Merkel´s open grenzen: Meer dan 7000 oorlogsmisdadigers naar Duitsland gekomen

Screenshot_106.png

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Wie al in 2016 waarschuwde voor oorlogsmisdadigers onder de asielzoekers werd door de “Süddeutsche Zeitung” uitgescholden voor rechtsextreme sprookjesverteller. Begin 2017 moest Merkel indirect toegeven dat zij dit feit voor de bevolking verzwegen heeft. En hoewel iedereen het wist, deed niemand iets tegen de immigratie van duizenden oorlogsmisdadigers in ons land.

philosophia perennis

Tot nu toe was het slechts een leugen van Angela Merkel betreffende dit thema, die een kras licht op het feit wierp. Nu zijn daar echter cijfers over: duizenden aanwijzingen naar mogelijke radicaalislamitische oorlogsmisdadigers, die met de andere asielzoekers vanaf de herfst van 2015 via de open grenzen naar Duitsland kwamen, werden gewoon genegeerd respectievelijk niet verwerkt.

Blijkbaar bezit de fractie van de FDP in de Bondsdag over schokkende informatie, waarmee ze nu naar buiten is gekomen.

 Meer dan 7000 oorlogsmisdadigers geïmmigreerd

Meer dan 5000 (!) aanwijzingen naar misdadigers onder de vluchtelingen, die “misdaden volgens het volkerenrecht” zouden hebben begaan, werden van 2014 tot begin 2019 door de Federale dienst voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) aan de federale recherche en de procureur-generaal bij het hoogste federale Duitse gerechtshof gemeld. Nog eens 2000 gelijksoortige meldingen zouden van andere instanties zijn binnengekomen.

De “Bild-Zeitung” daarover: In slechts 129 gevallen werd een onderzoek ingesteld! Dat blijkt uit het antwoord van het ministerie van Binnenlandse Zaken op een FDP-interpellatie. In 2015/2016 was er sprake van 3800 aanwijzingen – maar slechts 28 onderzoeken! Een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken tegenover de ´Bild-Zeitung´ : ´Het grote aantal aanwijzingen heeft het niet toegestaan om alle gevallen bijvoorbeeld door politieverhoren direct na te trekken´.”

Al in 2016 hebben de overleden Udo Ulfkotte en Stefan Schubert in hun gezamenlijk “Spiegel”-bestseller “Grenzeloos crimineel” op de ongecontroleerde immigratie van oorlogsmisdadigers en terroristen gewezen. In augustus stelde de schrijver Stefan Schubert vast: : Merkel´s Duitsland is een terreurknooppunt voor islamisten geworden.”

Argument: “Die vluchten toch voor ISIS, dus kunnen ze geen islamisten zijn”

En op 31 juli 2016 stelde ik bij “PP” vast:

Maandenlang en tot voor enkele weken behoorde een geloofsbekentenis tot de goede zeden van politiek-correcte mensen en onze regering, grotendeels ook van de oppositiepartijen. Die luidde: de vluchtelingengolf, waardoor Europa op dit moment wordt geteisterd, is met het oog op het binnensluizen van radicaalislamitische terroristen volledig onschuldig.

Wie tegen dit credo bezwaren aanvoerden, werd onmiddellijk tot een slecht mens, tot een rechts-populist bestempeld, die via paniekzaaierij diegenen die vluchten voor de radicaalislamitische terreur in de rug wil aanvallen. En dat, hoewel er zelfs uit de asielonderkomens aanwijzingen naar zo´n ondermijning kwamen, waar blijkbaar echte vluchtelingen hun beulen uit de “Islamitische Staat” weer herkenden.

Tussen alle oude bekende parolen om vol te houden, die de bondskanselier tijdens haar laatste persconferentie ten beste gaf, viel dan toch een zin die de aandacht trok: “We weten immers sinds de aanslagen in Parijs en uit bepaalde registraties daarvoor al, dat ISIS de vluchtelingenbeweging gebruikt heeft om terroristen binnen te sluizen.”

“Süddeutsche Zeitung”: “Het sprookje van de binnengeslopen terroristen”

Nog lang na de aanslagen in Parijs vorig jaar november verzekerden ons alle verantwoordelijke regeringsleden, van de ministers van Buitenlandse Zaken en Binnenlandse Zaken tot aan de bondskanselier toe, dat er geen enkele aanwijzing voor zou zijn dat er onder de vluchtelingenstromen via de open grenzen ook terroristen naar Duitsland komen.

Er zouden geen aanknopingspunten bestaan dat bedreigers de welkomstcultuur zouden kunnen misbruiken. En de media speelden het spel mee. Bijvoorbeeld de “Süddeutsche Zeitung”, die niet zo lang geleden nog de vette kop plaatste: “Het sprookje van de binnengeslopen terroristen”.

De “Süddeutsche Zeitung” schoof in het artikel de migranten, die ISIS-strijders opnieuw herkenden en meldden, onzuivere motieven en grootdoenerij in de schoenen. En wees erop dat het ministerie van Binnenlandse Zaken alle berichten over terroristen onder de vluchtelingen gelogenstraft zou hebben.

Na hetgeen Merkel heeft gezegd, moet men heel duidelijk zeggen: de bevolking werd doelbewust en schaamteloos door haar en haar naaste collega´s in de regering belogen.

En nu blijkt ook nog dat ze op geen enkele wijze bereid was om iets tegen de duizendvoudige import van oorlogsmisdadigers in ons land te doen. Het is niet gemakkelijk om dit op de een of andere manier zonder emoties zonder commentaar hier te laten staan…

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Merkel´s open grenzen: Meer dan 7000 oorlogsmisdadigers naar Duitsland gekomen

  • M.A.L. Sion zegt:

   Wat goed hè? Wereldwijd worden herdenkingen georganiseerd voor de vermoorde christenen. Met name de islamitische bevolkingen verzamelen zich op de pleinen om hun meeleven te betuigen.

   Like

 1. 7000 oorlogsmisdadigers, waarschijnlijk meer! Reken maar dat bij elke misdadiger wel 1000 sympathisanten horen Zit je zo op een club van 1 miljoen stuks TUIG! Uiteindelijk kiezen ze allemaal voor hun soortgenoten. Heerlijk landje geworden, dat Duitsland van Merkel. Wir Haben Es Nicht Gewusst!!

  Like

 2. Willem zegt:

  Het was zo duidelijk als wat. Ik heb al gelezen dat het een van de meest geniale oorlog strategie in de geschiedenis is. Zonder wapens een land veroveren, hoe doe je dat, nou zo. langzaam, zodat de lokale bevolking het niet merkt, er rustig aan kan wennen, gebruik makend van alle onnozele, goed mensen, demografisch, met een glimlach op je gezicht en blijven verkondigen dat islam de religie van de vrede is. Steeds een stapje verder gaan, weer een moskee erbij, halal winkel erbij, hoofddoekje wen er maar aan, etc. etc. En als een bepaald punt is bereikt, > 10% van de bevolking wordt overwogen om de laatste stap van de verovering, democratie duurt nogal lang, met geweld te forceren. Lees het moslim broederschap : Het project. Nog een paar jaar voordat de pleuris echt uitbreekt. Ex-CIA directeur heeft ook al gezegd dat rond 2020 er burgeroorlog is in Europa.

  Like

 3. Joke zegt:

  Ze zijn in heel europa verspreid. Ik hoop dat regeringsleiders eindelijk eens erkennen dat de bevolking belazerd is. Islamisten hebben altijd gezegd dat ze hier niet komen om te werken maar om hun verderfelijke ideologie te verkondigen. Misschien is het tij een beetje te keren door meer op rechtse partijen te stemmen. Alhoewel de schade volgens mij al te groot is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s