VIDEO: Verkiezingspret, iedereen tegen Wilders en Baudet!

 

Door:
“BeWiseman”
(voor wwwejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, establishment, Forum voor Democratie, Hypocrisie, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: Verkiezingspret, iedereen tegen Wilders en Baudet!

 1. Jan zegt:

  toespraak Baudet Drachten in de regen

  Like

 2. ruud beijer zegt:

  Beste meneer volkomen gelijk. Toch zijn het de Nederlanders die wegkijken en meehuichelen. Velen van mijn vrienden kennissen buren familieleden die stemmen op de andere partijen. Niet op de PVV of het FvD. Nee ze zijn voor de islam. Ze zijn voor de uitkeringsparasieten uit andere landen die nooit meer weg gaan. Stuk voor stuk allemaal vuile gore landverraders die hun kinderen en kleinkinderen verraden door ze uit te leveren aan de islam. Beste meneer we kunnen kletsen als brugman maar dankzij de vele Nederlandse verraders gaat ons land ten onder.20 maart PVV of het FvD.

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Eigenaardig dat je mensen die jij kent, stuk voor stuk allemaal vuile gore landverraders die hun kinderen en kleinkinderen verraden door ze uit te leveren aan de islam, noemt.
   Maar desondanks het dan nog steeds hebt over, mijn vrienden kennissen buren familieleden.

   Wat een schijnheilige vertoning zal dat dan zijn om daar dan mee om te blijven gaan.
   Lijkt mij dan ook reuze gezellig zo’n verjaardag, ontmoeting, feestje waar je elk politiek onderwerp zal moeten ontwijken om maar geen ruzie ergens over te krijgen.
   En het dus hoofdzakelijk zal hebben over autobanden, vakanties, de kinderen, en meer van de gebruikelijke onzin, waarmee de gemiddelde Nederlander zich mee vermaakt.

   Dat soort bijeenkomsten ontwijk ik juist om die reden al jarenlang om mij niet groen en geel te ergeren aan al dat schijnheilig gedrag van al die mensen om mij heen.
   Je zal dan ook wel begrijpen dat ze mij dan ook liever daar ook niet bij hebben, omdat ik geheid mijn bek daarover ga open trekken over dat huichelachtig gedrag wat ze er op na houden.
   Ik zou niet met mezelf kunnen leven als ik met dat soort mensen zou blijven omgaan.

   Like

   • ruud beijer zegt:

    Toe maar weer Bert. Dus jij hebt geen vrienden buren en kennissen en familieleden meer?Wat zielig! Ik wel heel veel zelfs. Sommige stemmen op de andere partijen. Sommige stemmen niet
    Sommige op de PVV. Altijd gesprekstof.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik ga alleen met gelijk gestemde om.
    Scheelt mij een hoop ergernis en onzin gesprekken.
    Ik heb een tyfus hekel aan een sfeer die geforceerd gezellig moet blijven, omdat je anders ruzie krijgt bij het gebruik van 1 verkeerde opmerking of mening.
    Dus hebben de meeste mensen het maar nergens over.
    Behalve over autobanden, vakanties en wat ze weer allemaal aangeschaft hebben.

    Werkelijk het laatste waar ik bij zou willen zijn om mijn tijd/ avond door te brengen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Zo ongezellig ben ik nou ook weer niet, je kan met mij heerlijk een biertje drinken, en het werkelijk overal over kunnen hebben, maar dan ook overal.
    Speel je een instrument, kunnen we ook nog een leuk stukje muziek maken.
    Ik heb wat andere hobby’s en bezigheden dan de meeste mensen om het over te hebben.

    Like

 3. M. zegt:

  De ‘schreeuwers’ zijn de mensen die de samenleving leefbaar willen houden voor iedereen.
  De doeners zijn er om de samenleving onleefbaar te maken voor iedereen.
  Daarom doet de complete media mee om iedereen die de samenleving leefbaar wil houden voor als racist of xenofoob neer te zetten.
  Bij gebrek aan echte argumenten.
  De doeners willen blijkbaar chaos en armoede voor de samenleving en zijn een gevaar voor iedereen want het zal iedereen treffen.
  Tijd voor de ‘schreeuwers’ want de waanzin van de doeners zal iedereen in het ongeluk storten.
  De doeners hebben in korte tijd ons hele land naar de verdommenis geholpen en willen daar ook nog eens vrolijk mee doorgaan.
  Zelfs de scholen worden gebruikt voor de doeners die het naar de verdommenis helpen van het land als iets goeds bij de kinderen in hun breintje moeten gieten.
  Dat kinderen met borden als “neuk mijn reet niet de planeet” staan te zwaaien, ingegeven door volwassen zieke doenergeesten op de scholen, vinden de doeners allemaal normaal.
  Het word tijd om eens na te denken of je je kinderen nog wilt blootstellen op school aan die waanzin die deze hele nieuwe generatie naar de klote zal helpen.
  Dat er een leerplichtinspecteur is laat zien dat de indoctrinatie met de waanzin van de doeners verplichte indoctrinatie is geworden en er van lesgeven geen sprake meer is.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Zolang de mensen hun verstand niet willen gebruiken en in de leugens blijven trappen die linkse en nieuwe linkse politieke partijen rondstrooien, en zolang er ook nog eens sprake is van stembusfraude, zolang komt er geen Wilders kabinet. En dit zijn de nieuwe linkse politieke partijen; D66, VVD, CDA, en de Christen Unie. Het onbetrouwbare FVD is ook al naar links aan het opschuiven ! Nederland is radicaal links aan het worden. Erg link(s). Een linke boel !

  Geliked door 1 persoon

 5. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/03/heerlijk-fvders-pakken-nooit-meer-fascisme-gillende-antifaers-terug-met-eigen-leus-nooit-meer-communisme/

  Heerlijk! FVD’ers pakken “Nooit meer fascisme!”-gillende Antifa’ers terug met eigen leus: “Nooit meer communisme!”

  Zoals aangekondigd stonden de zwarte dreigdoekjes van Antifa gisteren in Friesland buiten bij het FVD-campagne-evenement in Drachten een beetje zielig te demonstreren met hun banners en hun maskertjes. Ook gilden ze hun eigen grijsgedraaide leus “Nooit meer fascisme” natuurlijk weer zo hard als maar konden. Forum voor Democratie-aanhangers kenden het riedeltje nu wel en hadden een antwoord klaar: gewoon “Nooit meer communismee” terugschreeuwen tegen deze gewelddadige marxisten.

  Like

 6. Alphons Mantel zegt:

  Het klimaat is de afgelopen 4 miljard jaar bepaald door de wisselende zonintensiteit, (de zon staat op 150 miljoen kilometer afstand van de aarde) het jaarlijks wisselende aantal vulkaanuitbarstingen, drijvende continenten, aardmagnetisme en veranderende oceaanstromingen. Maar het klimaat heeft niets te maken met milieu. Milieuschade kun je meten en wordt beinvloed door consumptie en productie van goederen. CO2 heeft geen bewezen statistische relatie met temperatuur en de NASA bewees in dec. 2018 eenduidig door satellietmeting dat de aarde 0,6 graden Celcius kouder werd in 2018 en 2017. De aarde heeft geen CO2-knop waar je aan kunt draaien. Greenpeace-oprichter Patrick Moore heeft recentelijk kenbaar gemaakt dat de klimaat hysterie de grootste zwendel in de menselijke historie is.

  Like

 7. Jan zegt:

  Kwek Maarten van Rossem over politicus Thierry Baudet

  Peiling: helft Nederlanders VOOR Nexit
  Slecht een minderheid van de Nederlanders wil in de Europese Unie te blijven. Dat blijkt uit een peiling van Maurice de Hond.

  https://wnl.tv/2017/03/03/peiling-helft-nederlanders-nexit/

  Opvallend dat hij niet door heeft dat hij kolder uitkraamt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s