Somalië veiliger dan Groot-Brittannië?

Screenshot_35

(Door: “CHEVROLET” – Vertaling: E.J. Bron)

Immigranten uit Somalië sturen hun kinderen naar het thuisland terug

Steeds meer mes-aanvallen, drugshandel en bendecriminaliteit bepalen in toenemende mate het stedelijk gebied Londen, waar multiculti immers zo fantastisch moet zijn. Dat wordt nu zelfs immigranten teveel, zoals “The Guardian” bericht.

PI News (2)

Het gaat hier om Somalische immigranten, die in de jaren-90 Somalië verlieten, toen daar alleen het recht van de sterkste heerste. Maar dat is veranderd, in Groot-Brittannië en in Somalië. Daarom beslissen steeds meer Somalische ouders om hun kinderen naar het thuisland terug te sturen, dus naar Somalië, Kenia en Somaliland. Het laatste land is een volkenrechtelijk tot Somalië behorende autonome regio, in feite echter een onafhankelijke, internationaal niet erkende staat in het noorden van Somalië met het centrum in de stad Hargeisa.

Ongeveer 70% van de Somaliërs in Islinton, in het noorden van Londen, heeft al te maken gehad met mes-geweld en drugscriminaliteit Vooral met de “County Lines”, de distributiekanalen voor drugs in de plattelandsregio´s van het ommeland. De drugsdealers werven daar kinderen voor aan, die daarna zorgen voor het transport van de drugs. Vaak zijn het dus Somalische jongens. “Honderden jongeren werden naar Somalië, Kenia en Somaliland gebracht om ze in veiligheid te brengen. De ouders hebben vaak het gevoel zelfs helemaal geen andere keuze hebben”, aldus Sadia Ali van het Somalië-Forum in Islington, en zelf moeder van zeven kinderen.

De viceburgemeester van Islington, Rakhia Ismail, valt haar bij: “De kinderen terugsturen is de enige mogelijkheid om ze in veiligheid te brengen. De veiligheidsproblemen hebben we vaak aangesproken, maar dat interesseerde niemand. Dan kun je beter zelf tot actie overgaan.”

Yusuf Sheikh Omar van de Londense “School of Oriental and African Studies” (SOAS) beklaagde dat de geweldsspiraal in de buurt ervoor gezorgd zou hebben dat veel jonge Somaliërs in het criminele milieu terechtgekomen zouden zijn. Als oorzaken noemt hij uiteraard armoede, werkloosheid, racisme en “islamofobie”.

De indruk dat het in Somalië heel veilig is, wordt ook door Denemarken ondersteund, want de Deense regeringsleden verklaarden al openlijk dat daar noch het leven noch de gezondheid van de mensen in gevaar zouden zijn. Anders dan in Londen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “CHEVROLET”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Groot-Brittannië, Krankzinnigheid, Londen, migrantengeweld, Multiculti, Rotzakken, Somalië, verloedering. Bookmark de permalink .

10 reacties op Somalië veiliger dan Groot-Brittannië?

 1. Yvonne zegt:

  Rakhia,weer een echte Engelse naam !
  Prima nu de ouders ook enkeltje Somalië als het daar veiliger is waarom zou je dan in Engeland blijven wonen? Ik zeg het eerlijk als ik een paar Somaliërs of uit die landen zie loop ik een stukje om of in de supermarkt neem ik een ander pad
  Gisteren zat ik in de hal van het ziekenhuis loopt een meneer met baard met vrouw en kind langs me, als blikken hadden kunnen doden zat ik nu niet te typen, een blonde vrouw op een bankje zonder mannelijke begeleiding, foei trouwens in zulke landen mag je als vrouw niet over straat,mijn hemel kan ik geen boodschappen doen niets

  Geliked door 1 persoon

 2. Hendrik M. zegt:

  Goed nieuws!
  Kunnen ze allemaal terug.

  Geliked door 1 persoon

  • hans-e-pans zegt:

   Dus je zou er gevoeglijk van uit kunnen gaan dat als Somalie en Somaliland een veilige regio is degene die in het onveilige en verderfelijke Londen en omstreken blijven een geheel andere intensie hebben om daar te zijn.

   Like

 3. Harry Willemse zegt:

  Laten wij uit voorzorg ook maar alle Somaliërs terug sturen. Veel veiliger voor hen en goedkoper voor ons.

  Geliked door 1 persoon

 4. mahoog zegt:

  Derde wereldlanden nù waarneembaar in Europa.

  Geliked door 1 persoon

 5. sona zegt:

  helaas de harde werkelijkheid dat we zo aan het afglijden zijn in onze verrotte EU.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jean-Bruce Stalloneger zegt:

  Ga eens op stedentrip naar Praag, Krakau, Boedapest, Zagreb. Doe het gewoon eens, ga nou een keer niet naar Italie en Frankrijk, waar ze het idee hebben dat de toeristen toch wel komen om geld te brengen. Op wat zakkenrollerij voel je bijna geen gevaren en er gaan soms dagen voorbij zonder een ene zwarte te zien. Die heb ik af en toe wel eens gezien met een mulattokind ernaast, maar nog steeds twijfel ik dan nog of die niet gewoon op vakantie is.

  Like

 7. Jan zegt:

  Antisemieten ziedend omdat zij Israël niet mogen belasteren en voor rotte vis mogen uitmaken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s