit hoort over de Vietnamese vluchtelingen.bijv., of Chinese bendes die bejaarden mishandelen, telefoons stelen van kinderen, meisjes verkrachten. Die groepen hebben daar geen tijd voor: ZIJ WERKEN .

   Like

 6. Jan zegt:

  De apocalyptische doodskop van Rutte

  Geliked door 1 persoon

 7. jack black zegt:

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s