Hoogste kinderbeschermer van de wereld is kinderverkrachter: De VN – Eldorado voor pedofielen

Screenshot_55

(Door: Iris N. Masson – Vertaling: E.J. Bron)

Een weergaloos schandaal – en de Duitse krantenwereld zweeg. Zoals altijd, als het zaak is de zelfbenoemde geestelijk-morele elite te verdedigen. Hoe bedorven die ook is. Haar imago is genoeg aangeslagen, het verlies van vertrouwen groot. Dan kun je beter je bek houden als je niet wilt dat de volkeren van deze wereld niet compleet hun vertrouwen verliezen in ooit gerespecteerde instellingen – van het Vaticaan tot de VN. De nobele verenigingen lijken tot op de hoogste niveaus doordrenkt met misdadigers, pedofielen. Nu pas werd bekend, dat de machtigste kinderbeschermer van de wereld, Peter Newell, wegens verkrachting en misbruik van kinderen in vijf gevallen tot zes jaar en acht maanden gevangenisstraf werd veroordeeld.

CompactOnline

Ook al is het een jaar geleden: toch is het ongelooflijk. De man, die de hoogste functie ter bescherming van kinderen bij de Verenigde Naties (VN) bekleedde, vooraanstaand activist voor kinderrechten bij UNICEF was, is zelf een kinderverkrachter. Ook zo eentje die moraal en fatsoen predikt, respect en ontzag eist en zijn positie voor zijn abnormaliteit, zijn perversiteit, zien zieke neiging gebruikt. Zelfs in Groot-Brittannië stelden de media zich terughoudend op, ze berichtten er slechts aarzelend over. Met uitzondering van de BBC. En de “Daily Mail”. Die schreef dat de oorspronkelijk uit Londen afkomstige 77-jarige VN-functionaris op een lange carrière en veel aanzien zou kunnen terugkijken. In de jaren-90 was hij onderzoekscoördinator van de “Commissie voor kinderen en geweld in Groot-Brittannië”, coauteur van het UNICEF-handboek “Conventie over de rechten van het kind”, die in 1998 in Genève werd ingevoerd. Dit eerbiedwaardige document, dat gedetailleerde verwijzingen en verbanden naar wetten, richtlijnen en praktijken ter bevordering en bescherming van de rechten van kinderen bevat, geldt als richtlijn voor regeringen in de hele wereld.

Newell zette zich enorm in voor de “bescherming van kinderen tegen geweld”, inclusief een door hem in Groot-Brittannië groots opgezette campagne tegen een draai om de oren als opvoedkundige maatregel in het ouderlijk huis. Bovendien schreef hij voor UNICEF een handleiding voor volwassenen. Tekstpassages uit deze handleiding bewijzen dat hij zich wel degelijk bewust was van de vreselijke gevolgen van zijn handelen voor het toekomstige leven van zijn slachtoffers: “Onderzoek bewijst dat alle vormen van geweld, inclusief seksueel misbruik en seksuele uitbuiting, potentieel zwaarwegende effecten op de korte en lange termijn op de ontwikkeling van de kinderen heeft.” Wat hem er persoonlijk niet aan hinderde hen precies dit aan te doen.

Newell´s handleiding wierp haar vruchten af: in 2015 diende de vooraanstaande mensenrechtenorganisatie van de EU bij de Raad van Europa een klacht tegen Frankrijk en zes andere EU-landen in, omdat die geen nadrukkelijke wetten tegen stokslagen bij kinderen invoerden. Terwijl hij zich in het openbaar sterk maakte voor een in heel Europa geldend verbod op ouderlijk geweld, verkrachtte dit monster kleine kinderen. Wat op grond van zijn talrijke functies ongestoord kon. Zo was Newell o.a. voorzitter van de Kinderrechten-Alliantie en leidend coördinator voor “Children Are Unbeatable!” (CAU!), een globaal initiatief ter beëindiging van lichamelijke straffen voor kinderen. Voor de campagne van de CAU! Kreeg Newell in 2004 ongeveer £ 80.000,- van het initiatief “Save the Children” (NSPCC) evenals voor de liefdadigheidsinstelling “Barnardo”. Deze is terug te voeren tot Thomas John “Tom” Barnardo, de Ierse filantroop, oprichter en directeur van tehuizen voor arme kinderen. Vanaf het eerste Barnardo-tehuis in 1867 tot aan zijn dood droeg hij er aan bij naar schatting 60.000 kinderen uit ellende en nood te bevrijden, op te voeden en hen aan een beter leven te helpen. Aan het eind van de 20e eeuw vond hier echter ook een schandaal plaats: de te beschermen kinderen werden als kindslaven naar het buitenland verkocht. Desondanks kreeg de grootste Britse kinderbeschermingorganisatie tot 2013 jaarlijks een bedrag van ongeveer £ 200 miljoen.

Terug naar Peter Newell: Weliswaar dateren de gevallen van misbruik uit de jaren-60, maar blijkbaar hadden de slachtoffers tot 2016 nodig om de moed en de kracht voor een aangifte op te brengen. Nadat zijn arrestatie bekend werd, trad hij onmiddellijk af als coördinator van de hulporganisatie voor kinderen “Approach”, die in Europa, Afrika, Latijns-Amerika en Azië werkzaam is. “Approach” krijgt volgens berichten van de “Daily Telegraph” van de VN en private donateurs jaarlijks meerdere honderdduizend dollar. Peter Saunders, oprichter van de “Nationale vereniging voor mensen die in hun jeugd misbruikt werden” (NAPAC), vindt dat hij enorm misleid is door Newell, met wie hij samengewerkt had. Tegenover de “Mail Online” beklaagde hij: “Vorig jaar kwamen er 94.000 telefoontjes bij onze hulpcentrale binnen. NAPAC is zich er dus volledig van bewust welke effecten deze misdaden op de slachtoffers hebben. Om het even hoe lang geleden ze hebben plaatsgevonden.”

Al in 2017 werd bekend dat ongeveer 60.000 vrouwen en kinderen op Haïti door VN-medewerkers verkracht werden. Derhalve moet de VN – een aaneensluiting van 193 landen – een Eldorado voor pedofielen zijn. “The Sun” schreef op 12 februari 2018: “DONDERSLAG VN-DOSSIER – VN-medewerkers verkrachtten 60.000 mensen”. Professor Andrew Macleod, voormalig vooraanstaand vertegenwoordiger van de VN, schatte dat er alleen al in de verschillende organen van de wereldorganisatie ongeveer 3.300 pedofielen werkzaam zouden zijn. Duizenden “roofzuchtige” seksuele misdadigers zouden doelbewust inzetten op hulporganisaties om in de buurt te komen van benadeelde vrouwen en kinderen. Er zou al twee decennia lang een verdoezeling van de schandalige misdaden plaatsvinden, en diegenen die probeerden deze aan het licht te brengen, zouden ontslagen zijn. Macleod, die dit dossier aan “The Sun” had overhandigd, waarschuwde dat dit VN-misbruikschandaal net zo groot, of zelfs groter, zou zijn dan dat in de katholieke kerk. “Er zijn tienduizenden hulpverleners in de hele wereld met pedofiele tendensen, maar als ze een T-shirt van UNICEF dragen, zal niemand vragen wat ze van plan zijn. Ze genieten straffeloosheid om te doen wat ze willen. Dat is in de hele wereld in de hulpbranche verbreid.”

20 beestachtige verkrachtingen per dag – en de media zwijgen

“Legitim.ch” bericht dat het persagentschap Associated Press bevestigd zou hebben dat medewerkers van de VN in de afgelopen twaalf jaar met seksuele overvallen op minderjarigen in verband gebracht werden. De “vooraanstaande media” hielden zich ondertussen stil en de regeringen grepen blijkbaar niet in: “Dat zijn verdomme 20 verkrachtingen per dag en zowel de regering als ook de vorstelijk betaalde staatstelevisie zwijgen! Deze beestachtige verkrachtingen worden zelfs met belastinggeld gefinancierd. Dat zijn weerloze kinderen, die voor de rest van hun leven beschadigd worden, als ze het al overleven.” Alleen de Amerikaanse president Donald Trump zou op 21 december 2017 als reactie op zware schendingen van de mensenrechten en corruptie een wereldwijde noodtoestand hebben uitgeroepen. Steeds meer NGO´s zouden onder verdenking komen te staan (…), “en nu doen uitgerekend deze organisaties alsof ze humanitair zijn, om zodoende een omstreden migratiepact te sluiten. Als hen werkelijk iets gelegen zou liggen aan het welzijn van de mensen, dan zouden ze eerst eens hun eigen straatje moeten vegen”, aldus de nieuwssite.

Ongerijmdheden en ernstige persoonlijke fouten lopen als een bloedrode draad door blijkbaar alle instellingen van de VN. Om het aureool van de VN niet te bedreigen, maken de links gedrilde media gebruik van hun persvrijheid – en verzwijgen deze schandalen. Zij vonden ook de criminaliteit van een hoge VN-gevolmachtigde voor kinderrechten, die wegens de verkrachting van kinderen tot bijna zeven jaar gevangenisstraf werd veroordeeld in Groot-Brittannië, niet eens een notitie in de marge waard.

Bron:
www.compact-online.de
Door: Iris N. Masson

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, Derde Wereld, Elite, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, moralisme, NGO´s, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Hoogste kinderbeschermer van de wereld is kinderverkrachter: De VN – Eldorado voor pedofielen

 1. Mary zegt:

  Ja al die geweldige “hulpverleners”, die zichzelf helpen……..altijd hetzelfde verhaal.

  Geliked door 5 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Ach deze hele film was allang duidelijk.
  Geef dat soort tuig een pak geld in hun handen en geef ze een beetje macht dan laten ze binnen de kortste keren zien wat voor onderkruipsels het zijn.
  Maar dan wel onderkruipsels zonder enige empathie voor de zwakkeren.
  Ratten zijn nog engelen tegenover zo iets.

  Geliked door 2 people

 3. mahoog zegt:

  Wat wil je met al die muzelmannen in de gelederen.

  Geliked door 2 people

 4. Tineke zegt:

  Hielpen ze ”zichzelf” maar.
  Dan hoefden ze zich niet aan kleine kindertjes te vergrijpen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Lemmens zegt:

  DE PEDOFIELEN ZIJN AAN DE MACHT , WEL OPVALLEND DAT HET OVERWEGEND IN DE LINKSE HOEK ZIT !!!

  Geliked door 3 people

 6. Aegolius cs zegt:

  Zolang het een pedofiel betreft en geen pedoseksueel…….

  Like

 7. Oma zegt:

  Alles komt aan het licht….de meest fervente kinderbeschermers blijken zelf de meest verwerpelijke monsters te zijn die niet met hun poten van kinderen kunnen afblijven…machtsmisbruik, listen, bedrog en eigen, pervers genot tieren welig. Het wordt tijd voor wat openbare executies met de guillotine!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s