FOTOSHOPPER: De neonazi´s van GroenLinks – “We love Hamas” . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, demoniseren, Groenen, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Links fascisme, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering. Bookmark de permalink .

47 reacties op FOTOSHOPPER: De neonazi´s van GroenLinks – “We love Hamas” . . .

 1. Rene zegt:

  zeg me wie je vrienden zijn,en ik weet wie je bent! hele foute vrienden dus!!
  DAAAAG Yasser Klaver

  Like

  • fleckie zegt:

   Ostt. 111, ma. 11 nov. 2019. RECHTER. IS-KINDEREN. SNEL. TERUG.
   Nederland moet zich inspannen om 56 IS-kinderen zo snel mogelijk op te halen uit kampen in Noord- Oost-Syrie. Dat is de uitspraak in een kort geding dat de moeders van de kinderen aangespannen hadden.de rechter wijst erop dat de kinderen in een noodsituatie leven zonder daarvoor zelf te hebben gekozen.
   Hun 23 moeders heben geen recht op repatriering omdat zij uit eigen wil naar Is gebied zijn gegaan. Wel zegt de rechter dat ook zij teruggehaald. moeten worden als de situatie daarom vraagt……..<~<~<~<~<~<~>>>>>>>>>>>>>Fleckie: die Is-kinderen kunnen wel ondergebracht worden bij ‘pleegezinnen’, daar kan dan de voogdijraad voor zorgen, of in ander geval naar De pro-TURKIJE-belijders . :: DENK, die zullen daar wel raad op weten.<<<<<<<<<<<<<<

   Like

 2. Lucky zegt:

  Hamas (ÍãÇÓ) is een religieus-nationalistische beweging van Palestijnen, die als doel heeft een islamitische staat te vestigen in heel `het historische Palestina`. Hamas ontplooit zowel politieke als maatschappelijke taken, maar is vooral bekend vanwege haar militaire en terroristische aanslagen tegen Israël en Israëlische burgers. Ze wordt d…
  Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10248

  Like

 3. Geronimo zegt:

  Één ding mankeert er nog op hun affiche, en dan is hun antisemitisch plaatje compleet: alle joden aan de gas. Ik kan hoegenaamd niet begrijpen dat nog zovele mensen aan dit verzameld links krapuul hun stem willen geven, bovendien dan nog eens sympathie kunnen uiten voor de bende moordenaars van Hamas. Ze moesten beschaamd zijn. Zie je de omgekeerde betoging al gebeuren? Waarom niet, eigenlijk? Waarom zijn het altijd dezelfde linkse hufters die actie voeren?

  Geliked door 3 people

  • bigljohn zegt:

   ….ik kan hoegenaamd niet begrijpen dat nog zovele mensen aan dit verzameld links krapuul hun stem willen geven….Wel eens van stembusfraude gehoord ? Bij iedere verkiezing komt links steeds sterker aan de bak. De VVD is trouwens ook al toegetreden tot de linkse kerk door een verloving aan te gaan met Groen Links. Momenteel worden we nu dus al geregeerd door Groen Links. En het FVD is ook al niet meer wat het ooit geweest was. Op het pluche zitten, maar vooral daar blijven zitten, is voor de politiek belangrijker dan het landsbelang. Die steeds verdergaande verlinksing gaat ons nog eens letterlijk de kop kosten !

   Like

 4. benkok zegt:

  Harry van Bommel, Groen links, was dat standpunt al eerder aan het verkondigen, samen met Gretta Duisenberg, zie https://www.youtube.com/watch?gl=NL&hl=nl&v=PLlHPPO25nM
  “Hamas, hamas, joden aan het gas” riep men in elk geval om Harry heen in koor en daar distantieerde hij zich niet van, hij liep voorop!
  Overigens net na mijn protest tegen de moslimbende op het museumplein, zie verslag van Esther Voet daarvan: https://tora-yeshua.nl/2010/11/nieuw-israelisch-weekblad-5-nov-artikel-esther-voet-redactrice-kristallnachtherdenking/
  Shalom
  Ben Kok (j-chr. pastor)

  Geliked door 3 people

 5. ruud beijer zegt:

  Vreselijk om te zien dat stelletje landverraders.

  Geliked door 1 persoon

  • Jules Vismale zegt:

   Een groot deel van dat tuig daar zijn bovendien een stel neo-communisten daar die vrijwel altijd vreemden boven het volk verkiezen waar ze uit voortkwamen! En zullen ze dadelijk ook zo opgewekt blijven als ze zelf ooit eens aan hun radicale “moslimvriendjes” ten prooi vallen?

   Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  We love Hamas!?
  Vertel me aub dat dit een fotoshopper is.

  Like

  • Asgard zegt:

   Guus, ik mag het ook hopen anders word het een bezoekje in het ander land,….ik zeg met nadruk ander land,..want amsterdam word bij ons als ander land gezien en absoliuut niet meer als de hoofdstad van Nederland. Echt een grote schande dat spandoek, echt schande! tig x erger dan een keltenkruisvlag!!!

   Like

  • Er staat vetgedrukt dat het een fotoshopper is…!

   Like

 7. orelius zegt:

  In wat voor land leven wij in vredesnaam. Ongelooflijk. Die zijn echt staatsgevaarlijk.

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  De Groen sLinkse terroristen houden van de Hamas terroristen, soort zoekt soort !!
  Stemmen op Groen Links is als stemmen op de NSB !

  Geliked door 1 persoon

 9. bigljohn zegt:

  Rutte heeft de VVD vereenzelvigd met Groen Links, en het resultaat ziet men in de besluitvorming in de tweede kamer, en op de foto. Het is Groen Links die Nederland nu bestuurt. Groen Links schoften die openlijk misdaadorganisatie Hamas steunen en Israel verketteren (Zie de Jodenster verder op de foto). Hamas, Hamas, Groen Links aan het gas. Er zullen steeds meer schutters komen die linksen en islamieten zullen omleggen. Het blijft niet bij Anders Breivik die linkse jongeren neerschoot en die Australische schutter die in Nieuw Zeeland moskeegangers neerschoot.

  Geliked door 1 persoon

 10. Statler & Waldorf zegt:

  Palestina is niet eens een staat, het heeft een zekere vorm van autonomie maar is geen zelfstandig land.
  En Hamas is niks meer of minder dan een terroristenbende.

  Geliked door 1 persoon

 11. In Fakestinia is het FEEST, Jood vermoord!! Reken maar dat op bovenstaande foto een aantal STEUNTREKKERS / PARASIETEN staan! Het zij zo, dit land is toch al verloren! Als W-Europa een gevaar wordt voor Israel, mogen ze van mij er een bom op gooien! Am Israel Chai!
  https://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Palestinians-distribute-sweets-after-terrorist-attack-in-Ariel-report-583732

  Geliked door 1 persoon

 12. Cathja zegt:

  Triest volk. Die moet je goed in de gaten houden. Smerige streken leveren richting Israël, daar zijn ze steengoed in.

  Geliked door 1 persoon

 13. Weer veel Deugvolk op de been, heerlijk Deugen in het openbaar!! Waar waren ze bij de 100.000en doden in Syria, Afghanisten, Pakisten??
  https://www.dvhn.nl/binnenland/Honderden-bij-manifestatie-na-aanslagen-24276160.html

  Geliked door 1 persoon

 14. Openlijke steun voor islamitisch terrorisme in het hart van Europa…Bah!

  Geliked door 1 persoon

 15. Marc zegt:

  Wat is dit voor een schandalige vertoning?

  Like

 16. M.A.L. Sion zegt:

  Het was en is duidelijk. De kogel kwam/komt van links.
  Net zoals de islam geen religie van de vrede is heult Groen Links openlijk met moordenaars.
  Denk daaraan op 20 maart.

  Geliked door 2 people

 17. Bastiaan2000 zegt:

  Het is nu echt wel duidelijk wie de nazi’s zijn, en dat ze vroeger ook gewoon links waren. Wie dat nu nog ontkend hoort zelf tot het slechte kamp.
  Kwaad herhaalt zich, zo duidelijk zichtbaar en toch wordt dit door de gangbare media niet zo gebracht. Maar laat niemand zeggen: we hebben het niet geweten!!!

  Geliked door 1 persoon

 18. Corné zegt:

  Afschuwelijk!! Moet Groenlinks niet op de lijst van verboden organisaties komen? Immers, vriendjes met de terreurbeweging Hamas is al reden genoeg. Hoe kan het verbod worden geregeld?

  Geliked door 2 people

 19. bozeoudeman zegt:

  Well that’s great, but does Hamas love them? Look at Iran to know your future, fools.

  Geliked door 1 persoon

 20. Peter zegt:

  I HATE Hamas !
  Ik hoop op vernietiging van deze terreurbende.

  Geliked door 1 persoon

 21. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  GroenLinks: Er is niets “neo” aan. Het waren NAZIS, het zijn NAZIS en het blijven NAZIS.

  Geliked door 1 persoon

 22. Klaas zegt:

  Like

 23. Mary zegt:

  Hitler en de Islam hadden toentertijd ook al zo’n goede band…………Groen links of hoe je ze ook noemen wil het blijft een gevaarlijk volkje wat nooit maar dan ook nooit aan de macht mag komen.

  Geliked door 1 persoon

  • bigljohn zegt:

   Mary; Kijk eens goed om je heen. Groen Links regeert al. Rutte voert hun programma uit. Rutte’s VVD heeft zich alvast verloofd met Groen Links. Het is alleen nog wachten dat de VVD nog veel rooier gaat worden. Bij de VVD kent men geen democratie. Wat de partijleiding voor oog heeft zal gebeuren. In het verleden was dat voor Geert Wilders de reden om voor zichzelf te beginnen….

   Like

 24. Toch vreemd dat niemand merkt dat de Nazi’s nog steeds niet allemaal uit Europa zijn verdwenen…

  Like

 25. Jan zegt:

  De vijand en hun verraderlijke aanhang, westerse socialisten

  Anti-Israel demonstratie tijdens de vredesmanifestatie op de Dam na aanslagen Nieuw-Zeeland

  Geliked door 1 persoon

 26. Jan zegt:

  Antisemiet Halsema, zondag 17 maart 2019, Amsterdam bij de nagedachtenis die aangegrepen werd door moslims en NSB’ers om antisemitisme aan te wakkeren

  Geliked door 2 people

 27. Peter Selie zegt:

  Aan hypocrieten geen gebrek in dit land!
  Groen links, alias Communistische Partij Nederland, de beschermers van de Anti-Fascisten presteerde het gisteren een rouwherdenking te houden voor de slachtoffers van de schietpartij van moskeebezoekers in Christchurch. De islam die hier dagelijks de beest uithangt en jaarlijks 100.000 Christenen afmaakt, hebben ze nog nooit gehoord. Met Christenen geen compassie. Daar aat Groen Links aan voorbij. Wat een hypocrieten.

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Daders worden slachtoffer gemaakt en slachtoffer dader.
   Zo werkt dat bij het omgekeerde bijbelvolk.
   Daders zijn zielig en de slachtoffers niet tenzij ze in de daderhoek vallen dan zijn ze enorm zielig.
   Alles wat de vrienden van Jezus het leven zuur maakt is welkom en word beschermd.
   De ongelovige kan morgen een vriend van Jezus worden dus die moet preventief ook het leven zuur gemaakt worden.
   Want dat is wat men doet als men de duvel zij ballen likt om tot de wereldorgie van afgoderij te komen dan moet je van de waarheid af en iedereen die de ballen van duvel niet likt.

   Like

 28. Republikein zegt:

  “ik ook”, hahaha, pas aangekomen uit Nigeria en nu al tramcontroleur.

  Like

 29. They have led in The Dogs From Hell!! Duivelsaddergebroed, dat is hier onder het mom van VERRIJKING naar binnengehaald! Iedereen die hier aan meewerkt, kan doodneervallen van mij! Soort zoekt soort! Weg met die vanToorenburg-vdStaay-Schoof-TrutteKolereZooi!!

  Like

 30. Nazies waren nooit weg en nsb´ers ook niet……ze kruipen nu uit hun duivelse holen …..!

  Like

 31. Tanya zegt:

  GETEISEM, van de laagste soort

  Like

 32. Chelsea Clinton krijgt ook de schuld van al die dooie mohammedanen! De VS takelt per dag ook verder af. Helemaal nu er ook SylvanaS-types in De Senaat oid zitten!
  https://www.jpost.com/International/Students-at-vigil-tell-Chelsea-Clinton-shes-cause-of-NZ-mosque-attack-583782

  Like

 33. Groene Leeuw zegt:

  Ik roep het al jaren. Het Nationaal-Socialisme komt van Links en daar zijn alle slachtoffers van de Nazi’s de dupe van geworden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s