Na problemen met asielzoekers: AfD stijgt in Cottbus naar 29%

Screenshot_44

(Vertaling: E.J. Bron)

Na nieuwe onlusten tussen Duitsers en asielzoekers in de stad Cottbus in de Duitse deelstaat Brandenburg stijgt de AfD duidelijk in de peilingen. Bij de nieuwste “Zondagvraag” betreffende de deelstaatverkiezingen komt de AfD op 29% en is zodoende de grootste partij. Bij de verkiezingen in 2014 waren dat nog 10,7%, bij de afgelopen landelijke parlementsverkiezingen waren het als 24,3%.

Duits - Zuerst

In een andere peiling zeiden bovendien 66% van de geënquêteerden dat Cottbus overbelast zou zijn met de integratie van asielzoekers. 72% is minder of helemaal niet tevreden over de asielpolitiek van de Duitse regering.

In Cottbus komt het steeds opnieuw tot ruzies tussen migranten en Duitsers. Daarom had de deelstaat onlangs beslist om meer politie de straat op te sturen en niet nog meer asielzoekers vanuit het centrum voor eerste opvang naar Cottbus te sturen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Na problemen met asielzoekers: AfD stijgt in Cottbus naar 29%

 1. Henk zegt:

  Allemaal ellende haar je naar je land toe met de opvang van totaal anders gelovigen die qua denken en doen nog in de middeleeuwen leven. En Merkel blijft ze maar naar binnen halen !

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Mensen moeten eerst zelf de problemen ervaren voor ze wakker worden, als ze hun hersens zouden gebruiken waren ze er eerder achtergekomen dat samenleven met dat tuig niet mogelijk is.

  Like

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Republikein zegt:

  Vastgeroest, hebben is hebben en krijgen is de kunst.👎

  Like

 5. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/03/13/german-police-conceal-migrant-crimes/

  Germany: Migrant Crimes Concealed to ‘Avoid Stirring Up Prejudice’

  Authorities in a district of rural Germany covered up a long list list of asylum seeker crimes including rape, assault, and child sex abuse so as not to “stir up prejudice”, it has been alleged.

  Police union representatives who described a situation in which officers were called out to “every refugee shelter, almost every day”, complained that migrant crime was being “systematically concealed”, however the state’s far-left premier, Bodo Ramelow, denied the allegations

  Like

 6. neilven zegt:

  Heel goed nieuws, er uit met die criminelen, Europa gaat gelukkig heel sterk verrechtsen. Links heeft al deze ellende veroorzaakt, stem op de PVV, want hier is het ook genoeg met die lui die proberen om onze land en Europa te vernietigen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Berlin – Israel’s ambassador to Germany, Jeremy Issacharoff, expressed shock on Wednesday over the slated talk of the convicted PFLP terrorist Rasmea Odeh. “We are shocked that a convicted Palestinian terrorist, who is personally responsible for the murder of two students in a supermarket, was invited to speak in Berlin, a city that stands for tolerance and freedom”.
  Bovengenoemde moordenaar spreekt vrijdag op een BDS-event in Berlijn. Een vos verliest wel zijn haren, niet zijn streken! Moffen!

  Like

 8. Flo zegt:

  Helemaal niet zo gek,hoeveel onschuldige vrouwen zijn inmiddels vermoord door dat asieltuig donder ze het land uit die gelukszoekers ,dit is geen discriminatie ,maar je door vluchtelingen de will laten opleggen is echt te ver ,aanpassen zoals een hoofdoek afdoen is al te veel gevraagd ,en zolang ze dat niet doen hebben ze heel andere gedachten .

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Zou het hier anders zijn ????

   Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Zekers te weten van niet Koddebeier.
    Hadden we hier niet een staats secretaris van Justitie die zich graag met jonge jongens in Eindhovense parken op hield en graag naar Turkije afreisde om jongetjes te verkrachten.
    Hadden we hier niet een prins Bernhard die zich graag met kleine jongetjes bezig hield
    Allemaal met hetzelfde sop overgoten dat tuig.

    Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Je hebt helemaal gelijk,Henk

    Like

 9. Mary zegt:

  Hoe meer ellende er gebeurt in Duitsland des te eerder zijn ze van Merkel en Co af, hier in Nederland stijgt het aantal “asielaanvragen” waar het elders afneemt, ik zou nu vast massaal PVV gaan stemmen want middels FvD komen we van dat gajes niet af, (die heeft niets tegen de Islam, hoe hypocriet kun je zijn) voordat het hier net zo of erger is als in Duitsland/Frankrijk.

  Like

  • Tineke zegt:

   ”voordat het hier net zo of erger is als in Duitsland/Frankrijk.

   Het is allemaal 1 pot nat Mary.
   Dit is de opdracht vanuit Brussel voor alle lidstaten.

   Gelukkig gooien de visegradlanden de kont tegen de krib.

   En aangezien de liegende jolly joker uit Den-Haag altijd tekent bij het kruisje,komen ook wij aan de beurt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s