BRIEFJE VAN JAN – Aan de kiezers

Screenshot_64.png

(Door: Jan Dijkgraaf)

Niemand heeft het er deze dagen over, maar een verstandig, vaderlandslievend ‘wederopbouwkabinet’ is dichterbij dan we denken

Beste kiezers,

Begint volgende week eindelijk de ‘Nederlandse Lente’? Er is alle reden om optimistisch te zijn! Er hóeft namelijk helemaal geen kabinet ‘Jesse 1’ onder leiding van Mark Rutte te komen.

Onderzoeksbureau Ipsos kwam bij de laatste peiling tot 39 van de 75 zetels in de Eerste Kamer voor een coalitie van VVD (13), PVV (9), FvD (8), CDA (7) en SGP (2).

Trekken we dit door naar de Tweede Kamer, dan komen deze vijf partijen op 78 van de 150 zetels. Twee meer dan de huidige coalitie van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie. En 22 (!) meer dan de huidige coalitie volgens Ipsos nu in de Tweede Kamer zou scoren.

Ofwel: een gezond-verstandkabinet is (voor het eerst sinds járen) dichterbij dan we denken.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op BRIEFJE VAN JAN – Aan de kiezers

 1. Peter zegt:

  Ik droom al een beetje……
  20 maart wordt hopelijk een dag om niet te vergeten !

  Like

 2. Soms ben ik een vreemde hier…. ‘Ze’ kwamen vaak langs de afgelopen dagen. Baudet had best wel mijn sympathie, maar vind hem de laatste tijd irritant en brallerig. ‘k Heb meer met Jetten! Ben niet met alles eens wat er uit zijn “koker” komt, maar vind hem wel een goede debater. Maar wij gaan voor Geert! Die er best nog wel een tandje bij mag doen! De enige die kritiek op de islam kan spuien. Maar dat kan alleen maar in NL als je 24/7 bodyguards in de buurt hebt!!

  Like

 3. fleckie zegt:

  Nogmaals attenderen op…INTERNET : …’MOTIE. HALSEMA’…….betreft. ‘IMPORT’. van. . ‘GETINTEN’,
  ‘KONINGIN. UTOPIA’ …….betreft. DE. ‘ HUISVESTING’ van getinten ,door het ‘onteigenen’, ( afpikken) van boerenbezit, ….( goed ‘onderhouden weilanden, e.d.). ten bate. van. GEPLANDE. INSTROOM. van. BARBAARSE. VOLKEREN!!
  Dan is er nog een ( zeer) wetenswaardig artikel, nogmaals…….ter. ‘ herinnering’ !,…………..
  ‘VATICANNEWWORLDORDER. BLOGSPOT.COM. …( met ‘GEESTVERRIJKENDE’ . Foto’s e.d. , …….enfin: nu we in ‘HET WETEN’. te ver zijn ‘ doorgeschoten’, kunnen we. zeker beter VERDER. gaan,, ( nadat. MEN EERST. aan. de. weet. is. gekomen! …W A A R. MEN. ter. bescherming. tegen. E.M.P.( electro magnetische. puls). ‘DE. KOOI. VAN. FARADY
  in ‘ UITGESELECTEERDE.!! GEBOUWEN’!! HEEFT. GEPLAATST, ter OVERLEVERING van bepaalde. personen!!, .mocht men van zinnens zijn, ( kleine) . Kernwapens. In te zetten!!! voor bestrijding tegen. de. zogenaamde. ‘ anarchie!!’*~*~*~*~*~*~*~

  Like

  • fleckie zegt:

   Correctie: op derde regel onderaan’overlevering’ moet eigenlijk zijn ……ter. ‘OVERLEVINg’*~*~*~*~*~*~*~

   Like

   • Jan altena zegt:

    Kan fleckie ook gewoon de reactie in leesbaar nederlands typen? Al die tekentjes en hoofdletters, ik word er duizelig van. Goed bedoeld, maar ik lees ze niet meer.

    Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Geen idee of anderen u er ook al eens op geattendeerd hebben maar velen (waaronder ik) vinden het onnodig gebruik van hoofdletters uitermate irritant, het komt over als schreeuwen en zoals iedereen weet maakt schreeuwen nog niet dat je ook gelijk hebt.

   Like

   • BertG. zegt:

    Sinds kort hebben we ook een reageerder er bij die nog nooit een normale letter heeft gebruikt.
    Die kan alleen maar schreeuwen, die heeft echt overal schijt aan.
    Maar om nou maar telkens als enige daar een opmerking over te maken gaat ook vervelen.
    Maar over fleckie zijn schreeuw letters, en vele letter tekens op de meest vreemde plaatsen, ben jij zeker niet de enige hier die het erg vervelend vind lezen en daar een opmerking over maakt.
    Het punt is dat ‘m verder een worst zal wezen wat wij daarvan vinden.

    Like

 4. Hovawart zegt:

  Een ‘Nederlandse Lente’? begint misschien wat grijs maar zal met Gele Hesjes een kleurrijk seizoen worden ……..ik heb er zin an!

  Like

 5. Jan zegt:

  Dat vaasje van Rutte is een asurn

  Geliked door 1 persoon

 6. Carel zegt:

  Ik vrees dat men het “gezond-verstand kabinet” in het land van de naive dwazen wel kan vergeten.

  Like

 7. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.geenstijl.nl/5146751/video-politie-voorkomt-invasie-urk/

  Video – Politie voorkomt INVASIE Urk

  Project Urk is al de hele week groots aangekondigd op sociale media (en op extrageheime Telegram-kanalen) en is deze week verder aangezwengeld door een tsunami van haat op Radio NPO1, waar domme gansjes met radiocolumns oproepen mogen doen om genocide te plegen op het Urkse ras.

  Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  “… kan Mark Rutte in Brussel gaan doen wat VVD’ers éigenlijk willen: op de rem trappen.”

  Maar leugenachtige anti-democraat Rutte heeft hier in eigen land ook niet gedaan wat de VVD-ers en de rest van de Nederlandse burgers willen. Waarom zou hij daar in Brussel opeens mee beginnen?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Neem aan dat het sarcastisch bedoeld is, zo’n coalitie in het huidige Nederland is ondenkbaar.
  Hoe graag Rutte ook naar Brussel wil, hij zal niet toestaan dat bij zijn vertrek de PVV in een coalitie betrokken wordt.
  Ook dominee Buma gruwelt bij het idee alleen al. Voor een combinatie met het CDA heb je het katholieke deel van het CDA nodig en die hebben momenteel weinig in de melk te brokkelen.

  Like

 10. Jan zegt:

  Hoe lang gaat het duren voor de geschifte Klaver O’Rourke gaat nadoen, de zogenaamde rijzende ster volgens de fakianen van de NOS

  CRAZY HAS COMPANY: ‘Beto’ O’Rourke Compares Climate Change Proposals to “Those Who Were On the Beaches of Normandy” (VIDEO)

  of deze gek, Cory Booker
  Green New Deal Effort Is Like Fighting The Nazis & Going To The Moon

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s