HYPOCRISIE!: Politici zwijgen over terreur tegen christenen, maar eisen consequenties na aanslag in Christchurch

Screenshot_61.png

(Vertaling: E.J. Bron)

Meerdere Duitse politici waarschuwen na de aanslag op moslims in Nieuw-Zeeland voor extremistische terreur in Duitsland en eisen ook hier in het land consequenties. Personen en instellingen, die bedreigingen uit rechts-extreme kringen hebben gekregen, zouden onder politiebescherming geplaatst moeten worden, zei Maria Renner, woordvoerster Binnenlandse Zaken van de fractie van Die Linke in het Duitse parlement, tegen de kranten van het “Redactienetwerk Duitsland”. “We maken mee dat rechtse terreur door de Duitse veiligheidsautoriteiten veel te vaak als diffuus fenomeen van verwarde individuele daders wordt afgedaan”, aldus de politica van Die Linke verder.

Die Unbestechlichen

Terwijl de planning van zulke daden in het verleden meermaals op aanwijzing van neonazi-organisaties gebaseerd zou zijn. “Het zijn racistische aanslagen en moorden, die in de geschiedenis van de Bondsrepubliek de meeste slachtoffers geëist hebben”, aldus Renner. Dat zou in het jongste verleden ook in de VS, Noorwegen en nu blijkbaar ook in Nieuw-Zeeland gelden. “Ik eis net als bij de neonazi dreigmails en vijandlijsten dat alle bedreigde en aan gevaar blootstaande instellingen en personen omvattende politiebescherming krijgen”, zei de politica van Die Linke. De veiligheidsautoriteiten zouden “eindelijk gevoelig gemaakt moeten worden voor dit gevaar”. Ook de woordvoerster Binnenlandse Zaken van de fractie van de Groenen, Irene Mihalic, zei: “We moeten het heel serieus nemen dat er op dit moment sprake is van ongeveer 1000 gevallen van politiek gemotiveerde criminaliteit, die zich richt tegen moslims en moslima´s”. Ze eiste dat “daar waar steeds meer sprake is van waarschuwingen, ook de aanwezigheid van de politie gegarandeerd” zou moeten worden.

Tegelijkertijd bekritiseerde Mihalic dat de Duitse regering het gewelddadige rechts-extremisme niet serieus genoeg zou nemen. Zo zouden de veiligheidsautoriteiten en geheime diensten de vorming van rechts-extreme netwerken niet voldoende observeren. “Aan deze tekortkoming dient spoedig een einde te worden gemaakt, opdat we de planning van aanslagen en terroristische inspanningen op tijd kunnen herkennen”, aldus de politica van de Groenen verder. De vicevoorzitter van de AfD, Georg Pazderski, zei met het oog op de aanslag in Christchurch dat ook Duitsland in de afgelopen jaren “onveiliger geworden” zou zijn. “We hebben op alle veiligheidsrelevante terreinen meer politie en minder knuffeljustitie nodig”, zei de AfD-politicus tegen de kranten van het “Redactienetwerk Duitsland”. Er zou sprake zijn van “een toename van politiek geweld vooral door extremistisch en islamistisch gemotiveerde” daders. “Ons land heeft een zero tolerance offensief tegen politiek gemotiveerd geweld nodig”, aldus de AfD-politicus verder.

Wat zeggen diezelfde politici over de aanslagen op christenen – of zijn die al normaal geworden?:

 Twee weken geleden vermoordden radicale moslims 32 christenen in Nigeria en staken ze de kerk in brand. Kan iemand een reactie van Merkel, Chebli of een andere Duitse politicus over deze terreur tegen christenen vinden? Ach, die is er niet? Hoe kan dat nu?  (https://www1.cbn.com)

Bron:
https://dieunbestechlichen.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", belangenverstrengeling, Censuur, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, onwetendheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

40 reacties op HYPOCRISIE!: Politici zwijgen over terreur tegen christenen, maar eisen consequenties na aanslag in Christchurch

 1. Steven zegt:

  Stilzwijgend vinden ze het allemaal wel OKé dat christenen en blanken worden uitgemoord.
  Zodra er aanslagen op mossels worden gepleegd omdat mensen het ZAT beginnen te worden.. dan staat de wereld op zijn kop, worden de daders met volledige naam en foto ten schade gemaakt en spreekt men ineens van ‘RECHTS RADICAAL’ en moeten er maatregelen getroffen worden!
  In plaats dat ze tegen al deze ellende en volks verzieking optreden, worden de daders beschermd en de mensen die ertegen in verweer komen of zelfs hierdoor doordraaien publiekelijk ten schade gemaakt.
  Ik mag hopen dat alle EU plannen die men voor ogen heeft om de huidige bevolking af te schaffen een fata morgana bleek en de daders van deze plannen straks met een touwtje om hun nek op het plein staan.

  Geliked door 2 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Dus zoals gewoonlijk meent dat linkse tuig dan nu ook maar politiek te moeten bedrijven over de ruggen van de NZ se slachtoffers.
  Gelukkig nou kennen we ze weer.
  Maar vanavond wel bij een witte mars of zo iets dergelijks aanwezig zijn hoor.

  Geliked door 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Ach…., het zijn ‘maar’ christenen. Als het nou moslims zouden zijn, dan staan politici (en nu zelfs een koning en een koningin) direct klaar met hun veroordelingen. Zie als voorbeeld Nieuw-Zeeland. Ons koninklijk huis voorop, en daarna onze MP………allemaal ‘geschokt’…

  Voor ‘geschokte’ gevoelens bij moorden op/slachtpartijen van christenen hebben ze even geen tijd.

  Walgelijk!

  Geliked door 4 people

 4. Sa zegt:

  Leven met de islam…

  “terror attacks ‘part and parcel‘ of living in a major city.”

  (Sadiq Kahn)

  Geliked door 2 people

 5. Sabeltant zegt:

  Leven met de islam…

  “terror attacks ‘part and parcel‘ of living in a major city.”

  (Sadiq Kahn)

  Like

 6. Mary zegt:

  Diegene die deze Islamitische haat ideologie hun land hebben binnen gelaten, nee uitgenodigd hebben, de autochtone bewoners hebben blootgesteld aan aanslagen, verkrachtingen, bedreigingen moord en doodslag, de agressor een beschermde status hebben gegeven, zijn de werkelijke criminelen.

  Geliked door 3 people

 7. Hendrik M. zegt:

  Vandaag blijkt weer eens hoe gekleurd de MSM nieuws brengen.
  Nu zijn er eens wat moslims omgekomen en is het voorpaginanieuws, Het is natuurlijk heel erg wat er in Christchurch gebeurd is en verdiend wel degelijk aandacht.
  Doch deze aandacht is wel in zeer schrille tegenstelling met de aandacht die gegeven wordt aan aanslagen op christelijke kerken door moslims; meestal goed voor maar 3 regeltjes op een zoveelste pagina en geen herdenkingen of wat dan ook.
  Beetje teveel gekleurd nieuws….

  Geliked door 5 people

  • guusvelraeds zegt:

   Natuurlijk is het erg wat in Nieuw Zeeland gebeurd is maar het gehuil nu in de media is niet echt. Het is gehuil voor de bühne om een instrument in handen te krijgen om de “populisten” terug in het hok te jagen. Kijk dit is wat bedoeld wordt met instrumentaliseren.

   Geliked door 4 people

 8. Jan zegt:

  Turken beschouwen de verovering van Wenen en Europa als onvoltooid

  “Ezan, bizim için Roma’nın, New York’un, Pekin’in, Tokyo’nun, Moskova’nın, Berlin’in, Paris’in ve yarım kalan hesabımız olan Viyana’nın fethine niyet tazelemektir.
  vertaald:
  The prayer is for us to restore faith in the conquest of Rome, New York, Beijing, Tokyo, Moscow, Berlin, Paris, and Vienna, which is our remaining account.
  …..
  https://www.birgun.net/haber-detay/tugvadan-8-marta-karsi-protesto.html

  De stichting van Bilal Erdogan ging op straat: Azan zal onze intenties voor de verovering van Wenen hernieuwen

  https://tinyurl.com/yxlgzthc

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  De oplossing om dit te voorkomen is de eenvoud zelve: alle moslims het land uit

  Geliked door 3 people

 10. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Het begint pas… De Groenen en Linken kunnen er maar beter aan wennen.
  Day moeten wij toch ook als hun moslim vriendjes weer eens aan het moorden slaan.

  Geliked door 1 persoon

 11. kulomnist zegt:

  “We maken mee dat rechtse terreur door de Duitse veiligheidsautoriteiten veel te vaak als diffuus fenomeen van verwarde individuele daders wordt afgedaan”, aldus de politica van Die Linke

  _________

  De boter op hun hoofd druipt er vanaf.
  Hoe vaak zie je niet dat men daders van islamterreur ‘isoleert’ van de islam door ze weer eens als verwarde individuele daders neer te zetten

  Geliked door 2 people

 12. QENQ6 zegt:

  Het Christendom wordt al meer dan 40 jaar kapot gemaakt.

  Geliked door 2 people

 13. Henk der Niederlánder zegt:

  Natuurlijk zwijgen ze over vervolgde christenen, want dat zijn degenen die vervangen moeten worden door de volgers van Mo en het Afrikaans gespuis.

  Geliked door 2 people

 14. Tistochwat zegt:

  “We moeten het heel serieus nemen dat er op dit moment sprake is van ongeveer 1000 gevallen van politiek gemotiveerde criminaliteit, die zich richt tegen moslims en moslima´s”

  Welja joh, ga die mohammedanen – die ons, ‘ongelovigen’, moeten afslachten – maar lekker beveiligen op kosten van de belastingbetaler!
  Het wordt met de dag gekker.

  Geliked door 3 people

 15. LT zegt:

  Deze en soortgelijke acties begrijp ik onderhand wel; ik heb alleen moeite met de gekozen doelen.
  En voor de veroorzakers (zouden dan ook de doelen moeten zijn) geldt: of je het nu leuk vind of niet, wen er maar aan

  Like

  • Richie zegt:

   Ja, ik vraag mij af waarom er geen aanslag op het Europese parlement wordt gepleegd. Daar zitten de werkelijke daders. Het zal allemaal wel deel uitmaken van de demonisering van blanken. Wij moeten kapot.

   Geliked door 2 people

 16. Thomasson zegt:

  De aanslag in Christchurch was te verwachten. De moslims hadden tot nu toe het veld aan beide kanten vrij om terreuraanslagen op Dhimmies te scoren. Zij beschouwden de Europeanen, Amerikanen, Australiërs, en wie dan ook, als slachtvee die men kan naar hartelust afmaken. Denk maar aan de 14 juli feest in Nice, de Charlie Hebdo bloedbad in Parijs, de vrijdag de 13de massa aanslagen in Parijs waaronder de slachting in de Bataclan theater enz.. Men spreekt hier zelfs niet over de slachtoffers van islamitisch geweld in de Derde Wereld. Omdat het zo makkelijk gaat, beschouwen moslims christenen en vooral hun autoriteiten als zwakke zombies met een piepklein hartje. Ze zijn zo zwak dat het vraagt naar meer!!!. Zo’n pay-back net als in New Zeeland konden ze in hun zwartste dromen niet verwachten. Vele jaren geleden was er een film genaamd: “De Muis die Brulde” (1959). Men kan de actie vergelijken met een onverwacht gebrul van een muis tegen een vijand die veel sterker is.
  De hysterische gejank van vooral wijven uit de Linkse hoek zoals Maria Renner (Die Linke) en Irene Mihalic (Groenen) is niet bedoeld naar rechtvaardigheid te roepen. Ze zijn bang geworden dat de open ondersteuning van hun partijen voor de islam en islamitisch geweld zal nu door de bevolking tegen hen worden gebruikt.
  De vraag: Wat zeggen diezelfde politici over aanslagen op christenen- Of zijn die al normaal geworden? ..Voor linksen zijn aanslagen op christenen altijd normaal geweest!. Ze horen bij de verrijkende bijdrage van de islam aan Europa.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Laten al die links extremisten, rechtsextremisten, moslimextremisten en linkse politici allemaal elkaar maar afmaken! Ze geven totaal NIETS om hun medemensen maar alleen aan systemen en ideologie waar ze hun ziel en zaligheid al tijden aan hebben verkocht!

   Like

   • ronjaspers zegt:

    Jules Vismale.Is er bewijs of zijn er voorbeelden van rechts extremisten.Extreem links gebruikt de tactiek van 1 van hun grote nazi helden joseph goebbels nazi minister van propaganda.Als je een leugen lang genoeg blijft herhalen gaan mensen er vanzelf in geloven.Nazi,s zijn socialisten dus extreem links.

    Geliked door 1 persoon

 17. Thoth zegt:

  Zoals in de Filippijnen, enkele dagen terug . Een RK kerk werd aangevallen door de islamitische barbaren, 27 doden en 80 gewonden waren het gevolg.

  https://www.ad.nl/buitenland/zeker-20-doden-en-81-gewonden-bij-dubbele-aanslag-katholieke-kerk-filipijnen~ab54265c/

  En nu : elke regering-leider verontschuldigd zich… de zwartste bladzijde, etc.

  Geliked door 1 persoon

 18. Ruud zegt:

  Schokkend, maar je kon er op wachten. Ik vrees dat het pas begint.

  Geliked door 2 people

 19. jungleelephant zegt:

  Tja,de emmer loopt,vroeg of laat, een keer over!

  Like

 20. zijlstra zegt:

  Niemand die de ondergang van het avondland nog tegen kan houden.

  Geliked door 1 persoon

 21. M. zegt:

  De mensen die het meeste geweld plegen tegen hun medemensen worden goed beschermd en mensen die het minste geweld plegen tegen hun medemens mogen het zelf uitzoeken.
  Gelukkig maar want je wilt niet beveiligd worden door zij die huilen met de wolven.
  Als de mensen die het meeste geweld plegen tegen hun medemensen geraakt worden is de complete media en politiek ‘geschokt’ en moet er direct beveiligd worden maar als de mensen die het minste geweld plegen tegen hun medemensen geraakt worden is men nooit zo ‘geschokt’ en hoeft er niet extra beveiligd te worden.
  Men laat wel erg duidelijk zien voor wie ze allemaal dansen.

  Geliked door 1 persoon

 22. koddebeier zegt:

  Politici……Door en door verrotte huichelaars !

  Geliked door 1 persoon

 23. Peter zegt:

  Het is toch weer opmerkelijk hoe snel de politieke kopstukken zich weer eigenaar maken
  van het (overigens afschuwelijke) gebeuren in Nieuw Zeeland. Daar is uiteraard
  geen rechtvaardiging voor.
  De Nederlandse moslimraad maakt zich zorgen dat het hier ook wel eens zou kunnen gebeuren.
  Is er in al die jaren in Nederland wel eens een moskee op een dergelijke manier aangevallen?

  De regering zet onmiddellijk politieauto’s gereed in de straat voor eventualiteiten.

  Wat mij tegenstaat is dat de politieke kopstukken en de leden van de moslimraad en alle
  andere moslims in Nederland achteloos voorbijgaan aan de (ook) gruwelijke feiten in de moslimlanden,
  waar mensen van de ene richting in de Islam zonder gewetenswroeging mensen die de andere richting
  in de Islam aanhangen aanvallen en afslachten. Ook Christenen worden achteloos meegenomen in die heksenketel.
  Vallen hier mensen van de ene Christelijke richting ook Christenen van een andere richting op een
  dergelijke manier aan?

  Blijkbaar hebben wij in de afgelopen 1.500 jaar wel wat geleerd over verdraagzaamheid.

  Like

 24. Cleo zegt:

  ‘Gij zult niet doden’ is 1 van de 10 Geboden, door God aan de Joden gegeven en ook aan de Christenen.
  Zie in bijgaande link hoeveel Joden, Christenen en anders gelovigen door de met haat vervulde volgelingen van de massa-moordenaar mohamed alleen al in de maand februari 2019 zijn afgeslacht https://thereligionofpeace.com/
  De aanhangers van deze massa-moordenaar ‘rechtvaardigen’ hun slacht-, moord- en verkracht-partijen met hun haat-handboek koran….
  Het ligt voor de hand dat een keer de maat vol is.

  Waar blijven de publieke herdenkingen ter nagedachtenis van de wekelijkse slachtoffers van de slachtpartijen door de islam-zwijnen?!

  Like

 25. Jan zegt:

  De waarheid dient onderdrukt te worden. Google haalde gisteren de video ‘kebablied’ van van youtube, maar deze werd er direct weer op gezet. Zal niet lang duren en zal weer worden verwijderd.

  Like

 26. Jan zegt:

  Socialisten weigeren Milo Yiannopoulos toegang tot Australië omdat hij de islam een barbaarse cultus van vreemdelingen noemde

  Milo Yiannopoulos banned from entering Australia following Christchurch shooting comments

  Like

 27. Jan zegt:

  In Australië moest Fraser Anning het ontgelden nadat hij islam als oorzaak van alle ellende noemde

  Like

 28. Jan zegt:

  Hier dan maar de video

  (Wat is er toch met Windows 10? Die rotzooi blijft crashen, vastlopen enz, ook nu verdwijnt de tekst zomaar. Na Windows 98 kwam alleen nog troep van Bill Gates)

  Like

 29. Henny zegt:

  Eind januari nog ..op de Filippijnen…aanslag op kathedraal waar gelovigen de mis bijwoonden…20 doden en zo’ n 80 gewonden.
  Daders uit islamitische hoek. Niemand hierovrr gehoord….geen woorden van afschuw, geen herdenkingsmarsen en zelfs geen vlaggen halfstok bij christelijke kerken in Nederland….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s