Volgens Femke Halsema levert antidemocratisch islamitisch onderwijs geen veiligheidsprobleem op

Screenshot_52

(Door: Bart Collard)

Burgemeester Amsterdam tolereert de vrouw-onderdrukkende orthodoxe islam

De burgemeester van Amsterdam, Femke Halsema (GroenLInks), werd op zondag 10 maart 2019, twee dagen na Internationale Vrouwendag, voor Operatie Interview driemaal geïnterviewd in De Balie. Onder andere Khadija Arib en Erik Akerboom gingen haar de afgelopen maanden voor. In de drie interviews benadrukt Halsema meermaals dat ze er wil zijn voor kwetsbare of onderdrukte mensen, waaronder soms vrouwen.

Het derde interview wordt verricht door imam Yassin Elforkani. Elforkani vraagt Halsema naar de gebeurtenissen rondom het islamitische Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam van afgelopen week. Halsema reageert dat zij al een aantal maanden berichten van de veiligheidsdiensten krijgt dat het niet goed gaat op die school. Elforkani vraagt wat daarmee wordt bedoeld.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Amsterdam, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Volgens Femke Halsema levert antidemocratisch islamitisch onderwijs geen veiligheidsprobleem op

 1. BertG. zegt:

  Eigenlijk zegt ze ook, als jullie het wat beter verborgen hadden gehouden, dan hadden wij het nu nergens over hoeven hebben.
  Maar verder geen klachten over jullie manier van onderwijs, niks mis mee verder.

  Geliked door 2 people

 2. Flo zegt:

  Fijn dat Amsterdam deze burgemeester heeft ,in Rotterdam en Arnhem hebben ze een marokaan als burgemeester ,en voor Amsterdam hebben ze wel deze linkse huppelkut neergezet ,dit is geen toeval,we worden door Rutte in de zeik genomen ,hij is zo links als de pest .

  Like

 3. wauso zegt:

  Komt er net iemand van GREENPEACE aan de deur !
  Ik heb hem uitgescholden over het ‘Klimaat’ en WEGGEJAAGD !
  En daar is hij nog goed mee weggekomen

  Geliked door 1 persoon

 4. Frans Brassens zegt:

  De slotalinea c.q. conclusie:
  “Zij lijkt niet te begrijpen dat ze religieus onderwijs conform de wet kan toestaan, maar tegelijkertijd de orthodoxe moslims kan aanspreken. Nu beschermt ze de orthodoxie, met alle aspecten daarvan die ingaan tegen de mensenrechten. Door orthodoxie te steunen, steunt Halsema – net als in de kwestie rondom de boerka en de nikab – de onderdrukkers van deze vrouwen.”

  ‘Lijkt niet te begrijpen’ ??? Een van de twee:
  1. Zij begrijpt dit inderdaad niet en bevestigt daarmee een intellectueel tekort.
  2. Zij wil dit niet begrijpen en bevestigt daarmee haar onwil om met de werkelijkheid om te gaan.

  Like

 5. Tineke zegt:

  Ze lult weer als een kip zonder kop.
  Dus ze heeft inloopdagen voor de islamitische vrouwen.
  Het lef om die kerels aan te pakken heeft ze kennelijk niet.

  het tegengaan van islamisering is geen doelstelling van beleid,zo luidde de motie van deze landsverkwanselaar. Juist daarom zit zij op die burgermeesterspost.Ik stap definitief uit de politiek,ik kom hier niet meer op terug, zo oreerde zij destijds in de microfoon.Nu is het natuurlijk niet de enige Heintje Davids in de politiek.

  ”Ik ben een burgermeester van ALLE Amsterdammers”

  Zou het joh…….zou het echt………?

  Geliked door 2 people

 6. Helena zegt:

  Ach ja, hooghartige tuthola kaakklem halalsema – ja die van motie 36 – kan hier niet meer vanaf. Eerst de islam – in al zijn vormen -importeren en geen strobreed in de weg leggen want: kiesvolk (!) En nu het hele land de dreiging van het fundamentalisme op het staatsjournaal hand over hand ziet toenemen wringt ze zich weer in allerlei bochten. Dat domme mens (citaat Theo Hiddema) had het onderzoek in het geheim moeten laten uitvoeren en hup deur op slot geen aandacht aan geven of misschien iets met een pop of varkentjes daar schijnen ze enorm bang voor te zijn. Er wordt al veel te veel van onze publieke ruimte weggeroofd door deze door waanideeën gecontroleerde ‘godsdienst’ waanzinnigen. En dat moeten we toch niet willen met z’n allen toch?

  Geliked door 1 persoon

 7. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/03/14/video-theo-hiddema-veegt-de-vloer-aan-met-femke-halsema/

  Video – Theo Hiddema veegt de vloer aan met Femke Halsema
  ‘Zij heeft de kans om die islamitische school te sluiten verprutst’

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  Meester Hiddema heeft gelijk, voor het ambt van burgemeester zou men aan enkele functievereisten moeten voldoen, en minimaal taalniveau 3F, zodat niet iedere nitwit een ambtsketting van een hoofdstad zou mogen dragen omdat hij/zij een paar vriendjes op het Binnenhof hebben. of uit piëteit en medelijden een erebaantje krijgen (ondanks persoonlijke bezwaren tegen een terugkeer in de politiek zoeken zij echter nog steeds een podium om hun dwaze (groene) salafistische overtuigingen als GroenLinksche Looney en Partij van de Allochtonie- ambtenaar hun onvermogen als bestuurder uit te dragen)…
  voorlopig maken ze meer vijanden dan vrindjes in de mono culturele riolen van de Pays-Bah.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Minister over inspectie Haga Lyceum: ‘Men voelde zich niet meer voldoende veilig om hun werk voort te zetten’
  https://www.at5.nl/artikelen/192414/minister-over-inspectie-haga-lyceum-men-voelde-zich-niet-meer-voldoende-veilig-om-hun-werk-voort-te-zetten

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Hoe laat je iemand de baas worden in je eigen land.
   ik heb dat debat gezien met die Slob.
   Wat ie eigenlijk zei was,we gaan nieuwe wetgeving maken,zodat we meer bevoegdheden hebben in de toekomst.
   Wat een natte slappe dweil is die vent toch ook.

   En eerlijk is eerlijk.Hiddema was ijzersterk.

   Like

   • Jan zegt:

    Hij is doodsbang voor zijn zeteltje in de Kamer, daarom grijpt Halsema ook niet in, bang voor rellen in Amsterdam, dan moet zijn laten zien wat zij waard is (niks). Nu ingrijpen is zetelverlies voor de zittende maffia en dat voelen zij in hun portemonnee

    Geliked door 1 persoon

 10. Henk der Niederlánder zegt:

  De Hiddemeister veegt even de vloer aan met Halalsema.

  Groots verdomme.

  https://tpo.nl/2019/03/14/video-theo-hiddema-veegt-de-vloer-aan-met-femke-halsema/

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Halsema wacht tot na de verkiezingen, is ook bang voor rellen in de stad want dan moet zij tegen haar allochtoontjes optreden en dat is nou net een brug te ver voor dat Pol Pot-liefje

   Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Heb nog ergens een boekje liggen waarin een wijkagent uitlegt hoe het werkt.
  Jongeren zijn islamistisch opgevoed en mede daarom worden ze tot moslims gerekend, de jongere zelf doet intussen alles wat god verboden heeft, van drugsgebruik tot drugsverkoop, van het lastigvallen van meisjes en volwassen vrouwen tot tasjesroof en inbraak.
  Die zijn in het vizier van de politie.
  En dan op een dag komen ze in aanraking met een ronselaar van een moskee en die gaat zo’n jongen vertellen wat hem staat te wachten als hij door wat voor reden dan ook het loodje legt.
  Dat zet hem aan het denken en op dat moment krijgt hij van de ronselaar een soort reddingsboei; als hij nou maar zijn geloof oppakt dan komt alles nog goed.
  En van de een op de andere dag worden de sportschoenen en de spijkerbroek ingeruild voor sandalen en een djellaba.
  Daarna kan het twee kanten op, of hij loopt binnen een paar weken weer in zijn oude outfit of hij gaat verder in ‘het geloof’. En dat laatste houd vaak in dat hij de behoefte gaat voelen zich te bewijzen tegenover andere moslims.
  En juist dát zijn vaak de extremisten van morgen.
  Dat was ook te zien aan een aantal extremisten in Frankrijk die al dan niet zijn overleden na hun aanslag, die hadden niet bepaald een braaf leven achter zich met drugs en drankmisbruik totdat op zeker moment de grote omslag kwam.
  Halsema gooit dus een hoop dingen door elkaar waarbij ze het ene afkeurt en het ander tolereert maar ze ziet niet dat het allemaal in elkaars verlengde ligt.
  Grootste gemene deler is de islam die in zichzelf een sta-in-de-weg voor een vreedzame samenleving is.
  De niet of nauwelijks praktiserende moslim van vandaag kan morgen ineens de fundamentalistische terrorist zijn.

  Geliked door 1 persoon

 12. Lucky zegt:

  https://www.at5.nl/artikelen/192414/minister-over-inspectie-haga-lyceum-men-voelde-zich-niet-meer-voldoende-veilig-om-hun-werk-voort-te-zetten

  Minister over inspectie Haga Lyceum: ‘Men voelde zich niet meer voldoende veilig om hun werk voort te zetten’

  De onderwijsinspectie die een bezoek bracht aan het Cornelius Haga Lyceum en die inspectie voortijdig moest stoppen, ‘voelde zich niet meer voldoende veilig om hun werk voort te zetten.’ Dat zei onderwijsminister Slob vanmiddag in de Tweede Kamer.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Halsema ??? Vraag het is aan iemand met hersens !

  Geliked door 1 persoon

 14. Jan zegt:

  Goh, Amsterdammers nu al klaar met linkse Femke Halalsema

  Hilarisch en schrijnend. De petitie ‘Weg met Femke’, gericht tegen burgemeester Halsema van Amsterdam, haalde in één dag 7500 handtekeningen op! Dat meldt GeenStijl.
  ….
  Zij heeft geen bestuurlijke ervaring opgedaan na 2011, er is een verstoorde verhouding met de gemeenteraad en de ondertekenaars vinden het niet juist dat er bij een links bestuur in de gemeenteraad ook een links progressieve burgemeester is gekozen.
  ….
  https://jdreport.com/goh-amsterdammers-nu-al-klaar-met-linkse-femke-halalsema/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s