Elfie Tromp is de misthoorn van de linkse haat bij BNNVARA

Screenshot_78

(Door: Sylvain Ephimenco)

In verstikkende tijden waar te vaak dood, verderf en haatzaaien de boventoon voeren, zoek je soms naarstig naar zuurstofbelletjes.

Gisteren las ik in regionaal dagblad de Stentor een reportage bij de familie van de jonge Nedermarokkaan Soufyan uit Urk. Na een ruzie met een andere adolescent uit Urk werd zijn huis door tientallen jonge Urkers belaagd en zijn moeder mishandeld. De zaak leek te gaan escaleren. Maar in de Stentor viel te lezen hoe door buurtbewoners en andere Urkers de moeder van Soufyan onder de bloemen werd bedolven. Het gezin is al een kwart eeuw Urker. De vader, Saïd, is als visser door en door Urker. Tegen de Stentor relativeerde hij het incident met wat olie op de Urker golven: “Onder Marokkanen zitten ook klootzakken, sorry dat ik het zeg. Urkers zijn goede mensen, maar er zitten een paar tussen die verkeerde dingen doen.”

https://www.youtube.com/watch?v=7uwXJzqaLyo

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
Dagblad Trouw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, VARA, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Elfie Tromp is de misthoorn van de linkse haat bij BNNVARA

 1. Marc zegt:

  Van mij mogen ze anti-blanke racistische ‘Nederlanders’ als deze mevrouw Tromp aan de zee prijsgeven. Niet door de dijken door te steken, maar door de ‘natuur’ zijn werk te laten doen.

  Like

 2. bozeoudeman zegt:

  Blokhuis wil dat bol.com stopt met promotie boeken van antivaxers

  De staatssecretaris wenst te bepalen wanneer boeken waarheid bevatten en wanneer niet!
  En zo zet deze regering weer een stap verder op het hellend vlak dat in dictatuur eindigt!

  Stalinistische dictatuur waar Amazon en Facebook als druk mee bezig zijn. Tommy Robinson zijn boek wordt geweerd heb ik begrepen, alles wordt geweerd wat niet in het Stalinistische straatje past…

  Lng leve DDR democratie!
  Lang leve DDR straatcommissaris ElfieTromp!
  En weg met ons!

  Like

 3. Lucky zegt:

  Urk schijnt 9 meter boven de zeespiegel te liggen, dus die elfie zal waarschijnlijk zelf wél verzuipen als ze de dijken doorsteken…?

  Like

 4. Peter zegt:

  Mag ik misthoorn veranderen in strontvlieg ?

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Elfie Tromp leest haar puberale opstel voor en vindt zichzelf vast heel goed.

  Like

 6. Corné zegt:

  Super goed, die column van Ephimenco! Een pareltje in Trouw. Maar dit zal de redactie van het linkse Trouw minder bevallen. Ze zien liever Stevo Akkerman. Die suggereerde de dag ervoor op geniepige wijze de mentale betrokkenheid van Wilders bij het gebeuren in Urk. Terwijl iedereen inmiddels al wist dat het roepen van Geertje Wilders fakenieuws was dat door het AD via een oude video in scene was gezet. Maar we weten wie Stevo Akkerman is. Streng opgevoed in de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt. Voor de niet-kenners: die veronderstelden jarenlang dat zij de enige ware leer verkondigden, de enige ware kerk waren. Ongetwijfeld heeft Stevo daar nog een tik van over gehouden en zet hij zich nu af tegen alles wat christelijk is. en dan kies je dus automatisch voor het links geslijm met de islam. Een veel bekender voorbeeld is natuurlijk Greetje Nieuwenhuizen. Of te wel Gretta Duisenberg. Zij komt uit dezelfde stal. Ook zo één die haar jeugdtrauma’s uit de periode van de enige ware leer nooit te boven is gekomen. En dus volledig los gaat op de joden. Uiteraard op de joden….. Want islamofielen zijn standaard jodenhaters.

  Geliked door 1 persoon

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Best wel bijzonder, deze mevrouw gaat als cabaretier door het leven, het monotone stemgeluid bij het voorlezen van haar stukje doet vermoeden dat humor niet haar sterkste kant is, dus waarom dan toch zo’n beroep gekozen ? Ik heb moppentoppers gezien die meer talent hadden dan zij !
  Misschien dat ze eens wat oude opnamen van Wim Kan moet bekijken, ze zou er een hoop van op kunnen steken.
  Maar ach, waar hebben we het over, als zelfs het kleinste spoortje van humor niet te ontdekken valt dan is een zoektocht om het beter te doen waarschijnlijk bij voorbaat zinloos.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Media zijn ziek. En worden ziek gehouden met subsidies en advertenties en zieke opleidingen tot zieke mediamedewerker.
  Zo is haat zaaien dus big bussiness voor mevrouw Tromp (en draait haar voorvader zich niet om in zijn graf?).
  En wat te denken van die smeerlappen van het AD, die hier een filmpje bij monteerde uit 2015 van boze bewoners in Geldermalsen? Alsof de PVV het huis van deze Marokkanen bestormden?
  Haat zaaien. Net zolang tot dat er bloed vloeit door de straten en dat geeft mooie krantenkoppen.
  Walgelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s