Staatssecretaris Blokhuis (CU) wil antivaccinatie boeken verbranden

Screenshot_80

(Door: “Ronaldo”)

Goed idee, doen we niet

Niet alleen de NPO rolt de rode loper uit voor anti-vaxx gekkies, ook de zoekresultaten van Bol.com worden beheerst door kruidenvrouwtjes die een gevaar vormen voor de volksgezondheid. Staatssecretaris Blokhuis van Volksgezondheid, bekend van het haten van al uw pleziertjes, is het helemaal zat en wil dat Bol.com deze boeken “uit de etalage” haalt. “De staatssecretaris beseft dat hij de internetwinkel niet kan opdragen om bepaalde boeken niet te promoten of verkopen, maar benadrukt wel dat Bol.com beter kan luisteren naar zijn oproep. ,,Anders ga ik een gesprek met dit bedrijf niet uit de weg.” Zo kennen we de Staatssecretaris van Betutteling weer. Straks wil Blokhuis ook boeken verbieden waarin staat dat cola lekker is. En hee. Bol.com. Promoot dit boek eens wat beter.

Bron:
www.geenstijl.nl
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, ChristenUnie, corruptie, cultuurrelativisme, demoniseren, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, linkse gereformeerden, machtswellust, meningsdictatuur, nationaalsocialisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

64 reacties op Staatssecretaris Blokhuis (CU) wil antivaccinatie boeken verbranden

 1. BertG. zegt:

  Ik denk dat bol.com daar verder heel duidelijk over is.

  We vinden het niet aan ons om te bepalen wat goed en fout is en om te selecteren binnen ons assorti­ment
  Reactie Bol.com
  https://www.ad.nl/politiek/kabinet-bol-com-moet-boeken-antivaxxers-uit-de-etalage-halen~a3e131935/

  En verder, waar komt die Blokhuis vandaan.
  Zeker uit een gelovige partij, dat kan haast niet missen.
  Hij heeft er wel zo’n typische kop voor, daar herken je ze namelijk aan.

  Geliked door 4 people

  • Blaffertje zegt:

   Blokhuis zal wel uit de biblebelt komen.
   Zijn ook antivaccinatie.

   Like

  • Jan zegt:

   1982: Gymnasium A, Gereformeerde Scholengemeenschap Rotterdam
   Paulus Blokhuis was namens de ChristenUnie lid van de Provinciale Staten in Gelderland (2003-2006)
   Partij: CU
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Paul_Blokhuis#Opleiding_en_jeugd

   Volgende stap is een inval in de winkel van Jacob Hooy

   en het verbieden van de boeken van Susan Smit die zichzelf heks noemt
   https://www.susansmit.nl/hekserij/

   2018
   Ons alcoholgebruik moet omlaag en daarom wil staatssecretaris Blokhuis alcohol duurder maken. Ook moet er een einde komen aan stuntaanbiedingen van kratten bier, flessen wijn en sterke drank in supermarkten en slijterijen. Dat staat in een concept-versie van het zogeheten preventieakkoord dat in handen is van RTL Nieuws.

   https://www.rtlz.nl/algemeen/politiek/artikel/4396446/staatssecretaris-alcohol-duurder-einde-aan-stuntaanbiedingen

   Like

  • Cathja zegt:

   @ BertG.

   Ik snap werkelijk deze ophef niet. Enerzijds willen ze dat heel Nederland zich laat vaccineren, terwijl ze anderzijds tienduizenden immigranten binnenlaten, die de meest smerige ziektes meebrengen, ja, zelfs ziektes die wij hier niet eens kennen.
   Ik heb de overheid daar nog steeds hun bezorgdheid niet over horen uitspreken, en maatregelen zijn er dan ook nog niet genomen. Hoe kan dat?

   En nu de dwang om dit informatieve boek te verbieden?
   Zo hypocriet als de neten!

   Los eerst maar eens het illegalenprobleem op, dat scheelt al een hoop ellende, kosten en ziekteverwekkers. En neem ook de mensen serieus die zich niet willen laten vaccineren.
   Het is overigens niet altijd om geloofsredenen, maar er zijn inmiddels al zeer velen die op de hoogte zijn welke smerige zooi er in die vaccinaties zit.

   Like

   • Jan zegt:

    ‘Hoe kan dat?’

    Je vraagt nu naar de geestesgesteldheid van een socialist.

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Met mijn doorwrochte en bestudeerde ‘eens’ erbij kan ik je met instemming citeren:

    “Het is overigens niet altijd om geloofsredenen, maar er zijn inmiddels al zeer velen die op de hoogte zijn welke smerige zooi er in die vaccinaties zit.”

    Like

  • BertG. zegt:

   (volgens mij stond er net geen CU bij, vreemd als ik dat niet gezien zou hebben)

   Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Blokhuis gaat de kant uit van Rusland, Nazi Duitsland en China waar boekverbrandingen ooit de normaalste zaak van de wereld was. Dat belooft nog wat voor de nabije toekomst.
  Het gevaarlijkste boek aller tijden hoor ik Blokhuis helaas niet over.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Was ie maar geen gesprek uit de weg gegaan toen ze een paar ziekenhuis hebben laten sluiten, i.p.v. het aan de verzekering bedrijven over te laten.
  Voor een habbekrats hebben ze de complete ziekenhuis inboedel verkocht.
  Werkelijk een gigantische vorm van kapitaal vernietiging is dit geweest.
  Maar toen hield ie ze bek dicht, de slijmbal.
  Waardoor nu half Nederland alle kanten op moet reizen om bij een ziekenhuis uit te komen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik word steeds kwaaier voel ik, Gore socialisten, en met die gepenkoppen denken ze ons dit voor te kunnen schrijven? Dit moet toch te stoppen zijn? Iig wel als we t met zijn allen doen, stop belastingbetalingen bijvoorbeeld,is het zo dat ze hopen dat wij een oorlog aangaan zodat ze hun EU leger op ons af kunnen sturen soals ze doen met de Gele Hesjes in Parijs?

  Like

 5. koddebeier zegt:

  CU een partij met de middeleeuwse ideeën ! Boekverbranding zijn ze gek geworden !!
  En daarna heksen ???

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   De Duits-joodse filosoof Heinrich Heine (1797-1856) voorspelde vroeger al eens: “Daar waar men boeken gaat verbranden zal men ooit mensen gaan verbranden!” En in WO II kwam die voorspelling prompt uit daar de nazi’s in 1933 duizenden boeken openlijk in brand staken en 10 jaar later de lichamen van miljoenen vermoorde Russen, Polen, joden e.v.a. in crematoria’s of openluchtroosters alsof het hier om brandoffers ging aan niet-bestaande goden!

   Geliked door 1 persoon

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Waar is die staatssecretaris Blokhuis van Volksgezondheid helemaal mee bezig ??? De verkoop van boeken, die een hem niet welgevallige mening verkondigen verbieden. Wat zijn dat voor praktijken ??? Denkt die staatssecretaris dat hij boven de wet staat ??? Wij hebben in Nederland vrijheid van meningsuiting. En dat is een grondrecht !!! Denkt die Blokhuis, dat hij daar zomaar dwars doorheen kan ??? Nee, die vlieger gaat niet op !!! Blokhuis is toch van die christelijke partij van de bijbelbelt. En daar hebben ze toch van oudsher al een eigen mening over dat inenten. Wil hij zijn eigen achterban monddood maken ??? Kennelijk heeft Blokhuis geen echte argumenten voor inentingen. Als er mensen zijn, die geen voorstander zijn van inentingen, dan is dat hun privé zaak. Blokhuis mag hooguit argumenten aanvoeren, om het te promoten. Maar verder mag hij absoluut niet gaan !!! De farmaceutische industrie mag hele goede wetenschappelijk onderbouwde redenen hebben, om de hele bevolking in te enten, of te vergiftigen, tegen allerlei enge ziektes, die in Nederland al lang geleden waren uitgeroeid. Maar als er mensen zijn, die daar gevoelsmatig anders over denken, dan moet dat ook door Blokhuis gerespecteerd worden. Boeken verbieden, die een bepaalde mening verkondigen, die Blokhuis niet welgevallig is, gaat vele stappen te ver !!! Als Blokhuis dat niet begrijpt is het de hoogste tijd voor hem, om op te pleuren !!! Dergelijke bewindslieden kunnen we missen als kiespijn !!! Een motie van wantrouwen is nu op zijn plaats. Deze affaire roept allerlei rare gedachtes bij mij op. Staat Blokhuis wellicht op de loonlijst van de farmaceutische industrie ??? Of hebben de lobbyisten van de farmaceutische industrie in de achterkamertjes wat onder de tafel geschoven ??? Van een staatssecretaris, die de wet niet niet respecteert, kun je immers alles verwachten.

  Wilders smeedt het ijzer nu het heet is en laat het kabinet vlak voor de verkiezingen zweten. Regel een spoeddebat nog vóór de verkiezingen van a.s. woensdag !!! Veeg de vloer aan met Blokhuis. Laat hem alle hoeken van de Kamer zien !!! Kom met een motie van wantrouwen !!!

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Mooie tekst hoor Oeps. Alleen dit zinnetje:
   “Maar als er mensen zijn, die daar gevoelsmatig anders over denken”
   is wat onnauwkeurig…
   Er zijn meer dan genoeg mensen die er, op grond van AANGETOONDE FEITEN, niet alleen ‘anders over denken’, maar er faliekant tégen zijn.

   Geliked door 1 persoon

   • Oeps zegt:

    @ Frans Brassens (16 maart 2019 om 21:27)

    Dames en Heren.

    Er zijn heel veel redenen, waarom er zo veel mensen tegen de inentingen zijn.

    Het is alom bekend, dat er mensen zijn, die religieuze bezwaren hebben. En dat zijn nog steeds heel wat mensen, met name op de bijbelbelt. Dat is dus bij de achterban van de christelijke partijen. Religieuze bezwaren worden in Nederland al sinds jaar en dag gerespecteerd.

    Heel wat mensen vertrouwen het gedram van de overheid niet en zoeken daar wat, wellicht een complot, achter. We weten maar al te goed, dat politieke belangen niet altijd, en bij het huidige kabinet heel vaak niet, de belangen van de bevolking dienen. De EU, Globalisering, Nieuwe WereldOrde, en het Coudenhove-Kalergi-Plan zijn voldoende redenen, om te twijfelen aan het gedram van de overheid.

    Sommige mensen twijfelen aan het wetenschappelijke niveau van de wetenschappelijk onderzoekingen. En daar is inderdaad wel wat voor te zeggen. Veel van deze onderzoekingen worden uitgevoerd door wetenschappers die in dienst zijn van, of een contract hebben met de farmaceutische industrie en voor hun onderzoek goed worden betaald. Zij hebben dus een belang te dienen. Bij de opdrachten wat onderzocht moet worden, worden een aantal aspecten genoemd. Maar je kunt immers niet alles gaan onderzoeken. Dat zou teveel tijd in beslag nemen. Er blijven dus heel wat aspecten buiten de onderzoekingen. De farmaceutische industrie zou dat dus ook heel bewust kunnen sturen. Het lijkt een beetje op de slager, die zijn eigen vlees keurt. De farmaceutische industrie heeft allereerst een euroconomisch belang. Medische belangen zijn daar maar al te gemakkelijk ondergeschikt aan. En als het ergens om heel heel heel veel geld draait, willen er ook wel eens oneigenlijke belangen om de hoek komen kijken.

    Er zijn inderdaad ook heel wat aanwijzingen, dat inentingen bepaalde ongewenste neveneffecten teweegbrengen. Dit komt veelal uit de hoek van de alternatieve geneeskunst. Er wordt vaak een terminologie gehanteerd, die meer suggereert, dan de lading rechtvaardigt. De termen als “bewijzen” of “er is aangetoond dat” veronderstellen resultaten van een gedegen wetenschappelijk onderzoek. Dat heeft meestal niet plaats gehad. Veelal is er alleen sprake van een aantal observaties. Daarom kun je hooguit spreken van “aanwijzingen”. Daarbij moet je tevens in je achterhoofd meenemen, dat er nogal wat beoefenaars in deze sector over onvoldoende medische kennis en inzicht beschikken en eigenlijk charlatans zijn. Overigens kunnen die observaties soms heel valide zijn.

    Veel mensen zijn intuïtief en/of gevoelsmatig tegen een massale inentingscampagne. Dat kan met hele heftige emoties gepaard gaan. Zij voelen aan hun water, dat het niet goed zit, maar kunnen niet precies aangeven waarom. Mogen dergelijke gevoelens en emoties zomaar genegeerd worden, of moeten we die respecteren ??? Dat is, benevens een ethische kwestie, ook een kwestie van het recht op zelfbeschikking over je eigen lichaam en je eigen gezondheid.

    Het hele vaccinatie-gebeuren is een hele kostbare zaak. Het gaat om heel veel geld. Het is big business. En als ergens veel geld omgaat, zit “oneerlijkheid” en/of “oneigenlijke belangen” ook vaak aan de tafel in de achterkamertjes.

    Een en ander neemt niet weg, dat vaccinatie-programma’s in het verleden hun nut hebben aangetoond. Een groot aantal enge ziektes en aandoeningen zijn daardoor grotendeels onderdrukt of uitgeroeid. Heel veel van dergelijke ziektes komen in Nederland derhalve eigenlijk nauwelijks meer voor.

    Momenteel is er echter een hele campagne gaande, waarin wij bang worden gemaakt voor een heel scala aan vreselijke ziektes. Ik kan me helaas niet aan de indruk onttrekken, dat een en ander grotelijks wordt overdreven. De remedie, die wordt gepropageerd is een massale inentingscampagne. Is daar reden voor ??? Het antwoord daarop luidt ronduit: “ja”. We worden momenteel overspoeld met migranten uit verweg landen en onderontwikkelde gebieden, die allerlei medische ellende met zich meebrengen. Dat zou dus een hele goede reden kunnen zijn, om deze migrantenstroom te weren, of te beperken. Waarom worden de migranten niet onderworpen aan een grondig medisch onderzoek, om na te gaan of zij geen enge besmettelijke ziektes onder de lede hebben ??? Wat is er mis met een verplichte opnamen in een quarantaine centrum en ze daaruit pas los te laten, als vaststaat dat zij gezond zijn ??? Iets dergelijks gebeurde immers ook in de Verenigde Staten in de 19e eeuw, toen de grote migrantenstroom uit Europa op gang kwam. Ik herinner me, dat ik in 1970 als dienstplichtig militair ook eerst langs de dokter moest, alvorens ik werd ingelijfd en naar de slaapzaal mocht. Een behandeling aan de bron lijkt mij een betere remedie, dan een inentingscampagne voor de totale bevolking. waarom een hele bevolking vol spuiten met gif, als slechts een aantal exoten een besmetting meebrengt ???

    Het probleem met staatssecretaris Blokhuis (CU) is, dat hij, vanuit zijn obsessies, ons zijn massale inentingscampagne door de strot wil duwen. Je zou kunnen aanvoeren, dat hij aan kokervisie lijdt. Hij vindt zijn visie de enig juiste. Hij duldt geen tegenspraak. En eenieder, die een andere visie heeft, moet monddood worden gemaakt. Hij heeft daarvoor hele extreme ideeën, verbod op verkoop van bepaalde boeken, geuit. Dit kan en mag niet in Nederland. Hij overtreedt daarmee ons grondwettelijk recht op vrijheid van meningsuiting. En dat is een politieke doodzonde. Een motie van wantrouwen is dus zeker op zijn plaats.

    Geliked door 2 people

   • Frans Brassens zegt:

    Oeps, ik zou hier hele verhalen kunnen schrijven over verzwegen zaken die speelden naar aanleiding van ernstige gevolgen van bepaalde medicijnen en vaccinaties. Maar ik houd het kort.
    De farma-maffia valt niet te vertrouwen. En veel medici zijn te weinig kritisch.

    Alleen al in de bijsluiters ontbreken soms belangrijke/gevaarlijke bijwerkingen. Om die toch vermeld te krijgen is in de USA in één geval zelfs een rechter ingezet.
    Dan zijn er ook nog medicijnen die zelfs verboden werden en worden.
    Enkele voorbeeldjes
    2007: Avandia (diabetesmiddel) omdat dat in 40% van de gevallen hartaanvallen veroorzaakte.
    2006: De statines Torcetrapib, Benecor en Lipobay (cholesterolmiddelen) wegens grote gevaren voor de gezondheid. Het veelgebruikte Lipitor ligt trouwens ook al onder vuur.

    Wat vaccins betreft bestaat er een hele lijst -door deskundigen bevestigd- met kwalijke tot uiterst kwalijke gevolgen. (Ik las hem een tijd terug, maar heb hem niet opgeslagen)
    En ook hier gesjoemel met de bijsluiters: Die bij het identieke Australische griepvaccin van een tijdje terug meldde meer kwalijke stoffen dan de Nederlandse.

    Waar het op neer komt is, dat de machtige farmaceutische industrie niet meer te vertrouwen valt. Vaccins en medicijnen worden ook veel te vroeg, zonder voldoende onderzoek in de markt gezet. Uit concurrentieoverwegingen. De gebruiker is dan onvrijwillig proefkonijn.

    Vroeger wilden geneesmiddelenfabrikanten GENEZEN.
    Tegenwoordig willen ze VERDIENEN.

    Geliked door 2 people

   • Oeps zegt:

    @ Frans Brassens (17 maart 2019 om 15:48)

    Dames en Heren.

    Er is inderdaad van alles en nog veel meer mis met de farmaceutische industrie. En niet alleen in de farmaceutische industrie, ook de ziekenhuiszorg, de bejaardenzorg en noem maar op. De wantoestanden rijzen de pan uit. Het is gewoon hemelschreiend. Ik zal de laatste zijn, om dat te ontkennen. Er zijn mmer dan voldoende redenen voor wantrouwen en scepsis. Daar zou ik boekdelen vol over kunnen schrijven. De belangen van de patiënt komen al lang niet meer op de eerste plaats. Andere “grote” belangen hebben prioriteit gekregen. Het is euroconomie geworden. Het is een verdienmodel. Het is big business voor yuppertuig, grisselijke graaiers, bonusboeven en woekerschurken. De ratten maken misbruik van de zieken, zwakkeren en behoeftigen. De ethiek staat op een heel laag pitje. Patiënten en zorgbehoeftigen zijn verworden tot lastige bijkomstigheden voor aandeelhouders. De patiënt heeft nauwelijks nog keuze. Zijn behandeling wordt bepaald door de bureaucratie van statistieken en protocollen. En hij krijgt slechte en idiote producten voorgeschoteld. Drie kabinetten ruttige-roverheid zijn daar zeker debet aan. Maar het is al veel eerder begonnen. Privatisering en de daarbij behorende marktwerking was het motto. Helaas is dat nog nooit en nergens een goede zaak geweest voor o.a. nutsvoorzieningen en zorg. Menselijke waardigheid vereist een ander beleid !!!

    Geliked door 1 persoon

 7. Cathja zegt:

  Waarom zouden deze boeken uit de handel genomen moeten worden? Is men soms bang dat Nederland zal stoppen met vaccineren en komt dat de farmacie niet goed uit, of is men bang dat we te weten komen welke troep er in vaccinaties zit?

  Niemand heeft zomaar het recht om boekwinkels een verbod tot verkoop van een bepaald boek op te leggen, tenzij de nationale veiligheid in het geding is.
  Verder heeft ieder mens het recht om wel of niet te vaccineren. Daar moet de overheid zich niet mee bemoeien.

  Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   Helemaal met je eens Cathja.
   Ik heb ook nooit de griepprik genomen.alhoewel ik bij de risicogroep behoor. Als de overheid iets zo promoot en gratis weggeeft,zit er naar mijn mening een addertje onder het gras.

   Ik heb een aantal weken terug een flinke griep gehad,en zat een aantal dagen later hier al weer fris en fruitig te tikken.
   En mijn ex had wel de griepprik gehaald,en heeft een week doodziek te bed gelegen.

   Zullen ze de binnenstromers ook verplichten,of mogen die het zelf bepalen?

   Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    Beste @Tineke (16/3),

    de binnenstromers laten zich niet vaccineren, want dat mag niet van allah. Punt uit.
    En de Nederlandse overheid legt zich hierbij neer en buigt diep het hoofd…

    Wij laten ons ook niet vaccineren tegen de griep. Ze kunnen een half jaar voor een eventuele uitbraak nooit weten welke variant de kop zal opsteken.
    Mijn echtgenoot heeft enkele jaren achter elkaar ook een griepprik gehaald, en werd gewoon ziek!
    Sinds 2 jaar gebruikt hij (in de herfst- en winterperiode) dagelijks 1 dessertlepel levertraan, en hij is nog geen dag ziek geweest, terwijl 40% van zijn collega’s door griep geveld thuis moesten blijven!
    De tip van de levertraan kwam van onze huisarts, die het betreurde dat de mensen er niet meer aan willen, terwijl we vroeger als kind al levertraan kregen.
    Mijn echtgenoot gebruikt levertraan dus alleen in de maanden met de ‘r’ erin.

    Misschien ook een tip voor jullie?

    P.s.: koop wel zuivere levertraan en géén visolie. Dat is de zogenaamde gefermenteerde levertraan.

    Geliked door 3 people

   • BertG. zegt:

    Cathja, ik weet niet meer of dat ik het al een keer gevraagd heb, maar waar kan je levertraan kopen.
    Bij het kruidvat, etos, apotheek, ik heb geen idee.
    We hebben het er hier eerder over gehad, levertraan.

    En alleen gebruiken met de R in de maand, is dus bijna het hele jaar door.
    Want zoveel maanden zijn er nou ook weer niet waar geen R in zit.
    5 maanden maar dat je dus niet nodig zou hebben.

    Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @BertG. op 17 maart om 14:20

    Ik koop de levertraan van Möller’s. Dit is de allerbeste levertraan die er is! De kabeljauw wordt gevangen bij de Lofoten, waar de vis in heel zuiver water leeft.
    Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar, dus dat zegt wel iets.
    Je kunt dit merk levertraan volgens mij ook bij diverse drogisterijketens kopen, maar daar hebben ze bijna nooit aanbiedingen. Bij Möller’s wel en altijd vrij van verzendkosten.
    Ik ken de naam van de webwinkel niet uit mijn hoofd, maar als je even naar Google gaat, dan zul je hem wel kunnen vinden.
    Möller’s heeft ook een hele mooie website met alle info die je graag zou willen hebben.

    Succes Bert!

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Cathja, ik heb het opgeslagen.
    Ik zal morgen eens zoeken op Moller.

    Like

   • BertG. zegt:

    Gevonden bij bol.com,
    En nog goedkoper dan alle winkels die hier in gespecialiseerd in.
    Gemiddeld prijs is in de winkel 20-22 euro. Hier (bol.com) rond de 16 euro.

    https://www.bol.com/nl/s/algemeen/zoekresultaten/Ntt/moller%2Blevertraan/N/0/Nty/1/search/true/searchType/qck/defaultSearchContext/media_all/sc/media_all/index.html

    Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    @BertG. op 18 maart om 6:53

    Bij Bol.com???
    Daar zou ik het niet gezocht hebben. Maar als we het over de Möller’s levertraan hebben, en Bol verkoopt die ook, dan is dat echt heel voordelig Bert!
    Ik wist dit niet.

    Weer iets geleerd. Toch leuk dat je het even laat weten.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Bol.com moet je zien als een soort van google zoekmachine, maar dan onder de verschillende winkels die er bestaan.
    Ze verkopen niet alles daar zelf, maar bemiddelen en leveren via andere winkels.
    Ik tikte Moller in, even vergeleken, en kwam hier op de goedkoopste prijs uit.
    Vanaf 20 euro bezorgen ze gratis, bestel je er 2 of iets anders om aan de 20 euro te komen.

    Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @BertG. om 15:12

    Bedankt voor de tip Bert! Ik bestel voortaan bij Bol.com. Inderdaad, als je 2 flessen koopt kom je ruim boven de 20 euro en dan is verzending gratis.

    Dit geldt helaas niet voor Plantspray; die kost bij Bol 13,99 en bij de hierna genoemde bedrijven omstreeks 7 euro, excl. v.k. Deze spray is een prima middel tegen allerlei pijntjes in de mond en keel. Die spray koop ik bij Viata of bij Pharmamarket. Mijn echtgenoot zweert erbij (en hij niet alleen).

    Maar Möller’s levertraan ga ik voortaan dus voordeliger bij Bol kopen.
    Dankzij jou!

    Geliked door 1 persoon

 8. M. zegt:

  Als je je bevolking kapot wil laten prikken dan moet iedere tegengeluid in de kiem gesmoord worden want alleen ziekte verspreidende leugenaars hebben moeite met argumenten en waarheden omtrent het gif wat men probeert op te dringen.
  Laten ze die rotzooi maar in hun eigen lijf spuiten.
  De ziek geprikte kinderen zijn een gevaar voor de gezonde kinderen en ouderen en niet andersom.

  Geliked door 1 persoon

 9. De broer van mijn moeder is op tien jarige leeftijd overleden na inenting tegen de pokken(26 december 1942),mijn moeder heeft daarna ontheffing gekregen ,dat was 1942!Ook nu sterven wel eens kinderen na een inenting !!!Deze naamchristen(staatssecretaris ) kan zich beter druk maken voor het ongeboren leven ,elke dag worden er koelbloedig zeker 100 baby’s in de moederschoot vermoord ! Na 30 jaar ongebreidelde genocide op ongeboren leven ,missen we zeer veel mensen om velerlei beroepen uit te oefenen!!!Er is niets nieuws onder de zon mijnheer Blokhuis!!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Harry zegt:

  Nou goed dan , Blokhuis .
  We halen die boeken uit de verkoop , omdat ze het regeringsbeleid niet ondersteunen .
  Maar dat doet de Koran óók niet , dus als je dat kutboek verbiedt , dan blokkeren we alle anti-vaccinatie boeken .
  Voor wat hoort wat tenslotte en WIJ zijn wél loyaal .
  Afgesproken ?

  Geliked door 1 persoon

 11. Sabeltant zegt:

  Als het zo door gaat zullen in de toekomst ook wel openbare executies gaan plaatsvinden.

  Laat die vaccinatie idioten toch, de evolutie rekent wel af met deze losers.
  Ze sterven vanzelf wel uit.

  Like

 12. Charles zegt:

  Je hoeft geen biblebelt bewoner te zijn om vaccinaties niet te willen. De hele medische wereld wordt door de farmaceutische industrie gemanipuleerd, verdiep je eens in deze materie voordat je je kinderen met deze bende injectieerd, zie o.a.: https://www.wanttoknow.nl/?s=Vaccinatie&submit=Zoek

  Geliked door 2 people

 13. Tom zegt:

  Ja maar Blokhuis is juist voor vaccinatie…

  Ik begrijp de reacties hier niet. Nu is de CU juist VOOR vaccinatie en dan wordt ze verweten dat ze christelijk zijn.
  Zodra een christen zich uitspreekt TEGEN vaccinatie dan wordt ze ook verweten dat ze christen zijn.

  Wat willen jullie nou?

  De hele CU kan mij verder gestolen worden en ik ben persoonlijk van mening dat ieder mens vrij moet kunnen zijn in zijn/haar beslissingen.

  Geliked door 1 persoon

  • King Arthur zegt:

   De gristenunie is een volksverradende gestoorde club die ook ineens de planeet schijnt te moeten redden. Knettergekke slinkse idioten zijn het.

   Like

  • Cathja zegt:

   @Tom

   Beste Tom, de overheid is hypocriet tot op het bot! Als mensen zich verdiepen in wat vaccinaties zijn, dan zouden ze wel eens kunnen weigeren om hun kinderen te laten vaccineren. En dat wil de overheid niet, want er wordt grof geld verdient aan deze rotzooi!

   Vaccinaties verplicht stellen is uit den boze! Ieder mens mag zelf beslissen welke medicijnen ze willen gebruiken en welke niet. De overheid mag zich hier helemaal niet mee bemoeien!

   Als christenen om principiële redenen niet willen vaccineren, dan moet dit gerespecteerd worden, net zoals de weigering van mensen die op de hoogte zijn van de gevaren van vaccinatie, en het juist dáárom weigeren.

   De Christen-Unie is een vreemd clubje. Die moeten niet proberen alles naar hun hand te zetten. Gelukkig is het een klein partijtje.

   Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   @ Tom (16 maart 2019 om 22:28)

   Dames en Heren.

   Staatssecretaris Blokhuis, die strenge calvinist, is door de duivel gestrikt. Hij was toch zo verrukt, dat hij met de duivel mee aan boord mocht. Hij glundert er nog van. De duivel sprak zulke mooie woorden. Die waren te mooi, om waar te zijn. Dat waren ze dus ook niet. Nu heeft de nette calvinist een groot probleem. Hij ging met de duivel scheep en moet dus hem over. De duivel hanteert andere principes, dan de strenge calvinist. De duivel liegt en bedriegt en lacht die domme Blokhuis uit. Ha, ha, ha, haaaa !!!! De duivel verlangt en eist en dramt en duwt het Blokhuis door de strot. Vaccinatie moet en zal, ook al zegt de dominee van niet. Blokhuis heeft slappe knieën, geen ruggegraat en geen ballen. Aan het duivelse geweld kan hij geen weerstand bieden. Blokhuis verloochent zijn geloof en geeft toe. Met het schaamrood op zijn kaken gaat Blokhuis des zondags ter kerke. Hoe legt hij zijn grote zonde aan de goegemeente uit ??? Blokhuis bidt tot de Here om hulp en om bijstand, maar de goede God heeft geen boodschap voor zijn duivelsgespuis.

   Like

 14. M. zegt:

  Altijd zijn er mensen geweest die hun kinderen niet lieten prikken.
  Ze lezen nog steeds de bijbel en doen het nog prima en zijn niemand tot gevaar geweest.
  Dat gezonde mensen een gevaar zouden zijn voor anderen is dus totaal ongeloofwaardig.
  Hoe maak je mensen gehaat die geen prik nemen?
  Door de anderen die zich wel ziek laten prikken te laten denken dat gezonde mensen een gevaar voor ze zijn zodat ze gedwongen worden het liefst.
  Verdeel en heers over de kassa.

  Een gezond kind is een gevaar voor de ziek geprikte kinderen van de rekening met hun zogenaamde bescherming tegen ziektes?
  De open grenzen en onbeperkte invoer van vreemde ziektes dan weer niet?
  Of zijn de geprikte kinderen alleen niet beschermd tegen gezonde kinderen uit eigen land?

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @BertG.

   Behalve roodvonk heb ik alle kinderziektes gehad. Ik blijf geloven dat het beter is om het lichaam zelf afweerstoffen te laten maken.
   Ook mijn beide dochters hebben bijna alle kinderziektes gehad, en de oudste van de twee heeft dus wél roodvonk gehad. Zij was destijds 1 van de 2 kinderen in ons dorp met deze ziekte. Overigens werd er totaal niet hysterisch over gedaan, maar werd me gevraagd me even niet te laten zien bij familie en vrienden, en de hygiëne goed in de gaten te houden.

   Zo kan het dus ook.

   Like

 15. Charles zegt:

  Dit geeft al aan hoe men vaccinaties vertrouwd: in kinderopvang/creches wil men ongevaccineerde kinderen weren om de gevaccineerde kinderen te beschermen????….. hoe krom is dat? de gevaccineerde kinderen zijn toch beschermd?….waar is men dan bang voor?

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Dat heb ik ook nooit begrepen wat dan nog het gevaar zou moeten zijn.
   Daar zijn die inentingen toch voor geweest, om je te beschermen tegen mensen en kinderen die ziek zijn en hier niet tegen zijn ingeënt.
   Anders zijn al inentingen nutteloos geweest zijn, als je als nog bang moet zijn voor iemand die deze niet gehad zou hebben.

   Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   Inderdaad, @Charles, een ontzettend kromme redenering! Zo praat men als men geen antwoorden heeft.

   Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Dat men geld misloopt van klanten die niet prikken en zodoende geen vaste klant blijven voor de rest van hun leven.
   Daar is men bang voor.
   De mensen met een griepprik die evengoed ziek worden in het bejaardentehuis besmetten juist de gezonde mensen.
   Zodat ze die ook weer gek lullen om maar een spuit te halen.
   Voor mensen die ondragelijk lijden heeft men ook een spuitje dus maakt men het wel ondragelijk voor ze.
   Dat motiveert.

   Beschaving hebben ze het dan wel eens over ??? Welke beschaving ??

   Geliked door 1 persoon

 16. Ruud zegt:

  Velen van ons zijn oud geworden dank zei vaccinaties. Ik ben er een groot voorstander van ondanks het het feit dat ze niet in alle gevallen zaligmakend zijn. Overal zit een risico aan!

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat jij er een voorstander van bent is mooi.
   Maar daarom hoef je het andere nog niet te verplichten.
   Iedereen moet zelf maar uitmaken wat ze wel of niet doen.
   Ik heb ooit DTKP inentingen gehad lang geleden, daarna nooit geen enkele meer.
   Het zal wel ergens goed voor geweest zijn, ik heb er geen last van gehad en ben nooit ziek.

   Like

  • Cathja zegt:

   @Ruud

   Mijn nicht heeft als kind op het randje van de dood gelegen na een vaccinatie. Dat is al wel lang geleden, maar het heeft mijn ouders doen besluiten om hun kinderen NIET te laten vaccineren. Ik heb hetzelfde besloten voor mijn kinderen.
   Maar mijn kinderen hebben hún kinderen wel laten vaccineren. Ik vond het gewoon triest toen ik kort na hun geboorte die inentingsboekjes inkeek! Wat er allemaal in die kinderen wordt ingespoten tegenwoordig deed me gruwen!

   Is het ‘toeval’ (waar ik persoonlijk niet in geloof!) dat van mijn 7 kleinkinderen er 4 een (ernstige) storing hebben in het autistisch spectrum? En de jongste is nog niet getest….
   Ik zal je de details besparen als je in één gezin 3 kinderen aantreft met deze afwijking.
   En natuurlijk zegt de medische wereld dat het NIETS….te maken heeft met de vaccinaties.

   Ja ja….

   Geliked door 2 people

  • King Arthur zegt:

   @Ruud,
   Volgens mij heb je een foutje gemaakt in je verhaal. Het zou moeten zijn: “velen van ons zijn oud geworden ONDANKS vaccinaties”.
   Mijn wijlen moeder kreeg als kind van 8 een paar dagen na pokken vaccinatie een soort van beenmergkanker en mijn jongste zus binnen paar dagen zware hersenvliesontsteking. Vaccinatie is de kanker van deze samenleving en het wordt opgedrongen om de weerstand van de mensen te verlagen, zodat ze ziek kunnen worden en blijven!

   Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Als het zo veilig en gezond was voor de kinderen hoefden zij die die troep leveren zich niet boven de wet te verheffen zodat men vrij is van schadeclaims als het fout gaat.
   De grootste bedreiging voor kinderen zijn niet de kinderziektes waar ze sterk van worden maar de ouders die niet verder kijken dan hun neus lang is en waanzin voor waar aannemen zonder zich te verdiepen in de materie.

   Geliked door 1 persoon

   • Frans Brassens zegt:

    @M.
    Ik las al met instemming een aantal van je reacties, maar deze vraagt om wat gejubel.
    Ja M., kinderziektes sterken het immuunsysteem.
    En ouders die klakkeloos aannemen wat lieden van wie ze denken ‘dat ze het wel zullen weten’ vallen – met name tegenwoordig, waar nu veel informatie beschikbaar is – in de categorie ‘onnozel’.
    Hetzelfde geldt overigens voor politieke zaken.

    Geliked door 1 persoon

 17. M. zegt:

  Dat is fijn om te horen, Frans.
  Zoveel geeft men niet om te jubelen vandaag de dag dus altijd goed als we zelf wat jubelen kunnen veroorzaken.

  Ouders die niet nadenken zijn een gevaar voor hun kinderen en de samenleving in het geheel.
  De ze mensen en hun goedgelovigheid maken dat ziektes juist in onze samenleving komen.
  Ik zie mensen die te lui zijn om zelf te denken hun kinderen beschadigen en tot klant maken van de dokter en daar gezonde kinderen ook nog eens mee in gevaar brengen.
  ik zie klimaatdrammers die zichzelf en hun kinderen aan de bedelstaf helpen en zelfs oproepen om vooral geen westerse kindjes meer geboren te laten worden om CO2 terug te dringen en die de halve wereld welkom heten in ons land om wat CO2 te komen verhogen met hun opdracht tot vijf kinderen maken.
  Zodat het hele volk weer extra mag betalen om dat de CO2 niet teruggedrongen word.
  Daarbij gunnen die klimaatdrammers hun kinderen minder zuurstof in de lucht waardoor ze nog eerder ziektes krijgen en minder natuurlijk voedsel wat CO2 nodig heeft om te groeien.
  Met hun domheid vernachelen ze hun eigen kinderen en de kinderen hun toekomst omdat ze alleen van zichzelf houden en niet eens willen weten wat ze hun kinderen en de samenleving aan doen.
  Vaccinatiedrammers willen dat hun kinderen ziek geprikt worden tegen niet bestaande ziektes of natuurlijke kinderziektes om ze te beschermen terwijl men de meest enge ziektes welkom staat te heten met het uitnodigen van de halve wereld.
  En maar demoniseren die biblebelt omdat ze niet zo stom zijn als de rest van het land maar de halve wereld die binnenkomt zonder vaccin is geen enkel probleem voor ze. Welkom.
  De biblebelt maakt uw kinderen niet ziek en brengen ze niet in gevaar dat doen de welkomhoeren, klimaatdrammers, vaccinatiedrammers en de landverraders die te stom zijn om na te denken.

  Geliked door 2 people

 18. Par zegt:

  @Ruud
  De mensen die nu zo oud zijn geworden, hebben veel minder vaccinaties gekregen, maar meestal wel mazelen, rode hond en bof gehad. De koorts die hierbij ontstaat versterkt juist weer het immuunsysteem. Je moet dus erg terughoudend zijn met vaccinaties, de farmaceutisch industrie wil je uiteraard voor elke ziekte wel inenten, big business! Het zou mij niet verbazen dat de enorme groei van kanker, ca 45% van alle Nederlanders krijgt kanker in zijn leven, een verband heeft met vaccinaties, de verminderde afweer en slechter immuunsysteem. Wel een goed businesssysteem, verdienen aan ziek maken en daarna aan dure chemo, het liefst chronisch.

  Totaal van de zotte dat Blokhuis een oproep tot censuur doet, dat is tegen de rechtsstaat.
  Als je tegen elke leugen, halve waarheid of misleiding bent dan moet je ook alle politici de mond snoeren, te beginnen met Rutte.

  Het RIVM vind ik een zeer onbetrouwbaar instituut, ze willen dat alle ouderen een griepprik nemen, maar de directie van het RIVM, Osterhaus en Coutinho beweren zelf in Zembla nov. 2010 (zie YouTube) dat de resultaten van de griepprik veel te positief zijn ingeschat en dat er geen hard bewijs is dat de griepprik werkt en er slechts aannames zijn. Dat is toch geen wetenschap! Iedere ander arts of alternatief genezer die met dit soort vage argumenten zou aankomen, zou door de vereniging tegen kwakzalverij terecht snoeihard worden aangepakt, maar hier hoor je ze nu niet over, zijn er belangen?
  In het ouderenmagazine Plus januari 2013 staat een stukje van Ab Osterhaus RIVM over de griepprik. “Kinderen zijn nu eenmaal de aanjagers van de griep. Omdat zij minder ziekten hebben doorgemaakt, hebben zij ook minder afweer en daardoor kunnen zij het virus makkelijk verspreiden”. Hij zegt dus in feite: Omdat de kinderen minder ziekten hebben doorgemaakt door de vaccinaties, hebben zij dus een slechtere afweer of immuunsysteem.

  Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Appie was aandeelhouder, wie appelen vaart.

   Like

  • Tineke zegt:

   ”Zijn er belangen”
   Dat is wel zeker,heer /mevrouw Par.

   Mijn huisarts krijgt 10 euro per gezette shot.
   En bijna alle huisartsen hebben hun pensioen in aandelen ondergebracht bij de farmaceutische industrie.

   Hoezo belangenverstrengeling……….

   Het is 1 criminele organisatie.
   Goede reactie van u.

   Geliked door 2 people

   • Cathja zegt:

    @Tineke

    Inderdaad zijn er belangen.
    Van tijd tot tijd krijgen wij een brief van de huisarts, die kennelijk bezorgd is om onze gezondheid. Het voorstel is om ons op allerlei ‘ouderdomskwalen’ te laten onderzoeken….Wij doen er (nog) niet aan mee.
    Ook medicijnen die voorgeschreven worden bekijken we kritisch. Niet alles wat de arts voorschrijft is goed voor ons. Zo kreeg ik 5 maanden lang pillen voorgeschreven tegen hoge bloeddruk, waar ik alleen maar hondsberoerd van werd.
    Ik heb ze laten staan en voel me sindsdien beter dan in de periode waarin ik die troep moest slikken. Het ergste was dat de bloeddruk vrijwel niet is gezakt in die 5 maanden!

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s