DE GROTE VERVANGING . . .

Screenshot_96.png

1 OP DE 5 “DUITSERS” HEEFT EEN MIGRATIEACHTERGROND

Uit schokkende nieuwe cijfers blijkt dat 1 op de 5 (22,5%) mensen die in Duitsland wonen zelf immigranten zijn of een migratieachtergrond hebben.

In een rapport van het Duitse Federale Bureau voor de Statistiek van deze week wordt vermeld dat het aantal mensen met een migratieachtergrond dat in Duitsland leeft 18,6 miljoen personen bedraagt, stand 2016. Een stijging van 8,5% in vergelijking met 2015.   

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Groenen, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op DE GROTE VERVANGING . . .

 1. Steven zegt:

  Dat is toch ook de bedoeling van Morkel, SuckFrans & Co.?

  Geliked door 2 people

 2. Yvonne zegt:

  Wij gaan ook die kant op, kijk eens naar scholen blonde kinderen zijn op 1 hand te tellen
  Hier ook gaat er een Nederlander weg komen er mensen uit andere landen te wonen,wat een fantastisch land volgens Rutte, gisteren stonden ze dus zieltjes te winnen voor VVD met een klein k.t vaasje op hun tafel

  Geliked door 2 people

 3. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Opmerkelijk is dat autochtone Duitsers dikwijls worden aangemerkt als “oorlogszuchtige” Hunnen, maar sinds de “omvolking” aan de gang is, zijn er nog nooit zoveel atrociteiten gepleegd in Duitsland en dat door import-Duitsers. Oorlogszuchtige barbaarse IMPORT van Mutti.

  Geliked door 2 people

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Bij toeval zat ik vanmorgen even te kijken op Schoolbank.nl naar oude foto’s uit mijn middelbare schooltijd en zag met lede ogen aan hoe met het verstrijken der jaren de foto’s langzaam maar zeker steeds donkerder kleurden.
  In de eerste klas bij mij zat 1 Surinaams meisje en 2 Indonesische meisjes en daarmee waren we met afstand de meest “multiculturele” klas van de school.
  In 1990 was er nog nauwelijks een blanke op de foto’s te vinden!
  Het gaat zelfs nog harder dan ik al dacht.
  Toen ik nog een kleuter was kwam er bij ons in de straat een Indonesisch gezin wonen, de volwassenen hadden daar bij mijn weten weinig of geen problemen mee, bij de jeugd lag dat eerst wat anders maar al snel bleek dat een der dochters een ‘kanjer’ was zonder weerga, met alles erop en eraan. Dat hielp!! Binnen een jaar waren ze volledig geaccepteerd en ook min of meer geïntegreerd. Alleen de knoflooklucht bleef bijzonder, dat rook je zelfs op straat maar dat kwam ook omdat in de Hollandse keukens het gebruik van knoflook nagenoeg onbekend was.

  Geliked door 1 persoon

  • Ha die Tijl, ik zat ook vaak op die website naar fotos te zoeken van de M.U.L.O in Noordwijk, maar tot nu toe kan ik ze niet vinden, ook een oproep heeft tot nu toe weinig resultaat opgeleverd. En inderdaad zie je met de jaren de grote verschillen komen, al begin jaren ’80 en 90 zijn heel duidelijk.

   Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Dan moet de familie hereniging nog op gang komen. Eerlijk is eerlijk de cultuur marxisten hebben geen half werk geleverd.

  Like

 6. Lucky zegt:

  Het ergste is waarschijnlijk dat een groot deel van de mensen zich nóóit op de eerste plaats Duitser zullen/willen voelen…..

  Geliked door 1 persoon

 7. Wim Vreeswijk zegt:

  Die 22,5% valt hartstikke mee. In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht heeft reeds meer dan 57,7% een omvolking plaatsgevonden naar westerse en niet-westerse migranten.

  Geliked door 2 people

 8. Lucky zegt:

  Zo ontstaan migrantengetto’s, de huur is te hoog voor de werkende Duitser, maar migranten wonen er gratis…

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Ik nam de moeite om een deel van het manifest van de Australiër Brenton Tarrant te lezen. Ik wou gewoon weten tot hoever zijn racisme gaat? Is dat het holle domme racisme van Amerikaanse groepen zoals White Power, KKK, Altright enz.? Veel van zijn realiteitschetsen zijn gebaseerd op de bittere werkelijkheid. Ook de naam van zijn manifest is gebaseerd op de hedendaagse EUROPESE WERKELIJKHEID. Er was in dit manifest niets dat overdreven was of zomaar een fantasieverhaal. De feiten waren correct en er stond daar geen een verhaal dat men naar het land der fabeltjes kan sturen. De man schreef over een realiteit dat nu in Europa heerst. Hij schreef over willekeurige onschuldige mensen die ten prooi vallen aan islamitische terreuraanslagen Aan openlijke verdringing van de Europeanen uit omgevingen waar zij al eeuwen wonen. Dat wordt gedaan met medeweten van regeringen en zelfs met indirecte ondersteuning van deze regeringen en de EU. Zijn daad was wreed en onmenselijke. Hij schoot willekeurige mensen als vertegenwoordigers van hun geloof. De krantenkoppen wereldwijd laten gezamenlijk hun stem horen. Maar vraagt de hypocriete media ook wat deze mensen vonden toen : a) bijna 3000 mensen vonden hen dood in de aanslagen van 11 september 2001? Miljoenen van moslims wereldwijd dansten in de straten en op daken van blijheid. b) wat vonden de slachtoffers van Christchurch van de aanslagen in Nice? De aanslag in de Bataclan in Parijs en andere aanslagen die op die dag werden gepleegd? (Vrijdag 13 november 2015) hebben zij deze aanslagen niet gevierd met de hele familie bij hun Vrijdagavond maaltijd? c) Waren de moordenaars van Charlie Hebdo voor hen geen helden? d) Hadden ze een druppel medelijden met het 11 jarige Zweedse meisje, Ebba Akerlung? Een klein meisje dat een van hun soortgenoten nodig vond dood te rijden op een manier dat zij werd in stukken gesneden? Ik ben 100% overtuigd dat zij vonden dat niet erg. Zij was toch een Dhimmie kind, al genieten zij in haar land de meeste tedere en humane behandeling.
  DEEL 2

  Geliked door 3 people

 10. guusvelraeds zegt:

  Die 22,5% vallen helemaal niet mee. Deze 22 % is het gemiddelde uitgestreken over heel Duitsland. Ook in Duitsland heb je concentraties van meer dan 50%. Vooral in bepaalde grote steden zoals Berlijn en Frankfurt. Ook zijn er hoge concentraties in Nord Rheinland Westfalen. In steden als Duisburg, Essen, Oberhausen en Gelsenkirchen zijn complete stadsdelen niet meer Duits. Zet je hier tegenaf dat de gemiddelde dichtheid van niet westerse allochtonen in Nederland rond de 10 tot 11 % ligt dan begrijp je dat in Duitsland de catastrofe finaal is. Als de AFD regeringsmacht krijgt zal de echte beerput die tot nu gesloten is gebleven pas open gaan. De financiële en maatschappelijke schade zal voorbij het voorstelbare gaan. De schade van de energie wende komt daar nog eens bovenop.

  Like

 11. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  @Wim Vreeswijk en @Lucky. Te beginnen met Wim Vreeswijk. Nederland is een veel kleiner land, dus de verdonkering hier gaat veel sneller dan in Duitsland. Dankzij een effectieve uitvoering van de “Replacement Project” van Bilderbeg/NWO/EU heeft reeds meer dan 57,7% omvolking plaatsgevonden in steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag een Utrecht. De blanke bevolking is met succes verdreven en de plaats werd ingenomen door exoten uit Islamitische landen en Afrika. Regeringen Rutte I. en II. hebben meer dan 80.000 donkere Salafisten, moordenaars, verkrachters, criminelen en terroristen geïmporteerd. Ze laten aan de Timmerfransen, Junckers, Merkels en Macronen zien dat zij trendsetters zijn. Zij voeren vlijtig “Befehlen und Verordnungen” perfect uit. Er werd alles aan gedaan om snelle omvolking op gang te zetten. Er werden woningen gegeven aan de exotische EN GEVAARLIJKE aanwinst, terwijl meer dan 10 duizend NEDERLANDSE JONGEREN DAKLOOS ZIJN https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/03/de-werkelijkheid-van-dit-land-in-beeld-meer-dan-10-000-jonge-daklozen-kabinet-deed-jarenlang-niets/;
  @Lucky. Natuurlijk worden de nieuwkomers geen Duitsers (of Nederlanders): niet op de eerste plaats en ook niet op de laatste. Maar daarvoor zijn ze niet hierheen gebracht. Dat is niet hun taak. Hun vrouwen moeten zo veel mogelijk kinderen krijgen. Hun mannen zijn de fokstieren. Die moeten ervoor zorgen dat de inheemse bevolking zal via ISIS-achtige massamoorden en verkrachtingen verdwijnen. Per slot van rekening de Neanderthalers zijn ook verdwenen.

  EN WAT SYMBOLISEERT HET KLEINE VAASJE NEDERLAND? Het is een metafoor die goed is voor verkiezingretoriek. Het is ook bruikbaar als urinaal in de nachten waarin de bobo’s voelen zich ziek en kunnen hun nest niet uit.

  Geliked door 3 people

 12. Republikein zegt:

  Doelpunt is 10-0, tegen paal of lat 5-0, weg met die tradities, hup VAR!

  Like

  • Steven zegt:

   Toe maar.. dat betekent dat je er straks een paar keer per week extra op mag …of,… dat je vrouw zich straks vergrijpt aan de “verrijking” uit Afrika…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s