Spijbelen! Goede zaak!

Screenshot_51

(Door: “bozeoudeman”)

Onze democratie verkeert in doodsnood door de bij uitstek zelfverklaarde democraten die dit gevaar niet willen onderkennen en zo dus de toekomstige moordenaars van ons allen en die democratie zijn. Al decennia lang vertoeven velen van hen zich met een roze brilletje op in het heerlijk veilige cirkel denken waarin zij zich hebben laten trekken en waardoor wij gewone burgers alles dreigen te gaan verliezen.  

Onze grootse bestuurders wensen niet te erkennen dat zij met hun idee van totale democratie het monster dictatuur hebben binnengehaald. Alles en iedereen moest in staat worden gesteld om vrij dat uit te oefenen wat men wenste. Dat dit niet kan, was iets dat voor onnozele ‘touwtje uit de brievenbus’ denkers niet aan de orde kon zijn. Alles moest kunnen! En alles moest alles gedogen en accepteren! Dat mooie principe kan enkel opgaan als inderdaad ook alle partijen dit principe volledig onderschrijven. En daar zat het euvel.

Om de ‘bloem in je haar’ maatschappij te bereiken, moest een partij het goede voorbeeld geven door zich bereid te verklaren alles en iedereen van alles en iedereen te accepteren en te gedogen. Want dan zou uiteindelijk zelfs de grootste parasiet de houding wijzigen en over de brug komen, zich aansluiten en ook een bloem in het haar gaan dragen. Dan zou de ultieme droom worden bereikt en zou de mensheid met een grassprietje tussen de lippen liggen genieten op aard. Zo simpel was het! En zo simpel is het nog steeds bij dit soort enigszins debiel denkende, waarschijnlijk zeer autistische ‘leiders’.

Dat een bevolkingsgroep in aanwas zo zou gaan groeien dat deze op termijn alle andere groepen gaat overheersen, was natuurlijk larie. Dat zou nooit gebeuren. Was dit wel zo, dan kon een open maatschappij zonder grenzen hier natuurlijk geen grenzen tegen opwerpen om ongewenste overvloedige aanwas en binnenkomst van een bepaalde groep tegen te gaan. Dat laatste kan niet, dat ondermijnt het open maatschappij denken en ontkracht de droom. Dus mag en kan dit niet. En hiermee koos men om een levensgroot probleem, dat op termijn tot een bloedbad kan leiden, te negeren. Dat laatste is iets waar politici erg bedreven in zijn; problemen negeren en blijven wegkijken tot de bom barst, om dan vervolgens snel met het bekende vingertje naar een andere partij te wijzen als zijnde de schuldige. Te beginnen met die vervelende critici.

Zo schuift men het probleem rond, legt men het op een ander zijn of haar bordje neer en zo wint men tijd. Zo kan men lekker verder beuzelen en via het naar gelieve rookgordijnen optrekken en neerlaten het net doen lijken alsof men zeer vakkundig bezig is en absoluut weet wat men doet. Niet dus! Kijk naar al deze ‘vakmensen’ en zie wat zij, als neuzelaars die graag in de spotlights staan, vrijwel allen gemeen met elkaar hebben: loze praatjes en hersenloosheid. Bij sommige zie je de schrik in de ogen als ze het gevoel hebben te worden ontmaskerd. En ontmaskering had massaal hun lot kunnen worden als internet niet was overgenomen door hebzuchtige schurken die de ontluikende publieke meningsvorming de nek omdraaiden ofwel dit nog steeds proberen te doen.

Om dit soort negatieve invloeden te verdoezelen en de meute te bedonderen, is de leugenkreet nep-nieuws bedacht om de meute angst aan te praten, de meute onder controle te houden en tevens die meute in beweging te zetten in die richting die de soms angstige politici wensen. En zo gaan we onder leiding van dit soort ‘democratische’ politici verder richting op weg naar nergens. Politici die geen enkel benul hebben over wat er zich aftekent. Wereldwijd is een ideologie met een opmars bezig, wereldwijd speelt territoriumdrift van een ook nog religieuze ‘leider’ weer de hoofdrol en wereldwijd wordt dit toegestaan, wat wereldwijd catastrofale gevolgen kan krijgen.

Dit alles dankzij politici die ooit vonden dat zij democraten waren! Joepie! Genocide dankzij dit soort democraten! Wereldoorlog III in de vorm van wereldburgeroorlog nummer 1 dankzij dit soort democraten! Democraten die nimmer hebben gesnopen dat democratie met geweld moet worden verdedigd tegen binnensluipende allesvernietigende dictatuur als je wilt dat democratie overleeft. Maar dan moet je wel bereid zijn om wellicht ‘vuile handen te maken’. Je moet zelfs bereid zijn daar een oorlog voor uit te vechten. Klinkt dit bekend, heren en dames politici? Tweede Wereldoorlog? Ooit van gehoord Fransje?

Helaas kiezen veel politici voor totale vernietiging, waarvoor ze consequent bezig zijn door alles en iedereen tegen elkaar op te zetten. Rassenstrijd steekt opnieuw de kop op. Strijd tussen de seksen komt daar bovenop en zelfs strijd binnen de seksen. Kinderen worden opgejut tegen ouders en volwassenen en straks tieners tegen twens. Dertigers tegen veertigers, om samen op te trekken tegen de zestig plussers. Kindermilieuredders zonder enig idee in het hoofd tegen oudere milieuredders die er misschien iets van begrepen. En wat volgt nog meer uit de koker van oorlogszuchtige dwazen om verdere verdeling te zaaien? De hele wereld staat in het teken van deze verdeling, in ieder geval de westerse wereld sinds de ‘verzoener’ aantrad.

Wereldwijde chaos veroorzaakt via het scheppen van strijd op scholen, in gezinnen, in de politiek, binnen religies en groepen mensen op alle mogelijke sociale en maatschappelijke terreinen, met als doel het uiteindelijk wegvallen van eenheid en hierdoor via ondermijning de vernietiging van onze rechtsstaat zoals wij die nu nog kennen. Zoiets gebeurt nu eenmaal als je niet bereid bent je staatsvorm te verdedigen tegen aanvallen hierop. Maar redding is nabij, de schooljeugd begrijpt wat er dient te gebeuren, spijbelen! Precies dat deed ik ook toen ik vijftien was, tot ik van school afgetrapt werd, en kijk waar het mij bracht! Een AOW’er in een huurhuis!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Spijbelen! Goede zaak!

 1. Bob Fleumer zegt:

  De wereld gaat aan lafheid ten onder, ons land is in 2 oorlogen gewikkeld een is de administratieve bezetting van de EU en twee de langzame bezetting van de islam, bedenk eens wat er zou gebeuren als de colonne van de islam de keukenla opentrekt en met messen de straat op gaat, hebben wij dan verweer? Voor elk verzet krijg je een boete want je mag niet voor eigen rechter spelen maar daar heeft de regering het zelf naar gemaakt!

  Geliked door 3 people

  • koosv8 zegt:

   Als het zover komt, dan hebben de NEDERLANDERS toch ook een keukenla. Maar of er ook daadwerkelijk wat gebeurt, ik houd mijn hard vast. Maar het gaat gebeuren!!!!

   Geliked door 1 persoon

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  een groet hier van een oude man
  die ons belooft: dit komt ervan,
  omdat wij blind in ’t Land der Blinden
  nóg zoeken wat niet valt te vinden…
  dus dit wordt je Lot, geniet er van,
  met de groeten van een wijzer man…
  .
  én boos natuurlijk !
  .

  Geliked door 4 people

 3. droevige mof zegt:

  Wat zo revolutionair “spijbelen” of in het Duits “Schule schwänzen” wordt genoemd is niets meer dan een door de staat georganiseerde demonstratie van kinderen en adolescenten, die gewoon blij zijn dat ze niet naar school hoeven te gaan en tegelijkertijd ongehinderd lawaai kunnen maken.
  Ze laten meestal veel plastic afval achter of bestormen de dichtstbijzijnde McDonald. (Zeer geruststellend, de ideologie is duidelijk nog niet diep genoeg doorgedrongen.)
  Dezelfde kinderen zouden bijvoorbeeld tegen de islamisering van het avondland kunnen demonstreren. Allemaal een kwestie van indoctrinatie en propaganda en absoluut immoreel. Hitlerjugend en Jeugdstorm hebben aangetoond voor welke doeleinden kinderen geconditioneerd kunnen worden.

  Geliked door 3 people

 4. bozeoudeman zegt:

  Nog een soort encore

  Ik zag een item op de Engelse tv getiteld ‘My freedom day’ of zoiets. Een kinderkoor van naar schatting pakweg honderd kinderen had een lied ingestudeerd. Dit op zich was niet wat mij schokte, maar die kinderen zelf wel. Enkele, misschien drie of vier, witte gezichten waren nog maar te zien in een massa getinte en zwarte gezichten. Dit is Engeland niet meer, dit is een Afrikaans land.

  Wat hebben schooiers als Blair, Den Uyl en Rosenmöller aangericht in Europa? Wat gaan ze nog aanrichten, wat voor bloedbad? Wat in mijn kindertijd omgekeerd was, enkele donkere gezichten tussen een meerderheid van witte, is in amper een halve eeuw tijd door dat politieke tuig omgedraaid. Dit is Engeland niet meer, dit is Europa niet meer, dit is de derde wereld uit Afrika hierheen gebracht door stinkend rijke oplichters die stellen socialist te zijn. Wat wenst dat soort politieke tuig toch? Genocide op alle blanken? Nieuwe gaskamers voor Joden en blanken? Waarom? Een stomme vraag. Antwoord: Daarom!

  Waarom zijn er ineens zoveel blanken die zichzelf tot op het bot haten? Want het zijn de blanken zelf die dit over zich en hun kinderen hebben heen gehaald. Opnieuw mijn vraag, waarom? Waarom haten blanken zichzelf zo intens? Feit is dat deze zelfhaat ontstaan is tijdens de periode van die eerste zwarte president in Amerika. Een man die zeer omstreden is en die door velen wordt gezien als een door en door kwaadaardig mens. Er zijn er die hem al de Zwarte Hitler noemen.

  Feit is dat vanaf zijn regeerperiode de wereld op de rand van vernietiging balanceert zoals nog nooit daarvoor, en dat er een massale volksverhuizing aan het plaatsvinden is die waarschijnlijk tot de ondergang van de wereld en de mensheid gaat leiden, direct of anders indirect. En weer die vraag, waarom? Wat is er dat wij niet mogen weten? Buitenaardse indringers soms? Dit verklaart ook de technologische hoogstandjes die vanuit het ‘niets’ lijken gekomen. Techniek die ons via verslaving ook aan het verwoesten is. Verwoesting die wij onszelf aandoen. De toekomst zal dat leren.

  Wie nog weg kan naar een gebied waar de vernietigingsdrift van de ‘linkse’ haatbrigades nog niet heerst: ga, zo snel je kan, het is misschien de enige redding voor in ieder geval je kinderen en kleinkinderen. West Europa, maar ook de VS en Canada zijn verloren gebieden. Om die gebieden terug te krijgen zal eerst een nieuwe wereldoorlog moeten worden uitgevochten.

  En daar is dan weer die vraag: waarom? Men had toch al eens een wereldoorlog uitgevochten voor die vrijheden? Vrijheden die dus nu, door de kinderen en kleinkinderen van alle doden van toen, gewoon als vuilnis zijn weggegooid! Doen ze dat straks dan weer? Zit er geen enkele progressie in deze mensheid? Waarom luisteren mensen toch zo graag naar gekken?

  Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   bozeoudeman.Ik verdiep mij al een jaar of 12 in alternatief nieuws (ik ben geen expert en geloof niet alles wat ik lees) het is de satanische elite die deze wereld regeert (de 1%) hun grote plan is een “new world order” maar daarvoor moet 90 % van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overgebleven 10 % dient als slaven voor deze satanische elite.

   Geliked door 1 persoon

 5. Frauke zegt:

  Ik roep het ook al jaren ,Wat is er dat wij niet mogen weten?
  http://usa365.nl/majestic-12-het-geheime-ufo-team-van-truman/

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   En de maan is hol, bekleed met rotsachtig materiaal.
   En in de maan hebben de mars mannetje een geheimen stad/ basis gebouwd, net zo als op de donkere kant van de maan.
   Van daaruit houden ze verkenning vluchten in ufo’s hier op de aarde.
   Daarom hebben ze de donkere kant nog niet bezocht, omdat ze dat weten.
   Maar dat mogen wij allemaal niet weten.
   En de eerste goden waren bezoekers uit de ruimte.

   Op history channel is nu zo’n serie bezig over ancient alliens.
   Daar hebben ze nog veel meer van soort verhalen.
   Allemaal echt waar en allemaal echt gebeurt.

   Like

   • BertG. zegt:

    Overigens geloof ik wel in het bestaan van buitenaards leven, en dat wij niet de enige zijn in het hele heelal.

    Like

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De schooljeugd krijgt permissie om te spijbelen om te demonstreren. Ze snappen er de ballen niet van, voor welk karretje ze zich laten spannen. het is alleen maar een dagje vrij en niet naar school. Welke puber vind dat niet leuk. Maar als deze jeugd over enkele jaren op eigen benen staat en niet weet, hoe de rekeningen betaald moeten worden en het veel minder goed hebben, dan hun ouders het vroeger hadden, dan trekken ze zich de haren uit hun kop. Berouw komt altijd na de zonde. En de klok terugdraaien gaat niet. Boontje komt om zijn loontje. Het is absoluut verwerpelijk, dat schooljeugd wordt ingezet voor een leugenachtig ideaal. De pubers praten de voorgekauwde propaganda na, maar overzien niet waar ze mee bezig zijn. Het is een misdaad de jeugd hiervoor te mobiliseren !!!

  Geliked door 1 persoon

 7. rakkertje zegt:

  Vandaag worden de leerlingen hier in Belgie verplicht mee te betogen tegen de klimaatsverandering … verplicht nog wel … ook al zijn er ouders die hier 100 %
  tegen zijn … niet te geloven … typisch Belgisch natuurlijk …

  Geliked door 3 people

 8. Jan s zegt:

  Deze klimaatspijbelaars gaan vanaf nu:
  Nooit op vakantie, althans niet met de auto,vliegtuig etc
  Geen brommer meer rijden
  Niet meer fietsen want ijzer wrdt gemaakt in hoogovens , gepaardgaande met veel vervuiling
  Eten geen vlees, dit kost veel CO2

  Etc etc etc.
  Deze spijbelaars gaan dus terug naar het stenen tijdperk

  Like

 9. Lucky zegt:

  Gênant,
  https://www.ad.nl/voorne-putten/peperdure-busbaan-die-zonne-energie-opwekt-is-alweer-stuk~a09b06e7/

  Peperdure busbaan die zonne-energie opwekt, is alweer stuk
  De peperdure busbaan in Spijkenisse die zonne-energie opwekt, is nu al kapot. Dat heeft commercieel directeur Sten de Wit van uitvindersbedrijf SolaRoad bevestigd. Vorige week werd de testbaan feestelijk geopend.

  Woensdag ontdekten medewerkers dat stukjes coating loslieten waardoor water in het systeem met glas zonnepanelen loopt. De coating die daarboven zit, moet de busbaan stroef houden. Totdat de boel is hersteld, staan er hekken om het stuk rijbaan van 100 meter naast de Groene Kruisweg en mogen er geen bussen overheen rijden.

  Geliked door 1 persoon

 10. BertG. zegt:

  Eerst leerlingen die met borden staan, over neuk mij in mijn reet in plaats van het klimaat.
  Gaan de leerkrachten ook al hetzelfde doen. Wat een niveau.
  Wat zijn we er toch op vooruit gegaan de laatste tijd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s