Politieke strip

Bekijk HIER of HIER de hele strip!

Door:
D.K.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op Politieke strip

 1. delamontagne zegt:

  Een pracht Compilatie.
  Heb ‘m opgeslagen om nog eens te kunnen bekijken als ik in “mineur-stemming” ben. !
  Maar is ’t niet samengesteld door Mevr. “T.t.w.” ? ?
  Ik zie veel foto’s/cartoons van haar………….

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   delamontagne 15 maart 2019 om 09:19

   Maar is ’t niet samengesteld door Mevr. “T.t.w.” ? ?
   Ik zie veel foto’s/cartoons van haar………….

   Deze heb ik niet gemaakt, maar er zitten wél enkele door mij bewerkte foto’s in.

   Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Mag hopen dat alle kleinkinderen van deze dwazen hun opa of oma straks op de foto ziet staan met die mooie vlaggetjes dat al die moordenaars en verkrachters welkom zijn…

  Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  Brexit won’t happen…

  Geliked door 1 persoon

 4. Lucky zegt:

  In de VS,
  https://www.breitbart.com/radio/2019/03/14/gregg-jarrett-deep-state-proves-americans-should-be-afraid-of-their-government/

  Gregg Jarrett: ‘Deep State’ Proves ‘Americans Should Be Afraid of Their Government’

  Fox News Channel legal analyst Gregg Jarrett, author of The Russia Hoax: The Illicit Scheme to Clear Hillary Clinton and Frame Donald Trump, told Breitbart News that political and partisan corruption at the Department of Justice and FBI prove that “Americans should be afraid of their government,” offering his comments in a Wednesday interview on SiriusXM’s Breitbart News Tonight with hosts Rebecca Mansour and Joel Pollak.
  The narrative of “collusion” between President Donald Trump and the Russian state was manufactured by “the swamp” in order to protect the powers of its people, said Jarrett.

  Like

 5. Die Frans Timmermans haalt het ‘laagste van het laagste’ bij je omhoog! Oh, wat haat ik dat POS! (piece of shit) met zijn neptranen!! ********** Stem ZE Weg!!***************** Minkukel!!

  Geliked door 2 people

 6. Cathja zegt:

  Maakt Frans Timmermans wel even uit wat de islam voor ons, voor Europa zal betekenen? Of zijn het de burgers die dat bepalen?
  Deze man is ook fel voorstander van rassenvermenging. Wil hij zich ook al bemoeien met blanke mensen, die liever blanke kinderen krijgen dan halfbloedjes?

  Deze man moet er op gewezen worden waar zijn plaats is, en dat betekent dat hij het uit zijn hoofd zal moeten zetten dat hij kan bepalen wat er met de Europese volkeren moet gebeuren. Dat maken we zelf wel uit.

  Geliked door 4 people

  • luna fay zegt:

   Deze man moet er op gewezen worden waar zijn plaats is………………………..

   De juiste plaats voor deze rat is het riool.
   Mogen vele rattenziektes hem vergezellen en uitwonen
   .

   Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Cathja, die eikel wordt 24 u op 24u beschermd door politie, politie die eigelijk ons moet beschermen tegen dergelijke gevaarlijke idioten want ze worden met ons geld betaald en moeten zorgen voor onze veiligheid.

   Geliked door 1 persoon

 7. Lucky zegt:

  Mooie video, zelfs aapjes laten zich niet belazeren…

  Geliked door 2 people

 8. Peter zegt:

  Theo Hiddema veegt de vloer aan met Halsema !!

  Like

 9. Frans Timmermans is voor mij van hetzelfde allooi als Hitler!!

  Geliked door 2 people

 10. Samanta zegt:

  A ga jij weg walgelijk man wat doe jij hier joh ga maar na hun toe timmer fransie

  Geliked door 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  Ik heb maar één woord voor de huidige volksvertegenwoordiging,…Onbeschoft!

  Geliked door 2 people

 12. Jean zegt:

  Die aanslag/moordpartij in Nieuw Zeeland is walgelijk én verwerpelijk maar elke moordpartij heeft een oorzaak en die vraag is niet duidelijk gemaakt door het links politiek gespuis en linkse hoernalisten en die troep die verantwoordelijk is ligt in Brussel.
  Dé oorzaak is het open grenzen beleid een beleid tégen onze wil in.

  Like

 13. kampersrene zegt:

  IDIOOT met zijne baard …..hij is duidelijk aan ’t radicaliseren…je kunt hem gelukkig maken met een bidmatje als geschenk

  Like

 14. Peter zegt:

  D66’er Sjoerd Sjoerdsma associeert aanslag Nieuw-Zeeland met Geert Wilders, krijgt kritiek en doet er gewoon een schepje bovenop!

  Aan deze kwal gemaild :
  Walgelijk om dit met Wilders te associëren !
  Ik hoop op een stevige afstraffing van uw partij.

  Geliked door 1 persoon

 15. kampersrene zegt:

  De wijze woorden van de Heer Timmermans……De islam maakt deel uit van ons heden….en de islam zal deel uitmaken van onze toekomst…de verkrachtingen ,geweldplegingen en het zaaien van terreur

  Like

 16. Jan zegt:

  Communistisch Nederland

  Like

 17. sjuad zegt:

  Politicie zijn merendeels ruifvreters.
  Politicie hebben kruiwagen intellect worden op een wieltje uitgebalanceert gebracht naar machtig gemaakte organisaties waar zij zwijggelden zien als loon waarvoor hard gewerkt is maar bedoelen de lange tijd zij onderdanig zijn geweest aan partijpest.

  Stem ze weg.

  Like

 18. BertG. zegt:

  Vanwege de avonturen van Kuifje werd auteur Oliver Bullough correspondent in Rusland. Na de Oekraïense revolutie ging hij schrijven over volgens hem de oorzaak van alle problemen: corruptie en belastingontduiking.
  https://www.telegraaf.nl/financieel/3299717/wie-genoeg-geld-heeft-creeert-zijn-eigen-land

  Geliked door 1 persoon

 19. Daan Kranenburg zegt:

  Aan de andere kant van de wereld (Nieuw Zeeland) heeft een verwarde man in een moskee 50 moslims doodgeschoten. (Lijkt op een klein koekje van eigen deeg tegenover de wereldwijde massa terreur van de islam.) In de open inrichting Nederland schieten de moslims hier ook meteen in de stres, voelen zich bedreigd en niet meer veilig en eisen beveiliging van hun moskeeën tegen terreur en islamofobie van de ongelovigen. Burgemeesters hier van grote steden gaan voor medeleven meteen op bezoek in de moskeeën en op hun gemeente huizen wappert de vlag half stok (is altijd hun gewoonte bij een aanslag). In Nieuw Zeeland doet de premier gelijk een kopvod op en gaat op bezoek bij de slachtoffers en nabestaanden. Heb de papieren krantenartikelen van zaterdag over de gebeurtenissen daar en de analyses en commentaar op de gevolgen voor de situatie hier. Teiltje naast mij was snel vol. Meld me ziek morgen, dit trek ik als Hollander/autochtone Nederlander niet meer. Wens mij maar beterschap. Grt. Daan Kranenburg.

  Like

 20. Daan Kranenburg zegt:

  Dertien organisaties hielden zondagmiddag een vredesmanifestatie op de Dam in Amsterdam. Aanleiding zijn de aanslagen op twee moskeeën in Nieuw-Zeeland, waarbij een rechts-extremistische schutter(verwarde man|) vrijdag 50 mensen doodschoot en tientallen verwondde. Wethouder Rutger Groot Wassink Groen Links, was een van de sprekers. “We zeggen klip en klaar tegen de islamitische gemeenschap: wij staan naast jullie. En we zeggen tegen iedereen: blijf met je poten van onze moslims af,” zei hij. Ik zeg: hoop dat zij ook met hun poten van ons afblijven. Opvallend bij de demonstratie is (AD foto) dat niet de Nederlandse maar wel de Turkse vlag aanwezig was. Hypocriete en selectieve waanzin viert hoogtij in Nederland of ik moet het mis hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s