BRIEFJE VAN JAN – Aan de kiezers

Screenshot_48

(Door: Jan Dijkgraaf)

Onthoud één ding: de kosten van de voorgestelde klimaatmaatregelen met betrekking tot onze auto en ons huis zaten er NIET in (net als meer dan 450 andere maatregelen!)

Beste kiezers,

Vergeet ALLES wat je gisteren hoorde over de doorberekeningen van het Klimaatakkoord. Onthoud één ding: de kosten van de voorgestelde klimaatmaatregelen met betrekking tot onze auto en ons huis zaten er NIET in (net als meer dan 450 andere maatregelen!).

Een verstandig mens weet dan genoeg. Namelijk: dat Klimaatakkoord dat VVD, CDA, D66, ChristenUnie, GroenLinks en de PvdA zo snel mogelijk door de Tweede Kamer en Eerste Kamer willen jagen, gaat ons niet alleen van het gas en uit de auto jagen, maar ook op torenhoge kosten. En hoe hoog die zijn, willen ze niet zeggen. En er vóór de verkiezingen over debatteren willen ze ook niet.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Censuur, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan de kiezers

 1. Ruud zegt:

  Politiek is verworden tot liegen en bedriegen met als vaandeldrager Rutte en zijn VVD-aanhangers.

  Geliked door 2 people

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De vraag is waarom de SGP en de PvdD tegen het klimaatakkoord stemden, van de PVV en het FvD weten we dat ze tegen alle klimaatnonsens zijn maar bij de PvdD zou het zomaar zo kunnen zijn dat ze vinden dat het niet ver genoeg gaat.
  Niet alleen naar het stemgedrag kijken maar ook naar de argumenten waarom ze zo stemmen.

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Stem ze weg deze volk verlakkers van de VVD, CDA, D66, ChristenUnie, GroenLinks en de PvdA !

  Like

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ach gut, die Rutte toch. Had hij weer een rekenfoutje gemaakt. Tja, hoofdrekenen is niet zijn sterkste kant. Hij vergeet nogal eens wat getalletjes mee te tellen. Daardoor zijn de lasten volgens hem altoos lager en vallen de belastinginkomens altijd weer tegen. Hij is toch zo vergeetachtig. Zijn “span of control” is ook niet zo geweldig. Als hij ergens mee bezig is, overziet hij niet, dat er nog 100.000 andere zaken zijn, die invloed hebben op datgene, waarmee hij bezig is. Hij heeft er ook helemaal geen benul van, wat de maatregelen, die hij treft, voor de mensen inhouden. Daarom is hij ook geschiedenis gaan studeren, in plaats van een echt vak te leren. Als hij bij voorbeeld economie was gaan studeren, dan zou hij door de mand gevallen zijn. Daarvoor moet je namelijk wel een beetje een wiskundeknobbel hebben. En dat rekenen kan hij dus niet zo goed. Maar hij meent wel, alles over euroconomie te weten. ’t Is bij hem altijd weer ’t zelfde liedje met die half verhaal. En halve waarheden zijn wel hele leugens. En in liegen is hij nou juist zo heel erg goed.
  Stem Rutte weg !!! Ha, ha, ha, haaaa !!!

  http://www.stopdesloop.nu/liegen/

  http://www.loyalist.nl/maatschappij/psychopaat-rutte/

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Filmpje is zwaar OK.
   De aardsleugenaar staat te verklaren dat je niet mag liegen.

   Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   ”Hij heeft er ook helemaal geen benul van,wat de maatregelen die hij treft,voor de mensen inhoud”.

   Oeps,jij waarschuwt ons altijd om niet in sprookjes te geloven.
   Gelooft u nu echt dat onze grootste liegende landsverkwanselaar hier geen benul van heeft?
   ik geloof niet echt dat u dat gelooft……..

   Like

   • Oeps zegt:

    @ Tineke (14 maart 2019 om 20:10)

    Dames en Heren.

    Als u enigszins begrijpt, hoe mind control werkt en wat er gebeurt bij initiaties, dan weet u, dat Mark Rutte er inderdaad geen enkel benul van heeft, wat hij mensen aandoet. Mark is lid van de vrijmetselarij. En dat is heel wat meer dan een gezelligheidsclubje. Hij behoort ook tot de illuminati. Hij heeft een zware brainwashing achter de rug. Zijn gevoelens en emoties zijn gewist en is zijn rationeel denken grotendeels uitgeschakeld. En er zijn obsessies voor aangebracht. Hij kan niet anders meer, dan opdrachten uitvoeren.

    Obsessies functioneren vanuit het onderbewustzijn. Tijdens de brainwashing wordt het onderbewustzijn geprogrammeerd. Als Mark in zijn obsessies zit, hoort of ziet hij niks niet meer. Hij dramt maar door. Hij is ook absoluut niet meer voor rede vatbaar. Rede en redelijk nadenken behoort tot het rationele bewustzijnsniveau. Hij voelt niets. Hij heeft geen empathie, geen sympathie, geen geweten en zelfs geen verantwoordelijkheid. Dat gaat allemaal langs hem heen. Gevoelens en emoties zijn samen met het karakter de belangrijkste elementen van het bovenbewustzijn, het sociaal-psychisch niveau, De interactie tussen het individu en de omgeving heeft daar plaats en bepaalt hoe je in het leven staat.

    Omdat bij Mark Rutte het bovenbewustzijn en het rationele bewustzijn worden gedomineerd door zijn onderbewustzijn, is hij in staat, om zonder blikken of blozen en zonder een spier te vertrekken te liegen en te bedriegen. En alle kritiek lacht hij weg. Kritiek raakt hem niet eens. Hij zal ook nooit echte emoties tonen. Zo ja, dan is het niet echt, maar voorgewend,

    Mark Rutte heeft hetzelfde euvel als Angela Merkel, Frans Timmermans, Emanuel Macron, prinses Beatrix, Queen Elisabeth, George Soros, Hillary Clinton, Jean-Claude Juncker, Thersa May en vele anderen. Dit soort lieden vertonen geen of nauwelijks echte gevoelens en emoties, kunnen nauwelijks rationeel nadenken en handelen vanuit hun obsessies. Het is een psychische conditie. Ze worden daarom ook wel (succesvolle) psychopaten genoemd.

    http://www.loyalist.nl/maatschappij/psychopaat-rutte/

    https://www.quotenet.nl/Lijstjes/Wie-is-een-succesvolle-psychopaat

    https://achterdesamenleving.nl/mark-rutte-en-zijn-moeder-hebben-liever-niet-dat-u-dit-leest/#.XIrTE9ThDs0

    https://www.desteven.nl/training-coaching-vraagbaak/behoeften/persoonlijke-behoeften/obsessie

    https://www.scientias.nl/vijf-dingen-die-je-moet-weten-psychopaten/

    https://www.vrijmetselarij.nl/Werkwijze/Inwijding

    https://nl.wikipedia.org/wiki/Hersenspoeling

    Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Dus voor alleonbenullen onder het Nederlandse volk stem niet op de VVD, CDA, D66, ChristenUnie, GroenLinks en de PvdA zij naaien ons een klimaat oor aan !
  En het is nog doof ook !

  Geliked door 2 people

 6. Mary zegt:

  Na de verkiezingen hoort u niet of u genaaid bent maar hoeveel, gaat u minder betalen voor uw energierekening dan krijgt u de rekening op een andere manier maar betalen gaat u het!!!!.

  Geliked door 1 persoon

 7. Barbara Marqurt Scholtz zegt:

  Rutte zou er geen benul van hebben wat hij de mensen aandoet. Hij weet dat heel goed, maar het
  interesseert hem niet. Voor zijn part iedereen aan de bedelstaf, als zijn riante baantje in Brussel
  maar zeker is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s