35% jonge Grieken werkloos, maar Europese Commissie druk met migrantenopvang!

Screenshot_99

Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie.

(Door: Teunis Dokter)

In Griekenland is de economie nog steeds niet hersteld van de klappen. Een daling in de werkloosheid is weliswaar waarneembaar, maar nog steeds zit ruim 35% van de jongeren in Griekenland zonder werk. De Europese Commissie was deze week op bezoek in Athene en had de prioriteiten wederom niet op orde. De Commissie had kritiek op de toestanden in vluchtelingenopvanglocaties op de Griekse eilanden, maar was stil over de jeugdwerkloosheid. 

In plaats van het accentueren van de jeugdwerkloosheid in Griekenland hield de Europese Commissie zich politiek correct bezig met andere zaken. Volgens de Commissie is de opvang op de hellenistische eilanden dermate slecht dat ze het de ‘schande van Europa’ noemt, zo lezen we in de Duitse krant “Welt”.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europese Commissie, EUSSR, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, praatjesmakers, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op 35% jonge Grieken werkloos, maar Europese Commissie druk met migrantenopvang!

 1. Tijl Uylenspiegel zegt:

  En dat alles is dan nog zonder de impact op het toerisme, kan me tenminste niet voorstellen dat de eilanden nog de aantallen van voorheen halen en dat was toch een voorname bron van inkomen en werk.
  Helaas hebben de Grieken geen andere keus dan het lijdzaam te ondergaan, de EU laat geen andere keus open. Er zijn oorlogen om minder begonnen.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Nog niet hersteld = altijd ziek geweest, wel goed samenvatten dokter.

  Like

 3. Cleo zegt:

  Als er ‘zogenaamd’ te weinig voor werk geschikte mensen in Nederland zijn, werf dan werkzoekenden in Italië, Griekenland, Spanje. Deze landen hebben hoge werkloosheidscijfers, terwijl het opleidingsniveau in deze landen aanzienlijk hoger is dan van al gelukzoekers en nep-vluchtelingen uit Afrika, Midden-Oosten en zelfs Azië (!)
  EU creëert welbewust CHAOS!

  Like

 4. Sandra zegt:

  De oorzaak is die KLOTE EURO die in alle landen dezelfde waarde heeft nu ! In de tijd van de gulden en de drachme zakte de waarde van de munt als het slecht ging in een land waardoor deze munt goedkoper werd tov andere munten. Daardoor kon je extra veel drachmes kopen en werd zo’n land goedkoop. Daardoor kon je goedkope vakantie’s aanbieden en werkgelegenheid en kon het land hierdoor zijn weg naar boven vinden. Dat kan dus niet meer met dank aan de euro… Griekenland zou ook uit de EU moeten

  Like

 5. Jan zegt:

  Communistenkliek van Tsipras weg, conservatieven winnen verkiezingen

  Greek conservative opposition leader Kyriakos Mitsotakis comfortably won a parliamentary election Sunday as voters rejected Prime Minister Alexis Tsipras after a tumultuous four years of the country struggling through a crippling financial crisis.
  ….
  https://www.breitbart.com/news/conservative-party-wins-greek-election-ousts-left-wing-pm/

  Waarom was dit niet in het NL-nieuws?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s