Internationale Organisatie voor Migratie (IOM): Niet migranten zijn het probleem, maar populisten

Screenshot_70

(Vertaling: E.J. Bron)

De directeur van de “Internationale Organisatie voor Migratie” (IOM), Antonio Vitorino, verklaarde in het kader van een internationale conferentie over humanitaire hulp en ontwikkeling in Dubai, die typisch genoeg gehouden wordt onder het motto “Mensen in beweging”, dat de wereld niet in de val van het geloof in de “negatieve verhalen” die over migranten verbreid worden, zou mogen trappen. En verder:

ongecensureerd.at

“Als we een menselijker en betere wereld willen creëren, dan zouden we de verleiding moeten weerstaan om negatieve verhalen te verbreiden, die menigeen over migratie wil verbreiden.”

Dus niet de misdaden van de migranten staan een betere wereld in de weg, maar die mensen die erover vertellen en zodoende anderen voor misdaden waarschuwen.

Zichtbaarheid als probleem

Alleen omdat de immigranten zich in stedelijke gebieden zouden verzamelen en daarom goed zichtbaar zouden zijn, zou dit negatieve narratief überhaupt pas tot stand komen. Maar het zou de aard van immigratie zijn dat migranten op centrale plaatsen bij elkaar zouden komen. Daarom dienen ze zo snel mogelijk in de opnemende samenlevingen geïntegreerd te worden. Want alleen dat zou beschermen tegen “serieuze problemen zoals terrorisme”.

Vitorini vertelt er niet bij hoe het kan dat migranten zo snel mogelijk geïntegreerd moeten worden opdat ze geen misdaden plegen, terwijl er toch helemaal geen redenen voor dit verband zouden bestaan?

Populisme als gif

Vitorini wond zich enorm op over het zogenaamde populisme. Alleen dit zou het moeilijker maken om een open en eerlijk debat over migratie te voeren.

Populisme zou gif voor de noodzakelijke publieke ondersteuning van migranten en vluchtelingen zijn, zei ook Leonard Doyle, woordvoerder van het kantoor van de directeur-generaal van de IOM. En eens temeer worden de Europeanen, die de massa-invasie afwijzen, voor dom verklaard. Want populisme zou volgens de IOM berusten op een verkeerd begrijpen van de problemen.

Bron:
www.unzensuriert.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Populisme", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Dubai, Elite, establishment, Eurabië, Globalisering, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Internationale Organisatie voor Migratie (IOM): Niet migranten zijn het probleem, maar populisten

 1. Cathja zegt:

  Nou, laat ons dan maar lekker ‘dom’ blijven. We redden ons anders prima hoor, met onze ‘domheid’.
  En verder is het een onuitgesproken feit dat al die gelukszoekers allah-aanhangers zijn, die niet mógen integreren. Ze mogen zelfs geen vriendschappen met ons aangaan.
  ‘Gek’ dat ze onze poen wel zien zitten…

  Geliked door 3 people

 2. delamontagne zegt:

  Populisme als gif ? ?, het is “wat men Populisme noemt” dat wel de oorzaken aangeeft van HET PROBLEEM.
  Een Internationale Conferentie over humanitaire hulp en ontwikkeling in Dubai.????????????????????????
  dat OMHOOG gevallen Arab-land waar niet muslim arbeiders min-of-meer als Slaven worden behandeld.
  * *
  Het Bloedbad in Christchurch: Een Australische Senator legt de schuld bij de moslims die op een Industrieël Groot Schaal MOORDEN…………..En aan een islam dat gelijk staat aan Relkigieus Fascisme.
  / /
  Een controversieel federaal parlementslid heeft de verontwaardiging opgeroepen door de islamitische immigratie de schuld te geven van de schietpartij in de Christchurch Moskee, die het leven heeft gekost aan 49 mensen.
  De onafhankelijke senator van Queensland, Fraser Anning, zei dat, hoewel elke vorm van geweld nooit kan worden gerechtvaardigd, de toename van de angst voor de “groeiende aanwezigheid van moslims” aan de basis lag van dit bloedbad.

  “De echte oorzaak van dit bloedvergieten in Nieuw-Zeeland vandaag is in de eerste plaats het immigratieprogramma waarmee moslimfanatici naar Nieuw-Zeeland konden emigreren”, tweette hij kort na het schieten op vrijdagmiddag.

  Senator Fraser Anning said while Muslims were the victims in this instance, they were usually the perpetrators.
  ‘Worldwide, Muslims are killing people in the name of their faith on an industrial scale,’ he said.
  /*/*/*
  “THE ENTIRE RELIGION OF ISLAM IS SIMPLY THE VIOLENT IDEOLOGY OF A SIXTH CENTURY DESPOT MASQUERADING AS A RELIGIOUS LEADER, WHICH JUSTIFIES ENDLESS WAR AGAINST ANYONE WHO OPPOSES IT AND CALLS FOR THE MURDER OF UNBELIEVERS AND APOSTATES………..

  BRON: Daily Mail

  Geliked door 2 people

 3. Lucky zegt:

  Ondertussen in Dubai…

  Migranten de dupe van crisis Dubai
  De wolkenkrabbers, bizarre eilanden, schoongeveegde straten en het kraakheldere beddengoed in de hotels dankt Dubai niet alleen aan geleend geld. Het harde werk in de Golfstaat wordt gedaan door een leger van arbeiders afkomstig uit onder meer India, de Filipijnen en Egypte. Het geld dat zij naar huis sturen, is voor hun families vaak een broodnodig infuus. Veel migranten hadden het al moeilijk door de recessie maar staan nu door de recente financiële zandstorm zeker op straat of dreigen hun baan elk moment te kunnen verliezen. Geen baan of inkomen betekent in Dubai een ticket terug naar huis. En dat is zuur als je net aan een bemiddelaar je zuurverdiende spaarcenten hebt gegeven om een visum in Dubai te bemachtigen

  http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2013/05/24/dubai-slavernijparadijs-van-de-21ste-eeuw
  Dubai, slavernijparadijs van de 21ste eeuw

  Arbeidsmigranten in de Verenigde Arabische Emiraten krijgen geen Emirati-nationaliteit of langdurige verblijfsvergunning; hun recht om in een van de staten te verblijven hangt samen met een contract bij een werkgever. Het lot van de arbeiders ligt dus in de handen van het bedrijf waarvoor ze werken; een werkgever die ze de eerste twee jaar van hun verblijf niet mogen verlaten.
  Die schuld moet terugverdiend worden, waardoor veel arbeiders zich gedwongen voelen om voor langere tijd in Dubai te blijven werken. Het feit dat hun paspoort voor enkele maanden wordt ingenomen door de werkgever als ‘verzekering’, draagt daar ook nog aan bij.

  12 uur op een dag werken bij temperaturen van 40 graden Celsius met maar één vrije dag per week: de werkomstandigheden zijn zwaar. Daarnaast zijn de bouwterreinen vaak onveilig, en als er iets gebeurt is er geen sociale zekerheid voorzien.

  Overnachten doen de arbeiders in barakken in een soort van kamp, omringd door bewaking. Daar slapen de mannen met 5 tot 6 personen op een kamer, en delen een badkamer met 40 tot 50 personen. Bovendien is het loon dat zij verdienen ook nog eens erg laag, 100-200 dollar per maand.

  Geliked door 2 people

 4. Harry zegt:

  Nog éven en dan is die zwarte en moslimimport de bakermat van onze beschaving .
  Ze komen om ons bij te schaven .
  Want wíj zijn die verwilderde barbaren , zónder gevoel , zónder fatsoen , zónder enige kennis en kunde en totaal achterlijk .
  We hebben al duizenden jaren overleefd dankzij de subsidies uit Afrika en de islamitische wereld .
  Ja hoor , écht waar .

  Je hebt idioten , imbecielen en gestoorden .
  Tegenwoordig zelfs in georganiseerde bendes , zoals dat IOM !

  Geliked door 3 people

 5. Jules Vismale zegt:

  Stuur dan gewoon al die migranten op het dak van die idiote Antonio Vitorino en dan wil ik wel eens weten of hij hierna niet gek wordt van de problemen die ze bij hem gaan veroorzaken, de stomme dwaas!

  Geliked door 2 people

 6. Ruud zegt:

  Slaap lekker door………………….

  Geliked door 2 people

 7. Mary zegt:

  Migranten zorgen er voor dat men negatief over migranten gaat denken en migranten mogen hun eigen betere wereld creëren daar waar ze ter wereld zijn gekomen, zoals ook wij dat hebben moeten doen inplaats van de beter wereld van een andere groep te willen beheersen op kosten van die andere groep en met veel agressie tegen die andere groep.

  Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ik stel voor het woord populisten niet meer te gebruiken en te vervangen door patriotten. Hoe dan ook zijn we geen populisten, maar patriotten. Als ergens het woord populist opduikt gelijk protesteren en corrigeren. Ook Geert en Fleur en Dion en noem ze maar op zijn patriotten. We moeten ze niet in de verkeerde hoek laten duwen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Let ook even op zijn vingertje ! “Er is slechts één god en dat is allah”
   Nou daar had hij dan toch verrot weinig aan !!

   Like

 9. ruud 2 zegt:

  Hoe meer vervuilers hoe meer populisten.De graaiers vullen hier goed hun zakken mee, hoe is het fout gegaan?, dat je door je eigen nageslacht bedrogen en bestolen word?.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Sluit die IOM dwazen op !!

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  In plaats van “Internationale Organisatie voor Migratie” zou men misschien beter een “Internationale Organisatie tegen Migratie” kunnen optuigen !

  Like

 12. Jan zegt:

  Hoe West Virginia omgaat met de eigen bevolking en islamisering faciliteert

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s