Geef ons heden dagelijks verstand – een gebed of toch niet

Screenshot_60.png

(Door: “bozeoudeman”)

Een burgemeester laat zich belachelijk maken en inboorlingen staan te dringen om te vertellen dat er nooit sprake is geweest van islamfobie in het dorp. De schrik zit er bij hen duidelijk goed in. Er heerst hier in kaaskoppenland geen vreemdelingenhaat hoor. Nee dat klopt, er heerst ‘kaaskoppenhaat’. In een vergelijkbare situatie met kaaskoppen had de burgemeester die weglopers vriendelijk gegroet en de infoavond gewoon afgewerkt. Er was zeker geen tweede avond belegd, enkel omdat obstinate kaaskoppen wegliepen. ‘Dat moeten ze dan zelf weten’, was later de terechte reactie van de burgemeester in de jaknikkende pers geweest.

Het ene kruippraatje lees ik in de krant, het andere hoor ik op tv: ‘Da’s eg nie waor’, hoor ik in plat Nederlands dialect en begrijp dat het in het gewraakte dorp juist ‘koek en ei is’ tussen bevolkingsgroepen. Blij dat te horen, ook al hoor ik het enkel van de kaaskoppenkant, de andere bevolkingsgroep leek niet voor een reactie beschikbaar. Wellicht moesten die en masse naar dat avondje van die burgemeester ver van hun dorp in die grote stad waar hun kinderen toch geen les krijgen?

Verder gaat het heel goed in Nederland. Immigranten komen met bussen, vliegtuigen, personenauto’s en zelfs op de fiets met duizenden en duizenden. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, zegt een oud spreekwoord. En hoe meer zielen hoe meer bomen gerooid moeten om het land massaal voor woningbouw gereed te maken. Dus wat een groen en prima idee van dat GroenLinks, die massa immigratie van hen. Zo goed voor dat milieu, of toch niet kabouter actievoerders?

Weg met bomen, zoals ook weg met orde, natuurlijk weg met eerlijkheid, want er mag niet worden gediscrimineerd en zeker niet gelogen. Vandaar dat ik mij bewust ben dat ik helaas een van die weinige Nederlanders ben die er niet in koopkracht op vooruit is gegaan. Want de Goebbeliaanse ambtelijke praathuisgroep stelt heel stellig dat vrijwel iedereen erop vooruitgegaan is, dus denk ik, en vele miljoenen individuele burgers denken dat met mij, dat ik een van die weinigen ben, voor wie het Pinokkio-praatje niet opgaat en er pakweg dik tien procent op achteruit gaat!

Maar hoe dan ook, het is en blijft een prachtig land, een land waarop je op de politie kan vertrouwen dat die de waarheid niet onder hun dienstlaarzen vertrappen. Dat begon al heel lang geleden met een commissaris die voor het spreken van de waarheid werd afgestraft door zijn partij. Maar dat was vele jaren geleden. Als die man nu zou stellen dat er duizenden illegalen in een bepaalde wijk zouden wonen, zou dit schouderophalend worden aangehoord. Zover is het al! Verder zou dit worden weggewerkt in andersoortige statistieken onder een onbeduidend kopje! Zo, dat is netjes!

Maar dat is maar goed ook, want anders zou onze Jonkvrouwe ‘Schroefje los in het hoofd?’ geen nacht meer kunnen slapen door al dat nep-nieuws dat zij samen met de verenigde Goebbeliaanse media zou moeten verbieden. Gelukkig voor haar staat er een krachtige bondgenoot voor haar klaar, die ‘alle inboorlingen die het niet aanstaat’ sommeert ‘subiet op te sodemieteren en dit land te verlaten als het ze niet aanstaat dat een andere religieuze wind gaat waaien.’ Dus koop uw treinkaartje op tijd als u niet erg ongeriefelijk vervoerd wilt worden!

Ja, het gaat heel goed met Nederland sinds we onze eigen Harry Potter hebben gehad die niets dan puin in de maatschappij heeft aangericht met zijn mislukte goocheltrucs, en we vervolgens al weer heel wat jaren lijden onder de hersenspinsels van een gesjeesd student, na de zegeningen van een fiscaal jurist die de scherpe kantjes van het goochelbeleid af ging halen door het nog erger te maken. Vanwege dit soort grootse politici wordt Nederland spoedig gidsland ‘hoe het niet moet’.

En straks wordt het pas echt lachen, gieren, brullen met cabaretier Splinter. Als dit de gevolgen zijn van nadenkend Nederland, dan kan ik niet anders stellen dan ‘Ach lief Opperwezen, of je bestaat of niet, sta dit arme land toch eens bij, geef de leeghoofdige duimpjes omhoogstekende stekende volgende meute inteelt inboorlingen eens verstand en verlicht het voor hen, zodat ze het ook eens weten te gebruiken, amen!’

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenrepubliek Nederland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Geef ons heden dagelijks verstand – een gebed of toch niet

 1. koosv8 zegt:

  Mooi gezegd bozeoudeman, er zijn er te weinig die het door hebben. Ik ben heel benieuwd naar de verkiezingen, en toch ook weer niet. De leugen regeert, en maar janken.
  Maar anders stemmen…….Nee correct zal ik zijn, tot het mes op mijn strot staat.

  Geliked door 1 persoon

 2. ruud beijer zegt:

  Halleluja op weg naar 20 maart. PVV of het FvD.

  Like

 3. TUIG gefaciliteerd door GUTMENSCHEN / Hypocrieten van Het Binnenhof met ONZE CENTEN!!
  OpRutte met die ZOOI!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/aanhoudingen-in-amsterdam-om-aanslagen-parijs/ar-BBUOpi3?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s