Weg met ons! . . .

Screenshot_40.png

Jesse Klaver is razend enthousiast over de VVD en Rutte en geef hem eens ongelijk. Of het nu gaat over de klimaatgekte, verdere uitlevering aan de EU of het open grenzen beleid (Marrakesh). Rutte voert minutieus de GroenLinks-agenda uit.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Leon van Galen)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", belangenverstrengeling, Communisme, Graaien, Groenen, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Rutte, socialisme, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

21 reacties op Weg met ons! . . .

 1. Tineke zegt:

  En juist daarom ,als Rutte de meerderheid verliest in de eerste kamer volgende week woensdag,
  en hij moet gaan lobbyen om ons weer iets door de strot te duwen,zal Yasser Feras hem ondersteunen waar hij maar kan.Als dank!
  Zo werkt dat daar!
  En zo zal er wederom niets veranderen.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Je moet maar zo denken als het om Mark Rutte en zijn bende linkse nietsnutten gaat dat we het in Nederland toch zo goed zouden krijgen en dat is een aangepaste gezegde: “Veel beloven en niets geven, laat het volk maar in armoede leven.’

   Geliked door 1 persoon

 2. bigljohn zegt:

  De VVD is een verlengstuk geworden van Groen Links. Maar dat niet alleen. Het hele kabinet is idolaat van de plannen van Groen Links. Verliest de VVD bij de Provinciale Statenverkiezingen veel stemmen, geen nood, de rest staat als een huis achter de VVD, en zo komen we nooit van die smerige Rutte af. Kan hij middels de stembusfraude de VVD nog jarenlang groot houden. En dan hebben we ook nog het onbetrouwbare FVD, die waait met alle winden mee en zorgt er ook nog eens voor dat de PVV aan de kleine kant blijft. Uitgezonderd de PVV zijn alle politieke partijen radicaal links geworden. Het is gewoonweg niet te bevatten, bijna net Noord Korea. Onze dictator zit in Brussel. Begrippen als politiek, verkiezingen, stemmen, demonstreren…..Het stelt allemaal niets meer voor. Links is net de Duivel, we vechten tegen de bierkaai waarvan je nooit kunt winnen !

  Geliked door 2 people

 3. leefbarbaar zegt:

  En toch komen die oplichters van GsL met de slogan ” Stem voor verandering”, terwijl ze precies hetzelfde willen als de VVD.

  Like

 4. gerrit zegt:

  We leven nu onder de dictatuur van de bende van 3. (Rutte, Klaver en Jetten). Zij willen ons land wel eens snel naar hun ideeën veranderen. Bij Jensen was te horen dat een bezoek aan zijn TV programma er in resulteert dat volgende dag je Instagram-account is geblokt. Men maakt iedereen monddood die niet in hun plannen geloven met de welwillende hulp van Internet-providers.

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Internet providers geven niet meer door dan jouw internet signaal, telefoon of tv en radio signaal.
   Daar betaal je ook voor aan Ziggo, KPN, enz……
   Die blokkeren helemaal geen instagram, twitter of facebook berichten, ook kunnen ze iemand daar niet verwijderen.
   Dat zouden ze ook helemaal niet eens kunnen of behoefte aan hebben.
   Dat doen de baasjes en moderators van dit soort social media bedrijven.

   Misschien had je even van tevoren moeten opzoeken wat een internet provider nou precies is, i.pv. zomaar een reactie er over plaatsen.

   Like

 5. Dr. Heinz zegt:

  Vergeet niet dat voor dat Marx Rutte premier werd, hij samen met Schultz- Verhagen voorstelde dat de VVD met D66 moest samen gaan. Dus……
  Marx Rutte is zo links als wat!!
  Alleen Hans Wiegel en Frits Bolkestein waren echte VVD partijleiders!!
  De rest waren linkse lieden, ook Ed Nijpels!!!!
  Dat die is helemaal de weg kwijt!!
  Het zal me niks verbazen als hij extra betaald werd door bepaalde lui uit een bepaalde hoek!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://tpook.nl/2019/03/13/met-kleine-stapjes-komen-we-er-vanzelf/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  China gaat 1.171 nieuwe kolencentrales bouwen, maar D66 en co gaan er één sluiten, dus dat scheelt weer.

  Geliked door 2 people

 7. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/03/de-97-van-klimaatwetenschappers-zijn-het-eens-mythe-blijkt-misleidende-onzin/

  De ‘97% van de klimatologen zijn het eens’-mythe blijkt gewoon misleidende onzin!

  De claim dat ‘97% van de klimaatwetenschappers het eens zijn over klimaatverandering’ is een absolute klassieker in het klimaatdebat. Maar in veel gevallen wordt de uitspraak foutief geformuleerd en vergeten taalgebruikers de randvoorwaarden te benoemen waarbinnen de stelling geldig is. Hierdoor schetst de uitspraak een misleidend beeld van de realiteit.

  Like

 8. Lucky zegt:

  https://hungarytoday.hu/foreign-minister-brusselss-greatest-lie-revealed/?fbclid=IwAR0MybqGvWvmLpK4oZ5kENbxO2TfFzjXrWZVq3W_WBx2_or_dos08Y6z5Mo

  Grootste leugen van Brussel onthuld: Geheim plan van de EU om het VN-migratiepact verplicht te stellen
  Foreign Minister: Brussels’s ‘Greatest Lie’ Revealed

  A recent document by the legal service of the European Commission has “revealed the greatest lie by Brussels”, Foreign Minister Péter Szijjártó said and insisted that the document, recently obtained by public television M1, suggests “secret efforts to make mandatory the UN Migration Compact” in all EU member states.

  Speaking at a press conference, Szijjártó said that during the debate on the package “all pro-migration politicians” had insisted that the compact would not be made mandatory.

  The Hungarian government “calls on the European Commission to stop making secret plans to make the UN compact mandatory and publish all relevant documents completed so far”, Szijjártó said.

  Geliked door 1 persoon

 9. Steven zegt:

  Volgende week stemt half Nederland gewoon weer op op Rutte, want hij gaat de energierekening verlagen..
  Er zijn nog zat mensen die deze kerel op zijn woord geloven… DOM VOLK!
  Die CO2 heffing voor bedrijven gaat u mogelijk nog MEER geld kosten. Die heffing die wordt voorgesteld (als die er al komt) zal wel een flinke rekening worden die het bedrijf weer netjes bijzet op uw energierekening. Dus u zou er in het slechtste geval nog verder op achteruit kunnen gaan. En gezien héél NL leeft op list en bedrog, lijkt mij dit ook waarschijnlijk!

  Geliked door 3 people

  • Frans Brassens zegt:

   CO-2 heffingen voor bedrijven leiden rechtstreeks tot prijsverhogingen voor hun producten. Uiteindelijk gaat de burger gewoon die heffing betalen.
   Laat het woordje ‘mogelijk’ dus maar vallen, Steven.
   En inderdaad, het gros van ‘het volk’ is uiterst kortzichtig, dus dom.

   Like

 10. Republikein zegt:

  David Rockefeller is een crypto_jood en 101 jaar, krijgt zijn 7e harttransplantatie.
  Alleen van het 1e ben ik zeker.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  GroensLinks en de Nep liberale van de VVD geholpen door het CDA, D66, CU en PvdA voeren U en ons land naar de ondergang, hoelang duurt het voor de keizer ontwaakt ???
  Als het te laat is ????
  3 Kabinetten van liegen, bedriegen, roofbouw op de burgers, veel beloven en weinig geven,dat is genoeg, meer dan genoeg !
  20-3-2019 STEM ZE WEG !

  Geliked door 1 persoon

 12. Bob Fleumer zegt:

  Rutte is met woorden niet meer te stoppen, is het erg om te denken aan een ongelukje, een losse traploper of zo? Ik weet het het is een boze gedachte maar we kunnen toch ons land niet naar de kl-ten laten gaan vanwege een gesjeesde geschiedenisleraar niet niet meer van zijn gezond weet?

  Like

 13. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/03/14/75-percent-of-syrian-migrants-say-they-will-stay-in-netherlands-for-life/

  75 Percent of Syrian Migrants Say They Will Stay in Netherlands for Life

  A survey has revealed that around three-quarters of the Syrians who travelled to the Netherlands as asylum seekers have no plans to ever return to their country.

  https://t.co/0v7WNWEu8s

  Like

 14. Lucky zegt:

  De werkelijkheid!
  https://www.breitbart.com/politics/2019/03/13/report-suns-influence-on-climate-underestimated/

  Delingpole: Sun’s Impact on Climate ‘Greater than Thought’ Shock

  The sun’s impact on climate is much larger than is generally recognised, finds a report for the Global Warming Policy Foundation by leading physicist Professor Henrik Svensmark

  In other words, nobody in the climate alarmist establishment wants to admit the importance of the Sun because if they did, bang would go their theory – and attendant funding gravy train – that man-made CO2 is a significant and potentially dangerous driver of climate change.

  Like

 15. de Jong zegt:

  Weg met NSB partij groen links en de VVD.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s