HIER SPREEKT MOEDER AARDE ZELF. . .

Screenshot_100

(Door: “Weethetwel”)

Aan de mensjes op mijn Aarde en vooral die uit het stipje Nederland

In de 4,5 miljard jaar dat ik nu besta, heb ik me nog nooit rechtstreeks tot jullie gewend. Tot nu toe was dat ook niet nodig. Ik heb de Aarde in bruikleen gegeven aan de natuur en de natuur doet haar plicht. Ik heb continenten verheven en in zee laten zinken. Ik heb IJstijden laten ontstaan en ook ondraaglijke hitte. De mammoeten en dinosaurussen mochten komen en zijn ook weer gegaan, het maakt me niks uit. Doe met de Aarde wat je wilt, want de natuur kiest toch altijd de beste oplossing. Maar de laatste tijd heb ik last van een aantal mensjes dat naast mij op de troon probeert te klauteren. Op Aarde zou men zeggen: het zijn net vlooien.

Met een hele grote broek aan verkondigen ze mij en mijn natuur te kunnen sturen. Zij beweren invloed te hebben op de temperatuur, terwijl ik in één nacht het hele land twintig graden kan opwarmen en de volgende dag weer kan afkoelen. Zij beweren grondstoffen te kunnen uitputten op mijn Aarde, wat een leugen. Zij kunnen wel ijzer uit de grond halen en ergens anders neerleggen, desnoods op een vuilnisbelt, maar laten verdwijnen zal niet lukken. De natuur zal er prachtige bloemen op laten groeien.

Dat ik mij nu voor het eerst rechtstreeks tot jullie mensjes richt, komt omdat de boodschap die de vlooienmensjes verkondigen zó tegen de natuur is, dat ik wel móet ingrijpen. In de natuur geldt het recht van de sterkste. Bij de mensjes betekent dit dat diegene die in zijn eigen levensonderhoud voorziet, kan voortbestaan.

 Ik zie nu echter gebeuren dat juist diegenen die nog nooit gewerkt hebben, en ook niet van plan zijn dat te gaan doen, door middel van “democratische” wetten en verkiezingen proberen al het geld en de bestaansmiddelen af te pakken van diegenen die juist wel werken. Met dat geld vliegen ze over mijn Aarde om te verkondigen dat ze invloed hebben op mijn natuur, terwijl ze er niks over te zeggen hebben.

Dit gooit de evolutie van de mens volledig in de war. Zo overleven de nietsnutten, terwijl de ijverigen creperen. Dat moet niet gebeuren. Ook een beetje uit eigenbelang om van die vlooien af te komen, geef ik daarom een welgemeend advies voor uw betere toekomst: “STEM ZE WEG!”

Uw Moeder Aarde
i.o. “Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op HIER SPREEKT MOEDER AARDE ZELF. . .

 1. Alphons Mantel zegt:

  CO2 (geheel onschadelijk gas) verlagen is gevaarlijk, want dit zorgt in bomen met de zon voor zuurstofproductie .m.b.v. fotosynthese; is dus van groot belang voor mens en dier.
  Volkomen irrationele klimaatwet/dwangneurose/obsessie

  Geliked door 1 persoon

  • Qvic zegt:

   Met fotosynthese kunnen bomen en planten juist zuurstof uit de lucht halen om te kunnen groeien c.q. overleven. De hardnekkige leugen is wel dat bomen en planten CO2 uit de lucht kunnen filteren. Daar dit gas naar een hoogte van ongeveer 5Km stijgt, heeft geen enkele boom of plant de mogelijkheid om deze hoogte te kunnen bereiken om het gas uit de lucht te kunnen halen. Enkel de zon en de bliksems in onweersbuien kunnen dit door middel van het ultraviolet vacuüm frequentie te halen om het CO2 molecuul te splitsen in O3 en CO. Het CO gaat een verbinding aan met H2O, wat samen als regenwater naar beneden komt op de aarde. Dit zwarte goedje kan inderdaad voor plantvoeding zorgen. Want CO2 zelf gedraagt zich als een edelgas en gaat dan ook met niets meer een verbinding aan. Het zijn die bubbeltjes in onze frisdranken en in het bier wat wij drinken. Het CO2 wordt dan koolzuurgas genoemd en daar is nog nooit iemand van dood gegaan. Bij de splitsing van het CO2 ontneemt dit proces evenveel warmte op van zijn omgeving, als het ontstond. Als bomen en planten dit proces ook konden, dan zouden deze direct bevriezen en dood gaan. Want de omgeving kan soms wel met 20 tot 30 graden Celsius afkoelen. Niet voor niets koelt het extreem af na een onweersbui en kunnen we ozon ruiken. Dan weten we dat er weer een grote hoeveelheid CO2 gesplitst is. Dus dan is het ook de grote onzin c.q. leugen dat van hoe meer CO2 in de lucht zit, hoe warmer het wordt? Het is exact andersom, maar daar hoor je niets van die milieu fanaten. Die hebben die kennis niet, die schreeuwen en kramen enkel onzin uit en de onwetende mensen geloven deze onzin ook nog eens. Op scholen worden de kinderen deze wijsheid niet bij gebracht, want de leraren zijn niet wijzer.

   Geliked door 1 persoon

 2. Bob Fleumer zegt:

  Dat gaan we doen, wegstemmen!

  Like

 3. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  “Heerlijk” stuk!

  Like

 4. Zij is pas op 1/3 van haar leeftijd……..en mag nog lang meegaan……..mits het groen niet gekapt wordt en aandeelhouders een grote inzinking krijgen……omdat grote fabrieken moeten sluiten….dan wordt de CO2 ook weer wat minder……..
  Maar als het Westen zo blijft doorgaan met het gas afsluiten en daarnaast gas importeren……centrales sluiten en allerlei energieparken bouwen……….zal het gewone huishouden ons onmogelijk gemaakt worden.

  Like

 5. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Creëer een probleem (Klimaat verandering!) en verdien vet aan je producten (en/of smerige angst politiek). Marketing strategie?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s