STEMWIJZER

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op STEMWIJZER

 1. wauso zegt:

  Laatst was ik in een ‘Brownie en Downie’ cafe. Het was er gezellig en het was lachen met de jongens en het meisje.
  Die Geert Wilders heeft toch een mooi leven. In tegenstelling tot die Brownie cafe ziet hij dagelijks 130 totaal gestoorden waar hij om hun achterlijkheid mee kan lachen. Ze trekken het gas onder Groningen en vertellen de mensen dat de bodem niet zakt. Ze verhogen de BTW en de G.W.L. rekening en zeggen dat we er 1,6% op vooruitgaan. Ze ontslaan 5.000 mensen bij de belastingdienst (kosten 1 miljard) om vervolgens te constateren dat ze personeel te kort komen en er daardoor minder controle en meer fraude is. En nu zijn ze het met elkaar eens: “Ze gaan het klimaat regelen” !!! Ik denk dat je gerust mag stellen: Dat hele ‘binnenhof’ is een echte Brownie cafe. Je vraagt je wel eens af, waar halen ze zoveel Achterlijke idioten vandaan ? Bij discussies lijkt het te gaan om wie er de grootste ‘domkop’ is !
  .
  Tip van de dag: Van het ‘Binnenhof’ een instituut maken voor geestelijk gestoorden. De Vol-Idioten zijn al aanwezig.

  Geliked door 5 people

 2. wauso zegt:

  Mongool Rutte heeft net in een skype verbinding Debiel Merkel van het ‘Weg mit uns land’, bijgepraat over onze ‘WIJ Regelen het Klimaat plannen’. Hij beloofde Klotskopf Merkel dat hij er voor zou zorgen dat het in 2020 om en nabij 1 graad kouder zou gaan worden in de gehele Bundes Republiek. Hij heeft met haar om een ‘vaasje’ (Nederland) gewed ! Wat zijn wij toch een gaaf land en in 2021 dus Duits !

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Nou weet Ik waarom wij die 1000 miljard op moeten brengen @ Klaas.
   Al die duizenden tonnen fijnstof en koolzuurgas moeten opgevangen worden en mogen wij voor betalen.
   Whahahahahahahaha.

   Like

 3. Lucky zegt:

  Like

 4. Daan Kranenburg zegt:

  De regering Rutte heeft één van onze nog weinige scheepsbouwers “Damen” van de lucratieve order voor nieuwe mijnenjagers buitengesloten. De order is gegund aan een Frans/Belgisch bedrijf. Ach niet zo erg toch? In de EU zij we toch allemaal afhankelijk van en verantwoordelijk voor elkaar! Niet van wakker liggen hoor, komt allemaal weer goed met je stem op Rutte & Co.!

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Dat is uiteraard niet de mannier om je ongenoegen tegen de Islam te uiten ! maar hoeveel doden verkrachtingen en dergelijke wandaden heeft die vervloekte islam niet op zijn geweten ! allemaal onschuldige slachtoffers .Ik vrees en hoop dat dit” niet” het begin is van een soort burgeroorlog.Ik denk en velen met mij dat de nabestaanden van slachtoffers van dat islam -krapuul in hun hart een klein gejuich voelen….dat eindelijk dat krapuul een koekje van eigen deeg krijgt….Het spijtige is dat onder die 40 doden ook onschuldigen waren ….voor zover dat mogelijk is voor de islam

  Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/03/bah-links-pauw-jinek-voert-precisiebombardement-op-baudet-uit-vanwege-klimaat-hij-heeft-er-geen-verstand-van/

  Bah! Links Pauw & Jinek voert precisiebombardement op Baudet uit vanwege klimaat: ‘Hij heeft er geen verstand van!

  Het was weer eens goed te merken dat de redactie van verkiezingsnieuwsrubriek Pauw & Jinek bestaat uit lieden die links van het midden stemmen. Thierry Baudet was namelijk te gast, en de man moest bijkans een verbale zure regen doorstaan. Niet alleen van de presentatoren, maar ook van tafelgast Joost Vullings en oppositiepolitici die via videofragmenten nog even werden binnengehaald.

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Als ze het bij Pauw en Jinek goed zouden willen doen moesten ze eens een echte klimaatexpert binnenhalen.
   Maar dat zal niet makkelijk gebeuren want dan worden er weer een paar ballonnen lek geprikt.
   Overigens programma’s die hier echt niet op de TV komen.

   Like

 7. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/03/nog-maar-eens-aangetoond-rob-jetten-d66-liegt-en-bedriegt-over-het-klimaat-tegen-thierry-baudet/

  Nog maar eens aangetoond: Rob Jetten (D66) liegt en bedriegt over het klimaat tegen Thierry Baudet

  Niet voor het eerst liegt D66-voorman Rob Jetten zich een weg door het klimaatdebat om Nederland maar zoveel mogelijk op kosten te jagen. Tijdens het RTL-debat van vorige week loog hij er al op los, en ook zijn optreden bij Nieuwsuur is nu helemaal aan gruzelementen gefactcheckt!

  Like

 8. Aegolius cs zegt:

  Als u het niet weet op wie u moet stemmen, blijf dan gewoon thuis. Of laat u zich liever belazeren met de stemwijzer ?! Een onveilig programma opgesteld door politiek manipulerende sujetten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s